tak, nie ma nic lepszego niż kotlet i surówka... chociaż ja bym jeszcze ziemniaczki dodała.
no ja oczywiście Deppa uwielbiam:)
A ja się wyłamie i powiem, ze nie przepadam za kotletami. Ja najbardziej lubie rybę z warzywami. Kotlet jest dla mnie jakiś taki... przejedzony. Tylko mnie nie zabijcie za to:)
A Johnny... Hm, tak, chyba tak, uwielbiam go!
A ja poproszę tego kotleta ,tylko żeby był z piersi i koniecznie z brokułam :D
A Johnny ? nawet z brzuszkiem jest boski ;) http://www.pudelek.pl/artykul/24779/elegancki_johnny_depp_zdjecia/
A ja bym jeszcze
ĆWIKŁĘ dodała
xD
Choć nigdy nie jadłam to za nią przepadam xD
Jak ona w ogóle wygląda ??
;ppp
Aha
to nie wiedziałam ;pp
Ale przyznasz że podobna .
Jak bym sobie zjadła mięsko z kejefsi .
Takie ostre z sosem czosnkowym ...
Mmmm...
Mniam
;p
Skoro konie lubią Depp'a i ćwikłe to ciekawe, czy Johnny odwzajemnia to uczucie lubiąc ćwikłe i konie... hmm...
Ćwikła, konie i Depp - nierozłączne trio. Trzeba o tym napisać poemat, ballade, albo najlepiej nakręcić film!
Chciałbym zobaczyć wasze zdjęcia (fanki Deppa) bo to co wypisujecie jest żałosne i zarazem śmieszne. Jak można upaść tak nisko?
heh, trzeba się jakoś dostosować do poziomu tego forum...
wolę jednak rozmawiać o ćwikle niż zakładać kolejne tematy o SłITaśnej urodzie JD i kisielu z budyniem na jego widok.. ;) pozdrawiam:)
A ja lubię pure ziemniaczane, tosty zapiekane żelazkiem, dania meksykańskie, opium, czekoladę, kukurydzę, fasolę i niebieskie gumy balonowe ;) ;D