Johnny Depp

John Christopher Depp II

8,8
247 887 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Johnny Depp

oto pojedynek dwóch aktorów.
dla nastolatek lepszy jest robert
ale po dłuższym myśleniu depp zagrał w większej ilości filmów i to dobrych
ale patinson jest młody, no a depp no wiecie staruszek :O cóż
najbardziej mnie denerwują taki laski 16 lat kocham deppa, jest wspaniałym aktorem to mój ulubiony aktor. a tak naprawde to lubia zaca efrona i takich chamów. I się podniecają tym deppem jak nie wiem co jest dobrym aktorem fakt no ALE LUdzie bądźcie szczerzy a nie
nie wiem po co napisąłam ten temat ale po prostu dawno nie pisałam nic na tym forum
a pattinsona to tylko jeden film oglądąłam ale widze jaki jest popularny bauhahaa

Claire_J

"to tak jakby porównać jakąś tam Kristen Stewart z Meryl Streep. Porównanie niedorzeczne i daremne. "
Zgadzam się w stu procentach .

Nawet jeżeli nie obejrzałam bardzo wielu filmów z tymi o to "bohaterami dyskusji" to i tak wiem że Depp i Pattinson to zupełnie inna klasa.

Narazie lepszy jest Johnny ale tak jak kolega wczesniej napisał :
jeżeli nie spocznie na laurach to być może kiedyś mu dorówna...

Consequent_

Jak mnie wnerwiają te porównania Deppa i Pattinsona.
Są teraz wszędzie. Którzy przystojniejszy, zdolniejszy, bardziej pociągający, lepszy, blablabla..A odpowiedź zawsze ta sama Depp, Depp, Depp. Jak można w ogóle porównywać Johnny'ego Deppa, zawodowego aktora który ma na koncie dziesiątki znakomitych filmów i jakiegoś obrzydliwego Pattinsona, który zagrał w Zmierzchu i Harrym Potterze?!

mamsupernick

Niedojrzałość umysłowa i emocjonalna pomagają w takich porównaniach... może to jest odpowiedź...

sweetblondi_04Ruda

Wszyscy pisza Depp bo to prawda .
A skoro wszyscy się co do tego zgadzamy to moze zakończymy już to forum? ;]

Consequent_

W końcu ktoś mądrze mówi... :P

ZAKOŃCZYĆ TEN CYRK!!!

tacyssup

a ja lubię jonnego, ale lubię też roberta, i wierzę, że jego kariera jeszcze się rozwinie, jakoś trzeba zacząć, prawda:)

paulinia2103

Tak,tak dziewczynko najpierw naucz się pisać imię swojego Deppa ok .?

Consequent_

no jej omsknęła się jej jedna literka każdemu może się zdarzyć :) (to w ramach akcji "bądź miły dla bliźniego z forum :) ) a ta literka pewnie uciekła z powodu podniecenia na samą myśl o Roberciku (musiałem :D)

paciek

ooo a mi zabrakło drugiego " xD chyba sam oszalałem z powodu Roberta :D

paciek

to ma być zabawne .?
Bo mnie już wcale nie bawi ten cały Robert.
Bedzie mi się śnił w ramach koszmarów nocnych .!

Consequent_

A mnie nie bawi z kolei wytykanie komuś błędów.:) Każdy ma prawo się pomylić lub czegos nie wiedzieć .;)

Consequent_

Oho... pani Consequent jest bardzo niemiła.. ludzie bądźcie bardziej przyjaźnie nastawieni bo nie raz sami się spotkacie z chamstwem i nie będzie wam to na rękę :P (poczułem głęboką potrzebę yy... ee... nie umiem się wysłowić.. niech zrobi to ktoś mądrzejszy ode mnie)

użytkownik usunięty
paciek

... potrzebę ulepszania świata. Brawo Paćku! ;*

Tak jakby :) dziękuje The Woman :* po prostu czasami aż mnie zadziwia jak ludzie potrafią być chamscy bez powodu. No ale whatever, już dawno się zorientowałem że w świecie zwierząt jest milej niż tutaj :D

użytkownik usunięty
paciek

Paćku, bo Cię jeszcze myszy zjedzą w tym świecie zwierząt ;)
Ja się nawracam. Tyle, że na filmwebie czasem nie idzie być nie-wrednym.

Haha :D nie no aż taki bezbronny to nie jestem :P wiadomo że na filmwebie to na filmwebie heh nie da się być ciągle miłym ale no czasami można jakieś miłe słówko od święta napisać ;)

użytkownik usunięty
paciek

A cóż ja innego robię, jak tylko ukrywam miłe słówka pomiędzy wierszami. ;P

No tak ;) Ty to jesteś mistrzynią w przyjaznych metaforach :D

użytkownik usunięty
paciek

Skoro my tak tu przyjacielsku to mam tu małą awarię i nikogo w pobliżu:
Czy zbyt duża ilość napoju energetycznego może powodować krwawienie z nosa?

Wątpie.. w każdym razie ja piłem kiedyś tego mnóstwo i nigdy mi się coś takiego nie zdarzyło. A jeśli leci ci krew z nosa i nie jest to dzięki twojej ingerencji to raczej nie jest za dobrze. Btw. "Okno na podwórze" bardziej mi się podobało ;)

użytkownik usunięty
paciek

Ech jak bardzo denerwujące jest to, że mam do tego filmu pecha... Pamiętam strzępki z dzieciństwa, a teraz nie mogę się załapać, chociaż coś czuję, że, gdy już dorwę "Okno..." znowu się zakocham w moim guru. Na razie jadę na Hitchcock presents... A wlaściwie już pojechalm..

PS jakbym zniknęła w niewyjaśnionych okolicznościach to albo nos mnie załatwił, albo Hitch zassał ....krew jest obrzydliwa.........................

Ja muszę obejrzeć troche Hitcha bo mam "lekkie zaległości" ale od czego są wakacje :)

Nos nie da rady Cię położyć :) ja w to nie wierze.. trzeba by było użyć broni przeciwpancernej żeby cię załatwić ;) mi krew nie przeszkadza.

użytkownik usunięty
paciek

I tu się mylisz - żeby mnie zarąbać wystarcza stara wersalka. Miałam dziś mistrza.

mi krew nie wadzi tylko w wampirzych powieściach... podczas czytania Rice krew wydaje się straszni nęcąca

użytkownik usunięty

wcięło mi "E" przy jednym wyrazie. koochany filmweb

Jak następnym razem Cię wersalka zaatakuje to powiedz, przylutuje jej :D a teraz życzę dobrej nocy bo ja już idę spać, do następnej nocnej rozmowy ;) :*

użytkownik usunięty
paciek

... branoc ;*
Johnny to genialny aktor z forum-chatem.

tacyssup

Takie porównanie jest śmieszne. Johnny Depp posiada warsztat, lata doświadczenia na scenie i wielki talent. Wszystkie jego kreacje są oryginalne, ciekawe, dziwne i genialne. Każda rola to prawdziwy majstersztyk.
Z całym szacunkiem, ale dla mnie Robert Pattison jest nikim w tym momencie. Na tym etapie jego kariery jest za wcześnie, żeby porównywać go do jakiegokolwiek aktora. Może za kilka lat.
A porównanie ich pod względem urody na tym forum jest żenujące.

tacyssup

Wybaczcie, ale jak można porównywać tych dwóch aktorów?! To jak porównywanie dwóch przeciwieństw. Między nimi jest ogromna przepaść jeśli chodzi o dorobek aktorski i w ogóle umiejętności ;] Nie chcę urazić fanów Pattinsona, ale dla mnie to zwykły wymoczek i laluś. Nie znoszę tej jego wymuskanej twarzyczki. A poza tym jak można pisać, że Depp to już staruszek? Ehh ludzie, niedługo będziecie pisać, że człowiek 30-letni to już dziadek i powinien przejść na emeryturę ;]
Tyle ode mnie.

Vergogna_Ragazza

Tak jestem strasznie niemiła .
Normalnie zaraz ze mnie zrobicie jakiegoś Hitlera.
Dobrze,zaczne ulepszać świat i będe milsza dla użytkowników na tym forum.
Pasuje .?

Consequent_

Łaski dziewczyno nam nie robisz :P naprawdę nas to mało obchodzi co będziesz robiła nasza rozmowa była ogólna Ty posłużyłaś jako przykład :P

paciek

dobrze wiedzieć.

Consequent_

No i wszyscy są zadowoleni... :P

Consequent_

Nie chcę się kłócić, ale...bulwersujesz się jak obrażona na cały świat
nastolatka... ;p

Mada_gringo

ach... te hormony... :P

sweetblondi_04Ruda

Niezbyt udała się ta prowokacja. Najlepiej już skończcie tą dyskusję, a temat niech gdzieś zginie, bo to aż żal serce ściska czytając wypowiedź założycielki:/

maorin

Jaaaaa!! Ktoś jest w temacie :D nie wierze!!

paciek

A jednak cuda się zdarzają... :):)

sweetblondi_04Ruda

Świat jest ich pełen :)

użytkownik usunięty
paciek

ja wybieram Johnnego... bo jak to się mówi... "mężczyzna jest jak wino, im starszy tym lepszy" ;)

cud numer 2 !!!

paciek

Jezusa w sercu dzieci nie macie,
Zamiast czaterię robić tutaj to do książek marsz!
ew. gubernator von sznycel zezwala wam filmy oglądać. ;)
Zostawcie biedne pokemony i trolle wszakże on też dychać muszą,
nie po bożemu tak nad głupszym się znęcać ^^.

Dark_Sider

O słodki...

Dark_Sider

taak. ty i twój avatar jesteście niemalże stworzeni do mówieniu o takich rzeczach ;p

gosia2326

Proste ^^

tacyssup

Zdecydowanie Johnny, bez porównania. Zobaczcie na talent i dorobek aktorski Deppa a tego Roberta... (tak on ma na imię?). Z tego co wiem to ten Pattinson jest znany raptem z 2 filmow. A Johnny... "Marzyciel", "Sweety Todd", "Piraci z Karaibów" itd...
Można wymieniać do końca 2010 roku.

Alexandra1986

"Sweeney Todd"- przepraszam za pomyłkę. Coś z klawiaturą.

Alexandra1986

"Sweety Todd" hahaha :D genialne! Na to można było wpaść tylko przez pomyłkę :D

paciek

a co, może jeszcze powiesz, że nie pasuje do postaci?? ;p

gosia2326

trzeci kurde blaszka ^^
pójdźmy dalej:
- Sweety Tooth tudzież słodki ząbek
- Sweety Tod - mieszanka eng-ger słodka śmierć :D

użytkownik usunięty
tacyssup

Ja osobiście wolę Johnny'ego Depp'a. Jest bardziej doświadczony i z większości filmów z nim byłam zachwycona. Roberta też lubię, myślę, że w "Zmierzchu" poradził sobie naprawdę świetnie, ale to za mało. Johnny'emu niestety do pięt nie dorasta.