Johnny Depp

John Christopher Depp II

8,8
247 887 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Johnny Depp

oto pojedynek dwóch aktorów.
dla nastolatek lepszy jest robert
ale po dłuższym myśleniu depp zagrał w większej ilości filmów i to dobrych
ale patinson jest młody, no a depp no wiecie staruszek :O cóż
najbardziej mnie denerwują taki laski 16 lat kocham deppa, jest wspaniałym aktorem to mój ulubiony aktor. a tak naprawde to lubia zaca efrona i takich chamów. I się podniecają tym deppem jak nie wiem co jest dobrym aktorem fakt no ALE LUdzie bądźcie szczerzy a nie
nie wiem po co napisąłam ten temat ale po prostu dawno nie pisałam nic na tym forum
a pattinsona to tylko jeden film oglądąłam ale widze jaki jest popularny bauhahaa

gosia1994_filmaniak

Jak można ich w ogóle porównywać...? O losie, co się dzieje na tym świecie...;( Zaczynam powątpiewać w sens ludzkości. Do czego to doszło, ze się gwiazdkę jednego kiczowatego, przereklamowanego filmu stawia obok jednego z najlepszych aktorów XX i XXI wieku?

A tak na marginesie- Pattison jest brzydki.

Rysiowa

no XV w.. Wtedy to tam śmigał po ekranie ;/

gosia2326

Nie, w XV w. to raczej nie. Wtedy byli trubadurzy.

Rysiowa

Jezuuuu az mnie skreca jak ktos porownuje Johnnego z Pattinsonem.
Jak mozzznaaa.
Z Pattinsona narazie taki sam aktor jak i ze mnie i, delikatnie mowiac, do piet nie dorasta Pattinsonowi.

GrLouie_

I ktoś tutaj ładnie powiedział.
Chyba KAOS_79.
Coś takiego,sory jesli przekrecilam nick. Ale bardzo dobrze powiedziane ;>

tacyssup

Ej sory jestem nastolatką i w żadnym wypadku nie uważam Roberta za lepszego. On jest beznadziejny. Nie umie grać. W zmierzchu nie wyglądał jak wampir tylko jak wkurzone dziecko, któremu zabrano lizaka. Jak można go wogle porównywać z Johnnym - jednym z najlepszych aktorów, z wieloma niesamowitymi filmami na koncie?!

DEPPort_to_BURTONland

Tylko nie najlepszych ;f

Alex_DeLarge_

zgadzam się.. jejku... Pattison, ktory zagrał wlaściwie jedna znacząca się role (poza tym ma krzywą twarz:P), a jest porownywany z JEDNYM Z NAJLEPSZYCH aktorów! i to deppem ktorego mimo jego wieku uważam za symbol seksu i wdzieku:DxP do czego to juz doszlo:P

anuchas

nie wiem skąd to porownanie w ogole. Johnny jest niesamowity, grał w wielu świetnych filmach, byl, jest i bedzie seksowny bez wzgledu na wiek! A Pattinson? Gral w Zmierzchu okey... i na tym sie w sumie konczy. Nie podoba mi sie on w ogole z wygladu, gra tez przecietnie.

marta150391

Jak Wy możecie porównywać kogoś kto zagrał w tylu filmach i jest częścią historii kinematografii i kina do osoby ,która jest znana z roli Edzia w Zmierzchu ? Zakładając ten temat ktoś popełnił straszną gafę i nietakt ... jak ktoś wcześniej napisał (uwielbiam Cię za to) To jest jak porównywać gówno do nutelli

NickNamee

nie no wyście chyba ocipieli. Nie wyobrażam sobie jak można porównywać Johnnego z tym cieciem pattinsonem.

Johnny Robert
Utalentowany Nie za bardzo utalentowany
Przystojny ;) Bez komentarza <blee>
Zagrał w wielu filmach Hmmm... Zmierzch i Little Ashes?
Umie się wcielić w Umie się wcielić w wampira?
każdą rolę (tak ledwo ledwo)
No i nutella Gówno :)

I tak to mało

NickNamee

A może my wszyscy założyliśmy ten pokemoński temat ? Jeżeli jesteś przeciw to po co się tu wpisujesz( zasilając prowokatorkę do dalszych idiotycznych tematów) nawet nie zadawszy sobie trudu przejrzenia tego tematu chociaż pobieżnie. Przecież w co drugim wpisie lub prawie w każdym ludzie wyrażają opinie i zdanie podobne do twojego . Rozumiem że Chyba rzadko tu wchodzisz temat założyła osoba kiedyś zwana Pussycat-( odwrotność) Która zakładała tylko takie pokemońskie lub jeszcze gorsze od tego tematy.

Widzę że jednak przejrzałaś ale Twoje zdanie Jak Wy możecie ... odnosi się niestety do każdej osoby wciągniętej w tą prowokację.

MorganaBlackcat

wiem że co drugie zdanie jest podobne, bo zaglądałam na cały wątek, moja wypowiedź jednak była skierowana do 'tych drugich' :) już jasne?

simpsonka18

Wiadomo przecież że takie porównanie jest absurdem.:)

MorganaBlackcat

nie no jak tak możesz mówić przecież Robcio jest taki słiit i w ogóle

simpsonka18

Ale moja wypowiedź nie była skierowana do Ciebie.:) tylko do osoby przed tobą. a z niej jasno wynika że osoba oskarża wszystkich w niej biorących udział- przynajmniej tak to ujęła.

MorganaBlackcat

jedziemy do 1000?
Dajcie spokój.

tacyssup

o widzę że jesteście zbulwersowani moją wypowiedzią :D <hehe>

tacyssup

a ty masz z tego radochę

tacyssup

Uwielbiam Roba po jego roli w "Zmierzchu", ale zastanawiam się, jak wgl możesz porównywać go do Johnny'ego?! Pattinson może i jest ładnym chłopcem, ale nie można nazwać go aktorem! To "aktor jednego filmu" i przy Deppie wypada dość kiepsko.
A Depp im starszy, tym lepszy. Moim zdaniem stawianie go na jednej półce z Pattinsonem, to grzech ;>

tacyssup

mmhymm, Robert jest przystojny ( może bardziej od Deepa ) i seksowny (mniej niż Deep), ale o jego aktorstwie gówno można powiedzieć. Zagrał w jednym filmie, który zresztą nie wymagał od niego niewiadomo jak świetnych aktorskich popisów.. Deep gra tak charakterystycznie, a ja tak tą charakterystyczność kocham, że mrauu. i dzięki tej charakterystyczności jest taki sexy i taki wielbiony. więc jak już miliard razy było pisane, to porównanie jest ch.jowe. I kropka.

luna_b0

chyba nie znasz pojęcia sexowny

NickNamee

wg mnie pattinson nie jest ani przystojny ani sexowny;/ napewno Johnny był przystojniejszy w wieku roberta, aha ma ktoś zdjecia deppka jak był młody-young??

tacyssup

zagrał w jakimś filmie jak był młody, chyba "Wakacje w kurorcie". Popatrz tam na jego zdjęcia... Gdzie go tam porównywać do przebrzydłego Pattinsona... Chociaż z wiekiem nie można powiedzieć że stał się mniej przystojny i sexowny... ;)

simpsonka18

hahahahaha.
rozwaliłeś/aś mnie tym postem. łahahahahaha.
jak można w ogóle porównywac Deppa z Pattinsonem ?
weź nie rozśmieszaj...
Pattinson to młode gów_o za przeproszeniem, bez talentu, aktor, który stał się sławny dzięki dziecinnemu filmowi dla piszczących na jego widok nastolatek w wieku 13 lat.
Depp to legenda, znają go wszyscy i to nie dzięki jego wyglądowi(chociaż w sumie nie wiem czym się te dziewczynki tak podniecają, bo Pattinson jest okropny) , ale dzięki jego mistrzowskiej grze.
oglądnij sobie film z Deppem i porównaj go do Zmierzchu.
widzisz różnicę? bo ja sporą, oj sporą..
Depp jest mistrzem i nikt nie jest od niego lepszy.

Angel_43

noo, bez przesadyzmu

gosia2326

Ciężko jest znaleźć aktora grającego lepiej od Deppa, ja przynajmniej takowego nie znam ;)

Dark_Sider

zgadzam się całkiem z Angel
no i już nic nie muszę dodawać ;)

tacyssup

Co to za pomysł na porównanie ? Moim zdaniem zupełnie absurdalny . Deppa można porównać np. z Nicholsonem ale nie z tak młodym i niedoświadczonym aktorem ,który ma na swoim koncie 3 role na krzyż ;/ .
W ogóle co Ty wypisujesz Depp staruszek ? :| Zastanów się trochę nad sobą . . .
P.S. Ile masz lat,bo jestem pewna,że mieścisz się w przedziale wiekowym 12-16(nie ubliżając nikomu) ?

niczegoniezaluj

Mam prośbę, nie piszcie, że wszystkie dziewczyny w przedziale wiekowym 10-16 uwielbiają zmierzch, high school musical i pattisona. Depp jest świetny, koniec. Pattison jest d*** wołowa, koniec kropka. Pozdrawiam.
Ps Jestem fanką Deppa i Nicholsona, a mam lat **naście.

tacyssup

ja też mam prośbę - nie jedźcie patisona tylko dla tego, że hot13 go KoFFajĄĄ.. Bo jak już pisałam o jego aktorstwie gówno można powiedzieć... chociaż nie, niektórzy z was są wszechwiedzący jeżeli chodzi o jego grę..
Btw, oczywiście uważam, że Deep rulez!!

luna_b0

ja mam także prośbę. Nie piszcie już więcej o patisonie. to jest forum o deppie, więc go nie bezcześćmy, wgl ten cały wątek jest do dupy i napisała go osoba bez mózgu

tacyssup

boze czlowieku... jak mozna porownywac aktora takiego Johnny z Pattisonem. Johnny Depp to czlowiek ktory zagral wiele niesamowitych postaci i to tworzac ich wyglad, charakter styl poruszania prawie sam, a pattison to jest gwiazdka jednego filmu i to nie z gornej polki. pattison zdobyl popularnosc przez nastoletnie dziewczynki a jego slawa zapewne przeminie po zakonczeniu sagi tak jak przeminela kariera wielu innych podobnych do niego

tacyssup

skarbie, nazwisko pattinson (czy jak mu tam) nie istnieje przy tak doświadczonym aktorze jak johnny depp.

tacyssup

nie wykazałeś się za dużą inteligencją porównując tych dwóch aktorów (a raczej aktora i aktorzynę)

Bogusia

Skończcie już bo to naprawdę robi się nudne i żałosne,
jeden post podobny do drugiego, wszystkie o tym samym,
Depp pany, Patison do lamusa.
Plus grupka jakiś nastoletnich prowokatorek
poszukujących akceptacji bądź dowartościowania.
Dajcie ludzie spokój, wystarczy już.

tacyssup

Nie można porównywać dwóch takich aktorów. Pan Depp, po mimo,że ma wiele ról, jest ambitny, inteligenty, dojrzały,a przede wszystkim potrafi u człowieka stworzyć respekt.Pomińmy nawet to, że jest zdecydowanie przystojniejszy. Pan Pattinson jest śmiesznym dzieciakiem, któremu do Deppa dużo brakuje. I mógłby brać z niego przykład.

tacyssup

to jak porównywać smaczne tiramisu do kija od szczotki, gdzie ten drugi to edłardo z tłajlajta

diana6echo

albo telefon Nokia i Nokla xD

simpsonka18

o kur... kurka.. oO
guglałam i jest Nokla..

diana6echo

co to za Temat!!! jak można porównywać tak dobrego i doświadczonego aktora jak Depp z jakimś Pattinson'em. żal....

tacyssup

Absurdalne porównanie. I nie rozumiem co masz do wieku Depp'a? To mężczyźni
są pociągający i seksowi, a nie chłoptasie i to tacy, którym trzeba
domalowywać mięśnie brzucha do filmu (Pattinson).
I nie rozumiem dlaczego wszyscy wrzucają natolatki jak leci do jednego
worka.

Maslana2203

Też porównanie !

Johnny to świetny aktor, dobry i mądry człowiek ! Nie wspominając tego jaki jest śliczny ...

A Pattinson ? Zagrał w 3 czy 4 filmach i wszyscy się nim podniecają ...

Oczywiście, że Johnny lepszy ! Jak byście porównywali prawdziwego aktora do Johnnego jak np. Christophera Walkera to by był problem z wyborem ale i tak zawsze będe wybierała Johnnego !

tacyssup

nie no ludzie..ale wy jesteście nienormalni, nie bd używała przekleństw na tym forum.
To było porównanie jednego aktora do drugiego a wy od razu sapiecie:D
Niejaki krzychu również porównywał Rafała Mroczka do Al'a Pacino( nie wiem czy dobrze napisałam), Meza do eminema, więc o co cho???
brakuje wam dystansu wszystko przyjmujecie z taką powagą, dziwni jesteście <haha>.
:)pzdr dla wszystkich idootów;]

tacyssup

A jakbym Cię porównał do blachary/tapeciary to byś się nie oburzyła?
Taki sam przykład...
Wiesz, że z reguły głupi wytyka innym głupotę jednocześnie nie zauważając jej u siebie, nieprawdaż?

Dark_Sider

"A jakbym Cię porównał do blachary/tapeciary to byś się nie oburzyła"
nie nie przejmowałabym się taką opinią , bo ja wiem że taka nie jestem;P

tacyssup

Jakoś nie bardzo jestem skory Ci w to uwierzyć,
prawidłowa reakcja wyglądałaby tak, że byś się obraziła
albo zaczęła kłótnię.

tacyssup

Johnny Depp vs Robert Pattinson? bez porównania. Johnny jest tysiąc razy lepszy! potrafi zagrać każdą rolę! wszystkie jego filmy są świetne.
a Pattinson? niektóre nastolatki i niektórzy ludzie dostrzegli go dopiero jak zagrał w tym Zmierzchu! w ogóle nie rozumiem tej całej Zmierzchomanii.
rozumiem film obejrzeć raz, dwa ale bez przesady! książkę też przeczytać raz czy dwa. dla mnie ten film jest straaasznie nudny a Pattinson brzydki.
Depp jest dojrzałym aktorem, nawet milion razy od Pattinsona lepszym!
może i mam 15 lat i myślicie że jestem po**baną nastolatką, ale według mnie faceci po 30-stce są najlepsi i najprzystojniejsi. nie jakieś dziwne piętnastolatki. ;D pozdrawiam

Karolina945

Ja nie mogę i znowu się zaczęło, każdy nowy post jest kalką poprzedniego,
żałosne...
Dajcie sobie ludzie spokój, marna prowokatorka cały czas podpuszcza
was a wy się jej dajecie, zakończmy to.

tacyssup

po pierwsze,większość nastolatek (do której ja nie należę) kocha Pattinsona tylko dlatego,że zagrał Edwarda,i utożsamia go z tą postacią(zdrzają się przypadki,które mówią Edward Pattinson).Zmierzch oglądałam z bólem zęba,więc moja ocena tego filmu będzie nieobiektywna-jak dla mnie,mówiąc kolokwialnie,badziewny.Ale gusta są różne.Pamiętam Roberta z roli Cedrika w HP-nie miał pola do popisu.Poczekajmy na jego dalszy rozwój,choc moim zdaniem nie zapowiada się obiecująco.
Natomiast Johnny to aktor o uznanej w środowisku pozycji,wielokrotnie nominowany do Oscara(nie rozumiem,czemu go jeszcze nie dostał xD),który stworzył charakterystyczne,a nawet wybitne kreacje w dziejach kina.
Na razie:100 do 1 dla Johnny'ego.
PS.Porównanie mady gringo mnie rozwaliło.Pozdrawiam Cię mado :)