Ponieważ nikt nie zaproponował kontynuacji to ja proponuję :D
Madzia u mnie też wichurka niezła jest ;) strach z domu wychodzić
oczywiście że wybaczymy :)
ba!
jeśli dzięki Tobie zaczną emisję to Cię wyniesiemy na ołtarze xDD a bynajmniej będziemy dozgonnie wdzięczne :]
Też mam taką nadzieje, że to wyemitują:)
Winonka mam pytanko, mogę użyć Twojego cytaciku na moim profilu? Fajnie by było jakby wszystkie Aniołki go miały (byłybyśmy wyróżnione:))
To ja dołączam sie do pytania.
I nadal główkuje nad nickiem... eh...
ps. Mają coś emitować? Bo nie czytałam niektórych postów ;) Tyle tego przybyło, że przeleciałam tylko i mniej więcej obejrzałam.
A nie wiem czy wyemitują, mam taką nadzieję. Wysłałam e-maila do polsatu czy by mogli wyemitować 21 Jump Street, no i dopisałam, że prosiłabym o szybką odpowiedź:) To chyba odpiszą (przynajmniej mam taką nadzieję)
Wiecie, ja pisałam do tv4, tvn, polsatu, tvp z pytaniem czy wyemitują, jakieś 3,4 tyg temu i oto odpowiedzi:
tvn) "Uprzejmie informuję, że prośbę Pani skierowaliśmy do Działu Programowego.
Pozdrawiam
Dział kontaktów z widzami"
tvp) "Witamy
Przekażemy taką prośbę redakcji filmowej. Być może w planach programowych redakcji zostanie ona uwzględniona. Dzisiaj jednak nie możemy pisać o żadnym ewentualnym terminie emisji.
Pozdrawiamy
Zespół ds. Kontaktów z Widzami " - tu już przynajmniej coś napisali...
polsat) "
Witam,
Dziękujemy za przesłany list.
Emisje seriali na antenie Telewizji Polsat są uzależnione od licencji na te produkcje, które jednak pozostają tajemnicą handlową firmy i dlatego nie mogę udzielić Pani jednoznacznej odpowiedzi na pytanie, czy będziemy emitować serial "21 Jump Street".
Na dzień dzisiejszy, serial ten nie jest uwzględniony w naszych najbliższych planach emisyjnych.
Do Działu Kontaktów z Widzami trafia dużo listów z ciekawymi propozycjami programowymi i chcąc pomóc naszym widzom, przekazuję wszystkie Państwa głosy do Działu Handlowego i Działu Planowania Programowego.
Proszę śledzić naszą ramówkę w prasie telewizyjnej, gdzie odpowiednio wcześniej przekazujemy nasze propozycje programowe.
Pozdrawiam
Ewelina Smolińska " - reklamy, reklamami, ale przynajmniej odpowiedzi jakieś piszą.
To może jak dużo os. napisze z tą samą prośbą to jest szansa, że zwrócą większą uwagę i wyemitują:) No za marzenia nie karają ( i dzięki Bogu bo bym dożywocie dostała). Dobranoc Aniołeczki idę jakiś filmik z Dżonym obejrzeć. PaPa
Może może... Fajnie by było :D Więc robimy akcję: Każda z Aniołków musi napisać prośbę do tych telewizji żeby dali "21 jump street"
Siemka! Piszcie piszcie to se oglądne przynajmniej bez wyporzyczania! :D Kupił już z was ktoś BravoGirl z tym Deppem? Bo ja jeszcze nie, a jestem ciekawa co tam dokladnie o nim jest. Są fotki czy plakaty? Jest wywiad albo coś?
Ja i Aniołek to niezbyt dobra para, ale widzę, że i tak nikt z was nie jest święty a nazwa ,,Aniołki Johnny'ego" Bardzo mi się podoba, więc... chętnie jednym z Aniołków zostanę... :*
Ja wczoraj kupiłam Bravo Girl, jest krótki wywiad, parę fotek i zero plakatów. Stronę z wywiadem wyrwałam, resztę rzuciłam gdzieś w kąt biurka ;)
Hehe. Jedna z Aniołków chciała napisać do gazet, żeby dali plakat Todd'a. Ja tez chciałam tak zrobić, ale nie mam do nich maili, a nie mogę znaleźć. Może któraś z was ma?
ja dzisiaj Marzyciela ogladałam :D znowu xD
dobra-ja jestem za pisaniem! zaraz skonstruuję list xD i pisze do TVP, TVNu i do Polsatu xDD
akcja Serial rozpoczęta xDD
Jeśli chcecie, to oczywiście możecie cytować te słowa :) co do 21 Jump Street to dobrze by było gdyby to puścili, tylko o jakiejś ludzkiej porze ;), żebym następnego dnia nie śniła o Johnnym na lekcjach ;)
Aniołki Johnny'ego jadą na wycieczkę
lecz nagle wyskakuje Johnny w kiecce
Ona szoknięte pytają sie czemu
a on bez problemu-bo nie ma drzemu
Fanki Johnny'ego-nasz idol jest taki>
taki nijaki?
a Johnny niczym zorro w masce mówi:
I am legend,drogie laski
Zeby nie było wymyślalam to dokładnie przed chwilą,od razu pisząc...
haa! zadanie wykonane! :D :D :D
TVP, TVN i Polsat zawiadomione! :D
teraz szukam maili do Bravów i innych Popcornów i pisze o plakaty ^^ jak znajde maile, to dam Wam tu :) napastujmy ich razem to sie szybciej poddadzą xDD
BRAVO ---> redakcja@bravo.pl
POPCORN ---> popcorn@popcorn.pl
nie wiem czy jeszcze jakieś mają plakaty, oprócz Bravo Girl, ale tam ten sam mail co do Bravo, więc bez sensu :)
ale do tych napisałam :D xDD
napisałam do Popcornu tez :)
teraz musze tylko czekać na odpowiedź :)
dziewczyny wiem, że miało nie odchodzić tutaj od Johnny'ego ale mam sprawe do Was: podajcie mi swoje imiona, daty urodzenia i miejscowości, w których mieszkacie :) <musze Wam składać życzenia urodzinowe a miasta to z ciekawości :)>
i jeszcze- jak dodawać zdjęcia na blogu? :)
24 marca Madzia, jak dodajesz nową notkę to ją zapisz. I potem będziesz miała pod tytułem: edytuj | kasuj | dodaj nowe zdjęcie
24 września-jak moja siostra :)
ja- Gosia, 16 marca, Kwidzyn <no powiedzmy ze niedaleko, ale tam przbywam umysłem non stop xD>
dzięki :)
Po co podajecie datę yyy... urodzenia, miejscowosc itp.? nie chce mi siee czytac tego forum calego wiec nie w temacie...
Siemka wszystkim! O jejciu ale mnie tu długo nie było... Ile do nadrobienia mam... :D Hehe! Ja już też wysyłam do Popcorna prośbę o plakaty Deppa! :D
ps. Pozdro wszystkim...
ps2. TruSskawka nareszcie konto... :D Buziam! :*
Dzięki za miłe komentarze do mojego nowego nicka,ale został on utworzony z pomocą:
NonaT. i naDEPPniętej:P
ps.Pozdrawiam!
Mój to xXNocnaKrólewnaXx... A wziął się z nudów... Bo nie wiedziałam co wymyśleć... I tak zaraz chyba zmienie bo mi sie znudził... Musze coś po angielsku wymyslec... :D hehe...