Johnny Depp

John Christopher Depp II

8,8
247 797 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Johnny Depp

Hej ludziska moi jest to mój pierwszy temat...

Dlaczego nikt nie rozumi naszczego poczucia humoru... np. jak pisze Johnny Depp to moja rodzina lub coś takiego to ja pisze na żarty śmieję się z tych fanek co piszą to na poważnie i zmyślają sobie to...że niby on do nich napisał czy coś takiego...Jestem normalną fanką jego...tylko nieraz pisze np. pod kogoś komenatrzem lub tematem np. jak wygląda Wiecie co musze Wam coś powiedziec Depp do mnie zadzwonił...to ja daje taki komentarz (specjalnie) ta jasne jakoś mi tego nie mówił...Tak na żarty...A Wy wielkie hallo że jesteśmy jakieś głupie i wogóle...ehh...

MY ŻARTUJEMY!! CIĘZKO TO ZROZUMIEĆ!!

Dziękuję...

kamilakamila

Ulcia, sama widzisz, że na spokojnie się nie da, a tym bardziej z NIMI nie da się pogodzić ;/

kamilakamila

No i co Ci to da ,że bedziemy sie kłócić wyzywać itp...??? hm...pomyśl co?

Ulcia_6

Ja jestem za Ulcią. Możemy się nawet nie godzić, ale już sobie nie dojeżdżajmy!

p.s. Szkoda że niektórzy tego nie akceptują.

Ulcia_6

NIKT CI NIE KAZE TEGO ROBIC. bż ale ty jestes natrętna. siedz cich oto sie nie bedziesz kłócic.

Ulcia_6

Odpisuję wa...

Vinry:
"Gratulacje! Wreszcie zaistniałaś, wreszcie jesteś kimś i wszyscy Cię szanują!
Cieszę się, że mogłyśmy pomóc w dowartościowaniu."
---> Z tym szanowaniem to różne bywa. Ale większość osób lubi ludzi z poczuciem humoru. No i z fantazją. Dla takich osób stworzony jest 'Marzyciel' czy filmy Tim'a Burton'a. Podziwiam go za to że ma nieskończona wyobraźnie! Niestety nie mogą docenić tego ludzie tacy jak choćby

Dayah:
"o Szara uważaj bo bycie na liście wrogów jest straszne! sama sie tam znajduje i czuje sie z tym przeokropnie<lol8>"
---> razem z Ulcią współczujemy... :(

Vinry:
"Zuzanka, kotusiu mój uroczy, w moje życie się nie mieszaj, bo internet Cię ogranicza. Poza monitorem, to Ty niewiele widzisz."
---> A skąd ty wiesz co ją ogranicza i co ona widzi? żal...

Szara:
"Powiem tylko, ze nie wiem, czy *Winona* bylaby zachwycona widzac sie na liscie waszych "zwolennikow". Przylaczylyscie ja na podstawie jednego postu, a teraz jej nie ma, nie bedzie jej tydzien (tak jak mowila) i nie widzi co sie dzieje na tym forum.
To tyle jesli chodzi o uwagi"
---> zawsze pozostaje opcja 'edytuj' :)

Nieaktywny_2

"Ale większość osób lubi ludzi z poczuciem humoru. No i z fantazją. Dla takich osób stworzony jest 'Marzyciel' czy filmy Tim'a Burton'a" Czyli dla kogos z takim "poczuciem humoru" jak wy?
Blagam... odrobine szacunku do filmu "Marzyciel" i do tworczosci Tima Burtona :/

Astartte

Nie, dla takich ludzi jak my w sensie z fantazją. Jeżeli brak Ci tego oraz wyobraźni to filmu nie zrozumiesz. Gwarantuję Ci to!

Nieaktywny_2

Myślisz, że dyskutowanie na temat Eragona gwałcicela, to normalna wyobraźnia? To jest fantazja erotyczna.
"Marzyciela" jakoś doceniłam, sorry. Problem w tym, że fabuła tego filmu trafi do każdego, a wyobraźnia Burton'a zachwyca. To, co wy uskuteczniacie, to śmiech na sali. Gdyby choć Depp przeczytał, to by się za łeb złapał, jakie żałosne fanki go kochają. Nudzi Wam się w domach, a internet nie spełnia oczekiwań? Zapiszcie się na kółko rozwijające zainteresowania.

Co do odpowiedzi drugiej - powtarzam po raz kolejny, po tym, co człowiek pisze, można się wiele o nim dowiedzieć. Zuzanka wypowiedziała się na temat czegoś, o czym gówno, za przeproszeniem, wie, to dostała mój odzew. A Ty się nie wcinaj w sprawy między mną a Zuzanką, mimo że zajście miało miejsce na Twoim super blożku.

Vinry

"Gdyby Depp z tego choć dwa zdania przeczytał" - mój drugi błąd, licz madzia, będziesz miała na mnie haka.

Vinry

Vinry : ejj prosze Was to jest już nudne te Wasze wymądrzanie

Vinry

"Gdyby choć Depp przeczytał, to by się za łeb złapał, jakie żałosne fanki go kochają." A może by się zachwycił? Znasz go czy co że tak piszesz?

Nieaktywny_2

Jeszcze raz Was się pytam co Wam to da ?? ta rozmowa jest bez sensu... nie łatwiej sie pogodzić.

E madzia co sądzisz?otym

Ulcia_6

Dążę do rozejmu. Ale tak się chyba nie da, bo ciągle przychodzą nowe odpowiedzi, eh...

Ulcia_6

I próbuje być miła pisze tu spokojnie...a Wy im milej pisze to Wy tym gorzej eh...

Nieaktywny_2

Jedynie idiotę zachwyciłyby takie fantazje. "Depp ma synka! Zgwałcił mnie Eragon! Depp jest moim ojcem!" - no Boże, powiedz mi, że tylko dla jaj napisałaś zdanie: "A może by się zachwycił?"

Vinry

Rozczaruje Cię :)
My przynajmniej umiemy pożartować.

Nieaktywny_2

No to współczuję poczucia humoru, bo te wasze żarty dna się trzymają.
Dla Ciebie rozejm polega na tym, żeby każdy poszedł w swoją stronę bez słowa "przepraszam"? Ciekawą wartość masz.

Vinry

Vinry : ale właśnie ja chcę Was przeprosić... :) madzia pewnie też :)

Vinry

"Dla Ciebie rozejm polega na tym, żeby każdy poszedł w swoją stronę bez słowa "przepraszam"? Ciekawą wartość masz."
nie, ale nie chcecie się z nami pogodzić to przynajmniej nam nie dogadujcie. Innego wyjścia nie widzę.

Nieaktywny_2

Madzia : racja...ja Was przepraszam za WSZYSTKO... ale i tak pewnie na innym forum znowu zaczniecie nam dogrycać i będą kłótnie ale i tak Was przepraszam.

Madzia masz gg?

Nieaktywny_2

Jeśli ktoś mi coś zarzuca, to się bronię - podstawowa zasada życiowa.
I nie mówiłam, że nie chcę się pogodzić, ja chcę po prostu porządku i braku problemu z przekopywaniem się przez trzy strony bredni.

Vinry

"No to współczuję poczucia humoru, bo te wasze żarty dna się trzymają." ja uważam że nie są denne, bo jak sama widzisz mamy wielu sprzymierzeńców, którzy z nami o tym piszą.

Vinry

Vinry : i tak nigdy tego by on nie przeczytał hahaha może od tego zacznijmy :P on nawet nie wie ,że istnieje ta strona... hehehe ;)

Ulcia_6

lol.
ciekawa dyskusja.
nie no naprawde darujcie sobie..

Kadanada_Hadness

Noo bez kitu bardzo ciekawa nie ;PPP hahaha lepiej się nie wypowiadaj ,bo zaczną i Cię wyzywać :PP

Ulcia_6

Dayah: a Ty do mnie dziewczynko ;) staram się być miła kochaniutka ;)

Ulcia_6

"No to współczuję poczucia humoru, bo te wasze żarty dna się trzymają." ja uważam że nie są denne, bo jak sama widzisz mamy wielu sprzymierzeńców, którzy z nami o tym piszą.

Nieaktywny_2

Zaczynamy od nowa? To, że kilka osób poparło was w zabawie, nie oznacza, że jesteście lepsze od tych, którzy mają z tym problem.
A forum, to nie piaskownica, żeby co chwila stawiać nowe babki z piasku, bo taką macie ochotę.

Vinry

Fajne porównanie :P
"Zaczynamy od nowa?" co przez to rozumiesz? Bo ja tylko Ci odpisałam.

Nieaktywny_2

A z resztą ja przeprosiłam madzia też :) za to wszystko i wogóle :P noo...madzia masz gg??

Ulcia_6

mam
PRZEPRASZAM :)może rozejm?

Nieaktywny_2

Okk a podasz nr...??? <za krótkiiiiiiiiiiiiiii>

Ulcia_6

Tak. 278653

Nieaktywny_2

Skoro wchodzimy na ścieżkę pokoju, to jestem skłonna przeprosić również i tymczasowo zniknąć.
I prosiłabym o uszanowanie spokoju ducha innych użytkowników i o przyhamowanie z wyobraźnią i poczuciem humoru. Pozdrawiam.

Vinry

Vinry : Nooo w końcu ;)) hyhy :) ja również pozdrawiam :)))

Ulcia_6

Ulcia: super avek! :D
Vinry: dzięki. Przyhamujemy napewno :P

Ulcia_6

I narazie spadam :P Papa!

Ulcia_6

no jakże niezmiernie sie ciesze ^^
i również pozdrawiam.

Kadanada_Hadness

tańczące_bułeczki ja Cię również...ehh w końcu ZGODA :)) i pokój hihi ;) zapraszam do ulubionych CIĘ

Ulcia_6

http://chaodiv.ddl2.pl/pk/?id=68741 wejdzcie tutaj :)) zapraszam :PP hyhy...

Ulcia_6

i tylko się zastanawiam co ten aktor wam zrobił, że uczepiłyście się jego forum... zagrał pirata? zapewne ta zgoda nie potrwa za długo, bowiem za parę dni (a może dziś?) pojawi się kolejny bezsensowny temat(miał być jeden). A tak w ogóle czego się spodziewacie po ludziach którzy zaglądają tu często lub tylko czasami by poczytać o aktorze, a żeby to zrobić muszą się przekopywać i omijać co najmniej 10 pierwszych tematów? was także można podciągnąć pod jedną wielką prowokację. piszecie, że bez was i tych tematów byłoby nudno. Możliwe, ale gdy jesteście wszędzie to także wieje nudą.

Wkurzona_Lunatic

Lunatic : ale my się już dogadaliśmy i pogodziliśmy ;)))

Ulcia_6

wow, nie zauważyłabym... jakbyś nie widziała, napisałam, że: ta zgoda nie potrwa długo. Rozmumiesz? I nie pisz po raz 100-ny "nie kłóćmy się" bo przez to jesteś postrezgana jako... dobra nie jesteś postrezgana ok;)
a ja spadam, wpadnę niedługo i zobaczę jak się sprawy mają:)

Wkurzona_Lunatic

Lunatic : noo nie zawuażyłam ;p wybacz :)) pozdrawiam :)) ej wejdzcie na tą strnokę ;) :PP

Ulcia_6

Potrwa potrwa :) już ja to dopilnuję ;))))

Ulcia_6

jednego nie rozumiem.
skoro cała <przynajmniej tak zakładam> społeczność tego forum, składa sie z fanów Johnny'ego Depp'a to czemu ta społecznosć się kłóci.
W każdym temacie widze kłótnie.
przecież każdy ma swoje zdanie, forum jest po to żeby je wyrazić, i każdy ma do tego swoje święte prawo. ot co.

Kadanada_Hadness

tańczące_bułeczki noo ja to przy którymś temacie pisałam...jeżeli jesteśmy jego fanami nie powinniśmy się kłócić...albo szanować karzdego poglądy dziękuję :)

Kadanada_Hadness

zamknijmy ten temat. proszę, bo kolejne osoby piszą.

Nieaktywny_2

ooo madzia się odezwała zapraszam na ten temat :) http://www.filmweb.pl/topic/779811/Coraz+wy%C5%BCej.html#1863553

Nieaktywny_2

dobra temat zamknięty: kto tu po mnie napisze, znaczy się że nie umie czytać:) pasuje?