No i dobiegłyśmy do 1000!!! I co?! Zabrakło miejsca na kolejne wpisy... Zapraszam więc tutaj!
Polusia z tym głosem to masz racje od Johnny'ego :D:D:D To jest jedna z cech Johnny'ego która mi się najbardziej podoba :D:D:D Najbardziej to mi się chyba w Piratach ale w pozostałych filmach i tak miał boski głos :D:D:D Mmmmm.... jak patrzeć na film z nim to bez lektora tylko z napisami <lol2> :D:D:D
Pozdrawiam :)
No to Polusia miłego wypoczynku życzę na mazurach:D:D:D:D Ja nie będę wspominać co ja wyprawiam z kuzynką jak jesteśmy razem... To poprostu jest los masakratos:D hahahaha:P:P:P Dziś właśnie jade do Wieliczki się z nią zobaczyć... Powiedziała do mnie "Anka brać aparat" a ja "po co? chcesz zrobić zdjęcie Bogusiowi:D:D:D" a ona "No popykałabym zdjęcia na zamku takie spotkanie po latach hahahaha" a ja na to "no to bierz"... Znowu będziemy biegać po zamku z aparatem:D:D:D hahaha wariotki:D Może Bogusia dorwiemy to sobie zn im zrobimy zdjęcie:D A Johnny jest jedyny w swoim rodzaju więc co tu dużo mówić?:D:D:D:D Takiego drugiego jak on to nie ma:D
No a teraz dziewczynki zostawiam was na jakieś 15 min bo musze się wymalować... Aśka ciągle mi przeszkadzała to tylko mam jedno oko wymalowane:D Pozdrowionka;)
Anusiu wprowadzasz nową mode?? :D:D:D Jedno oko... hmmm.... chyba spróbuje :P:P:P Hahahaa... Albo dwa różnego koloru <hahaha> Nie no spoko ja bardzo tolerancyjna jestem więc ciebie też zaakceptuje z nową modą :D:D:D:D Oczywiście wszystko w pozytywną strone i żarcik :P:P:P
Nieee tylko miałam wtedy jedno oko wymalowane:D A drugie tak w połowie:D Teraz już domalowałam się:D I obydwa są takie same:D:D:D:D hehehehe;)
Mój wspaniały włoski coraz bardziej się rozwija xD Ja po prostu musze się czegoś uczyć, bo wariuję. I tak po powrocie z mazur do psychologa mam zamiar pójść...
Lo Sheriffo ha ucciso un evaso con un colpo di rivortella.
Qualcuno minaccia questa povera donna.
Si dichiara innocente.
La pilizia cerca l'omicida ;P ;D
Lol Polusiu a możesz nam to przetłumaczyć? Bo my głupie jesteśmy i włoskiego nie umiemy:D:D:D hahaha pzdr
Szeryf zabił uciekiniera z więzienia strałem z pistoletu.
Ktoś grozi tej biednej kobiecie.
On twierdzi, że jest niewinny.
Policja schwytała zabójcę. (tam powinno być "la polizia");D
Dobra, psadam już na dobre, muszę dopakowac parę rzeczy...
Wiecie co dziewczyny, wczoraj świtowałam z przyjaciółka i kumpelą która nas oświeciła w sprawie trzeciej części Piratów( bo my razem wszystkie byłyśmy;p). Pamiętacie tego chłopca na początku filmu który nucił tą piosenke piracką i którego powiesli wraz z innymi piratami? A pamiętacie ta scene po napisach jak to Lizze stoi wyczekując Willa, koło niej stoi ich synek który nuci tą samą piosenke. Kasieńce wydaje się, że to ten sam chłopczyk czyli na początku filmu przenieśliśmy się w przyszłość a tam powiesili synka Willa. Co o tym sądzicie?
Agatko ja bym się kłóciła co do tego chłopca... Bo ten chłopiec co był na początku całkiem co innego śpiewał co ten chłopiec po napisach (wiem bo oglądałam już setki razy na krańcu świata). A i mi się wydaje, że to całkiem inne dzieci były:D:D:D:D Pzdr:D:D:D
Suprise, dziewczęta! Zostaję w domku, tylko na działkę będę jeździć. Z wyjazdu nici. I po cholerę ja się pakowałam?! Dobra, na starych śmieciach też się można opalić ;D
No to Polusia miałaś tak samo jak ja:| Miałam jechać do Zakopanego(nawiasem mówiąc teraz powinnam iść w jakąś trase w Zakopanym ale never mind:|) ale nici z tego:/ Eh... Dziś jednak u mnie na polu upalnie zaraz idę na słoneczko wygrzewać się:D:D:D
A nasza Kasia zmieniła avatar:D:D:D:D:D:D:D:D No bardzo fajny:D:D:D Ale już nie taki mroczny jak poprzednie:) pzdr;););)
Mam drobny problem, nie wiem co kupić przyjaciółce na urodziny, jest to raczej impreza bez obowiazku prezentów ale chciałam jej kupić jakiś drobiazg. Więc poszłam zobaczyć za kolczykami a tam takie ceny trzasneli, że pośrać się mozna, znam jeszcze inne miejsce gdzie mogłabym kolczyki upić ale z drugiej strony to ona ma już troche tych kolczyków. Nie wiem co kupić, może jakąś dużą, ozdobną gumkę do włosów?
Nie mam pomysłu i żeby to zbyt drogo nie kosztowało;( Jak ma ktos jakiś pomysł to chętnie wysłucham;).
Kurwa! deser czekoladowy na klawiature polecial!!!!!!!!
Na urodziny... Hmmm... Można kupić jakiś niedrogi ciuszek: bluzeczkę albo skarpetki... Teraz w takich sklepach jak H&M albo C&A, czy Cropp Town jest cała masa różnych dodatków: koraliki, paski, apaszki i inne takie duperele. Wybór jest duży, więc powinnaś tam soś znaleźć :) Ja dzisiaj byłam z tatą w centrum handlowym (uwielbiam kupować ciuchy z tatą, bo nie komentuje tego, co wybieram ;P) i kupiłam sobie fajną bluzeczkę (białą w jakieś czarne pomazańce) i spódniczkę w szachownicę za baaaaardzo przyzwoitą cenę, bo za całość zapłaciłam 35zł.
Jak już kupisz prezent, to daj znać i baw się dobrze na imprezce! ;D
Agatko to zależy od gustu Twojej przyjaciółki:D:D:D Moja przyjaciółka to wiem kocha bluzki różne na ramiączkach z dużym dekoltem i najlepiej jak by była czarna:) Ja np. cieszyłabym się jak bym dostała pasek do spodni(chociaż mam ich już w pizdu i jeszcze troche:D), lub właśnie kolczyki:D Pomyśl co Ewelina lub, za czym szaleje:) I to jej kup:):):) Pozdrawiam;)
Kurwa laski mam takiego stresa:( Że ja pierdziele:/ Zamówiłam sobie u artka film duma i uprzedzenie i cholera nie zapytałam się jego czy ten film Duma i uprzedzenie jest z Knightley czy jakiś inny:/ Kurwa jak będę mieć film z innymi aktorami to się chyba poszczele:( No ja się kurwa załame:(:(:(
Upsss... No właśnie są dwie wersje: starsza i nowsza (ta z Knightley).
Swoją drogą: mój ulubiony film z nią, za samą Keirą nie przepadam. Ale naprawdę udana produkcja, jak dobra potrawa: odrobina romansu, szczypta humoru i dramatu, do tego piękne miejsca (Wielka Brytania... Awww...) Polecam!
Dziadek nagrał mi wywiad i, z tego co zrozumiałam, sam go oglądał z dużą przyjemnością. Powiedział mi nawet, że "bardzo fejny ten twój aktor, Poleczko" ;D No ba! Dziadziuś jest kochany, jemu nawet podoba się rock i metal w muzyce ;D I wszystko załatwi. Po żołniersku (bo w lotnictwie służył ;P)
Tak... tylko jak padne na tą starą to chyba się załame:D:D:D:D Cholera:/ Ale chyba najpopularniejsza jest właśnie te nowe wydanie? Bo o Blow i Żona Astronauty się nie boje bo wiem, że to na sete będzie z Deppem i to te filmy które chce:D Ale o Dume... się martwie:( Cholera nie moge siebie przypomnieć czy tam pisało przy nim melodramat czy komediowy:/ Kurde na te płyty już czekam 2 tygodnie!! Niech ten Artek się pospieszy bo ja chyab zwariuje:D:D:D:D
Eeee no to Polusia fajnego masz dziadka:D szkoda, że mój jest nudziarz straszny:/ Ja też bym chciała mieć takiego czilloutowego dziadka:D hehe;)
Hej laski :D:D Ja tylko na chwilke bo mykam do namiociku znowu :P:P:P
Widze ze jestescie rozpisane :P:P:P A... nie chce mi sie czytac :D Dopiero co wrocilam z nad wody :D:D:D Może wpadne jeszcze dowas jutro rano bo po południu mykam do Zawojii na imprezke rodzinną :D:D:D
Dobra dziewczynki ja mykam bo jeszcze musze co nieco spakować do namiociku :P:P:P Jutro ostatnia noteczka i bye bye :D:D
Pozdrawiam i miłego wieczoru :)
Jest! Jest!!!!!!!! Kaseta z wywiadem! ;D Normalnie skaczę z radości!!! A mój dziadek powiedział, że to bardzo fajny facet, ten Johnny Depp: miły, zrównoważony, mądrze odpowiadał, nie wygłupiał się jak kretyn ;D ;D No ba! Dobry gust mam w końcu... :D
Zapraszam do udziału w ankiecie
http://www.filmweb.pl/topic/696843/RANKING+FILMÓW.html
Pozdrawiem serdecznie wszystkich forumowiczów!
To tata kiedys do mnie takie cos: - Dobrze, że za idola wybralaś sobie Deppa bo to świetny aktor, a nie jak jakies inne niewiadomo co ^^
Tylko, że ja nie wybrałam, to sie poprostu wie! XDDDD
Cholera u mnie to wszyscy krytykują Deppa:D:D:D:D:D Mama tylko mówi, że bardzo przystojny aktor(no widziała z nim kilka filmów bo jej pokazałam:D Poza tym uwielbia film "Na żywo" jak szedł w TV to tak się przejmowała co Johnny zrobi, że masakra:D Gorzej niż ja:D) i taki sympatyczny:) Tak samo twierdzi o Bloomie;) Tata jednak sobie ze mnie jaja robi i nadaje na niego. Paweł(brat) go nienawidzi, więc ja nie będę się udzielać co on mówi na jego temat:|
ehh kobiety , nie lepiej wybrać sobie kogoś innego na idola ? no wiecie nie będe pisał przykładów bo nie jestem gejem ale wystarczy otworzyć oczy :]. Pozdrówka =-=
Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa dziś Paweł jedzie na zlot:D:D:D:D:D A ja sobie dziś oglądnę 2 filmy z Deppem:D:D:D:D:D Prawdopodobnie będą to: Dziewiąte wrota i marzyciel:D:D:D:D:D:D:D:D:D A na jutro sobie zostawie Edwarda Nożycorękiego i Domino:D:D:D:D:D:D Hehehe:D Już doczekać się nie moge:D
Nie rozumiem o co Ci chodzi:| Johnny jest naszym idolem, to co mamy na innym forum pisać np. Orlando Blooma(chcociaż Bloom to mój idol:D) na temat Johnnego Deppa:| Najpierw pomyśl co piszesz a później pisz!! A nie na odwrót!!
Elo...;]
I'm back :D:D:D
Noc w namiocie...hmm... dobrze powiedziane <lol2> do 3 w nocy patrzałyśmy na filmy (Borat i Click) dwa filmy bardzo bardzo fajne :D:D:D No a potem ja dostałam ataku śmiechu i nie mogłam dojść do namiotu bo sie po drodze przewalałam z wszystkimi kołdrami <hahaha> No ale jak już doszłyśmy to w namiocie było bardzo dużo robali m.in. szczypawic czy jakoś tak i prubowałyśmy je zabić ale sie nie udało i ja oświadczyłam że ja tu nie będe siedzieć do sie wyniosłam na dwór na huśtawke a moja przyjaciółka potem doszła do mnie :D:D:D Noc pod gołym niebem :D:D
Laski dziś w Dzienniku jest Czekolada!! W takiej gazecie a w wyborczej jest Don Juan DeMarco. Jeśli któraś z was chce mieć te filmy do swej kolekcji to do kiosków i kupować:D Ja tylko wyborczą kupie bo Czekolade już mam:D:D:D
Ja już czekam na moją czekolade :D:D Mamuśka przyjdzie z pracy i pędze do sklepu bo już spłukana jestem :P:P:P Wczoraj wszystko poszło :P:P
Iza to spałaś na huśtawce?:D:D:D:D No bardzo fajnie:D:D:D A u nas w nocy była taka burza że masakra:D Piździło jak w kieleckim błyskało się grzmiało padało gadem i deszczem:D Normalnie ja się obudziłam to tak się przestraszyłam bo mi firanki w pokoju tak latały, że można się przestraszyć:D Tak piździło:D:D:D:D Ale Izuś Ty to miałaś wyjebiście:D:D:D
Wiem wiem... widziałam tą burze... nad wami była :P:P U nas też nieźle się błyskało i przez minute troszke popadało ale była taka duchota że myślałam że padne :P Na tym dworze tak strasznie było i jeszcze te błyskawice no ale oczywiście ja rąbnięte dziecko ani myślałam żeby iść do domu :P:P
Dobra dziefcynki :D Ja już lece i tu już raczej nie zajrze :( Po południu do Zawoji więc troszke musze się naszykować :D:D:D Nie wariujcie tu za bardzo :P:P:P (nie do spełnienia :P) Hehe :D No to życze udanego weekendu :D:D 3majcie się :D:D Macie weekend czasu żeby odpocząć ode mnie :D:D Wszystcy radocha no nie? :D:D:D
Eeee Iza gdzie tam:D:D:D Ja sobie odpoczne od Pawła i w końcu oglądnę filmy które chce:) A ja Tobie chce życzyć super extra weekendu z rodzinka:D Ah... ja pamiętam jak kiedyś grilla zrobiliśmy co rodzina się tak zjechała w jeden dzień wszyscy naraz:D Za granicy przyjechali z Częstochowy z Kielc:D Wtedy to było super:D:D:D Pozdrawiam:D
Obejrzałam wczoraj ten cudowny wywiad i na koniec miałam już taki natłok emocji w środku, że się poryczałam... Dobrze, że się zdecydowałam do psychologa pójść w najbliższym czasie ;P
Johnny świetnie wypadł, poza tym dzięki temu, że Johnny nie był wtedy jeszcze Piratem, program był skupiony na jego innych, doskonałych filmach i docenia w pełni jego aktorski talent. Bardzo przyjemnie się oglądało, zwałaszcza, że to nie było jakieś wielkie studio, tylko, w zasadzie, szkoła...
Wczoraj obejrzałam "Pachnidło". Ktoś, kto nie czytał książki pewnie uważa, że ten film jest lepszy niż w rzeczywistości. Chociaż to tylko moje zdanie.
Dzisiaj pogoda do dupy, a miałam nadzieję pojechać na działkę, poopalać się, poczytać na słoneczku "Milczenie owiec" i spędzić tam pierwszą noc...
U mnie też już się przejaśniło i ładnie jest. Pewnie na działeczkę pojadę. A moja mama właśnie z bazaru wróciła i kupiła całą masę pysznych, świerzych warzyw i chce jakieś meksykańskie danie robić ;D
No to Polusia śmigaj na działke i łap słońce:D:D:D Ja właśnie zeszłam, ale za chwile idę się jeszcze dobić:D:D:D Aaaa ale zajebście:D:D:D
No to się posmarzyłam:/ Zaraz tata mnie zagonił do roboty. A jak już skończyłam to chmury jakieś przelatują przez słońce i ciągle je zasłania:/ I się poopalałam:(
http://img.photobucket.com/albums/v92/leogirl34/sweeney013.jpg link do nowego fotosu ze "Sweeney Todd". Tym razem kulisy - Johnny Depp i Tim Burton. Mam tylko nadzieję, że będzie działać...
O lol Polusia nowy temat stworzyłaś a ja myślałam, że to kontynuacja:D:D hahaha:D:D:D Już nie możecie doczekać się nowego filmu?:D Ja o tym nie myśle jak narazie:D
I link działa fajne foto, ale nie wiem kto to tam jest przede mną:D:D:D Bo Johnny to chyba nie jest?:D On w tym filmie ma jakieś inne włosy takie całkiem fajne:D
Ja nie mogę się doczekać "Sweewney Todd"! Depp, Burton i Rickman! Jeszcze takiej mieszanki nie widziałam i czekam na nią z niecierpliwością :D
Eh... Doczekać to się doczekam do tego filmu... Narazie nie myśle o nim... Będę myśleć o nim kiedy premiera w Polsce będzie się zbliżać:) Tak to nie myśle o nim:D:D:D:D hehehe;)
Laseczki właśnie oglądnęłam Dziewiąte wrota:D Film był maxymalny!! Zajebisty:D daje mu... hm... 10/10!! Uśmiałam się nawet niekiedy chcociaż to Thriller, ale Johnny czasami zarzucał takimi textami<lol2> Maxymalny był film!! Teraz musze troszeczke ochłonąć po nim:) I idę oglądać Marzyciela:D:D:D