Johnny Depp

John Christopher Depp II

8,8
247 797 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Johnny Depp

Hej ludziska moi jest to mój pierwszy temat...

Dlaczego nikt nie rozumi naszczego poczucia humoru... np. jak pisze Johnny Depp to moja rodzina lub coś takiego to ja pisze na żarty śmieję się z tych fanek co piszą to na poważnie i zmyślają sobie to...że niby on do nich napisał czy coś takiego...Jestem normalną fanką jego...tylko nieraz pisze np. pod kogoś komenatrzem lub tematem np. jak wygląda Wiecie co musze Wam coś powiedziec Depp do mnie zadzwonił...to ja daje taki komentarz (specjalnie) ta jasne jakoś mi tego nie mówił...Tak na żarty...A Wy wielkie hallo że jesteśmy jakieś głupie i wogóle...ehh...

MY ŻARTUJEMY!! CIĘZKO TO ZROZUMIEĆ!!

Dziękuję...

Nieaktywny_2

madzia powiedz już dzis :)

użytkownik usunięty
Montana_3

Ok przesadziłam :( Przyznaję się. Nie chcę takiej wojny bo to my na tym stracimy dziewczyny. wojna z moderatorami!? chyba bardziej boje sie tylko wojny z moja babą od biologii. Po prostu lubię to forum. Z resztą ja już proponowałam żeby na tym forum były tylko sprawdzone fakty, ale dobijają mnie tez tematy tej całej "pussy" czy jak jej tam. Wyzywa wszystkich wokoło-na to uwagi już nikt nie zwrócił.
Tak więc wyrażam skruchę w swoim imieniu (bo nie wiem jak inne dziewczyny).

NonaT

Nom może i przesadziłyśmy, ale niech nam dadzą jeden temat i już. Jeden wystarczy. Choćby ten na którym teraz piszemy. A jutro wam napiszę jaki mam pomysł :P

Nieaktywny_2

Madzia a może sie stąd wyniesiemy??? Bo Ci moderatorzy chyba mają rację..... z deka kicha :(

NonaT

Ale gdzie? Wiecie co. Poczekajcie do jutra to wam powiem :P

Nieaktywny_2

może na forum główne??????

NonaT

Tam jest chyba jeszcze gorzej...

Nieaktywny_2

To co teraz????? mi sie pomysły skończyły.

NonaT

musze leciec jak masz czas to napisz mi ten pomysł jutro na moim blogu ok? bo nie wiem czy bede miał czas wejsc o tak na luzie na forum..... mam spr z biologi :(

NonaT

Okej, nie ma sprawy papa. Ja też spadam bo spać mi się chce :D

NonaT

bylibysmy Wam wszyscy dozgonnie wdzieczni. szerokiej drogi

Montana_3

czepia sie ktoś Cibie? jak nie to co chcesz od nas co? Ja już wyraziłam swoja opinię i jej sie trzymam. na wzajem szerokiej drogi.

NonaT

jutro :P Bo to niespodzianka. Zresztą musi być więcej 'naszych' :P

Nieaktywny_2

Wow wow wow...Ale się temat rozwinoł...Teraz przedstawie moją myśl mogę...Błagam nie kasujcie jeszcze tego tematu!!

Moi mili...chicałam jedno powiedzieć...

I to jest mój argument.

NO sorry ,ale dlaczego sie do mnie rzucacie...chodzi mi o to ,że ja nie zakładam tematów typu Kocham Cię itp...ja tylko je komętuje...głupie tematy głupie odp...Rozumiecie mnie...

Ktoś założył temat np. Kocham Cię Depp i ,że nigdy do śmierci się nie zakocham w nikim tylko będe Ci wierna...To mnie już szlak trafia...I w żartach pisze specjalnie tej dziewczynie komentarz lub chłopakowi hehe ;))...taki jak ona żeby wyśmiać ją zagłupkowaty temat...

Ja rozumiem macie racje ,że właśnie TAKIE osoby zaśmiecaja te forum...Ale nasza ARMIA hyhy...właśnie próbuje je niszczyć...I wogóle...

I wiecie co Wam powiem i tylko nie wyrzucajcie mnie z KLUBU...wojna nie ma sensu...możemy żartować ,ale z umiarem tak jak powyżej inni pisali...Bo to jest bez sesnu...

Dziękuję...mam nadzieję ,że inni się ze mną zgodzą mój kochany klub i inni...AlE jeżeli jesteśmy fanami Deppa to wogóle dlaczego my się wszysyc kłócimy to jest bezsensu no powiedzcie szczerze?? Jak sądzicie...?Rozumiem można wyrażać poglądy ale dlaczego zaraz się wyzywać od lezbijek gejów itp. To jest bezsensu i głupie...Wogóle uważam takie dziewczyny które piszą ,że to jest ich Depp i wogóle ,że są puste...Kochane on nawet nie wie ,że istniejecie...Pff pamiętajcie on ma swoją rodzine...

dziękuję ,że ktoś wogóle to przeczyta <hahahaha> ale sądze ,że mam racje...

Czyli klubowicze moi poczucie humoru z umiarem i bez kłótni...

Życze miłej nocki ;*

Ulcia_6

Przetytajcie co jest na górze i wyrazcie swoje poglądy...możliwe ,że napisałam bez snesu ale mam nadzieje ,że mnie Wszyscy zrozumiecie...i wogóle...

trzeba na tym forum zrobić porządek...

użytkownik usunięty
Ulcia_6

TAK MASZ RACJE uLCIA...Ciebie to trzeba zatrudnic jako negocjatorke...wiesz?! ;p Zgadzam sie w pelni z twoja wypowiedzia.
PS.Ale musimy jeszcze zrobic jakich temat specjalnie dla naszej kochanej Pussy ;p hahahahahahahaha

Ulcia_6

Ulcia, takiego bełkotu, to ja nigdy nie czytałam. Chyba mi nie powiesz, że masz użytkowników fw za idiotów, którzy nie łapią waszych żarcików na żałośnie niskim poziomie? Przestań, kobieto, się kompromitować, ogranicz natłok kropek, a potem do ludzi wychodź.
A propos słów madzi - "(...)niech nam dadzą jeden temat i już. Jeden wystarczy." Jeden temat, to wy już tydzień temu miałyście i spójcie ile waszych nowych pierdół powstało. Teraz pomyśl logicznie i odpowiedz na pytanie - ile tych tematów tak naprawdę wam potrzeba? Dziesięciu następnych, żeby sobie pogadać o jakimś Edłordzie, Eragonie czy kolejnym głupim pomyśle? To już nawet śmieszne nie jest, w piątkę świata nie zbawicie, przykro mi.

Abderyta

Ej słuchaj chcę Ci powiedzieć ,że nie zakładałam ani jednego tematu lol...no tylko ten co teraz :) i wybaczcie mi ,że nie jest o Deppie ;) możecie go już usnunąć...A kropki będe dwała bo tak lubie pisać i nikt mi nie zabroni LOL...:**

użytkownik usunięty
Ulcia_6

O...o...o...widze,z e ktos tu zazdrosci...!!! Abderyto coz za maniery?;p Kos tu zaprzecza prawdzie... oj... nie dobrze z toba...
Ps. Inie wypominaj mi kropek-w tym wypadku bylo to konieczne ;(

Gdzie ktoś zaprzecza prawdzie, bo nie widzę? Widzę jedynie wywody madzi, która się najwyraźniej w zeznaniach pogubiła.
Kochana, wiesz czym jest zazdrość? Nie używaj słów, których znaczenia nie rozumiesz.

Vinry

E...prosze nie kłócie się...Już za dużo tych kłótni...

I nie wymądrzajcie się tak...

dziękuję...

Ulcia_6

Vinry - to wymądrzanie się do Ciebie tyczyło...:)) hehe...pozdrawiam

użytkownik usunięty
Vinry

Gdyby sie glebiej zastanowic i wczytac, to ujawnilaby sie nie tylko zazdrosc ale moze cos jeszcze...

użytkownik usunięty

Ale oczywiscie nie bede sie klocic..
Ps robie to tylko dla ciebie Ulcia...

ZUZANKA28 - dziękuje...

Sądzę iż to jest wszystko bez sensu te kłótnie...i to czepianie o byle co...

eh...

Aleś Ty tajemnicza, no daj spokój!
Po samym Twoim "intęligętnym" wpisie na blogu mogę wywnioskować, że poziomem zbyt wysoko nie sięgasz. Co, w internecie jesteś Kimś i masz swoich kól ziomków, fajnie, nie?

Nie odpowiedziałaś na moje pierwsze pytanie, co z radością potraktuję jako Twój błąd myślowy. Wybaczam Ci.
A z Tobą, Ulcia, nie rozmawiam, więc się łaskawie nie wcinaj i mnie nie oceniaj, skoro ja na Twój temat jeszcze słowa nie raczyłam powiedzieć. A powiedzieć mogę wiele, także ciszej tam.

Vinry

Vinry- ale posłuchaj mnie...prosze Was nie kłócie się...:) i ja naprawde na tym forum nie chce mieć już wrogów.

użytkownik usunięty
Vinry

Komus zachcialo sie obrazac innych? Przepraszam bardzo, ale to nie jest fajne,wiesz... nikt ciebie nie obraza...

Vinry

Moje wywody? gdzie niby? Ja tu dopiero weszłam i nawet nie wiedziałam że ktoś coś pisze.

Ulcia_6

Ulcia:

"Ktoś założył temat np. Kocham Cię Depp i ,że nigdy do śmierci się nie zakocham w nikim tylko będe Ci wierna...To mnie już szlak trafia...I w żartach pisze specjalnie tej dziewczynie komentarz lub chłopakowi hehe ;))...taki jak ona żeby wyśmiać ją zagłupkowaty temat... " my też tak piszemy hehe :P

"Ale nasza ARMIA hyhy...właśnie próbuje je niszczyć...I wogóle... " my ich nie niszczymy. Jesteś chyba za krótko w "naszej armi" :P My tylko wymyślałyśmy i pisałyśmy nasze opowiadanie na temat Dipa, Blóma, Eragona, Kiry itp np Edłorda. :)

Nieaktywny_2

Co do Twojego poprzedniego postu - istnieją trzy czasy - przeszły, teraźniejszy i przyszły. Skoro nie pisałaś w teraźniejszym, to sama sobie odpowiedz, o których wywodach pisałam.

Przy okazji obecnego - więc to wasze opowiadanie piszcie w jednym temacie, a nie burdel z FW robicie, bo na każdy Wasz pomysł potrzebny jest temat następny. A jak nie, to nauczcie się używać gadu-gadu, jedyna różnica - brak publiki i ludzi, których można wyzwać od sztywniaków i z którymi się pokłócić, bo to takie fajne.

Vinry

"(...) i z którymi można się pokłócić"* mój błąd.

Vinry

"jedyna różnica - brak publiki i ludzi, których można wyzwać od sztywniaków i z którymi się pokłócić, bo to takie fajne. " nie tyle różnica co wada. :)

Nieaktywny_2

To stwórz sobie blog na mylog.pl, rozreklamuj i czytaj komentarzyki. Identyczny efekt, z tym, że nikogo nie denerwujesz. Takie z Was egoistki, że liczy się tylko Wasz super żarcik, a reszta niech spada na bambus, bo jest gorsza skoro jej nie bawi Wasza głupota?

Vinry

Ale my nikomu nie mówimy, żeby 'spadał na bambus' więc nie wiem skąd Ci się to wzięło :P

Nieaktywny_2

Nie musisz tego mówić, Wasze zachowanie plus ignorancja są tego najlepszym dowodem.

Ulcia_6

Nie przeczę, wasze tematy są bardzo śmieszne, ale gdy czyta się już 20 temat na którym jest to samo, to może się trochę znudzić. Rozumiem, że lubicie Depp'a (mam nadzieję:), ale to nie powód by na jego forum pisać tyle niepotrezbnych rzeczy (kogoś kto przyszedł poczytać o Depp'ie raczej nie interesuje to, że kogoś zgwałcił Eragon, ktoś poszedł na imperskę z Lohan, Hilton i Olsenkami). I to ciągłe tłumaczenie "wy jesteście sztywniaki, a my chcemy pożartować" przestaje wystarczać. Zarty są ok, ale jak na jakimś temacie pół rozmowy brzmi mniej-więcej tak:
- o hej dawno cię nie widziałam co robisz dziś wieczorem
- chyba będę słuchać muzyki
etc, etc. Takie sprawy można na gg załatwiać:)
PS: Mam pytanko:) Dlaczego wybrałyście sobie forum Depp'a na swój główny "punkt" publikowania waszej twórczości?:)

Wampiratka

Wampiratka : eeee....nie wiem hahaha

Madzia : ja wiem doskonale o co chodzi...Ale ja już próbuję zaspokoić sytuację. hehehe

Wampiratka

Nie my, tylko Ojciec Polak, który założył temat pod tytułem: Dlaczego Dżony wygląda jak koza.

Pojawiła się niezła odpowiedź że to szatańskie zwierze, więc Ojciec Polak postanowił założyć nowy temat o Edłordzie, czyli synku Dżonego i Jego.

Potem Kasia_Ale_Jazda_hehe założyła coś o Eragonie, a potem to już się po kolei dodawało tematy :)

Nieaktywny_2

Hehe...bo gdyby takich głupot nie było to te forum by było nudne hehe ;P

Ulcia_6

A ja założyłam tylko ten TEMAT po to by wszystko wyjaśnić...Hm...Madziu może wstrzyamy wojnę co sądzisz oczywiście nasz fanclub niech istnieje ;) :)) ale narazie wojne wstrzyamy? co ty na to? no i oczywiście inni nasi inni klubowicze ;)

Ulcia_6

Ja już dawno wojnę zakończyłam, ale denerwuje mnie to że wszyscy się czepiają nie znając historii, naszych poprzednich postów, rozmowy z moderatorami itp.

użytkownik usunięty
Ulcia_6

Ludzie popatrzcie na siebie...!!! My przynajmniej wnosimy jakis humor, a nie zaczynamy kolejny, glupi temat typu ,,O boze musze sie z nim ozenic...!!!"

użytkownik usunięty

Szczeze mowic mi to tam zwisa czy my ta ,,wojne" prowadzimy czy nie...Ale teraz to juz chodzi o nasz homor. Nie tylko o glupie pisanie!!! ;p

użytkownik usunięty

oczywiscie chodzilo o *honor ;p ;p ;p ;p ;p; p; ;p

Właśnie! Nadal nie znalazłam odpowiedzi na pytanie, dlaczego taki 'głupi', 'debilny', 'egoistyczny' temat jak nasz jest ciągle nr 1 w ranking na str głównej, a ja nie nadążam odpisywać. Ktoś może się wkońcu zlituje i mi odpowie!?

użytkownik usunięty
Nieaktywny_2

NO wiesz ma sie tem dar ;p... ale serio to po prostu to sa kontrowersyjne tematy, a kto takich nie lubi?//?

hehe no właśnie...:) a z resztą ja już się nie chce kłócić...A nasz fanclub w końcu jaką ma nazwę?

Ulcia_6

Nie ma Grzecznego Ojca Polaka, nie ma nazwy :(

Do Vinry:
Napisałaś mi...

Łał, idę do piaskownicy się pochwalić, że ktoś mnie umieścił na liście mroku! Moje ziomki będą piach z zazdrości pożerać.

Jak długo się jeszcze lansować będziecie?