Ponieważ nikt nie zaproponował kontynuacji to ja proponuję :D
Madzia u mnie też wichurka niezła jest ;) strach z domu wychodzić
Mój stary Madzia to po prostu moje imię. Mój nowy : Ciara, to z filmu Król Lew 2, (Ja tak kocham disneya i Jego filmy!) imię lwicy :P Ale strasznie mi się spodobał wtedy :D I to już się chyba 2 lata ciągnie.
Jeśli mogę sie zaliczyć do Aniołków Johny'ego to ja też podaję imie itp... A więc:
Kinga, 13 sierpnia, Ostrów Wielkopolski,
Do TruSskawki: Jak wszyscy to wszyscy... Nie będe zostawać w tyle... A z resztą xXPrincessNightXx jest długie i już mi się znudziło... ;D No i już bardziej pasuje do ciebie... (EmO)!
Do Wszystki: Pozdrawiam!!!
Jest tu ktoś oprócz mnie i TruSskawki?
Ps. Właśnie robiłam porzadek i znalazlam gazete FunClub z plakatem Deppa i wywiadem... :D Spoxik!
Mój nick jest prosty- bardzo lubię to imię i tą aktorkę :) ale chętnie bym coś zmieniła, może ktoś mi doradzi?
Do xXWronQaXx : "Facet o stu twarzach?" Taki nagłówek? Hehe mam to jeszcze gdzieś ;D
Ps. własnie ogladnelam "Sekretne Okno" super film (w niektórych momentach daje dużo do myślenia)
*Vanessa* ;D obecna partnerka Johnny'ego zamiast eks :D
ja jestem, żyję, zastanawiam się co mi dopiszą z gazet i z telewizji... :) ;))
Tak, tak, Winona - Ciebie już wszyscy znają z tego nicku, więc go nie zmieniaj :) Jest fajny, a nasze były (przynajmniej dla mnie mój) nie za ciekawe. Ale szczerze mówiąc to trudno się nicki wymyśla....
Ja jestem, ja jestem. I coś znalazłam. :D Oto nasz antyfan/antyfanka: http://www.filmweb.pl/user/977556/Zaku%C5%9B+i+Vaneska.html
Jestem, jestem... :D Mi też się nudzi... (chociaż mam sporo słówek z anglika na jutro)Jak to nikogo nie ma? My jesteśmy!!!
ps. Piszemy o jakis pierdolach a to forum na którym powinno się przynajmniej pisać na temat Deppa... hehe... A, więc jutro przed szkołą (wyjątkowo nie mam 2 lekcji "2 Polkie" Jupi) szybko polecę kupić to BravoGirl... Wydrę stronki z Deppem a reszte gdzieś wywalę.
Zobacz pierwszą fotke na jej blogu. hehe ni mówie, że to coś czarne 2 od prawej to Zacus.... bleee
TruSskawka jesteś? http://www.filmweb.pl/topic/806138/.................html#1932661
http://www.filmweb.pl/blog/entry/478680/Temat.html?commentsPage=0#comment-165179 4
"I am legend, drogie laski" to jest świetne :D Normalnie wymiata xD
Trochę nudno tu... Mam pytanko. Czy jesteście uzależnione od komputera? Bo ja chyba tak xD Gdybym miała nie siedzieć jeden dzień to chyba bym sie pod ziemię zapadła... W wakacje nie muszę siedzieć, ale tak jak teraz, zimno, nudno i mróz... :D No i jeszcze jak jestem na FilmWebie to już całkiem, bo ciąglę mnie interesuje kto i co napisał.
Ja jestem uzależniona od Komputera to pewne... "Dzień bez kompa to dzień stracony"... Hehe... Ja też się właśnie filmwebem zainteresowałam... A ten wierszyk poDEPPtanej jest super...!
ps. xXWronQaXx nie zdarzyla sie pozegnac, ale juz poszla. Tak mi na gg napisala! Ma jutro jakas kartkowke... heh
no tak.... 3 dni mnie nie było a tu już rozpad i reaktywacja Aniołków, połowa ma nowe nicki.... Ja zostanę raczej przy swoim starym... już nie pamiętam skąd on się wziął:/
Kaśka 19-12 Wrocław
PS: Byłam w piątek na Sweeney Toddzie:) :) :)
I jak wrażenia po filmie? Ja go oglądałam, ale niestety nie na dużym ekranie tylko w domku, ale też bym chciała zobaczyć go w kinie:)
Bardzo dobry film, choć jednak czuję po nim mały niedosyt... obejrzeć oczywiście warto:) jeszcze nie wszystkie go widziałyście, więc nie bedę konkretnie pisać co mi się podobało a co mniej.
Ja nie mogłam odmówić sobie obejrzenia dzieła mojego ulubionego twórcy na wielkim kinowym ekranie. Poza tym to przecież musical i nawet najlepsze domowe nagłośnienie nie zastapi tego w kinowej sali.
Zawsze gdy obejrzę jakiś nowy bardzo dobry film na komputerze to potem żaluję, że nei poczekałam do kinowej premiery:/ tak własnie mam po wczorajszym wieczornym domowym seansie filmu "Choć goni nas czas". Wiem, że trochę odbiegam od tematu Deppa, ale dziewczyny, jak będziecie miec taka możliwość to obejrzyjcie ten film. Mnie po prostu zachwycił:)
Ola, 16.06, Lublin ^^
Jak wszystkie piszemy, to ja tez, w sumie ja plakat mam tylko jeden... Jack'a jeszcze z czerwca z zeszlego roku. "Dzien dziecka w Gazecie Wyborczej trwa caaaaly tydzien" <hahaha> i sobie zafundowalam sama prezent jako, ze wg moich rodzicow 1 czerwca juz dawno mnie nie dotyczy :P xD
W sobote nawiedzalam Plaze i przy okazji sie spytalam w cinema city o nasz wyczekiwany film i dostalam odpowiedz, ze " Jesli bedzie grany, to najwczesniej za 2 tygodnie" ale lepsze to, niz definitywne nie :>
a na moja mame też chyba mania padła. Hehe teraz zbiera mi (ona i jej koleżanki z pracy) wszystko o Dżonym, ostatnio przyniosła mi 2 plakaty:)
widze, ze jest dużo Aniolkow z sierpnia: Mika, TruSskawka i xXWronQaXx, no i ja przy okazji (Ania, 12.08 , Kielce)
No to ja też Monika 29.05 świdnica(niedaleko Wrocławia) ja mam jeden plakat z Johnnym(sama zdjęcie wybierałam;)) i artykuł o Sweeneyu na ścianie:D
Siemka widzę ,że pozmieniałyście nicki :P teraz nie wiem kto jest kim ;))...
Ja się urodziłam 26 maja(dzień mamy hehehe) jak by co ;p (mieszkam kolo Wrocka) więc nowe aniołki dodaje do ulubionych :))
Ja jestem!! E...Madzia to Ty? (to twój nowy nick)
Właśnie nie wiem gdzie Irys0 dawno jej nie było....
Tak to ja :) Jak wszyscy się zmieniają to i ja postanowiłam :D No właśnie... Widziałam jej temat na Zacu Efronie, ale dawno tu nie wchodziła.
Witam dziewczyny!!
Nie bylo mnie tu jeden dzien a wy tak sie rozpisalyscie:)) Wasze wierszyki sa cudowne:D naprawde macie talent :))
witam wszystkie nowe anilki :P widze, ze wiekszosc pozmienalo nicki i na poczatku nie moglam sie polapac kto jest kim:) ale teraz juz wiem:D
ja narazie zostaje przy swoim starym:))
PS. Olga, 4 stycznia, Chełm niedlaeko Lublina
Mam dla Was coś na poprawienie humoru po ciężkiej ;) pracy w szkole: http://www.wrzuta.pl/audio/9vzZsC4K3h/danny_elfman_-_wonka_s_welcome_song_from_c harlie_and_the_chocolate_factory