Hej ludziska moi jest to mój pierwszy temat...
Dlaczego nikt nie rozumi naszczego poczucia humoru... np. jak pisze Johnny Depp to moja rodzina lub coś takiego to ja pisze na żarty śmieję się z tych fanek co piszą to na poważnie i zmyślają sobie to...że niby on do nich napisał czy coś takiego...Jestem normalną fanką jego...tylko nieraz pisze np. pod kogoś komenatrzem lub tematem np. jak wygląda Wiecie co musze Wam coś powiedziec Depp do mnie zadzwonił...to ja daje taki komentarz (specjalnie) ta jasne jakoś mi tego nie mówił...Tak na żarty...A Wy wielkie hallo że jesteśmy jakieś głupie i wogóle...ehh...
MY ŻARTUJEMY!! CIĘZKO TO ZROZUMIEĆ!!
Dziękuję...
Ja jestem za Ulcią. Możemy się nawet nie godzić, ale już sobie nie dojeżdżajmy!
p.s. Szkoda że niektórzy tego nie akceptują.
Odpisuję wa...
Vinry:
"Gratulacje! Wreszcie zaistniałaś, wreszcie jesteś kimś i wszyscy Cię szanują!
Cieszę się, że mogłyśmy pomóc w dowartościowaniu."
---> Z tym szanowaniem to różne bywa. Ale większość osób lubi ludzi z poczuciem humoru. No i z fantazją. Dla takich osób stworzony jest 'Marzyciel' czy filmy Tim'a Burton'a. Podziwiam go za to że ma nieskończona wyobraźnie! Niestety nie mogą docenić tego ludzie tacy jak choćby
Dayah:
"o Szara uważaj bo bycie na liście wrogów jest straszne! sama sie tam znajduje i czuje sie z tym przeokropnie<lol8>"
---> razem z Ulcią współczujemy... :(
Vinry:
"Zuzanka, kotusiu mój uroczy, w moje życie się nie mieszaj, bo internet Cię ogranicza. Poza monitorem, to Ty niewiele widzisz."
---> A skąd ty wiesz co ją ogranicza i co ona widzi? żal...
Szara:
"Powiem tylko, ze nie wiem, czy *Winona* bylaby zachwycona widzac sie na liscie waszych "zwolennikow". Przylaczylyscie ja na podstawie jednego postu, a teraz jej nie ma, nie bedzie jej tydzien (tak jak mowila) i nie widzi co sie dzieje na tym forum.
To tyle jesli chodzi o uwagi"
---> zawsze pozostaje opcja 'edytuj' :)
"Ale większość osób lubi ludzi z poczuciem humoru. No i z fantazją. Dla takich osób stworzony jest 'Marzyciel' czy filmy Tim'a Burton'a" Czyli dla kogos z takim "poczuciem humoru" jak wy?
Blagam... odrobine szacunku do filmu "Marzyciel" i do tworczosci Tima Burtona :/
Nie, dla takich ludzi jak my w sensie z fantazją. Jeżeli brak Ci tego oraz wyobraźni to filmu nie zrozumiesz. Gwarantuję Ci to!
Myślisz, że dyskutowanie na temat Eragona gwałcicela, to normalna wyobraźnia? To jest fantazja erotyczna.
"Marzyciela" jakoś doceniłam, sorry. Problem w tym, że fabuła tego filmu trafi do każdego, a wyobraźnia Burton'a zachwyca. To, co wy uskuteczniacie, to śmiech na sali. Gdyby choć Depp przeczytał, to by się za łeb złapał, jakie żałosne fanki go kochają. Nudzi Wam się w domach, a internet nie spełnia oczekiwań? Zapiszcie się na kółko rozwijające zainteresowania.
Co do odpowiedzi drugiej - powtarzam po raz kolejny, po tym, co człowiek pisze, można się wiele o nim dowiedzieć. Zuzanka wypowiedziała się na temat czegoś, o czym gówno, za przeproszeniem, wie, to dostała mój odzew. A Ty się nie wcinaj w sprawy między mną a Zuzanką, mimo że zajście miało miejsce na Twoim super blożku.
"Gdyby Depp z tego choć dwa zdania przeczytał" - mój drugi błąd, licz madzia, będziesz miała na mnie haka.
"Gdyby choć Depp przeczytał, to by się za łeb złapał, jakie żałosne fanki go kochają." A może by się zachwycił? Znasz go czy co że tak piszesz?
Jeszcze raz Was się pytam co Wam to da ?? ta rozmowa jest bez sensu... nie łatwiej sie pogodzić.
E madzia co sądzisz?otym
Jedynie idiotę zachwyciłyby takie fantazje. "Depp ma synka! Zgwałcił mnie Eragon! Depp jest moim ojcem!" - no Boże, powiedz mi, że tylko dla jaj napisałaś zdanie: "A może by się zachwycił?"
No to współczuję poczucia humoru, bo te wasze żarty dna się trzymają.
Dla Ciebie rozejm polega na tym, żeby każdy poszedł w swoją stronę bez słowa "przepraszam"? Ciekawą wartość masz.
"Dla Ciebie rozejm polega na tym, żeby każdy poszedł w swoją stronę bez słowa "przepraszam"? Ciekawą wartość masz."
nie, ale nie chcecie się z nami pogodzić to przynajmniej nam nie dogadujcie. Innego wyjścia nie widzę.
Madzia : racja...ja Was przepraszam za WSZYSTKO... ale i tak pewnie na innym forum znowu zaczniecie nam dogrycać i będą kłótnie ale i tak Was przepraszam.
Madzia masz gg?
Jeśli ktoś mi coś zarzuca, to się bronię - podstawowa zasada życiowa.
I nie mówiłam, że nie chcę się pogodzić, ja chcę po prostu porządku i braku problemu z przekopywaniem się przez trzy strony bredni.
"No to współczuję poczucia humoru, bo te wasze żarty dna się trzymają." ja uważam że nie są denne, bo jak sama widzisz mamy wielu sprzymierzeńców, którzy z nami o tym piszą.
Vinry : i tak nigdy tego by on nie przeczytał hahaha może od tego zacznijmy :P on nawet nie wie ,że istnieje ta strona... hehehe ;)
"No to współczuję poczucia humoru, bo te wasze żarty dna się trzymają." ja uważam że nie są denne, bo jak sama widzisz mamy wielu sprzymierzeńców, którzy z nami o tym piszą.
Zaczynamy od nowa? To, że kilka osób poparło was w zabawie, nie oznacza, że jesteście lepsze od tych, którzy mają z tym problem.
A forum, to nie piaskownica, żeby co chwila stawiać nowe babki z piasku, bo taką macie ochotę.
Skoro wchodzimy na ścieżkę pokoju, to jestem skłonna przeprosić również i tymczasowo zniknąć.
I prosiłabym o uszanowanie spokoju ducha innych użytkowników i o przyhamowanie z wyobraźnią i poczuciem humoru. Pozdrawiam.
tańczące_bułeczki ja Cię również...ehh w końcu ZGODA :)) i pokój hihi ;) zapraszam do ulubionych CIĘ
i tylko się zastanawiam co ten aktor wam zrobił, że uczepiłyście się jego forum... zagrał pirata? zapewne ta zgoda nie potrwa za długo, bowiem za parę dni (a może dziś?) pojawi się kolejny bezsensowny temat(miał być jeden). A tak w ogóle czego się spodziewacie po ludziach którzy zaglądają tu często lub tylko czasami by poczytać o aktorze, a żeby to zrobić muszą się przekopywać i omijać co najmniej 10 pierwszych tematów? was także można podciągnąć pod jedną wielką prowokację. piszecie, że bez was i tych tematów byłoby nudno. Możliwe, ale gdy jesteście wszędzie to także wieje nudą.
wow, nie zauważyłabym... jakbyś nie widziała, napisałam, że: ta zgoda nie potrwa długo. Rozmumiesz? I nie pisz po raz 100-ny "nie kłóćmy się" bo przez to jesteś postrezgana jako... dobra nie jesteś postrezgana ok;)
a ja spadam, wpadnę niedługo i zobaczę jak się sprawy mają:)
jednego nie rozumiem.
skoro cała <przynajmniej tak zakładam> społeczność tego forum, składa sie z fanów Johnny'ego Depp'a to czemu ta społecznosć się kłóci.
W każdym temacie widze kłótnie.
przecież każdy ma swoje zdanie, forum jest po to żeby je wyrazić, i każdy ma do tego swoje święte prawo. ot co.
tańczące_bułeczki noo ja to przy którymś temacie pisałam...jeżeli jesteśmy jego fanami nie powinniśmy się kłócić...albo szanować karzdego poglądy dziękuję :)
ooo madzia się odezwała zapraszam na ten temat :) http://www.filmweb.pl/topic/779811/Coraz+wy%C5%BCej.html#1863553