Hej ludziska moi jest to mój pierwszy temat...
Dlaczego nikt nie rozumi naszczego poczucia humoru... np. jak pisze Johnny Depp to moja rodzina lub coś takiego to ja pisze na żarty śmieję się z tych fanek co piszą to na poważnie i zmyślają sobie to...że niby on do nich napisał czy coś takiego...Jestem normalną fanką jego...tylko nieraz pisze np. pod kogoś komenatrzem lub tematem np. jak wygląda Wiecie co musze Wam coś powiedziec Depp do mnie zadzwonił...to ja daje taki komentarz (specjalnie) ta jasne jakoś mi tego nie mówił...Tak na żarty...A Wy wielkie hallo że jesteśmy jakieś głupie i wogóle...ehh...
MY ŻARTUJEMY!! CIĘZKO TO ZROZUMIEĆ!!
Dziękuję...
ja nie umiem chyba :P Bo mam pewien dylemat. Zaciekawiło mnie to, co napisała moderator na pierwszej str tego tematu. Nie zaczynam kłótni jakby coś, bo to nawet nie jest prowokujące, ale...
"daliście się podpuścić trollowi, który już nie raz przychodził na ten portal i pod różnymi nickami prowokuje awantury"
hmm... Co o tym sądzicie?
t b - zgadzam się, ktoś tu jednak musi pełnić rolę prowokanta (fani sami z siebie nie zaczęli by się kłócić)
jeżeli prowokant prowokuje to powinniśmy go olać, najprościej mówiąc.
ale jak widze tematy które godzą w honor bądz też w osobowość Johnny'ego to nie pozostaje obojętna.
Nie wiem gdzie zadać to pytanie, więc może tutaj:
Gdzie jest Grzeczny Ojciec Polak i biografia Edłorda?
Zgadzam się z tańczące_bułeczki ^^
Nie warto się przejmować prowokacjami... bo widocznie to napisał ktoś komu się nudzi... możemy mu współczuć xD
ada: ten temat już jest zamknięty nie ma po co do niego wracać! Już wszystko sobie wyjaśniliśmy i jest spoko i niech tak już zostanie :)...Więc prosze nie pisać już tutaj. dziękuję :) pozdrawiam
Ale DEPP czyta się Dep, a nie Dip, bo jakby tam było dwa "ee" to by się to czytało jak DIP-taka mała poprawka...;))))