Johnny Depp

John Christopher Depp II

8,8
247 797 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Johnny Depp

Hej ludziska moi jest to mój pierwszy temat...

Dlaczego nikt nie rozumi naszczego poczucia humoru... np. jak pisze Johnny Depp to moja rodzina lub coś takiego to ja pisze na żarty śmieję się z tych fanek co piszą to na poważnie i zmyślają sobie to...że niby on do nich napisał czy coś takiego...Jestem normalną fanką jego...tylko nieraz pisze np. pod kogoś komenatrzem lub tematem np. jak wygląda Wiecie co musze Wam coś powiedziec Depp do mnie zadzwonił...to ja daje taki komentarz (specjalnie) ta jasne jakoś mi tego nie mówił...Tak na żarty...A Wy wielkie hallo że jesteśmy jakieś głupie i wogóle...ehh...

MY ŻARTUJEMY!! CIĘZKO TO ZROZUMIEĆ!!

Dziękuję...

Ulcia_6

Dżony Dipp* :P
Tak samo jak Kira Najtli, Orlando Blóm itd :P Bo to zabawniej.

No właśnie! Żartować nie można? Jak trzeba to piszę na poważnie, ale czasem troche luzu też potrzeba!

Ulcia_6

właśnie eh!

femles_CS

Wy naprawde myślicie (chodzi mi o tych co nie znają naszych zartów) ze ja pisze na poważnie ,że on jest moja rodziną <hahahaha> to wy jestescie jacy prymitywni bo wierzycie mi hahaha!

Ulcia_6

No dziękuję wypowiedziałam się na ten temat...jeśli chcecie oki założe poważny też temat o Nim...eh...Ale nie myślcie ,że jestem idiotką taka i pisze naprawde ,że on jest moją rodziną...TO SĄ ŻĄRTY jeszcze raz powtarzam dziękuję;)

femles_CS

no kolejna prawdziwa "wanka dipsona' ;)

NonaT

Hehe a jak ;) hehehe...noo...dobra na następny raz będe Was informowała na początku ,że to co teraz pisze to żarty...lol...

Ulcia_6

Ale większość tępych fanek myśli, że Johnny Depp chce się z nimi ożenić nie na żarty.

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
Ulcia_6

jeżeli ktoś się chcę zaciągnąć to proszę do mnie :P

femles_CS

Co napisałaś że zablokowali twój wpis?
http://www.filmweb.pl/topic/779399/MODERATORZY%21.html#1862255 patrzccie co nam napisali.

Nieaktywny_2

napisałam to samo co przedtem :/ ale z nich hamy PS: mam uaktualnioną listę na moim blogu zapraszam!

femles_CS

czyli nasza lista :(

użytkownik usunięty
Ulcia_6

Ula masz racje...Te dziwczyny, ktore mysla powaznie o Johnnym po prostu nie maja za grosz poczucia humoru. PO pierwsze JOhnny i tak nigdy sie z nimi nie ozeni, a po drugie te zarty sa po prostu swietne. SZkoda tylko ze niektorzy sa tak sztywni, ze nawet nie umieja sie smiac z taich rzeczy...

poczucie humoru nie musi się wspierać robieniem śmietnika z forum i zakładaniem kolejnych i kolejnych tematów... gdy ktoś komuś wrzuci gówno do torby to może się to wydawać śmieszne... ale czy tak będzie gdy znajdziesz je w swojej torbie...

femles_CS

A teraz to czemu skasowaliscie to? przecież nic tam nie było o wojnie? tylko powiedziałam kogo lubimy kogo nie! a co nie można tego też powiedzieć?

femles_CS

ja rozumiem że masz moderatorów za idiotów, nie ma problemu, ale pojmij wreszcie że czujne oko moderatora sami tymi głupotami sprowadziliście na to forum, daliście się podpuścić trollowi, który już nie raz przychodził na ten portal i pod różnymi nickami prowokuje awantury, uważacie się za takich mądrych i zabawnych, ale to on ma największy ubaw, a wy tylko na tym tracicie... miłej zabawy

użytkownik usunięty
Ulcia_6

Czemu ciagle ktos blokuje wpisy irys0, co??? Co to takiego... Nawet w sprawie swoich pogladow nie mozna sie tu wypowiedziec??? ;(

na własne poglądy to niech zaprosi was na swojego bloga lub idźcie na jakieś forum polityczne ... tutaj jest portal filmowy, przymykamy oka na cześć waszych tematów, gry, zabawy, gdybania - ale nie radzę przeginać...

Vimo

Nie przeginamy, chyba :)

a jak by się napisało temat coś typu: zapraszamy do rozmowy tylko naszych zwolenników to też byście skasowali temat? no bo jak tak to faktycznie z was idioci :/

femles_CS

ale dlaczego musisz do tego zakładać nowy temat?

właśnie?

Nieaktywny_2

hmmm widać, że moderatorzy uciekli...

femles_CS

A co ty tam pisałaś że zablokowali? hehe

femles_CS

zaraz usunie hehe

użytkownik usunięty
femles_CS

OMG... tEZ NIE MAJA CO ROBIC TYLKO BLOKOWAC ,,NORMALNE" WPISY!!! co nie??? ;p

femles_CS

Ja już spadam. Pa Madzia :)

femles_CS

nom ja też tylko na chiwlke była.

Ulcia_6

pewnie wolicie jak ktos pisze:

Przeczytajcie to przewaznie ty Zacuś!
Kocham Cię! Jesteś boski! Kocham Cię!

itp? eh...

użytkownik usunięty
Nieaktywny_2

Te tematy wnosza przynajmniej jakies zycie na to forum, a nie czytanie ciagle to nowych postow typu ,,Johnny jak ja cie kocham...o Boze nie spoczne poki sie z toba nie ozenie" o matko jakie to zalosne!!! Dajcie nam pisac!!!!!!!!!!!

no właśnie, większość tematów sie powtarza. a nasze tematy niby głupie a jednak kilka z nich utrzymuje sie i utrzymywało nr w rankingu na str głównej. I co?

właśnie!!!!!!!! lepiej popatrzcie sbie na tematy użytkownika: Kasia ale jazda he he

femles_CS

Te tematy użytkownika: Kasia ale jazda he he to gówna! nie nasze! To dlaczego nasze są usuwane a jej nie? hmmmmmm?

femles_CS

Dobranoc Wam :)

użytkownik usunięty
femles_CS

Dobranoc...karaluchy pod poduchy;p !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

femles_CS

Długo się jeszcze będziecie bulwersować?
Chcecie się kłócić, fantazjować, żartować, to wymieńcie się numerami gg i piszcie jedna do drugiej korzystając z rozmowy konferencyjnej, a nie bełkoczecie jedna przez drugą, codziennie to samo.

użytkownik usunięty
femles_CS

No coz...po prostu zazdrosc. NIe maja co robic tylko poatrza jak nasze tematy kolejny dzien utrzymuja sie na pierwszych stronach...

ależ możecie pisać... tylko jak wam przeszkadzają posty "kocham Johnnego" tak innym przeszkadzają wasze tematy, szczególnie że zaczeliście ich robić po kilkanaście dziennie, gdybyście zachowali umiar to mnie by tu nie było... a tak jesteście pod lupą dopóki takie osoby jak "irys0" trochę nie przystopują... szukaliście wojny to ją macie, tylko nie z waszymi wrogami tylko z nami moderatorami... tego chcieliście?

Vimo

też prawda.............. :(

użytkownik usunięty
Vimo

Dobra nie zaczynajmy wojny...Porozmawiamy z dziewczynami i przystopujemy zgoda...???(mam nadzieje ze inne dziewczyny mnie nie znienawidza i nie wywala z klubu z te wypowiedz-robie to tylko dla wspolnego dobra...)

użytkownik usunięty

Dobranoc wszystkim...ide spac...te rozmowy mnie zmeczyly ...aaa... do jutra...!!!

amen.

Nieaktywny_2

o jutra :) miłych snów wszystkim fanon Johnnego :)

NonaT

miały być fanom* oczywiście :)

Ulcia_6

juz slow na Was brakuje... filmweb schodzi na psy, a wszystko dlatego ze moderatorzy nie nadazaja kasowac Waszych inteligentnych inaczej tematow. chyba przestane w ogole wchodzic na profil Deppa..wole poszukac przez google, niz przypadkiem natknac sie na wasz kolejny temat. CZY TAK TRUDNO ZROZUMIEC ZE JEZELI WASZE TEMATY SA REGULARNIE KASOWANE TO MOZE WARTO BY PRZESTAC WYPISYWAC TAKIE GLUPOTY??
zajrzyj tu:
http://www.filmweb.pl/topic/777632/nowe+forum.html

użytkownik usunięty
Montana_3

Według mnie, to ciągłe kasowanie tematów jest chore i widzę, że to nie tylko moje zdanie.

A ja mam pomysł i jutro wam go zdradzę :P