No i dobiegłyśmy do 1000!!! I co?! Zabrakło miejsca na kolejne wpisy... Zapraszam więc tutaj!
znam ten ból z zasiegiem..:) moja kyznka mieszka na taki zadupiu ze szok. zawsze jak rozmawiamy to obowiazkowo co kilka minut traci zasieg i musze sie rozlaczac i znowu dzwonic. <lol>
P.S. a ja mam takie fajne sloneczko!! ;)
pozdro.;*;*
A weźcie dziewczyny... Dziś pół godziny się męczyłam by wysłać esa... No po całym domu biegałam by znaleźć zasięg. A gdy już znalazłam, to nie chciał wysłać esa. W końcu się wkurzyłam i walnęłam komórką z całej pyty na ziemię:D Na szczęście to jest Nokia nic jej się nie stało:D Gdy już znalazłam zajebisty zasięg to mi nareszcie wysłał... O lol:D
Ps. Anuś te słoneczko teraz u mnie świeci... Czy nie mogło tak rano świecić??;( Cały dzień mi się zrypał przez tą pogode:( Jak jutro będzie taka paskudna pogoda jak dziś rano to mnie to nie interesuje jade do tej Wieliczki choćby skały srały:D
u mnie jakos sie 3ma zasieg.:) chociaz cos chmury sie zbieraja. :/ ten poczatek lata jakis zrypany...jak swieci slonce to zaraz musi sie spierpzyc. :| nienawidze czegos takiego.:P
pozdr ;*;*
P.S. nokie wszystko zniosa (kiedys mialam 3410 i wyladowal w basienie ale dalej normalnie dzialal jak go wysuszylam :D )
A jak jutro mi pogoda znów zniszczy plany no to przecież ja się chyba wkurw...rze;) Ogółem mówiąc Nokie to bardzo dobre telefony(niektóre przypominają kształt trumny:|) dlatego teraz też chce sobie kupić Nokijke taką cegiełke:D Wiecie trzeba zacząć budować dom:D hahahaha joke;)
Uwaga!!!! Chciałam serdecznie podziękować Polusi bo jestem cała Happy!! Bo wreszcie doszedł do mnie ten autograf :D:D Normalnie skakałam z radości... Dzięki wielkie :*:*
Laski upatrzyłam sobie telefon:D:D:D:D:D Nokia N73 nowy model Nokii i... komórka jest bardzo fajna, ma te funkcje których tak pragnęłam w komórce, ładna w dodatku jest, no ale... kosztuje około 1000 złotych:/ Przegięłam pałe??:D Wiem ale ona jest zajebista i chce ją mieć:( I ja sobie ją kupie choćby skały srały:D:D:D W lipcu za tą prace zapłacą mi bardzo dużo(bo 1000 zloty) i jeszcze z uzbieranych mam 600 więc coxik:D Musze mieć tą komórke MUSZE!!:D
U mnie zawsze jest taki układ, że kiedy mój tata ma wymieniać telefon (on ma abonament, a ja kartę), to on sobie stary zostawiał i brał dla mnie, a ja tylko swoją kartę wsadzałam xD W ten sposób ja mam Sony Ericssona K700i, a mój tata wciąż Nokię 3310 xP Ale teraz sobie wymienia na nowy, a ja nie i ciągle się nade mną znęca: "A ja będę miał taki super, nowy telefon, najnowszy model i w ogóle" xD
A ja właśnie boje się tych z klapką:/ bo jak bym tak ciągle używała tej komórki to bym się bała by mi ta klapka nie odpadła:D Ale też mi się takie podobają:D
Oj ja też bym chciała taki LG KG220! Mmmm... jak będę zmienić telefon to wezmę może taki jak Ty masz? Ale jeszcze mam umowę do stycznia chyba, więc jeszcze poczekam...
hmmm...tak o: telefon jest ladny,lekki. ale nie ma w zasadzie nic: mp3,irdy,bluetooth'a,nawet kamery.chyba ze potrzebujesz ladnego telefonu tylko dzwonienia i pisania-to ten jest idealny.:) zdjecia wychodza dobrej jakosci.:)
pozdro
no tak raczej do dzwonienia i pisania nie potrzebuję zbytnio jakiś wielkich bajerów ;)
u mnie nowa notka o filmie "Co gryzie Gilberta Grape'a?" :D
Czemu nikt nie pisze? ;)
Ale ja miałam śliczny sen :D Śniło mi się, że dostałam list xD Może proroczy ;) ?
ja dzisiaj prawie caly dzien czytalam swietna ksiazke! ponad 200 stron polknelam.ale sie pod koniec naryczalam!!! ;( az mnie do teraz trzyma smutek!
polecam! Lisa Jackson-Chłód serca swietny thriller.
W sumie racja. Może by trochę o Johnnym pogadać, bo się pewnie niedowartościowany czuje... Już 1 lipca obejrzę go sobie na tvn w "Koszmarze z ul. Wiązów" xD
Jesooo...ile tutaj wpisów.. xDxD Macie gadanego nie ma co ;P;P
Nareszcie was znalazłam...brakuje mnie tu trochę...;P;P Zaraz wam pokaże jak kfiateQ dużo gada ;P;P < mam nadzieję> ;P;P
Jak mi się bedzie chciało..bo na razie mam lenia totalnego...ja sie relaksuje ;P;p
pzdr!
Ja równiez będę oglądać Koszmar z ulicy Wiązów:):)
Tylko trochę późno jest..nie wiem czy nie zasnę;)) ale mam nadzieję, że nie...tylko niestety..w sumie to tam bardzo mała rólka Johnny'ego jest..szkoda;))
Red Barn nie pasi Ci coś?? Mamy gg ja się wymieniłam numerem gg z ludźmi, ale my nienagadane jesteśmy i gadamy jeszcze na forum. Jak Ci coś nie pasuje to zamknij się jeśli Ci życie miłe]:->
Co do koszmar z ul. Wiązów to film moim zdaniem był słaby i nie wiem czy będę go oglądać. Ale chyba nie:D Pozdro;)
Red Barn nie pasi Ci coś?? Mamy gg ja się wymieniłam numerem gg z ludźmi, ale my nienagadane jesteśmy i gadamy jeszcze na forum. Jak Ci coś nie pasuje to zamknij się jeśli Ci życie miłe]:->
-Hahaha, co do ostatniego zdania.
-Tak, nie pasuje mi COŚ. Śmietnik na forum bardzo dobrego aktora.
-Zawsze jeszcze pozostaje telefon.
A tak na poważnie : Po co zaśmiecać OGÓLNODOSTĘPNE forum prywatnymi rozmowami o tym, co dziś miałam na obiad, a co na kolację i co interesuje/dotyczy 1, 2, 3 osoby?
Szlag może trafić, gdy ma się ochotę na rozmowę dotyczącą filmu [innego niż piraci], czy aktora, a trzeba się przepychać przez gąszcz CHŁAMU.
pozdrawiam.
NIe kłóćcie się:):)
Koszmar z ul. Wiązów może i słaby,bo to debiut Deppa;)),ale i tak dla niego to obejrzę:)))
pzdr.
Dziewczyny sorry nie było mnie, bo musiałam kompa oddać do naprawy. Co do filmu to nie widziałam, ale może obejrzę. Dzisiaj idę na Piratów 3 :D
Super Kasiu, że idziesz. W końcu sobie pogadamy na ten temat... Chociaż nie ja bym wolała nie zaczynać tematu: Piraci z Karaibów: Na krańcu świata... lol hahahaha:D Dobrze, że już jesteś. Już się zastanawiam gdzieś się podziewała:D
Hejka :D:D Co tam u was? Nie chce mi sie czytac tych waszych wszystkich postów no ale ktos mi moze male streszczenie napisac :P:P żart :D:D chcialam wam kartke wyslac no ale nie wiedzialam jakie znaczki kupic i po ile :P:P:P:P to tez zarcik oczywiscie :D:D hehe... ahh te dzieje z pocztolakami :P:P Pozdrawiam :)
Izuś to przeczytaj je:D Nie było ich, aż tak dużo;) Witamy Cię witamy;)
Tylko się nie przestrasz kto jest w moim avatorze:D Zmieniłam sobie Deppa na Blooma;) Po tym jak zobaczyłam Blooma na jednej fotce to mi gość tak zaimponował, że stwierdziłam... Koniec z Deppem czas na Blooma:D Oczywiście co do Deppa to joke;) Musiałam sobie Blooma dać na avator. Bo nie dość, że jest przystojny to w dodatku jaki bardzo dobry aktor;) Wiem wiem wszyscy się przyzwyczaili do słodkiego Johnnego, sama się do niego przywiązałam, ale musiałam coś zmienić. No;) hehehe pozdrawiam;)
tymczasowa fascynacja.;) zobaczysz, że Ci przejdzie i na kolanach bedziesz wracac do Johnny'ego. ;D <lol2> <joke>
haha xDxD
Ja tam Johnny'ego nie zdradzę nigdy o!!;P;P
Anusiu wiem,że nie zdradziłaś..tak tylko żartuję;P;P
pzdr.all;))
No właśnie Anuś... przeżyłam szok jak weszłam na forum a ty w avatorku masz Blooma :P:P Chciałam już się wcześniej o ten avator zapytać ale sie powstrzymalam :P:P jak zauwazylam nowy av to myslalam ze masz jakas fotke nowa Johnny'ego a tu kapa :P:P Ale Orlando na av bardzo ładnie wyszedł :D:D Pozdro :)
Bo Orlando Bloom ma to coś w sobie, co Johnny Depp nie ma:D hahahahahaha joke;) hahahaha ale się uśmiałam;) Kwiatuszku musiałam zdradzić Johnnego, tak musiałam. I jak zajebiście się z tym czuje:D
Wiecie ten post to jest wielki ŻART:)
Kasiu no pewnie, że ja wole Orlanda:D:D:D:D Jest o wiele lepszy od Deppa:d Ot co;)
JOKE JOKE JOKE Ale Orlando jest też dobrym aktorem nie powiem. Bo jest bardzo dobry;) Pozdrawiam;)
Oh... straszne, że Anusia Depp'a zdradziła. Ja jej powiedziałam, że Depp'cio jest TYLKO mój(moje CiAcHo;**) i nikt inny go nie będzie miał i dałam jej z łaski Blooma który mi już się znudził. I co zatkało kakao
No właśnie Bloom to teraz moje ciasteczko;) hahahaha Ah... Jaki Bloom jest zajebisty:D Chętnie bym go tak schrupała. Nie no on się prosi tego;) Mniami:D hahahaha Pozdrawiam;)
O i kazda z Nas ma swoje ciasteczko;]. Jak wyssam wszystkie siły witalne z Depp'cia to go Wam oddam. Haha, żartowałam, nigdy nie dostaniecie mojego Depp'ika ;p
Hahahahahahaha. Nie no laski. My z Foxi mamy swoje ciasteczka:D I musimy je mieć. Nie damy nikomu aaaaa nie oddam mojego Bloomcia:D A foxi swojego Deppcia:D hahahaha Wariatki. Jeszcze na gg gadamy w tym samym czasie:D Pozdro;)
A od Blooma wara!! Bo jak go ktoś tknie to zajebe:D hahahahaha Joke:D:D:D:D
No właśnie! Tknie któraś mojego Deppo-ciacha to potraktuje łopatą!!! <joke> a teraz my z Anusia będziemy delektować się naszymi zdobyczami...mniam ;**
Hrup hrup... Mniami jakie pyszne:D Nazwa Bloomcio-ciacho, Deppcio-ciacho. Cóż za pyszne ciasteczko:D hahahahahahaha;)
Ale laski teraz poważnie... Któraś się tknie naszych mega wypasionych ciasteczek, to jak ja się jej tknę to lepiej, żebyście nie wiedziały:D
JOke;) Trzymajcie się laseczki. Ale wara od ciasteczek naszych;)
o lol.... was chyba coś postrzeliło :P:P żarcik :D Co to jakaś wypożyczalnia aktorska czy jak? ;> :P:P:P :D:D Foxi... ahh tak mi cie zal :P:P Depp jest moj a t masz tylko jego brata ktory przedstawia sie jako Johnny :P:P:P No coz :D:D Tak to juz jest :P:P A ty Auś sie nie przejmuj bo na Blooma nie mam ochoty i nie bede miec :P:P
Żart <hahaha> :D:D
Pozdrawiam :)
Taa..brata...ja to znam Deppa od głowy aż po stopy. Poznam go, on to tylko taki...;**. Zazdrościcie nam naszych wyrobów cukierniczych. Hahaha
Chciałaś byś mojego Depp'a ;], ah...możesz sobie tylko pomarzysz, on mnie przestrzegał przez takimi zazdrosnymi ;p
No pewnie że bym chcialaaa... xDxD No ale co na to poradze ze ja go mam a ty nie :P:P:P Ty masz tylko oryginalna podrobe :P:P
Tee Iza masz coś do mego kochanego Bloomcia?? nie podoba Ci się?? On jest słodki. A co do Foxi i jego ciacha to prosze zostawić w spokoju tego Deppcio-ciacha:D Bo on jest dla Foxi pisany;)
Nie do twojego Bloomeczka nic nie mam :P:P:P A Foxi "swojego" Deppcia to xchyba na scianie se namalowala <hahaha> żart :P:P
Iza nie obrażaj mi tu koleżanki!!:D Ona ma swoje ciasteczko, które siedzi obok niej i ma na imię Johnny a na nazwisko Depp. I to jest jej jedyne kochane ciasteczko:D No ja myślę, że nic nie masz do Bloomćiusia mojego jedynego kochanego reegae pozytywnego:D hahahaha co za rym:D chyba się skończe:D
Foxi trzymaj to ciacho obok siebie i nigdzie nie puszczaj. Bo widzę, że laski na jego lecą a nie na mojego Bloomacza:D