Buahahaha! Jak mogliście się nabrać na taką oczywistą prowokację? I wiecie co, jedynymi osobami z "zerowym poziomem inteligencji" jesteście Wy, bo to właściciel profilu PinkBith95 się teraz z Was wszystkich niemiłosiernie śmieje! Teraz pewnie wszyscy napiszą, że oni tylko dla żartu odpisywali, ale prawda jest taka, że PinkBith okazała się z Was wszystkich najmądrzejsza...
ja nie nnapiszę że zrobiłam to dla śmiechu. : p
bo napisałam to , żeby sprawdzić kto znosi towarzystwo tak tępych ludzi . ; )
a odpowiedź powinna być : NIE . XD
jak chcecie , żeby przestała pisać . ; p
Pozdro . ; )
Johnny, ah Johnny ;>
Depp to zdecydowanie moj ulubiony aktor :) Cenie go za to jak gra - ma facet talent, a do tego jest nieziemsko przystojny..
Johnny, ah Johnny oh Johnyyyyyyyyyyy
Kocham go! Ubóstwiam! Z chęcią chcę go wyruchać i żeby on mnie przeleciał!! Teraz, to tylko masturbować się można przy Alicji!!
Johnny, ah Johnny oh Johnyyyyyyyyyyy
Uwielbiam, ubóstwiam, wielbię i kocham xDD
Najlepszy i najprzystojniejszy aktor pod słońcem
I oczywiście najlepiej wypadł jako Sparrow xD
Pozdrawiam ;]
No oczywiście, że jako Sparoł, tak szekszi kręcił tyłkiem i w ogóle...
Biedny Depp, biedne forum i biedna ja.
Ludzie!!!
"Bękarty Wojny"...GENIALNY FILM!!! GENIALNY GENIALNY GENIALNY!!! G-E-N-I-A-L-N-Y!!!
Genialny...
Pieprzyć Piratów z Karaibów.
no oczywiście, że genialny! Tarantino (:**) po raz kolejny zrobił arcydzieło! geniusz!
no i mina Brada Pitta - bezcenne... ;PP
Brad jako Włoch był genialny ;DD.
Ale jak Waltz nie dostanie Oscara... jak Boga kocham, Oscary mam głęboko w d***, ale jak on nie dostanie Oscara to będzie najgorsza zbrodnia popełniona przez Akademię...
Scena rozmowy po włosku....powalająca :DDDD i w ogóle film arcydzieło. Na żadnej komedii tak się nie uśmiałam:D
Kibicuje Waltz'owi!!!!!Był genialny!!!
Gdyby tak "Bękarty..." zgarnęły Oscara we wszystkich nominacjach...:D
Albo chociaż za film, reżyserię i aktora...
i koniecznie scenariusz!!! a za niego dostanie napewno. i za aktora. za resztę też powinien, ale jak wiadomo Oscary nie zawsze są sprawiedliwe.. :/ a byłoby tak pięknie... ;P
'chyba stworzyłem arcydzieło...' - tak, Quentin. stworzyłeś ;DDD
Haha, zakończenie mnie rozwaliło ;DDD.
Jeju, zapomniałam o nominacji za scenariusz! Oczywiście, za scenariusz jak najbardziej!!!
a ja kocham! od dzisiaj!
a więc. Sami-Wiecie-Kto działa w naszym szkolnym radiowęźle z kumplami (i śpiewa w zespole rockowym - tak na marginesie ;p). dzisiaj na którejśtam lekcji (że niby do szafki po coś..) poszłam tam do nich O.O on akurat miał wf i na niego nie poszedł.. no ale wchodzę - sami-wiecie-kto siedzi na środku, oboko jacyś dwaj goście. i proszę ich o puszczenie jakieś fajnej piosenki dla mnie ;D iii się zgodzili!!! (w rezultacie i tak do tego nie doszło bo były próbne matury i musiała być cisza na przerwach.. ale przeciez nie o to chodziło ;p). nigdy więcej - myślałam, że zejdę tam na zawał O-O
no. to się wyspowiadałam ;D teraz wy
A ja się zgadzam ze Smerfem i nienawidzę poniedziałków zwłaszcza jeśli trzeba wrócić do szkoły po dwóch tygodniach wolnego... :(
Komuś też się własnie skończyły ferie?
Mi się skończyły!!! Mi!!! :(
Wszystko co dobre szybko się kończy :P.
Gosia, Tobie powinni medal za odwgę dać ;DD.
Nie no Gosia jak już raz się odważyłaś to potem będzie już z górki.
Dziś Podziemny krąg. Trzeba oglądnąć.
oby... brzuch mnie boli. no nie mogę. nie wierzę, ze to zrobiłam. ja, zwykła, mała i nieśmiała ;p
Podziemny krąg jest genialny! ten film serialnie burzy. wszystko. widziałam już dwa razy i obejrzałabym trzeci.. ale rano trzeba wstać ;/ zazdroszczę ci Yoko tego bezrobocia. chwilowego bezrobocia, bo rozumiem, że zdecydowałaś się na upychacza. razem z Paćkiem ;PP
Zawsze. Zawsze, gdy ja muszę wstać o 5 rano, kochany Polsat emituje Fight Club i to o jakiejś nieludzkiej porze...
Początek oglądałam chyba z 5 razy, zakończenia nie znam do tej pory, ale koniec tej zabawy w kotka i myszkę ;P. Dziś nagrywam- w piątek oglądam. I nic mnie nie powstrzyma ;D.
Czy nikt z Was nie myślał o wyjezdzie zagranice na premiere filmu? z Deppem? doszukiwalam sie czegos w internecie ale chyba nikt nie mial takich planow w PL... albo sie nie pochwalil fajnie by bylo zobaczyc go na zywo i spelnic nasze marzenia... co o tym myslicie? zwracam sie tu do osob ciut starszych i pełnoletnich nie urazajac młodszych fanów..
Uroczyście oświadczam, że już jestem robotna :D:D
Też muszę wstać bladym świtem, ale zbiorę się w sobie i oglądnę do końca!
Dobranoc ;D.
Yoko- ten wyjazd na deppowską premierę to w sam raz dla Ciebie, w końcu jesteś już stara ;PP.
Jestem stara, robotna i jeszcze nie dostałam zaległej wypłaty także z tą premierą to sobie poczekam do 10 marca.
Tylko czy premiera poczeka na mnie :)
Ta super !!
;pp
Dobrze że zabił tego durnego Stasiaka ;pp
Idiot ;pp
A i jadę już niedługo do kina na "Alicję w krainie czarów"
z Deppem ;pp
Fajowo
I jeszcze na 3D ;ppp