Johnny Depp

John Christopher Depp II

8,8
247 370 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Johnny Depp

No i dobiegłyśmy do 1000!!! I co?! Zabrakło miejsca na kolejne wpisy... Zapraszam więc tutaj!

_Anusia_

Czy wy kurwa tego nie dostrzegacie?! Co ma namiot, gruszka i śliwka do Johnnego Deppa?

Nameless

Gdybym był modyfikatorem to od razu bym ten temat wyjebał stąd. I tak na marginesie... większego śmietnika już nie da się zrobić....

Nameless

Nic nie ma! Jak byś zauważył nie gadamy teraz o Depp'ie więc to nie ma nic wspólnego! A jak ci się niepodoba mój post to zgłoś do usunięcia... tyle chyba potrafisz...

PajotynQ

Pisząc tu do nas dołączasz się do tego "śmietnika"... twoje wypowiedzi też nie mają nic wspólnego z Depp'em.... bo tylko na nas napiepszasz a o Johnny'm nic takiego nie mówisz... Dobra nie będe z tobą o tym gadać bo to i tak bez sensu... ponarzekasz se a później se z tąd pójdziesz...

PajotynQ

Wróciłam !!!! czy ktoś za mną tęsknił :D:D:D

PajotynQ

Ale nie jesteś moderatorem, skarbie ;] Zgłoś do usunięcia, jak ci to tak bardzo przeszkadza i odpieprz się. A prawdziwy fan Deppa może wszystko z nim skojarzyć ;]

Polusia

no to świetnie Molly :D:D Ja tęskniłam :D:D

A ten gość może w końcu się od nas odpiepszy :D:D:D

P.S.

A te śliwki były prawie tak słodkie jak Johnny :D:D:D
Hahahaha

PajotynQ

Santa Maria Nameless pokemonie schowaj się w końcu do tego pokebola:|
Ja nie moge. Po Twoim blogu można stwierdzić, że dzieciątko ma zaledwie 12 lat. Bo klnie jak szewc... Nauczył się paru słówek(co nie wie w ogóle co one znaczą) i klnie bo myśli, że fajny jest;|

Molly jasne, że tęskniłyśmy:D A gdzie w ogóle byłaś?
Dziewczyny sterroryzowałam brata ściągnie mi Bunkier:D Z Keirą Knightley(podkreślam)!! ale się ciesze:D:D:D Następny film z nią do mojej maleńkiej kolekcji:D:D:D

Polusia

Iza super, że Ci spanie pod namiotem wyszło, a raczej zabawa:D Ale tego jeszcze nie robiłam by red bulla i 2 kawy wypić na noc:D no no to Iza teraz mnie rozwaliłaś:D:D:D:D Podziwiam:) Ale widzisz brzuch ci napierdalał troche:/ A teraz nie jesteś zmęczona? Spałyście w ogóle coś?

Dziewczynki:D Prawdopodobnie w tym tygodniu pojade do Zakopanego na 3 dni:) Z kuzynem i sąsiadką:D:D:D:D:D:D:D:D Ale to jeszcze nic nie jest pewnego:/ Mam nadzieje, że się uda:D Pozdrawiam;)

_Anusia_

Hehe... :D
Brzuch mnie napierdzielał po gruszkach raczej bo chyba z 2 kg zjadłam :P:P:P Spałyśmy od 7 do 9 rano :D:D:D:D A teraz troche mi się chce spać :D:D:D

No to wyjebiście się masz że jedziesz do tego Zakopca :D:D:D
Ja w piątek jade do Zawoji na bibe rodziną :D:D:D Hahaha :D Od piątku chyba do niedzieli :D:D:D ale będzie jazda :D:D:D

No to życzę wspaniałej pogody w Zakopcu i udanego pobytu :D:D:D

Pozdrawiam :)

PajotynQ

Ale Iza z Zakopcem to jeszcze nic pewnego!:D:D:D:D Bo nie wiem czy ciotka nam załatwi jakiś nocleg w Zakopanym:/ Teraz cholera Zakopane jest zapchane turystami:/ I cholera nie wiem czy ciotka coś załatwi. Ale ona tam ma znajomych to może nas gdzieś wepchnie:D:D Trzymajcie kciuki:D By się udało coś załatwić:D Bo chce jechać:) Pzdr

_Anusia_

No pewnie że będziemy trzymać kciuki :D:D:D Ja myśle że pojedziesz :D:D:D Ja też mam ciotke w Zakopanym :D:D:D Tylko nie pamiętam jak jej dom wczasowy się nazywa :P:P:P

Aha... Słuchałam sobie wczoraj na youtube NightWish'a i powiem szczeże że mi się spodobał ten zespół :D:D:D:D Troche mi Evanescence przypomina :D:D:D Chyba sobie ściągne pare piosenek :D:D:D

Polusia

Cholera ja to wszystkich zaraże tym Nightwishem:D:D:D Hehehehe;) Iza a jakich piosenke słuchałaś? A pewnie pierwsze co usłyszałaś to Nemo i sleeping sun:P:P:P Ja ci moge meilem kilka przesłać:)

_Anusia_

Hahahahaaaahahaha... dokładnie tych piosenek słuchałam :D:D:D I jeszcze planet hell czy jakoś tak :D:D:D to jak możesz to prześlij mi jakieś twoje ulubione piosenki :D:D:D e-mail iza7trini@interia.pl :D:D:D z góry dzięki :D:D:D

Ja spadam i może będe wieczorkiem :D:D:D

Polusia

Ok prześle Ci:D:D:D Narazie przesyłam dwa kawałki Foxi:D:D:D;) Załącza się powoli jedna piosenka:D Troche to potrwa:/ Pzdr

_Anusia_

Ale miałam przygode jak pojechałam nad morze poznałam taką dzewczyne Kasike gadałyśmy i się mnie zapytała
- "masz jakiegoś idola aktora czy aktorke"
odpowiedzałam jej
- "tak "
a ona się zapytała
- "a jak się nazywa?"
a ja
- "Johnny Depp"
spojrzała na mnie jak na głupią i zaczeła sie wypytywać
- "a co ci się w nim pdoba?"
a ja odpowiedzalam
- "wszystko".
Ona coś zaczeła bełkotać "ze to przecież stary piernik jak możez być jego idolką" zaczeła mnie wyśmiewać co za ścierka powiedzała ze ten aktor jest do dupy ze nie umie grac i że jest strasznie brzydki z urody a ja na to chyba jesteś pojeb**** ona zaczeła się brechtać na całego omało ją tam nie udusiłam chciałam sie zapytać jakiego ona ma idola ale mi zwiała bo pusciła focha że ja mam takiego idola jak Johnny co za debilka niedorobiona mam nadzeje ze jej więcej na oczy nie zobacze bo ją uduszę albo i nawet zabije co za jakiś pojeb !!!!!!!!

Polusia

Molly no to masz grubo:D Musiałaś się nieźle w ścieknąć:D:D:D Jak by ktoś nadawał przy mnie na Blooma osoby której nie znam to bym jej nastukała. Nie czekałabym aż skończy zdanie tylko bym przerwała jej zaczęłabym jej napierdalać coś, a później dała bym jej w pysk:D I poszłabym sobie w pizdu:D:D:D:D

_Anusia_

no własnie oberwała po ryju z plaskacza i dlatego pusciła na mnie focha i poszła z czerwonym ryjem ale tak i tak jest pojebaną dziwą !!!!

BK_201

Miałaś racje!! Tak brawo popieram Cię!! Bardzo dobrze zrobiłaś:D Ja pierdziele:D Miałaś racje!! cholera szkoda, że tego nie widziałam:D:D:D:D:D

_Anusia_

Molly! No cudna jesteś! Trzeba było jej jeszcze przykopać ode mnie :D Popieprzona jakaś dziewczyna, wogóle sie na aktorach nie zna... Napewno jej idolką jest Paris Hilton :D

candyyy

noooo napewno :D:D:D:D co za idiotka niedorobiona nadodatek jest starsza odemnie o 2 lata

Polusia

Ja pierdziele jeszcze starsza o 2 lata!! BRAWO należą się wielkie gratulacje!! Molly to nam zaimponowałaś!! Zachowałaś siębardzo dobrze!! Głupia dziwka!!:D:D:D

_Anusia_

Mi też się często dziwią, dlaczego lubię Johnny'ego. "Przecież on jest obrzydliwy! Tylko w "Piratach..." był ok". Mnie wtedy normalnie cholera bierze, bo te osoby są zazwyczaj na poziomie landrynkowych komedii romantycznych, jeśli chodzi o kino i nie widziały Johnny'ego w żadnym innym filmie! Nie potrafią docenić prawdziwego aktorstwa i patrzą tylko na wygląd i jeśli gość nie jest młodym, wysportowanym blondynem z balejagem i niebieskimi oczami, to znaczy, że jest beznadziejnym aktorem. Ręce opadają... Czasami martwię się o przyszłość narodu polskiego...

Polusia

Ostatnie zdanie wymiata XDDD Chcoiaż bądź co bądź ja też <przewraca oczami>

candyyy

o lol :D:D Jakie agresory :D:D tak jak jaa :D:D

mój kolega z byłej klasy powiedział że Johnny jest brzydki i przekręcił jego nazwisko i ślad mojej pięści znalazł się na jego twarzy i stracił jednego zęba :P:P:P górną 4 :P:P:P:P Ehh... a mnie wtedy ręka bolała :P:P:P

PajotynQ

hahahaha ale musiałaś mu bardzo mocno przyłożyc hahahahaha i tak trzymać !!! xD xD

PajotynQ

Dziewczyny u mnie to samo, wszyscy zdegustowani, że moim ulubionym aktorem jest Johnny Depp. Dla mnie ludzie co mówią, że Depp za grosz nie ma talentu i że jest obrzidliwy to po prostu idioci co sama szmire amerykańską oglądają która nadaja w telewizji. Nie no ja ludzi nie bije;p ale bez awantury się nie obejdzie;)

Foxi_2

ja takich ludzi nie rozumie... jak komuś się poodoba inny aktor który mnie się nie podoba to się nie wypowiadam po zazwyczaj nic o nim nie wiem... ale jak ktoś mnie już naprawde wkurzy to jestem zdolna coś zrobić :P:P:P kolega przykładem :D:D

PajotynQ

Ja zaczęłam gniew zamieniać w czyny - zamiast bić, rozpowszechniam ideę Johnny'ego Deppa xD Np. w ośrodku, gdzie byłam na zielonej szkole zostawiłam plakat Johnny'ego (gdyby mi się bardziej podobał, to bym do domu zabrała, ale jakoś tak patrzył, jakby mnie zabić chciał, to zostawiłam).

Polusia

Polusia zadziwiłaś mnie :D:D:D Ja nie potrafie nawet najmniejszego zdjęcia z Johnny'm nie wziąść do siebie :D:D:D U nas pod kinem jest taki plakat Jack'a Sparrow'a bo ma lecieć dopiero w Lędzinach POTC3 i chciałam go wziąść ale sie powstrzymałam :P:P:P

PajotynQ

Dziewczyny! Przed chwilą oglądnęłam Dziewiąte Wrora, film jest świetny! No zakochalam się! A Johnny jak zawsze strrasznie seksowny... <zakochana>

candyyy

Ja sobie zamierzam jakieś filmy z Johnny'm wypożyczyć tylko nie wiem jakie... chciałam te których jeszcze nie widziałam ale się zastanawiam jakie... :) Może jakieś rady?? :D:D:D:D (oprócz POTC 1,2,3, Sekretne okno, Z piekła rodem, Żona astronauty, jeździec bez głowy, Pluton, Czarlie i fabryka czekolady, Koszmar z ulicy wiązów, Na żywo, Odważny i Czekolada :P:P:P:P) Czekam na poradę :D:D:D

PajotynQ

weź sobie obejrzyj "Rozpustnik" z Johnny'm w roli głównej filmi jest poprostu super fakt jest dla dorodłych ale mi się bardzo podobał albo "marzyciel" przepiękny film i Edward nożycoręki, albo "Benny i Joon" albo "Blow" albo Ed wood ja polecam te filmy

PajotynQ

Dziewczyno! Tylko mi nie wciskaj, że nie widziałaś "Edwarda Nożycorękiego"! Pozycja obowiązkowa! Polecam też "Arizona dream" (choć może wydawać się trudny), "Don Juan DeMarco", "Beksa", "Ed Wood", "Co gryzie Gilberta Grape'a?" i... już sama nie wiem, tyle tego ;D
Obejrzałam przed chwilą "Przerwaną lekcję muzyki" i doznałam olśnienia! W pewnym momencie Winona mówi: "...kaleczymy się, bo chcemy zabić to, co czujemy w środku", czy jakoś tak. Proste, a za razem genialne! Może was dziwić mój entuzjazm, ale wolę o tym nie pisać na forum... Z przyczyn osobistych.

Polusia

No dziewczyny dzięki za rade :D:D:D Pare z tych filmów w tym tygodniu se na bank obejrzę :D:D:D:D

Polusiu, zapomniało mi się napisać :P:P:P Edwarda nożycorękiego widziałam tylko zapomniałam napisać :P:P Ahh... skleroza nie boli :P:P:P

PajotynQ

Też oglądałam wczoraj Przerwaną lekcje muzyki, duży plus dla Angeliny Joile za świetną gre aktorska, chociaż osobiście to Angelina mnie denerwuje;/. Film mi sie podobał, lubię takiego typu filmy. Ja to bym chciała zobaczyć Dziewiąte wrota, ktoś pare postów wyżej tak ten film wychwalał;)

Foxi_2

Iza, wypożycz sobie Benny i Joon. Super filmik a Depp'cio zadziwający jak zwykle;)

Foxi_2

Ja wychwalałam bo Dziewiąte wrota jak dla mnie są super, naprawdę świetny film ;)

Polusia

Witam laseczki:D:D:D Sorka, że do was wczoraj nie pisałam:) ale poszłam z kuzynem i sąsiadkami spać do wujka mego:) Ale było zajebiście sąsiadka była opita i jakie pierdoły do nas gadała myślałam, że padne:D:D:D:D Oczywiście oglądałam wczoraj "Przerwaną lekcje muzyki" Jolie jak zawsze wspaniała:D:D:D Ale film mi się tak nie za bardzo podobał. I jeszcze jedno oglądałam go kiedyś. A ta główna aktorka ta z czarnymi włosami krótkimi(nie wiem jak jej jest) to nie wiem dlaczego, ale normalnie Knightley w niej widziałam. Normalnie ten sam głos morda z deczka skrzywiona jak u Keiry:D Nie wiem ale, jasna cholera Keira jak by zagrała ją też by było dobrze. Jasna cholera chyba już mam zrytą psyche:| Wujka mego nei ma bo to domek letniskowy u mnie na wsi sobie zrobił i ja w tygodniu tam właśnie śpie z sąsiadką i kuzynem:D Dziś jednak (odrazu mówie od gapiłam od Izy) chcemy iść na grande do sąsiada:D Ma bardzo dobre jabłka:D:D:D:D I dziś chcemy splądrować pare drzew:) Rok temu jak nas przyłapał na grandzie jak spierdalaliśmy ja pierdziele. Biegne biegne jakaś przeszkoda(kupka siana) i kurde było za późno by skręcić i ja sobie myśle "trzeba przeskoczyć" (A to troche duże było) i ja skok jeb w tą kupke siana:D Wyjebałam śmieje się Paulina z Karolką uciekły i Faja też a ja się grzebie o lol:D:D:D Dziś jednak nie będziemy krzyczeć bo Faja rok temu krzyczał jak podupcony:D

Laski będę musiała was opuścić na 4 dni:( Cieszycie się prawda?:D:D:D Jade do zakopanego właśnie z Karolką Pauliną i Fają:D:D:D Jade od czwartku do niedzieli mnie nie będzie:) Ale napisze esa gorącego z Zakopca do Kasi wymieniłyśmy się numerami:) Ona was tu powiadomi jak mi leci:D:D:D Ale jeszcze kilka dni się ze mną pomęczycie:) Pozdrawiam was laseczki;)

_Anusia_

Co do dziewiątych wrot jeszcze nie oglądałam:) Ale mam na płycie w domu film. Jednak wiecie, że ja tylko w nocy oglądam filmy:D:D:D:D:D:D W następnym tygodniu oglądnę dziewiąte wrota:):):) A dziś też na noc was opuszczam idę do Białego spać:D

Dobrze, że teraz nie mam problemu z Johnnym i filmami z nim. Teraz to mam chyba z 5 filmów do oglądnięcia w roli głównej Depp oczywiście:)

_Anusia_

Zapomniałam o "Benny i Joon"! Cudowny! Ja osobiście "Dziewiątych wrót" bym nie polecała :/ Ja też lubię film "Truposz", ale to jedna z trudniejszych pozycji... Mam na koncie 26 filmów, więc możecie śmiało pytać o moje opinie ;D

Polusia

Johnny przewaznie gra normalnych ludzi, nie jakichs bochaterow. Strasznie mi sie to w nim podoba... (Omijajmy zwariowane role typu Willego Wonki czy Jacka Sparrowa ;))

A ja Anuś będę teśknić ;(

Polusia

To tylko 4 dni:D:D:D hehehe;)

A ja wam moge polecić film "Na żywo" kurde ten film to mi się okropnie podobał!! Zajebisty:D:D:D:D:D:D:D:D:D I normalnie Johnny is the best i w ogóle gościu wymiata!! Rozwala system i tyle no:D:D:D:D:D:D:D:D:D No to tyle co chciałam powiedzieć:D

_Anusia_

a ja ostatnio w ogóle nie oglądam filmów z Johnny'm niewiem co mi się stało bo jak ostatnio byłam w kinie na Transformers to teraz ciągle ten film oglądam i nie moge przestać wczoraj prubowałam obejrzeć sobie Na żywo ale jakoś mi nie wyszło tego odtworzyć bo odrazu przesunełam myszke na folder z filmem Transformers :/ pomocy ja chce wrócić do filmów z Johnny'm !!! :/ :/ chyba pójde do lekarza :/

BK_201

Ojojoj to masz problem:/ To jest silniejsze od Ciebie... Cholera a ten Transformers był dobrym filmem? Bo ja się zastanawiam cyz nie iść czasem do kina:D:D:D:D:D:D:D Lol;)

_Anusia_

Transformers to zajebisty film normalnie wbija w fotel z wrażenia !!! ale muszę jakoś przestać go oglądać a nie moge :/

Polusia

Ja też tak miałam po filmie Piraci z Karaibów:Na krańcu świata. Oglądałam codziennie wieczorem, aż nagle brat mi go usunął:( Bo jakoś była chujowa:/ A chciałam inny film oglądnąć, to nie mogłam tylko piraci. Jan ie wiem ja się od piratów nigdy nie uwolnie:D:D:D Cholera zaraz... przecież w piratach grał Depp i Bloom i Knightley;| lol hahahahahahaha

_Anusia_

jak ja oglądałam Piratów to było OK bo oglądałam to codzenne fakt jak wyszłam po piratach z kina to byłam osrana na maksa ale jak sobie film sciągnełam to oglądałam go codzennie w nocy oglądałam tak 3 razy dziennie a Transformers to oglądam z 5 razy dzennie jak się skonczy to jeszcze raz niewiem co się ze mną dzeje ten film mnie opętał ratunku mosze troche przystopować z oglądaniem ale jakos nie moge :/ musze prubować nie oglądać tego i tyle wiecie jestem miłosniczkoą filmu Akcji i SC-FI a Transformers z tego gatunku właśnie jest

Polusia

Molly jako, że gadasz z nami tutaj na tym temacie:D I w ogóle lubisz Johnnego dodaje Cię do ulubionych:D:D:D:D Pozdrawiam;)

_Anusia_

dziękuje ci bardzo :D:D:D:D dzisaj na 1000 proccent obejrze 3 filmy z Johnny'm pod rzad i niema ze nie moge :D:D:D:D:D