Johnny Depp

John Christopher Depp II

8,8
247 370 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Johnny Depp

No i dobiegłyśmy do 1000!!! I co?! Zabrakło miejsca na kolejne wpisy... Zapraszam więc tutaj!

PajotynQ

Dziewczyny. Mam strasznię głupia prośbę, praktycznie pytanko.
Bo strasznie podoba mi sie ta fota Johnnego : http://i11.tinypic.com/5zo11tj.jpg
I ona jest taka mala, a ja chcem sobie wywołać ja jutro XDDD No jako zdjęcie ;) I mam takie pytanie - Czy któraś z was widziałą te zdjęcie większe? Może na Depp Impact? No nie wiem gdziekolwiek ;(

Pozdrawiam ;*
Caro'tka

PajotynQ

No to miłego wypoczynku ;)

Dziewczyny chciałam poinformować te z Was, które chciałyby obejrzeć "Przerwaną lekcję muzyki", że będzie lecieć na TVP1 9 sierpnia w Niedziele o 22:00! Naprawdę świetny film! Ja go już oglądałam i moja ocena to 10/10! Według mnie najlepsza życiowa rola A. Jolie (wiem, że niektore z Was jej nie lubią...)! Serdecznie polecam!

PajotynQ

Wywiad będzie leciał i jutro i jeszcze pare razy. Wystarczy wejść na program telwizyjny w wirtualnej polsce i wpisać Johnny Depp.

Polusia

Oj Carotka nie widziałam większego zdjęcia:/ Szkoda bo naprawde fajna ta fotka:D Johnny wyszedł na niej(jak zawsze) słodko

Kasiu ale 9 sierpnia już był:D:D:D:D Napisz jeszcze raz którego to będzie bo chce cobie zobaczyć:D:D:D Przecież Jolie jest moją jedną z ulubionych aktorek:D:D:D Pozdrawiam;)

Aha laski jeśli chcecie to dodałam już zdjęcia na blog z zamku:) jest ich 55(troche dużo), a byo tych fotek a ze 100 tylko, że nie wszystkie były super extra. Więc nie dawałam te które mi si nie podobały. Dodałam te które wyszły dobrze(niektóre są zamazane;|):) A może jeszcze kiedyś pójdziemy z Aśką na zamek to może dorwiemy razem z nią nasza kierowniczke to jej pykniemy zdjęci:D:D:D:D No to tyle:) Już wszystko mam załatwione a teraz idę spać:D

_Anusia_

sorry to ma być 19 sierpnia ;) sorka ;)

_Anusia_

Co do "Przerwanej lekcji muzyki": już kiedyś leciała, a ja nie oglądałam ;( Więc teraz się ucieszyłam, bo bardzo lubię Winonę Ryder i chciałam ją zobaczyć w tym filmie.

Polusia

Dziewczyny właśnie dorwałam się do gazety 'Kropkatv' i tam pisze, że 23 seirpnia na TVN STYLE o 17:15 będzie leciał "za drzwiami Actors Studio" - serial dokumentalny. Nad tym jest małe zdjątko Johnny'ego (które oczywiście wytne ;P) a pod spodem pisze:
>>Johnny Depp urodził się w 1963 roku Kentucky. W wieku 15 lat postanowił zostać gwiazdą rocka. Wkrótce potem spotkał Nicolasa Cage'a. Znajomość zaowocowała debiutem aktorskim. Depp pojawił się w horrorze "Koszmar z ulicy Wiązów" (1984). Sławę przyniósł mu występ w "Edwardzie Nożycorękim" (1990). Aktor był dwukrotnie nominowany do Oscara - za rolę w filmie "Piraci z Karaibów: Klątwa Czarnej Perły" (2003) oraz za "Marzyciela" (2004)<<
I właśnie kiedy to poczytałam przypomniało mi się, że moja ciocia ma kablówkę i może uda mi sie do niej wbić i to obejrzeć :D
Pozdrawiam!

Kasia9292

Jeszcze jedno dziewczyny! Jakby któraś chciała powiększone to zdjęcie Johnny'ego co Carotka wstawiła to tu macie link:
http://img341.imageshack.us/img341/5177/johnnydeppbigfotomh4.jpg
Mój brat na moją prośbę powiększył, a ja wstawiłam na net i już ;) Pozdrawiam jeszcze raz!

Polusia

Jolie i Ryder? No to chyba obejrzę ;) Obydwie aktorki bardzo lubię i jestem ciekawa jak tam zagrały :) Dziękuje Ci Kasiu za ta fotkę ;*

Pozdrawiam ;*

candyyy

Hej :D:D

Jestem ;] Było fajnie ale o 4 w nocy złapał nas desz i troszke wilgotne były boki namiotu :P:P:P Ale i tak było wyrąbiście :D:D:D O 2 w nocy poszłyśmy se na gruszki a o 3 na śliwki :D:D Full wypas :D:D:D Ale teraz wszystko mnie boli bo troszke materac był niewygodny i śpiwór :P:P:P

Ja sobie ten film też chyba obejżę :D:D:D Ale jeszcze nie jestem pewna bo gdzieś koło tej daty jade w góry chyba na pare dni... Ja Jolie tak średnio lubie i Ryder też :D:D:D

No a dzisiaj o 14.30 na TVN STYLE jest powtórka tego wczorajszego wywiadu to będe patrzeć :D:D Spróbuje nagrać może się jednak uda :D:D:D

No to ja kończe :]

Pozdrawiam :)

candyyy

Jestem ;] Było fajnie ale o 4 w nocy złapał nas desz i troszke wilgotne były boki namiotu :P:P:P Ale i tak było wyrąbiście :D:D:D O 2 w nocy poszłyśmy se na gruszki a o 3 na śliwki :D:D Full wypas :D:D:D Ale teraz wszystko mnie boli bo troszke materac był niewygodny i śpiwór :P:P:P

Ja sobie ten film też chyba obejżę :D:D:D Ale jeszcze nie jestem pewna bo gdzieś koło tej daty jade w góry chyba na pare dni... Ja Jolie tak średnio lubie i Ryder też :D:D:D

No a dzisiaj o 14.30 na TVN STYLE jest powtórka tego wczorajszego wywiadu to będe patrzeć :D:D Spróbuje nagrać może się jednak uda :D:D:D

candyyy

candyyy

candyyy

candyyy

PajotynQ

kuźwa sorki że 7 razy to samo ale mi sie net tnie i to tak niechcący... ja pierdziele...;/

PajotynQ

Kasiu! ile kosztuje ta KropkaTV? Bo ja jestem walnięta i prowadze zeszyt z Johnnym i mam tam z nim wycinki no wiecie XDDD Taka idiotka ze mnie XDDD

I Kasiu Kochana powiadasz ze 23 ma byc powtorka z wywiadu? TO SUPER! Mój Madziaczek kochany mi nagra, ojej jak się ciesze.....

Pozdrawiam po raz setny! ;*;*;*;*

PajotynQ

Kasiu! ile kosztuje ta KropkaTV? Bo ja jestem walnięta i prowadze zeszyt z Johnnym i mam tam z nim wycinki no wiecie XDDD Taka idiotka ze mnie XDDD

I Kasiu Kochana powiadasz ze 23 ma byc powtorka z wywiadu? TO SUPER! Mój Madziaczek kochany mi nagra, ojej jak się ciesze.....

Pozdrawiam po raz setny! ;*;*;*;*

Polusia

O ja cię pierdziele:D:D:D:D Ja tam nic sobie nie oglądne:D:D:D Czekam jedynie na to jak brat pojedzie. I sobie będę oglądać filmy z Deppem. Co jest najgorsze 15 sierpnia ostatni dzień w pracy, pytam się Atrka czy ma dla mnie płyty... nie ma:( cholera:/ Ale powiedział mi, że jak najszybciej mi to przegra i przyniesie na zamek mojej mami:D

Carotka Ty też prowadzisz zeszyt o Johnnym Deppie? O ja no takich fanek to już mało:D Ja nie będę zakładać żadnych zeszytów:D wystarczy, że na kompie mam folder po tytułem 'Gothicownia' a tam znajdują się focie Deppa( a mam ich w pizdu dokładnie to nie wiem), Blooma, Knightley nie mam:/ Czemu nie mam jej fotek? Moje zdjęcia i fotki zrobione w grze Gothic:D I tyle mi wystarczy:) a w moim pokoju na biurku znajdują się dwa autografy w oprawce:D Blooma i Deppa(brakuje jeszcze Knightley) a na jednym z regałów, widnieje plakat Willa Turnera czyli Blooma:D No i jeszcze mam przyklejone zdjęcie Jana Pawła II. No i to chyba tyle:D:D:D:D

Iza zajebiście, że Ci się nocka udała. To Ty na grandzie byłaś gdzieś z kumpelą? Ładnie to tak?:D:D:D:D:D:D:D:D Pozdrawiam;P

_Anusia_

A no prowadze XDDD Zdjęć mam 1234 (fajna liczba xdd) no i 3 plakaty. A3, A4 i jakis mniejszy. Dziewczyny popieprzylo mnie calkowicie na jego punkcie. Jakas psychopatka ze mnie ;/

I tak sobie wlasnie mysle, ze strasznie chcialabym ogladnac ten serial 21 Jump Street ale posrać sie idzie bo nigdzie go nie ma ;/ Ehhh...

_Anusia_

No też się ciesze że nocka była wyrąbista :D:D A spałyśmy u mojej przyjaciółki na ogródku :P:P:P

Carotka ja też prowadze zeszyt z wycinkami Johnny'ego :D:D:D:D:D:D
Hahaha... to jesat porąbane ale mi się podoba :D:D:D:D

Dobra ja spadam :D a o 14.30 patrze na powtórke wywiadu i spróbuje nagrać go :P:P:P :D:D

PajotynQ

Dziewczyno ja tam nie tylko wycinki mam XDDDD Cała jego biografia, filmografia jakies piosenki o nim wszystko recznie pisane ;/ Reka mi do dupy prawie przyrosla XDDD

Izuś nagrywaj, nagrywaj xddd

candyyy

hehe... no ale ja niedawno zaczęłam może na początku wakacji :P:P i narazie tylko foteczki zbieram :D:D Ahh te piękne oczka :D:D

Jak mi się uda to nagram i ci prześle :D:D

Polusia

'Ręka mi prawie do dupy przyrosła'<-- Hahahahahahaha nie moge dobry text:D hahahahahahaha chyba padne<lol2> Eh... dziewczynki ja to jeszcze takiego pierdolca na punkcie Depp'a czy Bloom'a nie mam:D:D:D:D Wystarczą mi te focie co mam na kompie. I to co w necie pisze o tych moich ulubieńcach;) Nie nie to nie dla mnie by prowadzić zeszyt Johnny Depp czy Orlando Bloom. Film taki jak Domino już mi się wczoraj czy przedwczoraj ściągnął, jakość filmu jest super:D Dziś nagram sobie na płyte:D I do kolekcji:D Jeszcze Edwarda Nożycorękiego nagram wraz z Dominem na płyte DVD(to znaczy się mój brat to zrobi bo ja nie umiem:D:D:D:D) i do mojej super extra maleńkie kolekcji filmów z moimi aktorami;) Zbieram sobie filmy z moimi ulubieńcami:D No co:D hehehe;) Teraz poluje na film 'Mleczarz' z Bloomem w roli głównej, lecz film nie wyszedł w Polsce to raczej nie jest możliwe bym go dostała gdzieś:( Pozdrawiam:P:P

_Anusia_

Mam kolekcje filmow z Johnnusiem :P (Jakie ja teksty wale to niekiedy az zle sie robi xd)

Izus - ja tez mam od poczatku wakacji XDDD

_Anusia_

A ja na punkcie Depp'a mam wielkiego pierdolca <hahaha> Moje słońcee :D:D:D Hahaha... właśnie teraz wycinam już piąty obrazek z Johnny'm z takiej starej gazety od kumpeli :D:D:D Miodzio... :D:D

Polusia

Dziewczyny jakoś się dziwnie czuje:/ Cholera chodze po tym moim domu jakoś taka nie tutejsza:/ Siedze w domu, teraz powinnam być w pracy i jakiegoś turyste pilnoać:/ No jasna cholera chyba ocipieje;|

Od kilku dni wicie jaką zajebistą książke czytam:D:D:D:D Autor Stefan Majchrowski a tytuł to "Pan Sienkiewicz"... Cała biografia Henryka Sienkiewicza. O jego życiu codziennym jego pracy, kłopotach, o zawodach jakich doznał, o tym, do czego dążył i co w życiu osiągnął:D:D:D Bardzo fajna książka. Jeszcze 2 rozdziały i skończe ją czytać:D No bo to książka o moim ulubionym pisarzu:D:D:D:D Pozdrawiam;)

_Anusia_

Ja się tak samo czuję :/ Boję się, że znowu mnie deprecha dopada. Miałam iść dzisiaj z kumpelami na basen odkryty, bo upał jest straszny i w ostatnim momencie odwołałam, potem nie chciałam telefonu odebrać, a potem się poryczałam bez powodu... Coś jest ze mną znowu nie tak. Jakaś niezadowolona z życia jestem... Może dzisiaj moje glanki "przyjdą", to mi humor poprawią. O, i przypomniało mi się, że za godzinę do babci idę obejrzeć wywiad z Johnnym! Może nie będzie aż tak źle... ;]

Polusia

Ja pierdole!!!!!! Dziewczyny relax!!!!!!!! Co wam się dzieje?? Jeszcze chwile z wami posiedzę i sama dostane takiego hopla na jego punkcie:| Nie dam się!! :D:D:D

_Anusia_

No nie wiem czy wytrzymasz z nami Anuś :D :P:P

Ja jeszcze teraz na necie sobie przeglądam filmiki z nim i fotki oglądam :P:P:P

PajotynQ

ooo, wycielam reklame Don Juana z gazety wyborczej XDDDD Ale mondra* jestem ....

Polusia

Ja raczej teraz mam pierdolca na punkcie Blooma... A może i na punkcie Knightley(tylko nie myślcie, że jestem nie ten tego:| tylko filmy z Keira za mną chodzą tak samo jak Depp)... Teraz tylko filmy za mną chodzą z tymi aktorami... aaa cholera tylko czekają na to by włożyć je do napędu i zacząć oglądać. A z netu ściąga mi się następny film: To właśnie miłość. Z Knightley jedną z głównych ról:) A w drodze do mnie są filmy takie jak Blow, żona astronauty i duma i uprzedzenie. Czekam jak Artek w końcu zgra i w końcu przyniesie na zamek!! Ja je potrzebuje już na ten tydzień co Pawła nie będzie:D:D:D

_Anusia_

Żona astronauty... wyrąbisty film :D:D::D Bardzo mi się podobał :D:D:D

Dobra dziewczynki ja lece :D:D

PajotynQ

No ja też na 2 godzinki schodzę mojemu braciszkowi papa:D

_Anusia_

Ta gazeta "Kropkatv" kosztuje 0,99 groszy w Biedronce :D i tam właśnie pisze, że ma być powtórka ;) chyba na 61 stronie, ale nie jestem pewna!

Co do prywatnych zbiorów: mam chyba z 25 plakatów różnych rozmiarów, autograf, chyba 33 filmy z nim, teczkę, w której są wycinki z gazet i oczywiście folder, w którym mam zdjęcia z neta :D

Eh... byłam u cioci sprawdzic czy ma ten TVN SYTLE i nie ma ;(

Kasia9292

Ojej ;( No to szkoda ;( A Ty Izuś lec oglądać XDDDD Kurde ta KropkaTV tylko w Biedronie XD? Troche nie podrodze xdddd

candyyy

Pa Anuś, ja za chwilę też lecę na dworek zdjątka wywołac i coś tam jeszcze po mieście sie przejść, Pa ;*

candyyy

Powtórki z wywiadu będą 23, 20 i jeszcze w jakiś dzień chyba. Ogólnie mówiąc ma lecieć na okrągło. Ja też prowadzę coś w rodzaju zeszytu z wycinkami, tyle, że zamiast zeszytu mam ściany w pokoju ;P

Polusia

Słuchajcie takich fanów Deppa, ale takich mega fanów... Coś w stylu Polusia, Katarzyna-92, Carotka czy Iza... to teraz możemy wyliczać na palcach... Bo jest wielu fanów Deppa jest ich w pizdu, ale raczej to fani którzy widzieli Deppa w piratach i odrazu się w nim zakochali:| Po prostu kurwa żal mi takich ludzi!! A cholera nie wiem po co to pisze?:| hahaha

Dziewczynki teraz powinnam, siedzieć w Ostródzie i pić piwo czy tam co innego szamać:) Aśka pojechała ze swoim chłopakiem i Kubą do Ostródy na ten reegae festiwal. I mi pisze esa, że jest zajebiście!! Pogoda nawet dobra i, że poznali w pizdu i jeszcze troche ludu:) Ja pierdziele ale im zazdroszcze:( Że mnei kurwa tam nie ma!! Nie bo moja mama jest przewrażliwiona!! Jeszcze wczoraj mi mówi, że chce bym gdzieś jechała z Aśką i Kubą i Fają na wakacje!! Ale kurwa jak na będzie tak dalej myśleć, że mi się coś stanie na wakacjach to nigdzie do chuja wacława nie pojade!!!!! Powinnam zamknąć sięw piwnicy z zapasem chleba i wody!! Bo przecież tyle zła jest na tym świecie;( Ja pierdole!! Chyba mnie kurwica złapie w domu!! Jak bym chciała tam pojechać z nimi... Czekam teraz na kartke z Ostródy:) Mam nadzieje, że Asieńka moja mi prześle kartke:D:D:D

_Anusia_

Heej :D:D

Wywiad był wyjebisty :D:D Hahahahaa... :D:D Ale się uśmiałam :D:D:D.. hahhaa.... o lol... normalnie odpowiedzi Johnny'ego były wyjebiste :D:D:D

-Czy wiesz skąd pochodzi twoje nazwisko "Depp"
- Nie.. Ale wiem co ono znaczy po Niemiecku... "Idiota"

Haahahahahahaha... myślałam że nie strzymie <lol2>

A nagrać mi się nie udało niestety ;/;/

Polusia

Ale ja to kiedyś słyszałam... Właśnie to gdzieś słyszałam, tyko gdzie? hehehe;) Johnny jest zajebisty:D Wiadomo:D:D:D

Dziewczny kto mnie pobije?:D:D:D Robiłam obiad i gotowałam ziemniaki. Poszłam na góre do kompa i tak siedze na filmwebie i po prau minutach cholera coś śmierdzi... I sobie przypomniałam "O kurwa ziemniaki!!" Biegna na dół do kuchni patrze a tu dziadzia zgasił ziemniaki. Patrze co jest w tym garnku:D Spalone ziemniaki:D:D:D:D hahahaha ja to jestem the best jednak:D Lol

_Anusia_

Brawo Aniu! Mam nadzieję, ze ktoś wrzuci ten wywiad na youtube!

Polusia

No bo Kasiu ja jestem taka jedna w swoim rodzaju<lol2> hahahahahahahahaha:D No takiej drugiej Anuś chyba nie ma:P:P:P

_Anusia_

Hehe.. nie ma to jak zwęglone ziemniaczki :D:D:D Pychotaa :P:P

Ale teksty Johnny'ego były wyrąbiście zajebiste :D:D Nikt chyba nie zaprzeczy :D:D:D

_Anusia_

Jasne, że nie ma ;*

Wogóle Johnny jest zajebisty... Ja musze widzieć ten wywiad XDD Moj Kochany Madziaczek napewno mi nagra ;D Albo pójdę do niej i sobie oglądniemy (ale i tak ja bede molestowac zeby mi nagrala :))

candyyy

Jasne, że nie ma takiej drugiej osoby jak Ty Anuś ;*

Polusia

No widzicie:D:D:D Hehehe;) A te ziemniaczki to wywaliłam:D Nie będę dziadkowi dawać takiego żarcia:D:D:D:D Hehehehe;)

Cholera nie będzie ściąganie filmu "to właśnie miłość" bo za dużo zajmuje jak na mój słodziutki komputer:( Poprostu nie mam miejsca na dysku;( Mam już stary sprzęt:/ Co nowego mam w komputerze to te głośniki Creative z basem. Jak tylko zaczniesz słuchać to jakiego dają basu ja pierdziele:) Tak sobie słucham tylko Nightwish... coś pięknego:D:D:D:D:D hehehe;)

_Anusia_

Ahh...zawsze takie rozgadane jak mnie nie ma;p jestem tu;)zaraz będzie cisza jak makiem zasiał;)

Foxi_2

Iza, czytając o Twoim udanym nocowaniu pod namiotem przypomniało mi sie moje namiotowanie;)

Foxi_2

No to super Foxi :D:D:D

Jeszcze planujemy raz nocować ale musi się rozpogodzić bo narazie zimno i pada deszcz...;/