Mówisz masz, chcieliście interesujący temat, nie o waszej ulubionej roli, która wykreował Johnny, to macie. Piszcie o wszystkim, byle nie o "Zmierzchu" i Zacu Efronie. :)
Tak dla takich bez poczucia humoru to żart, żebyście się potem na mnie nie rzucili, że wam tutaj nowe głupawe tematy dodaje :)
spróbuję - Może dostaniesz go pod choinkę od Mikołaja w czasie tegorocznych Świąt Bożego Narodzenia.
udało się??
;D
Jez, wiecie, jak ja nie cierpię tych wszystkich for od siedmiu boleści na fora.pl! Ale tak strasznie. Są tam tak okropni ludzie, że szkoda mówić. Strasznie niemili dla siebie, jebani wielcy znawcy filmowi/serialowi, czy jacy tam jeszcze. Przez przypadek trafiłam na 'największe w Polsce' forum Hałsa, więc zaczęłam czytać opinie o najnowszym odcinku... saaaame narzekania, nic się nikomu nie podoba, bla, bla, bla. A do tego nikt nikogo nie szanuje.
CHRYSTE. Fani są okropni.
Skończyłam, możecie witać się dalej xd
No właśnie! Nie to co tutaj, nie? :) Tutaj wszyscy są dal siebie mili i serdeczni! :)
Co do powitań..cześć i czołem kluski z rosołem! :DD
"Fani są okropni."
I tu się zgadzam w stu procentach. Fan* jest to człowiek zarozumiały, który uważa się zawsze za największego, najwspanialszego fana na świecie. Fan jest absolutnie przekonany, że jego idol byłby nim zachwycony, że na jego widok pomyślałby "O, jak fajnie, że mam takich fanów", a tymczasem idol najchętniej zmiótłby z powierzchni Ziemi takiego fana (zostaje mu czekać do 2012, kiedy to podobno skończy się wszystko, bo Majom zabrakło weny twórczej i poprzestali na tymże roku), za jego zachowanie.
Fan jest osobą, która świata nie widzi poza idolem, która z jednej strony woła "Nie krytykujcie mnie, bo lubię tego czy tamtego aktora czy wokalistę", a z drugiej sam krytykuje, gdy choć jedna osoba jego idola nie lubi.
Fan to najgorszy wynalazek, fan to uosobienie niepożądanych cech, fan to osba, która ma w dupie to, że reszta chce spokoju- fan chce słuchać "I'm going slightly mad" na cały regulator więc słucha. Fan chce obejrzeć film z Deppem na Polsacie, więc ogląda, choć może rodzice fana chcieliby obejrzeć coś na jedynce.
Fan to ZUO!!! ;P
I tym optymistycznym akcentem chciałabym zakończyc mój niedorzeczny post. Bye!
*dotyczy także fanek.
a ja się nie zastanawiam. wszystkie objawy wypisane przez Lady się zgadzają, soł diagnoza jest prosta - jestem ZUOM fanką i to nie jednej osoby - z tym, że w różnych natężeniach ;PP
"zalogowany(a) od 10:10
(Stara Kamienica, Dolnoslaskie, Polska)"
No Panie Filmweb, to teraz to Pan zaszalał :D:D
"Ale typ napierdala te filmy. Ale jestem przekonany. "
nareszcie jakaś pozytywnie pierdolnięta osoba^^
jak miło się tu wszyscy witacie:)
ja jestem kamyk210 i jestem tu nowa, mam nadzieję że przyjmiecie mnie do swego grona(z góry przepraszam za bł edy ortograficzne)
Siema. :) Tu Mada :)
Oj, oj, wejście do naszej forumowej elity wymaga nielada poświęcenia.
Jesteś na to gotowa?? : )
Pokemony, szaleni fani pana D., prowokatorzy, kretyni, "znawcy kina", fani
zmierzchu haj skólu i milej cajrus - to wszystko wymaga silnej
psychiki...;)
ooj, Mada, nie strasz nowej.
Tu NIE MA fanów zmierzchu. Jestem pierwszym hejterem tegoż niewypału i nawet napisałam recenzję. Nie dałabym tu żyć fanom zmierzchu.
Fani "Zmierzchu"...
Co ci ludzie robią na forum Deppa?
Ehhh...
Fajni z was ludzie:D:D Tak miło się witacie:) To ja też się przywitam: Witam!