No i dobiegłyśmy do 1000!!! I co?! Zabrakło miejsca na kolejne wpisy... Zapraszam więc tutaj!
Aaaa Anuś wiesz jak mi wieczór zajebiście minął:D Gadałam sobie z Kamilem na gg przez wieczór. Coś się mu posypało w życiu i go pocieszałam, potem znowu rozśmieszyłam;) No i tam napisał mi pare ładnych słówek co chciałam usłyszeć;) I coxik;) Wiem jestem jebnięta, ale i tak kocham Bloomcia mego;)
Dzięx Anuś, sama bym się wzieła za Bloomcia ale on tylko Anuś;] a Ty Iza... masz bujną wyobraźnie;p uważaj lepiej na pocztołaki.
o lol... przypomnialas mi te potwory z piekla... :P:P One tylko groza ludziom ktorzy boja sie zapytac ile kosztuja znaczki <hahaha> ja juz mam to za soba :P:P
A tak na marginesie to przypominam o pocztołakach. On są wśród nas... on są gorsze od Langolierów (jesli ktoś czytał "Langoliery" -Stephena Kinga to wie)
Dokładnie co myślisz, że to bajka z tymi pocztołakami??:D One żyją na serio:D
No i Bloomeczek i Deppeczek RLZ:D Foxi jeśli chcesz to ja ci użyczę mojego Bloomeczka:D Jeśli chcesz;)
No baa... xDxD Na własne oczy widzialam pocztolaki :P:P Ledwo uszlam z zyciem...;/;/ Badzcie ostrozni bo jak was dopadna o prze****ne ... ahh.... life is brutal....
Wróciłam:D
Ale Foxi, ja co dopiero wczoraj przerzuciłam się na nowe ciasteczko, bo jest słodsze od tamtego:D Hehehe;) Foxi może za kilka tygodni się wymienię;) hehe
Pozdrawiam;)
Ranisz Johnny'ego :(:( Nie no żart :) ale ty tak na serio wolisz Bloom'a od Depp'a czy se jaja robisz bo przy was można zwariować? :P:P
Pozdrawiam :)
Wiem, że przy nas można zwariować. Powiem Ci Izuś, że Depp i Bloom są dla mnie na równi. Ale jak zobaczyłam jedną fotke Orlanda i coś na tej fotce zobaczyłam, to w szoku byłam i tak mi zaimponował Bloom, że musiałam sobie go dać na avatar:D I nie może inaczej być;) hehehe:) Pozdrawiam=D
Ehh.... Ja bym tak nie mogła opóścić Johnny'ego dla Bloom'a :P:P:P No ale Bloom'a tez lubie ale to nie to samo co miłosc do Johnny'ego :P:P:P:P No to teraz pisz list po autograf do Bloma jesli jeszcze nie masz :D:D:D hehe :) Pozdrawiam :)
Kuzwa za krótki hahahaha:D
No nie napisałam na kopercie zwrotnej do mnie dopisku POLAND:/ no nie ważne;( Ni udało mi się tak samo z Johnnym:/ Never mind...
Wspolczuciucia...;/ To juz chyba drugi taki przypadek wiec nie jestes sama :) Nie moge... jeszcze mi slowa na czerwono podkresla <hahaha> teraz na tej stronie gdzie pisze bedzie przewazal czerwony kolor bo mi sie nie chce misac ę, ą <lol2> Pozdro :) Bede wieczorkiem :D Moze jeszcze przed filmem z Jonny'm :D:D:D
Elo...;] No i co tak ciocho na tym forum?? ;> od 2 dni nikt nic nie napisal <foch487> :P:P Ludzie.... paluszki wam połamało?? xDxD
Pozdrawiam :)
Nie Iza jest jeszcze jedno forum na którym gadamy założony prze PPG ale tam też się jakoś nudzimy... Ehm... Nie wiem czy już nie mamy o czymś gadać... Nie ważne trzymaj się;)
A no to teraz siedzimy na tym drugim forum opuszczonym :P:P
I tak znowu za okolo 3 tygodnie nam miejsca zabraknie wiec moze juz nowa zakladamy i tak potem jeszcze kilka na zapas? ;> :P:P:P Hahaha to już chyba 3 kontynuacja no nie? ;> xD To może zacznijmy rozmawiać o jakiś aktorach :P:P Żeby było o czym gadać :P Ale z rozmową akurat problemu nie mamy :D:D Pozdrawiam :)
Ha! Skończyłam oglądać "Ojaca chrzestnego" i wiecie co? Jestem VIP-em! Tą włoską żoną Ala Pacino była Apollonia! Tak jak ja! Muhahaha...
Hahaha Vipem:D:D:D No to grubo. Hehe;) Dobra następna kontynuacja poprzedniej kontynuacji... Że się tak spytam... A jak tu dobijemy tysiąca? To co? Następną zrobimy kontynuacje? Jak tak to chyba ludzie tutaj na forum będą tak na nas najeżdżać, że ja pierdziele:D:D:D:D Pozdrawiam;)
No ja mykam do pracy:)
Witam dziewczyny!!! a wy teraz w tym poście!:D i juz 3 strony rozmowy...
eghemm nie przejmujcie sie tym czyms ,co wypowiedziało sie przedemna, ja juz go zyt 'dobrz'znam...i gadke z nim skończyłam...
ale było moje zaskoczenie jak wczoraj po obejrzeniu "Miedzy złem a złem" na tvp1 , i potem akurat przeskoczyłam na polsat ..aaa tam "Wichry namiętności" :D , juz po raz 7 oglaam ten fim :D
ja tez nie , jakos juz zaczełam ogladac te Wicry, i niechciało mi sie znow przełanczac.. a "Ojca chrzestnego" tylko raz ogladałam i to juz bardzo daaawno
Nie wiem, może to jakos głupio zabrzmi ale mam pytanie ( do wszystkich)
czy któras z was dziewczyny ma profil ma epulsie? :D
Właśnie Carotka:D:D Bo ja też miałam iść na ten film. Ale chyba już nie pójde:/ Jak to Carotka na minutke się Bloomcio pokazał??:( Przecież podobno on tam jedną z głównych ról gra?;( Czyżbym się myliła;(;(;(
Dziewczynki wiecie co imieniny dziś mam:| Zapomniałam sobie o tym, a jaką niespodzianke dziewczyny w pracy mi zrobiły. Wszystkie poskładały mi życzenia. A w niedziele będę pić razem z nimi w czasie koncertu:D:D:D Hahaha Pozdrawiam;)
Wszystkiego najlepszego Anusiadymku!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Alex
Anusia wszystkiego naj naj naj! Życze Ci żebys spotkała Orlandusia ;)
A z tym filmem to tak, że on zagral w filmie aktora z filmu... I Ci główni są w kinie i oglądają film a on tam rzuca się w objęcia Blondyneczki i mówi "Miłość wszystko przebaczy" czy cos w tym stylu. Też miał rolę ;(;(;(;( (Bo to toche bardziej poplątane jest ale nie będę wyjawiać całej fabuły filmu, więc dałam tak w skrócie skrótu ;))
No to Anuś ja tez przyłączam się do życzeń :D zdrowia, szczęści, spełnienia mażeń, spotkania z Bloom'em i Nightwishem :D i w ogóle czego sobie sama rzyczysz :D
Z Bloomciem spotkania:D Aaa normalnie o tym to jeszcze nie myślałam:D Ale dzięki dziewczyny za życzenia:D:D:D :*:*:*
Gorące życzonka ode mnie dla Ciebie Anuś. Zdrówka, spełnieia marzeń i wspaniałych wrażen przy oglądaniu nowych filmów z Twoim ciasteczkiem;)
Dużo szczęścia i radości,
I z Orlandem namiętności! ;D
Moja koleżanka mi podobne życzenia wysłała, tylko ze z Johnnym i strasznie mi się podobały ;P
Ja byłam na "Eragonie" w kinie z kumpelami. Pomijając, ze my wszystkie downy jesteśmy i ciągle się wydzierałyśmy ("Aaa!!! Smok się fasolki najadł i bąka puścił!"), to sam film mi się nie podobał, podobnie zresztą jak książka. Jak dla mnie - straszna chała...
Foxi dziękuje za życzenia:D:D:D Polusia piękny wierszyk:) Krótki, ale tyle w nim piękna:D:D:D Dziękuje bardzo:*:*:*:*:*:*:*
Anusiadymek- wszystkiego najlepszego :D akurat moja siora tez obchodziła w pracy imieniny :]
Chyba jestem niewidzialna!?
ale zapytam jeszcze raz ktoras z was ma swoj profil na http://www.epuls.pl ?
jesli tak, to zapraszm do klubu Johnny Depp- ok :]
Pozdrawiam wszystkich serdecznie!
Anuś może już troche za późno bo was tu już nie ma ale może później będziecie więc Wszystkiego najlepszego :*:*:*... xD Bu$ka :)
OMG, czy zupełnie nikt z administracji Filmwebu tutaj nie zagląda? Tak nikt-nikt? Bo wiecie, ja nie mam nic przeciwko offtopom, serio, offtop to fajna rzecz, ale nie taki idiotyczny... tożto Filmweb a nie pamiętniczki Bravo. Litości. No.
Shai wypraszam sobie!!!!!! Nie jestem żadną pamiętniczka czy ki chuj związane z Bravo!! Jeśli Ci nie pasuje to po cholere tu zaglądasz??;| Ja pierdziele!! Że natrafiłeś na posty co dziewczyny składały mi życzenia, to nie znaczy, że my tu bez przerwy gadamy o pierdołach:D My tu gadamy o Depp'ie ja nie wiem... Co za jebnięci ludzie:| Mają ale do nas, że gadamy o Johnny'm. Albo nie zazdroszczą nam tego, że gadamy o nim... Poprostu żal:|
Iza dziękuje ślicznie za życzenia:*:*:* Masz racje dopiero dziś odczytałam Twoją wiadomość. Wczoraj bardzo wcześnie poszłam spać:D:D:D A dalej niewyspana jestem:/ Idę zrobić sobie kawe i spadam do roboty znowu:/ Papapa trzymajcie się laski i nie dajcie się dzieciakom co mają do nas "ALE", że gadamy o Depp'ie:D:D:D:D]:->:D:D:D
Cholera byłabym zapomniała o Emce:D:D:D:D Emka:D Dziękuje ślicznie za życzenia:D Dziękuje wam w ogóle dziewczyny:P:P:P:P Pozdrawiam wszystkie, no a teraz wybaczcie... Moja robota mnie wzywa:D Dziś robię jako Święta Kinga... Lecz powiedziałam, że ja nie będę przebierać się w suknie bo jest za gorąco na to:D No i tylko sobie rozdaje ulotki:):):) Pozdrawiam:P:P:P:P