Hej ludziska moi jest to mój pierwszy temat...
Dlaczego nikt nie rozumi naszczego poczucia humoru... np. jak pisze Johnny Depp to moja rodzina lub coś takiego to ja pisze na żarty śmieję się z tych fanek co piszą to na poważnie i zmyślają sobie to...że niby on do nich napisał czy coś takiego...Jestem normalną fanką jego...tylko nieraz pisze np. pod kogoś komenatrzem lub tematem np. jak wygląda Wiecie co musze Wam coś powiedziec Depp do mnie zadzwonił...to ja daje taki komentarz (specjalnie) ta jasne jakoś mi tego nie mówił...Tak na żarty...A Wy wielkie hallo że jesteśmy jakieś głupie i wogóle...ehh...
MY ŻARTUJEMY!! CIĘZKO TO ZROZUMIEĆ!!
Dziękuję...
,,Aż nam się nie znudzi. Jak narazie to ty nas nakręcasz oczekując odpowiedzi. Więc nie miej do nas żadnej pretensji. :)''
Madzia do kogo to pisałaś??
Zuzanko28 jakbyś zauważyła tematów "o boze musze sie z nim ozenic" nie ma zbyt dużo. a za to waszych śmieci owszem
No tak...ale wszystkie fajne tematy o Johnnym chyba sie juz wyczerpaly...No to co nam zostalo?!
Idź zamów sobie książkę w sklepie internetowym i zamiast wzrok psuć przed komputerem i się kompromitować w oczach innych użytkowników siądź wygodnie w fotelu i poczytaj. Zasób słownictwa wzbogacisz.
I kto to mowi! O ile dobrze sie orientuje wlasnie siedzisz i piszesz na forum... moze powinnismy zadbac raczej o twoj wzrok, bo mna to ty sie martwic nie muszisz...
Książki czytam po trzy godziny dziennie, wczoraj byłam u okulisty, mojemu wzrokowi niczego zarzucić nie można. O mnie się nie martw, wysławiać się potrafię, wszystko doskonale widzę.
To Ty masz problem, skoro tak się nudzisz.
bawić sie klockami. zastanów sie inteligentna dziewczynko-skoro nie ma idiotycznych tematów pt.kocham go to po jaka cholere maja byc pt.mam z nim dziecko coś tam eragon itp? widze że twoja zasada zyciowa to 'liczy sie ilosc nie jakosc', w takim razie musisz być nieszczesliwa. osoba bez pasji, jakiegokolwiek głębszego celu w życiu. typowy p-u-s-t-a-k.
"pt.mam z nim dziecko coś tam eragon itp?" Nie obrażaj nas :) To było inaczej (mam dziecko z Eragonem)
Dayah : hm...ja założyłam jak narazie jeden temat nie na temat :P
Hm...i z tego co mi wiadomo chyba jest z 5 takich tematów bez sensu...z tego miesiąca...:)) i jeżeli się Wam one nie podobają no to po co na nie włazicie i czytacie hehe :PP nie zwracajcie na nie uwagi ;pp
Dajmy spokój. Dayah i Vinry: zastanówcie się. Nasz temat będzie na pierwszym miejscy jeżeli będziemy tu pisać, a jeżeli ktoś zadaje pytania to się odpowiada, czyli pisze. A wy robicie wszystko aby temu sprzyjać!
Myślisz, że mnie to boli i gorszy, bo Wasz temat jest namber łan?
Przynajmniej bzdur nie piszecie i nie muszę czytać o jakimś gwałcicielu eragonie, doprawdy, inteligentne.
To po co tam wchodzisz i to czytasz? Jezel;i ci to przeszkadz to po prostu nie czytaj tych ,,bzdur"!!!!!!!!!!!
Po co wchodzę i to czytam? Odpowiedź jest prosta - bo żeby się przez to gówno przekopać, to trzeba mieć nerwy stalowe. Przykro mi, że ani poczucia humoru, ani ze stali nie jestem.
Taka dygresyjka na koniec - "Osoby używające więcej niż 3 wykrzykników lub pytajników to osoby z zaburzeniami własnej osobowości" Terry Pratchett.
"Taka dygresyjka na koniec - "Osoby używające więcej niż 3 wykrzykników lub pytajników to osoby z zaburzeniami własnej osobowości" Terry Pratchett. " i ty w to wierzysz? zal.pl
"żal.pl" - kolejna dziecina, zdemoralizowana przez internet i głupawe stronki dla niezadowolonych ze swojego życia ludzi. Nie przejmuj się, takich jak Ty jest wielu.
żal.pl ? ciekawe bo ja napisałam zal.pl, bo widzisz, w internecie nie ma polskich znaków w adresach :)
"Myślisz, że mnie to boli i gorszy, bo Wasz temat jest namber łan?" nie a dlaczemu? Tylko nie czepiaj się potem że jesteśmy gdzieś tam na liście i piszemy te 'głupoty'.
madzia- masz rację popieram Cię. a tego ten temat możecie se usunąć. Hm...może założymy jakiś specjalnie dla Dayah i Vinry o Deppie hehe:))
To nie ja...!!! To one zaczely <jakbym cos zle napisala to zaraz dajcie znac,bo jak zobaczy to Vinry to jeszcze napisze, ze jestem niedorozwinieta albo cos w tym stylu> ;p
Noo...zawsze jak dasz jakiś błąd jeden językowy lub ortograficzny to Cię na tym forum wyzywają od niedorozwiniętych haha
"To po co tam wchodzisz i to czytasz? Jezel;i ci to przeszkadz to po prostu nie czytaj tych ,,bzdur"!!!!!!!!!!!" - no właśnie!
"Noo...zawsze jak dasz jakiś błąd jeden językowy lub ortograficzny to Cię na tym forum wyzywają od niedorozwiniętych haha" - kompleksy? buahahaha
"Noo...zawsze jak dasz jakiś błąd jeden językowy lub ortograficzny to Cię na tym forum wyzywają od niedorozwiniętych haha" - kompleksy? buahahaha
?
Nie, nie jestem, za co również ogromnie przepraszam.
Ale do mnie przynajmniej proste zdania bez ukrytej filozofii trafiają.
"założymy jakiś specjalnie dla Dayah i Vinry o Deppie hehe:))"
To jest cale forum O DEPPIE. Wiec podziekujemy za ten gest dobrej woli, jakim bedzie udostepnienie nam jednego tematu.
o Szara uważaj bo bycie na liście wrogów jest straszne! sama sie tam znajduje i czuje sie z tym przeokropnie<lol8>
Ojej ja bardzo chetnie! Co za zaszczyt! No to moze szyfrem:
Ekhm... Ps. Dziewczynki... kolejna. JA! ><
Gratulacje! Wreszcie zaistniałaś, wreszcie jesteś kimś i wszyscy Cię szanują!
Cieszę się, że mogłyśmy pomóc w dowartościowaniu.
"To jest cale forum O DEPPIE. Wiec podziekujemy za ten gest dobrej woli, jakim bedzie udostepnienie nam jednego tematu." idealne ;PP
jeden temat to podobno wy miałyście mieć...te wasze deklaracje to sobie można wsadzić.
Na razie uciekam...bede pozniej...tylko nie piszcie zbyt duzo zebym nie miala tylow ;p
Dayah i Szara - w tym momęcie też zaśmiecacie forum iż piszecie ciągle na tym temacie ;) tak a propo :P hyhy
Vinry - jaka Ty mądra ja naprawde się z tobą ani z Szarą nie chce kłócić...
Jezu nie zrozumiałam i co już uwarzacie mnie za nie normalna ja...haha... NIE OCENIA SIĘ LUDZI PO POZORACH.
Moi dordzy naprawde nie chcę się z Wami kłócić :)
Nie chcesz się kłócić, ale od ironii to się już nie powstrzymasz, co nie? Też bym chciała być dwulicowa, pisać jego, myśleć drugie, to musi być fajne.
Vinry : ehh...pozostawie to bez komentarza... bo ja już nie mam siły hehe;p
TA KŁÓTNIA JEST BEZ SENSU!
dziewczyno wiec przestań sie ciagle wtryniać! "nie chce sie z wami kłócić" "nie kłóćmy sie już" wiesz jakie to jest ekh denerwujące? zamknij drzwi i nie patrz jak nie chcesz sie kłócić bo PROWOKUJESZ.
Dayah : kochaniutka ale:
Po pierwsze : ta kłótnia nie ma SENSU
Po drugie: zamiast dążyć ,żeby się pogodzić to WY no ja też bo nie jestem święta ciągle sobie dogryzamy i prowokujemy.
Po trzecie : sami ciągniemy ten temat...
Ej może sobie wyjaśnijmy wszystko na spokojnie
Dobrze, wiec wyjaśniaj na spokojnie buhahahaah!
znowu to samo "ta kłótnia nie ma SENSU". wiec sie NIE ODZYWAJ" nie chcesz w niej uczestniczyć? prosze bardzo. nikt ci nie każe MATKO TERESO.