To jest mój ULUBIONY aktor, widziałam z nim prawie wszystkie filmy i nie rozumiem jak niektórzy nie wiedzą kto to jest Johnny Depp :/
On jest najlepszy. Oglądam każdy film gdzie gra, jaki by nie był. Mega utalentowany i przystojny aktor.
Ale mi się cholernie śmiać chciało jak czytałam o niezwykłym trio : Johnny, ćwikła i konie :D To było boskie. Ale nie aż tak jak Johnny, którego oczywiście uwielbiam :]
hmm... Depp jest prawdziwym artystą i oczywiście go uwielbiam.. ale tu bardziej rozwineła się wam rozmowa kulinarna...
No właśnie !
Jesteś inna i nikt cię tu nie chce jak widzisz !
No chyba że ślepa jesteś !
I co to za słownictwo ?
Lepszego nie znasz ?!
Widać że cię nikt nie uczył tłumoku !
;ppp
Spadaj stąd !
Widzę , że tu się wiele działo beze mnie. Uważam , że nie warto dyskutować z osobą , której idolem jest Zac Efron , czy Doda. Sam login mówi o tobie wszystko dziewczyno. Może byś się tak wzięła za naukę pisania po polsku , a nie zaśmiecasz nam tu forum takimi bezsensownymi wypowiedziami tylu : LOL . ;/
To takie moje skromne zdanie.
Ja mam!!!!!;DDDD
Masa makowa do makowca lub innych ciast
Składniki
* pół kg maku
* 20 dag cukru
* 2 jaja
* 20 dag masła
* 3/4 szklanki miodu
* bakalie (posiekane migdały, orzechy, rodzynki, skórkę pomarańczową, utłuczoną laskę wanilii)
* rozczyn drożdżowy
* mleko (2 szklanki mleka na szklankę maku)
Etapy przygotowania
* Mak opłukać zimną wodą i dokładnie osączyć (najlepiej, aby co najmniej godzinę poleżał na gęstym sicie wyścielowym podwujnie złozona gazą).
* Mak przełożyć do garnka i zalać ciepłym mlekiem
* Odczekać 15 minut.
* Postawić garnek na ogniu i podgrzewać ok. 25 minut.
* Mak zmielić trzy razy w maszynce do mielenia mięsa na najdrobniejszych oczkach.
* W rondelku rozpuścić masło i miód.
* Wrzucić bakalie.
* Dodać mak i podgrzewać, cały czas mieszając.
* Do schłodzonej masy dodać żółtka utarte z cukrem, ubitą pianę z białek i trochę rozczynu drożdżowego* Można wlać także kieliszek dobrego rumu albo koniaku.
Reasumując. Do maku najlepiej mieć; garnek, maszynkę o drobnych oczkach, gazę złażoną podwójnie i rondelek.
a tak na serio, to do maku nie mam nic - spoko kwiatek ;)))
Akasia 11 i Pysia-szmatysia to jeb$$$ pipy i zooouzy.!!!!! WOW Głosujcie na nie, żeby spadały z foróm!!!!!1 I LoFF YOU !!! SWeeT xD
hej, ja jestem fanką Depp'a , ale widzę tu o dropsach i o maku rozmowa się rozwija ;)) Lubię dropsy, ale tylko truskawkowe, jabłkowe i arbuzowe... a za makiem i makowcem nie przepadam. :DD
Co to Depp'a, to go uwielbiam, jest jednym z najbardziej utalentowanych aktorów jakich kiedykolwiek widziałam. Zachwyciła mnie jego rola w "Piratach z Karaibów ", po obejrzeniu tego filmu postanowiłam obejrzeć jakieś inne z jego udziałem i stwierdzam, że on jest po prostu świetny ;)
Już nie mogę się doczekać " Alicji w Krainie czarów ", gdzie wcieli się w rolę typowego dziwaka. Na dodatek jest bardzo przystojny.
A co to dropsów to nie przepadam. : )
Mnie też zachwycił w Piratach z Karaibów
</33
Nie mam zamiaru się kłócić z osobą, której poziom inteligencji jest bardzo niski. Twoja wypowiedź mnie nie rusza , ani nie obraża skoro nawet nie umiesz czegoś porządnie napisać na forum . Uważam ten temat za skończony .
Uważam , że rola Johnnego Deppa w Piratach z Karaibów była jedną z najlepszych jakie zagrał .
Wtrącę się na to forum. ;D
Jeżeli chodzi o Johnnego Deppa , to go uwielbiam. ;D
Jeżeli chodzi o dropsy to je ubóstwiam , a Ćwikła ? - rządzi ! ;D
To tyle. XD
hmm... (?!) no comment. :-/
A co do Johnny'ego to nie wiem jak wam, ale mi się podobał też w filmie "Co Gryzie Gilberta Grape'a", gdzie zagrał mega przystojnego buntownika. ;))
ale to tylko moje zdanie. :DD
A za ćwikłą też nie przepadam. xDD
Pozdrawiam.:-*
Haha. Ja ćwikłe lubię i tyle.Co do PinkBitch to jak juz powiedziałam , więcej się nie wypowiadam na ten temat . Jesteś niewarta moich słów i to forum nie jest dla ciebie. Co mi zrobisz takimi odzywkami ? Tylko pokarzesz , że twój poziom inteligencji to 0 .
Depp jest świetny .!