Johnny Depp

John Christopher Depp II

8,8
246 822 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Johnny Depp

Kto uwielbia Depp'a???? Wpisywać się!!!!!!!!!

akasia10

z czego polew?

moja chora rodzina jest chora kurwa! ://

akasia10

z czego polew?

(NIE CZYTAJCIE TEGO NIŻEJ - MUSZĘ SIĘ KOMUŚ WYŻALIĆ, Dżony i Wy będziecie najlepszymi ofiarami ^^)
wiecie co? oficjalnie stwierdzam, że moja chora rodzina jest chora:/// i to w bardzo niefajny sposób. szkoda mi tylko niektórych osób, w tym mnie :| no przepraszam, że tu tak gadam, ale muszę się komuś wyżalić w 81. urodziny mojej babci. zajebista impreza po prostu. fakt, że prawie się skończyła zawałem serca cioci z powodu jej córki - mojej chrzestnej, i rozstrojem nerwowym jej córki, jej wnuczki i mojej babci i moim, ale co tam... ://///

gosia2326

Aha.
;)

gosia2326

No niestety:(
"Lajf is brutal end ful of zasadzkas":(

violet363

end pulapkas tak to chyba było w oryginale. A teraz do Gosi nie przejmuj się :) to normalne że się dużo dzieje .

violet363

"Lajf is brutal end ful of zasadzkas, samtajms kopas w dupas" - to tak uzupełniając tę jakże życiową myśl.

Oczywiście także jestem fanką Deppa. ;)

Smerf956

To bardzo dobry aktor (moim zdaniem)... Hmmm... A ćwikły nie jadłam niestety.

Seventh_heaven

Nie ty jedna.

: D.

Smerf956

ale o co chodzi?

gosia2326

O ten tramwaj, co nie chodzi ;P

kocham ich- http://www.youtube.com/watch?v=IGOMBo3YOv8&feature=fvw

jak tam w szkołle? rzygam już na lewo i prawo tym PSO, WSO, BHP, etc...

Lady_From_Burton_World

w szkołle nic. PSO, WSO, BHP są niedoceniane. pomyśl sobie jak będziesz pragnęła w trakcie roku szkolnego tak sobie po prostu ich słuchać i nic nie robić ;P

gosia2326

Akurat w moim lo jest sporo lekcji, na których tak sobie po prostu słuchasz i nic nie robisz, a przynajmniej tak było w tamtym roku ;p. Można się było zaziewać na śmierć...

Bożesz ty mój, jakie to forum jest padnięte, nawet mi się nie chce na inne tematy odpowiadać :/

Lady_From_Burton_World

ech... no tak. ale nie tak zupełnie. przynajmniej ekipa wróciła :)
a wiecie co? w środę mam na 10.10 do 13.45! :DD fajowo, nie? (i nieważne, że w pozostałe dni mam od 7.30 do 15. nieważne. środa jest piękna :P)

Smerf956

XDDD

http://mistrzowie.org/35749/Persil

Gehenn

Hej wszystkim ! ;D

Smerf956

słaby aktor więc dałem jeden

użytkownik usunięty
Smerf956

ŻAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAALLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL