oto pojedynek dwóch aktorów.
dla nastolatek lepszy jest robert
ale po dłuższym myśleniu depp zagrał w większej ilości filmów i to dobrych
ale patinson jest młody, no a depp no wiecie staruszek :O cóż
najbardziej mnie denerwują taki laski 16 lat kocham deppa, jest wspaniałym aktorem to mój ulubiony aktor. a tak naprawde to lubia zaca efrona i takich chamów. I się podniecają tym deppem jak nie wiem co jest dobrym aktorem fakt no ALE LUdzie bądźcie szczerzy a nie
nie wiem po co napisąłam ten temat ale po prostu dawno nie pisałam nic na tym forum
a pattinsona to tylko jeden film oglądąłam ale widze jaki jest popularny bauhahaa
Mam 18 lat podoba mi się Robert,ale nie ma takiego blasku w oku co Johnny,więc wolę wino im starsze tym lepsze..
Również się z Tobą zgadzam! Jak można porównywać Pattinsona z Deppem? To się nie mieści w głowie. Rob zagrał jedną rolę, większą rolę i od razu wszyscy padli mu do stóp. Żałosne! Johnny zasłużył sobie na miano wspaniałego aktora, bo rzeczywiście jest szalenie dobry! Robertowi jeszcze do tego daleko. To tak jakby porównywać papier po lizaku z obrazem Mona Lisy. Bez dyskusji Johnny jest lepszy - jako aktor i jako facet - brakiem szacunku jest porównywać go z takim ścierwem.
Oto moje zdanie.
no cóż zazdrość?
no ale napewno powiesz "wcale mu nie zazdroszcze niby czego??on jest śmieć i tyle"
well. Według mnie Depp jest lepszy bo z pattinsonem nie obejrzałam dużo filmów buahah ale widzę ile dostał nagród na mtv movie a. i takie wielkie haloo robercik robercik :(
Ja tam Robercikowi nie zazdroszczę niczego i nic do Niego w sumie nie mam, ale jego wszechobecna twarz wywołuje znudzenie i niesmak tym Ptysiem-Patysiem.
Jak gra? Nie wiem, nie miałam tej nieprzyjemności oglądania go na ekranie, jakoś dziwnym trafem "Zmierzch" to ostatnimi czasy film, który obejrzałabym jedynie pod groźbą tortur.
Robert nie potrafi grac i jest brzydki jeśli o mnie chodzi a Deep potrafi grać jest genialnym aktoreM i troche więcej filmów zaliczył i jest dużo bardziej przystojny od Roberta chociaż jest starszy.
To porównanie mnie rozwaliło :D:D:D
Ale ja uważam tak samo.
Według mnie, przyrównywanie Pattisona do Deppa to po prostu zbrodnia.
Zgadzam się z Kasiulką porównywanie tak wspaniałego aktora jak Depp to nie tylko zbrodnia ale i grzech. Ciekawe jakby Rob zagrał Jacka Sparrowa? Trudne do wyobrażenia? Oczywiście! Tylko Johnny potrafi zagrać luzaka, zbrodniarza i szaleńca!
ale dżonny to musiał być przystojny w młodości no nie???????
gdyby był brzydki to by nie miał tylu fanek na fw buahahah ;p
no teraz też jest oczywiście! ale to nie jest ważne, mnie jakoś nie pociąga heh, ważny jest talent heh
No i po co zakładasz taki prowokacyjny temat... żeby śmiać się z oburzenia ludzi? A proszę, ja też jestem oburzona. Gdzie Johnnego - cenionego aktora z pięknym dorobkiem do jakiegoś Pattisona porównywać =='
Oh masz rację, Pattison jest młody i piękny, a Depp już taaaki stary, że ojej == i na tej podstawie wybierzmy tego pierwszego. Dupa.
trzeba się zgodzić. Johnny jest o niebo co ja pisze o niebo o 3 nieba lepszy od Roberta. Do Roba nic nie mam Lubię Zmierzch przyznaję ale Johnny... on ma to coś wszystkie moje koleżanki twierdzą, że Johnny ma 20 parę lat nie 46:)
I po co zakładasz taki prowokacyjny temat... Żeby śmiać się z oburzenia ludzi? A proszę, ja też jestem oburzona. Gdzie Jonnego - cenionego aktora z pięknym dorobkiem do jakiegoś Pattinsona ==' Oh, Pattinson jest młody i piękny, a Depp już taki stary, że ojej... i na tej podstawie wybierzmy tego pierwszego ==
ja nie mam nic do Pattinsona, jest spoko^^
ale według mnie Depp jest lepszym aktorem. zresztą no ludzie jakie tam Pattinson moze mieć doświadczenie.. a Johnny ? Dlatego nie powinno się ich porównywać bo to nie ma sensu..jak już to se porównajcie Efrona do Pattinsona ale nie Deppa naprawdę.. DEPP to jest prawdziwy aktor a Pattinson to narazie pseudo-aktorzyna, poczekamy dalej ;)
p.s. oglądałam zmierzch i nawet dobry film :)
Ooo taaak!! Robercik <3 <3 <3 jak możecie mówić, że jakiś Depp jest od niego lepszy!!! Toż to zakrawa na obrazę :P hmm.. w sumie zawsze się dziwię, że ktoś ma jeszcze jakieś durne pomysły na tematy.. na forum Deppa powinny już się dawno wszystkie wykończyć a tu nie :)
Ja pierniczę..Co za pojebany temat.Nie macie do kogo Deppa już porównywać tylko do jakiegoś zjebanego Pattinsona..?
Przecież to jakaś popierdułka a nie aktor..!;)
no nie wiem na tvm movie awards on i jego film dostali wiele nagród, więc chyba musi być niezłym aktorem?!
Hahaha! nagród...
Oj przestań podpuszczać.
Przecież u Johnnego same takie durne tematy ^^ Ciekawe czemu on zawsze jest nawet jeśli nie bezpośrednią to choć pośrednią przyczyną tych wszystkich kontrowersji :) (czego dowodem są durne tematy)
Johny jest zajebisty.. a Roba nie lubie.. wg mnie nie umie grać chociaż widziałam z nim tylko 2 filmy. a dostał tyle nagród na MTV bo nastolatki głosują bo uwielbiają Edwarda.
Zgadzam się, choć w niecałej rozciągłości. Mianowicie do Roba nic nie mam ;D
To jednak prawda że porównanie woła o pomstę do nieba :P:P:P
R.P. może nie jest zły, ale gdzie mu do Depp'a. :P:P:P
Takie jest przynajmniej moje zdanie ;D
i oczywiście zgadzam się co do związku nagród z fankami Edwarda ;D
Hahaha zdecydowanie Johnny :D nie wiem jak można w ogóle takiego aktora porównywać z jakimś tam jednorazowym aktorem Pattinsonem - aktor z niego kiepski i do tego jest brzydki ^^ Nie to co Johnny mmmmmmm ...
"dla nastolatek lepszy jest robert". a ja jestem nastolatką i uważam, że lepszy jest Depp :) Dla mnie to w ogóle nie jest porównanie. Depp jest doświadczonym aktorem, ma na swoim koncie wiele niezapomnianych, dobrych ról, a z pattinsonem widziałam tylko dwa filmy, które zapadły w pamięć tylko nastolatkom :P
Dla niektórych z Was Robert może wydawać sie przystojniejszy, ale dla mnie nie. ;)
Porównywać Pattinsona z Deppem, błagam... trochę powagi.
Depp rządzi pod każdym względem, a ten drugi... w czym on niby zagrał?! A, no tak.
O Bosz! Dziewcze! Kogo Ty porównujesz??!
Weź się zajmij czymś pożytecznym zamiast pisać jakieś pierdoły, bo sama chyba nie wiesz o co Ci chodzi... Masz jakąś misje czo co?
Ja nie rozumiem o co chodzi z tym całym Pattinsonem, aktor z niego średni ,przystojny nie jest (chyba że mowa o stylizacji w filmie "zmierzch"), czytając jego wywiady można pomyśleć że jest trochę głupawy, teksty typu,(dokładnie nie pamiętam jak to było ale napiszę jak pamiętam) "jeżeli chodzi o kobiety , to nie mam zdania biorę co dają,nie wybrzydzam " nie są zbyt inteligentne nawet jako żarciki ,wygląda to tak jakby starał się być rozbrajająco szczery i zabawny zarazem ale coś mu nie wychodzi.
Co do Johnny Depp'a to definitywnie ma klasę, jest przystojny, bardzo utalentowany ma ciekawą osobowość, i zdecydowanie zasługuje na tą sławę którą zdobył.
Napisałam jak ja uważam a też można mnie zaliczyć do grona nastolatek,mam 18 lat i nie latam za plakatami Zaca Efrona o którym nie ma seansu nawet się rozpisywać .
do założycielki tematu:
czy uważasz, że zlecenie naprawy kranu doświadczonemu hydraulikowi oraz nakazanie tego samego raczkującemu bobasowi (który do tej pory trzymał klucz w swej małej rączce zaledwie pare razy i to w celu obgryzania go podczas wyżynania się jego mlecznych ząbków), a następnie zestawienie efektów ich pracy, jest sprawiedliwe? Osobiście uważam to za upokarzajace dla obu stron. (a wogóle to nie lubię bobasów;)
A i witam po miesięcznej nieobecności;D
Witam! Ja jestem nastolatką i to wcale nie oznacza, że kocham Zacka i po za nim nie widzę innych aktorów :/
A wracając do tematu, to ja tam wolę Deppa. Dlaczego? Po prostu uważam, że potrafi wczuć się w rolę, którą gra.
Zgadzam się...Johnny jest bezwarunkowo niepowtarzalny i nie ma takiego drugiego aktora. Potrafi zagrać każdą rolę, wczuć się w każdą choćby najdziwniejszą postać. Jest naprawdę moim wielkim idolem...
Wezcie Deppa do Roberta nie porównywujcie. Według mnie Johnny jest o wiele lepszym aktorem. Jest boski i prze de wszystkim ma wielki talent aktorski. sądząc po wywiadach ma tez poczucie humoru i duzo inteligancji ;). on jest numerem 1!!!
No to pieknie. Porównywać takiego aktora jak Deppa to miernego Pattinsona
to az poprostu WSTYD i profanacja :/.
Pod KAZDYM wzgledem jakis Pattinson nie dorasta Deppowi do pięt.
ja mam 13 lat i tak na prawdę wolę deppa i nie uważaj mnie za te co lubią efrona bo ja czuje do niego taki jakby wstręt.a z tych takich młodszych to moim ulubionym aktorem jest taylor lautner ale depp i tak jest na 1 miejscu!Jest on wspaniałym aktorem i w cale nie taki stary,stary to by był gdyby miał 60 lat.a co do forum to lepszy jest Johnny niż robert bo on to tak gra że...
P.S inne dziewczyny to tak naprawde zachwycają się pattinsonem tylko dla tego że w zmierzchu miał rolę fajngo faceta a on taki nie jest ale zaslepione nim laski są innego zdania...
Mada_gringo chodziło mi o to że robert wspaniale zagrał w zmierzchu ale tylko w zmierzchu bo w innych tak nijak wydziałam większość filmów w jakich zagrał i wież mi nie była to wspaniała gra