Johnny Depp

John Christopher Depp II

8,8
246 822 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Johnny Depp

No i dobiegłyśmy do 1000!!! I co?! Zabrakło miejsca na kolejne wpisy... Zapraszam więc tutaj!

_Anusia_

iza7trini miłego wypoczynku ;)
no niestety zasięg komórek jest czasem beznadziejny...

_Anusia_

znam ten ból z zasiegiem..:) moja kyznka mieszka na taki zadupiu ze szok. zawsze jak rozmawiamy to obowiazkowo co kilka minut traci zasieg i musze sie rozlaczac i znowu dzwonic. <lol>

P.S. a ja mam takie fajne sloneczko!! ;)

pozdro.;*;*

PPG

A weźcie dziewczyny... Dziś pół godziny się męczyłam by wysłać esa... No po całym domu biegałam by znaleźć zasięg. A gdy już znalazłam, to nie chciał wysłać esa. W końcu się wkurzyłam i walnęłam komórką z całej pyty na ziemię:D Na szczęście to jest Nokia nic jej się nie stało:D Gdy już znalazłam zajebisty zasięg to mi nareszcie wysłał... O lol:D

Ps. Anuś te słoneczko teraz u mnie świeci... Czy nie mogło tak rano świecić??;( Cały dzień mi się zrypał przez tą pogode:( Jak jutro będzie taka paskudna pogoda jak dziś rano to mnie to nie interesuje jade do tej Wieliczki choćby skały srały:D

_Anusia_

u mnie jakos sie 3ma zasieg.:) chociaz cos chmury sie zbieraja. :/ ten poczatek lata jakis zrypany...jak swieci slonce to zaraz musi sie spierpzyc. :| nienawidze czegos takiego.:P

pozdr ;*;*

P.S. nokie wszystko zniosa (kiedys mialam 3410 i wyladowal w basienie ale dalej normalnie dzialal jak go wysuszylam :D )

PPG

A jak jutro mi pogoda znów zniszczy plany no to przecież ja się chyba wkurw...rze;) Ogółem mówiąc Nokie to bardzo dobre telefony(niektóre przypominają kształt trumny:|) dlatego teraz też chce sobie kupić Nokijke taką cegiełke:D Wiecie trzeba zacząć budować dom:D hahahaha joke;)

_Anusia_

Uwaga!!!! Chciałam serdecznie podziękować Polusi bo jestem cała Happy!! Bo wreszcie doszedł do mnie ten autograf :D:D Normalnie skakałam z radości... Dzięki wielkie :*:*

Polusia

Laski upatrzyłam sobie telefon:D:D:D:D:D Nokia N73 nowy model Nokii i... komórka jest bardzo fajna, ma te funkcje których tak pragnęłam w komórce, ładna w dodatku jest, no ale... kosztuje około 1000 złotych:/ Przegięłam pałe??:D Wiem ale ona jest zajebista i chce ją mieć:( I ja sobie ją kupie choćby skały srały:D:D:D W lipcu za tą prace zapłacą mi bardzo dużo(bo 1000 zloty) i jeszcze z uzbieranych mam 600 więc coxik:D Musze mieć tą komórke MUSZE!!:D

_Anusia_

U mnie zawsze jest taki układ, że kiedy mój tata ma wymieniać telefon (on ma abonament, a ja kartę), to on sobie stary zostawiał i brał dla mnie, a ja tylko swoją kartę wsadzałam xD W ten sposób ja mam Sony Ericssona K700i, a mój tata wciąż Nokię 3310 xP Ale teraz sobie wymienia na nowy, a ja nie i ciągle się nade mną znęca: "A ja będę miał taki super, nowy telefon, najnowszy model i w ogóle" xD

Polusia

Ja mam LG B2050 a chce kupić jakiś z klapką, bo mi się podobają ;D

Kasia9292

A ja właśnie boje się tych z klapką:/ bo jak bym tak ciągle używała tej komórki to bym się bała by mi ta klapka nie odpadła:D Ale też mi się takie podobają:D

_Anusia_

ja mam LG KG220 .z klapka on jest.:) ale jeszcze mi nie odpadla.. ;D

PPG

Oj ja też bym chciała taki LG KG220! Mmmm... jak będę zmienić telefon to wezmę może taki jak Ty masz? Ale jeszcze mam umowę do stycznia chyba, więc jeszcze poczekam...

Kasia9292

hmmm...tak o: telefon jest ladny,lekki. ale nie ma w zasadzie nic: mp3,irdy,bluetooth'a,nawet kamery.chyba ze potrzebujesz ladnego telefonu tylko dzwonienia i pisania-to ten jest idealny.:) zdjecia wychodza dobrej jakosci.:)
pozdro

PPG

no tak raczej do dzwonienia i pisania nie potrzebuję zbytnio jakiś wielkich bajerów ;)
u mnie nowa notka o filmie "Co gryzie Gilberta Grape'a?" :D

Kasia9292

Czemu nikt nie pisze? ;)
Ale ja miałam śliczny sen :D Śniło mi się, że dostałam list xD Może proroczy ;) ?

Kasia9292

ja dzisiaj prawie caly dzien czytalam swietna ksiazke! ponad 200 stron polknelam.ale sie pod koniec naryczalam!!! ;( az mnie do teraz trzyma smutek!

polecam! Lisa Jackson-Chłód serca swietny thriller.

PPG

Nie macie gadu-gadu?

Czytając takie tematy zastanawiam się gdzie są MODERATORZY?!

Red_Barn

W sumie racja. Może by trochę o Johnnym pogadać, bo się pewnie niedowartościowany czuje... Już 1 lipca obejrzę go sobie na tvn w "Koszmarze z ul. Wiązów" xD

Polusia

Jesooo...ile tutaj wpisów.. xDxD Macie gadanego nie ma co ;P;P
Nareszcie was znalazłam...brakuje mnie tu trochę...;P;P Zaraz wam pokaże jak kfiateQ dużo gada ;P;P < mam nadzieję> ;P;P
Jak mi się bedzie chciało..bo na razie mam lenia totalnego...ja sie relaksuje ;P;p
pzdr!

Polusia

Ja równiez będę oglądać Koszmar z ulicy Wiązów:):)
Tylko trochę późno jest..nie wiem czy nie zasnę;)) ale mam nadzieję, że nie...tylko niestety..w sumie to tam bardzo mała rólka Johnny'ego jest..szkoda;))

kfiateQ_pirateQ

Red Barn nie pasi Ci coś?? Mamy gg ja się wymieniłam numerem gg z ludźmi, ale my nienagadane jesteśmy i gadamy jeszcze na forum. Jak Ci coś nie pasuje to zamknij się jeśli Ci życie miłe]:->

Co do koszmar z ul. Wiązów to film moim zdaniem był słaby i nie wiem czy będę go oglądać. Ale chyba nie:D Pozdro;)

_Anusia_

Red Barn nie pasi Ci coś?? Mamy gg ja się wymieniłam numerem gg z ludźmi, ale my nienagadane jesteśmy i gadamy jeszcze na forum. Jak Ci coś nie pasuje to zamknij się jeśli Ci życie miłe]:->

-Hahaha, co do ostatniego zdania.
-Tak, nie pasuje mi COŚ. Śmietnik na forum bardzo dobrego aktora.
-Zawsze jeszcze pozostaje telefon.

A tak na poważnie : Po co zaśmiecać OGÓLNODOSTĘPNE forum prywatnymi rozmowami o tym, co dziś miałam na obiad, a co na kolację i co interesuje/dotyczy 1, 2, 3 osoby?

Szlag może trafić, gdy ma się ochotę na rozmowę dotyczącą filmu [innego niż piraci], czy aktora, a trzeba się przepychać przez gąszcz CHŁAMU.

pozdrawiam.

Red_Barn

No to nie wchodz lub nawet nie patrz na ten temat. O lol!! ŻAAL!!

Dobra never mind...

Polusia

NIe kłóćcie się:):)
Koszmar z ul. Wiązów może i słaby,bo to debiut Deppa;)),ale i tak dla niego to obejrzę:)))
pzdr.

kfiateQ_pirateQ

Dziewczyny sorry nie było mnie, bo musiałam kompa oddać do naprawy. Co do filmu to nie widziałam, ale może obejrzę. Dzisiaj idę na Piratów 3 :D

Kasia9292

Super Kasiu, że idziesz. W końcu sobie pogadamy na ten temat... Chociaż nie ja bym wolała nie zaczynać tematu: Piraci z Karaibów: Na krańcu świata... lol hahahaha:D Dobrze, że już jesteś. Już się zastanawiam gdzieś się podziewała:D

_Anusia_

Hejka :D:D Co tam u was? Nie chce mi sie czytac tych waszych wszystkich postów no ale ktos mi moze male streszczenie napisac :P:P żart :D:D chcialam wam kartke wyslac no ale nie wiedzialam jakie znaczki kupic i po ile :P:P:P:P to tez zarcik oczywiscie :D:D hehe... ahh te dzieje z pocztolakami :P:P Pozdrawiam :)

PajotynQ

Izuś to przeczytaj je:D Nie było ich, aż tak dużo;) Witamy Cię witamy;)

Tylko się nie przestrasz kto jest w moim avatorze:D Zmieniłam sobie Deppa na Blooma;) Po tym jak zobaczyłam Blooma na jednej fotce to mi gość tak zaimponował, że stwierdziłam... Koniec z Deppem czas na Blooma:D Oczywiście co do Deppa to joke;) Musiałam sobie Blooma dać na avator. Bo nie dość, że jest przystojny to w dodatku jaki bardzo dobry aktor;) Wiem wiem wszyscy się przyzwyczaili do słodkiego Johnnego, sama się do niego przywiązałam, ale musiałam coś zmienić. No;) hehehe pozdrawiam;)

_Anusia_

tymczasowa fascynacja.;) zobaczysz, że Ci przejdzie i na kolanach bedziesz wracac do Johnny'ego. ;D <lol2> <joke>

Polusia

haha xDxD
Ja tam Johnny'ego nie zdradzę nigdy o!!;P;P
Anusiu wiem,że nie zdradziłaś..tak tylko żartuję;P;P
pzdr.all;))

kfiateQ_pirateQ

He, he ja też wolę Johnny'ego ;)
Odkryłam, że na moim autografie też jest wgniecenie <jupi>

Kasia9292

No właśnie Anuś... przeżyłam szok jak weszłam na forum a ty w avatorku masz Blooma :P:P Chciałam już się wcześniej o ten avator zapytać ale sie powstrzymalam :P:P jak zauwazylam nowy av to myslalam ze masz jakas fotke nowa Johnny'ego a tu kapa :P:P Ale Orlando na av bardzo ładnie wyszedł :D:D Pozdro :)

PajotynQ

Bo Orlando Bloom ma to coś w sobie, co Johnny Depp nie ma:D hahahahahaha joke;) hahahaha ale się uśmiałam;) Kwiatuszku musiałam zdradzić Johnnego, tak musiałam. I jak zajebiście się z tym czuje:D

Wiecie ten post to jest wielki ŻART:)

_Anusia_

Ufff... ulżyło mi, że to żart! Już myślałam, że serio mówisz, że wolisz Orlanda...

Kasia9292

Kasiu no pewnie, że ja wole Orlanda:D:D:D:D Jest o wiele lepszy od Deppa:d Ot co;)

JOKE JOKE JOKE Ale Orlando jest też dobrym aktorem nie powiem. Bo jest bardzo dobry;) Pozdrawiam;)

_Anusia_

Oh... straszne, że Anusia Depp'a zdradziła. Ja jej powiedziałam, że Depp'cio jest TYLKO mój(moje CiAcHo;**) i nikt inny go nie będzie miał i dałam jej z łaski Blooma który mi już się znudził. I co zatkało kakao

Foxi_2

No właśnie Bloom to teraz moje ciasteczko;) hahahaha Ah... Jaki Bloom jest zajebisty:D Chętnie bym go tak schrupała. Nie no on się prosi tego;) Mniami:D hahahaha Pozdrawiam;)

_Anusia_

O i kazda z Nas ma swoje ciasteczko;]. Jak wyssam wszystkie siły witalne z Depp'cia to go Wam oddam. Haha, żartowałam, nigdy nie dostaniecie mojego Depp'ika ;p

Foxi_2

Hahahahahahaha. Nie no laski. My z Foxi mamy swoje ciasteczka:D I musimy je mieć. Nie damy nikomu aaaaa nie oddam mojego Bloomcia:D A foxi swojego Deppcia:D hahahaha Wariatki. Jeszcze na gg gadamy w tym samym czasie:D Pozdro;)

A od Blooma wara!! Bo jak go ktoś tknie to zajebe:D hahahahaha Joke:D:D:D:D

_Anusia_

No właśnie! Tknie któraś mojego Deppo-ciacha to potraktuje łopatą!!! <joke> a teraz my z Anusia będziemy delektować się naszymi zdobyczami...mniam ;**

Foxi_2

Hrup hrup... Mniami jakie pyszne:D Nazwa Bloomcio-ciacho, Deppcio-ciacho. Cóż za pyszne ciasteczko:D hahahahahahaha;)

Ale laski teraz poważnie... Któraś się tknie naszych mega wypasionych ciasteczek, to jak ja się jej tknę to lepiej, żebyście nie wiedziały:D

JOke;) Trzymajcie się laseczki. Ale wara od ciasteczek naszych;)

_Anusia_

o lol.... was chyba coś postrzeliło :P:P żarcik :D Co to jakaś wypożyczalnia aktorska czy jak? ;> :P:P:P :D:D Foxi... ahh tak mi cie zal :P:P Depp jest moj a t masz tylko jego brata ktory przedstawia sie jako Johnny :P:P:P No coz :D:D Tak to juz jest :P:P A ty Auś sie nie przejmuj bo na Blooma nie mam ochoty i nie bede miec :P:P

Żart <hahaha> :D:D

Pozdrawiam :)

PajotynQ

Taa..brata...ja to znam Deppa od głowy aż po stopy. Poznam go, on to tylko taki...;**. Zazdrościcie nam naszych wyrobów cukierniczych. Hahaha

Foxi_2

No dobraa.... śnij dalej xDxD Nie bede przeszkadzac w zabawie xDxD hehe

Foxi_2

Chciałaś byś mojego Depp'a ;], ah...możesz sobie tylko pomarzysz, on mnie przestrzegał przez takimi zazdrosnymi ;p

Foxi_2

No pewnie że bym chcialaaa... xDxD No ale co na to poradze ze ja go mam a ty nie :P:P:P Ty masz tylko oryginalna podrobe :P:P

PajotynQ

Tee Iza masz coś do mego kochanego Bloomcia?? nie podoba Ci się?? On jest słodki. A co do Foxi i jego ciacha to prosze zostawić w spokoju tego Deppcio-ciacha:D Bo on jest dla Foxi pisany;)

_Anusia_

Nie do twojego Bloomeczka nic nie mam :P:P:P A Foxi "swojego" Deppcia to xchyba na scianie se namalowala <hahaha> żart :P:P

PajotynQ

Iza nie obrażaj mi tu koleżanki!!:D Ona ma swoje ciasteczko, które siedzi obok niej i ma na imię Johnny a na nazwisko Depp. I to jest jej jedyne kochane ciasteczko:D No ja myślę, że nic nie masz do Bloomćiusia mojego jedynego kochanego reegae pozytywnego:D hahahaha co za rym:D chyba się skończe:D

Foxi trzymaj to ciacho obok siebie i nigdzie nie puszczaj. Bo widzę, że laski na jego lecą a nie na mojego Bloomacza:D

_Anusia_

JOHNNY JEST MÓJ!!! I TYLKO MÓJ!! <LOL2> hahahahaha

My Precious... <lol2>

co tam laski? jak wczorajszy wieczor minal??;p

pozdr ;*

<z tym wyzej to joke of course;] >