Johnny Depp

John Christopher Depp II

8,8
246 822 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Johnny Depp

No i dobiegłyśmy do 1000!!! I co?! Zabrakło miejsca na kolejne wpisy... Zapraszam więc tutaj!

Polusia

Polusia... Ale schiz już taki temat założyłyśmy:/ PPG założyła kontynuacje... i już tam gadamy:D Ale na tym też możemy gadać:D Jaki schiz, wariatki z nas, nie możemy się nagadać:D Pozdrawiam;)

Polusia

nom,kijowo ze sie nie dogadalysmy..:/ ale ja tam moge na 2 tematach śmigac!!;D

PPG

No ja to samo:D Jakoś mi to obojętne:D Tutaj i u Ciebie Anuś moge pisać:D No więc co tam dziewczynki??:D Jak wam sobota mija?? Ja dopiero co wstałam;) Miałam dziś jechać na wianki do Krakowa to nie pojechałam...;)

_Anusia_

ja wstalam 10 min temu... xP czyli normalne u mnie w wakacje<lol> nie chce mi sie nigdzie ruszac bo i pogoda brzydka. LOL

PPG

Anuś Ty też masz pogode brzydką?? Cholera mam w dupie takie wakacje. Ja chce mieć gorąco!! chce się opalać i gdzieś wybyć z domu do Krakowa czy gdzie:( Cholera...:( Ja chce słoneczko... ja chce żeby mi ciepluchno było:D LOL hahahaha pozdrawiam;)

_Anusia_

ja tez chce zeby bylo cieplutko..:) bo ostatnio jedyne co widze i slysze to deszcz i burza. :| nienawidze takiej pogody..ale coz. koniec marudzenia! :) dla mnie najwazniejsze ze sie jakos wyspalam (mama mie budzila i sie wkurzalam) ale zawsze cos. ;)

;*:* buzzki

_Anusia_

U mnie rano i wczoraj było paskudnie, a teraz trochę się rozpogodziło. Cholera, no przecież wiadomo, że debil jestem, grrrr... Nie ma sensu pisać w dwóch miejscach, więc skasuję to forum. Ok?

Polusia

Polusia pogięło Cię?? Nie kasuj!! Jest git piszemy na dwóch:D Ja już się rozgadałam na tym i na tym:D Przecież jak znowu 1000 doleci to stworzymy następne i następne i jeszcze następne;) Ale my jesteśmy walnięte:D Nagadać się nie możemy;) Pozdo;)

_Anusia_

Oooo ja też już tu jestem ;) Znalazłam Was ;)

_Anusia_

normaaalnie! xD my takie nienagadane jestesmy ze na pewno za niedlugo dobijemy kolejnego 1000!:D

PPG

Normalka...:D

Hehehe hm... no tak dziewczyny to o czym teraz sobie pogadamy??:D

_Anusia_

Hejka :D:D Ciekawe ile jeszcze takich kontynuacji będzie :P:P Pozdro :D:D

PajotynQ

Super kontynuacja:P U mnie pogoda reczej dobra nie padało a świeci słońce tylko mój pies szaleje bo wieje wiatr i rozgryza co się da:P:P

_Anusia_

a o czym Anusiu byś cchiała??;) może w końcu o Johnnym?? xD

cholerka,w ciagu kilku minut zepsuła sie u mnie pogoda.:( zaczelo padac i sa WIEEELKIE chmurzyska.:/

PPG

No nie wiem o czym możemy gadać:D To jest forum Deppa to może o nim zaczniemy rozmawiać:D Ale o pogodzie będziemy gadać??:D Dajcie spokój laski;)

_Anusia_

Johnny jest niewyczerpywalnym tematem do rozmów. Muszę zdobyć jakiś film z nim, bo się stęskniłam ;) Oglądałyście "Las Vegas Parano"? Jeśli tak, to co możecie powiedzieć o tym filmie? Prawdopodobnie będę go oglądała z moją mamą... Widziałyśmy już razem "Rozpustnika". Mam się spodziewać w "Las Vegas..." jakiś dobitniejszych scen pod wiadomym względem? xD Bo na opakowaniu jest niby napisane, że od 21 lat...

Polusia

Nie wiem nie oglądałam "Las Vegas Parano" choć mam to na płycie. Ja bym chyba nie chciała oglądać "Rozpustnika" z Mamą... Moja Mama jest tolerancyjna, ale mi by było głupio...
"rozpustnika" oczywiście oglądałam, ale sama...

Kasia9292

ja tez jeszcze nie ogladalam tego filmu. a Rozpustnika sama tez ogladalam :D:D z mama nie umialabym jakos..

Polusia

A ja oglądałam! Ale Wam nie opowiem, bo to od 21 lat jest.

karaiby

nie kojaże tego filmu :P:P
Może go widziałam ale nie pamiętam :):)

Pozdro :)

PajotynQ

Ale z Was wariatki;p(bez obrazy, w takim pozytywnym słowa tego znaczeniu)żeby pisać na tym i na tym temacie, nie lepiej jeden zostawić? A co do Rozpustnika to też widziałam.

Foxi_2

Foxi. Bo tutaj jest to, że Polusia nie zauważyła, że PPG--> Anuś stworzyła już temat do rozmowy... Pytała się nas czy ma skasować. Ja wypaliłam, żeby nie bo możemy gadać tu i tu:D Przecież mamy tyle tematów do obgadania, że masakra:D My nienagadane jesteśmy, sama wiesz dobrze o tym:D Pozdrawiam;)

_Anusia_

Przynajmniej teraz zaczął się temat o filmach w których gra Johnny :P:P Wreszcie rozmowa na temat :D:D Pozdro :D:D

PajotynQ

Ja się strasznie z moją mamą śmiałam na tej przemowie Johnny'ego na początku "Rozpustnika" xD Moja mama była trochę zajęta i czasami wychodziła, ale przedstawienie teatralne chyba też widziała xD Ale żal nam było Johnny'ego... W sumie on nie był zły, a ja go polubiłam w tym filmie, mimo że no nie chciał, żeby go lubiano ;) Na Filmwebie ma słabą ocenę, sądziłam, że będzie miał powyżej 8... No weźcie coś powiedzcie o tym "Las Vegas...", jak go oglądałyście! I tak go zobaczę, ale chcę wiedzieć na co mam się przygotować...

Polusia

Polusia a jak czekałaś na piratów: Skrzynie Umarlaka to chciałaś się dowiedzieć co jest w skrzyni?? Bo ja chciałam. Jak się dowiedziałam jeszcze przed premierą w Polsce co jest w skrzyni to myślałam, że komputer rozwalę:D Waliłam pięściami w klawiature i miałam ochote monitor zrzucić z biurka:| Tak się zdenerwowałam... Niestety... poszłam do kina na Skrzynie Umarlaka i wiedziałam wszystko co będzie w filmie. I później żałowałam. Nie było dla mnie żadnej niespodzianki. Więc stwierdziłam, że już nie będę nic się dowiadywać o filmach które chce zobaczyć:D Więc Polusiu lepiej żebyś nie wiedziała co się dzieje w filmie, bo to Ci może popsuć tylko niespodziankę;) Pozdrawiam;)

_Anusia_

Też wolałabym nie wiedzieć co się wydarzy :P:P No ale moja ciekawość przewyższa normy :P:P Kurcze.... wy tyle tego piszecie i jak ty Anuś strzelisz notke na pół strony to ja tego nie zdąże przeczytać wszystkiego co się tu działo bo wyjeżdżam na tydzień jutro do rodzinki :P:P Pewnie już będzie następna kontynuacja :D:D Z resztą nie tylko ty takie notka zabójcze strzelasz :P:P (pozytywne znaczenie) :D Pozdrawiam :)

PajotynQ

jak wrocisz bedziesz miala pewnie z 100 postow do przeczytania! <lol2>

_Anusia_

ja sie kiedys wkurzylam jak chcialam ogladnac powtorke meczu Polski z USA. i sasiadka powedziala wynik...jaaaka ja wbylam wkurzona!!:P ja Rozpustnika pokochalam.mowil prawde i za to Go podziwialam. a gdy na koncu zapytal "do you like me now?" to ja odpowiedzialam "yes,i like you now." :D

PPG

a ja nie widziałam tego filmu :P:P Ale mam zamiar go zobaczyć :D:D A mnie tak nogi dzisiaj strasznie bolą...;/;/ Przejechałam na rowerze chyba koło 50 km :D:D Mój rekord życiowy :P:P Pozdro :)

PPG

hehe gadanie z ekranem komputera dobre! też tak czasem, mam ;)

Kasia9292

Ja chyba tak codziennie :P:P Komputer... hm... wirtualny świat ale też sie da pogadać :P:P Pozdrawiam :)

PajotynQ

Anusiu moja droga ale Ty go lubisz tylko teraz?? Ja Johnnego tam kocham:D <JOKE> Pozdrawiam;) Laski;)

_Anusia_

no może teraz go lubi a ogółem go kocha :P:P.... nie no sorry ja dziś gadam nie dorzeczy... Pozdro :D

PajotynQ

Iza ja to samo mam takiego schiza:D o lol... Czekam na coś i nie wiem co zrobić czy pierwsza zrobić krok czy czekać??:D Aaaaa Never mind. Jak widzisz Iza gadam bez sensu;) Wszystko przez tą siatke, przed chwilą wróciłam z niej. A grało się super... Gdzie tam granie:D Kumple jakie czady dawali to myślałam, że padne ze śmiechu z nich;)

Polusia

Polusia na Twoim starym temacie jakaś biedna, zagubiona duszyczka się odezwała co i jak ma zrobić z tym listem bo nie wie. Cholera co za pech nie odpisze jej:( Fuck... Mam nadzieje, że ta dziewczynka zorientuje się, że mamy ciąg dalszy;) Hry hry hry:D

_Anusia_

zlitujcie sie nad nią :P:P tylko nie wspominajcie o pocztołakach bo dziewczynka sie załamie :P:P Wy sie chyba lubicie znecac na tymi biedakami co czytac nie umia :P:P (żarcik) :D:D

PajotynQ

Nie Iza ja się nie zlituje:D:D:D:D:D Dobije te dzieci:D:D:D:D:D Jak dziś na siatce jedno dziecko jak mnie wkurzało to jak go pogoniłam i powiedziałam pare słów to biedne uciekło do domu:D ale później był spokój:D]:-> Wiem jest okropna, wredna i w ogóle:D Dobrze, że ludzie mnie kochają za mój charakter:D:D:D]:->

_Anusia_

Nie moge... ciekawe kim w przyszłości zostaniesz :P:P "Super Niania" <lol2> Żarcik :D:D No ale może... <hahaha> Już wiem od kogo wzieły sie straszne historie ze jak dzieci beda niegrzeczne to potwory wyjda z szafy... <lol2> 3maj sie :D:D Pozdro :)

PajotynQ

Tak odemnie to wszytko wyszło:D Joke:D hehehe Zostane Super Nianią w przyszłości. Będę dzieci prać i drzeć się na nie:D O lol... Nie no bez jaj. Ja kocham dzieci(je opieprzać) bardzo je kocham(opieprzać)]:-> Ale ze mnie diablica]:-> Nie no ja tej osobie na tym starym temacie będę musiała jakieś namiary dać na new temat:| Ale jak już dam te namiary to się chyba na forum nigdy nie pokaże. "Szaleje za urodą Johnnego Deppa" jakie to sweet<zakochana>=) Nie idę się pociąć]:->

_Anusia_

Ty bezlitosny zneczaczu sie na dzieciach.... ty jestes niebezpieczna jakos tak...:P:P żart :D:D Nie tylko ty szalejesz za jego urodą :D:D He is beautiful :D:D Jaki szpan :D:D Widzicie jak władam angielskim? ;> hehe nie ma to jak znać języki obce :D:D Pozdro :)

PajotynQ

Tak odemnie to wszytko wyszło:D Joke:D hehehe Zostane Super Nianią w przyszłości. Będę dzieci prać i drzeć się na nie:D O lol... Nie no bez jaj. Ja kocham dzieci(je opieprzać) bardzo je kocham(opieprzać)]:-> Ale ze mnie diablica]:-> Nie no ja tej osobie na tym starym temacie będę musiała jakieś namiary dać na new temat:| Ale jak już dam te namiary to się chyba na forum nigdy nie pokaże. "Szaleje za urodą Johnnego Deppa" jakie to sweet<zakochana>=) Nie idę się pociąć]:->

_Anusia_

Nie no fucking shit dwa razy mnie dodało!! POZWOLIŁAM NA TO ?? NIE !!!!! Pieprzone forum. Co za ludzie tu pracują<zalamka>

_Anusia_

ciebie dwa razy a mnie wogole :(:( i juz mi sie nioe chce drugi raz pisac bo to bylo dlugie :P:P 3mcie sie :D:D Ja spadam... paa

PajotynQ

No to się trzymamy:D Czego się tu trzyamać:D Jest złapałam... Piwo o bleee. mojego brata:D Ja spadam oglądać następne odcinki Zagubionych:D Z tego filmu jest już taki tasiemiec, że masakra:D Ale oglądam, jeszcze nie wiem dlaczego:|:D Chyba dlatego, że podziwiam widoki pięknych wysp?? Never min. Papapa dziewczyny, idę oglądać:D

_Anusia_

też kiedyś na to patrzałam... :D:D No ale teraz już nie bo mi sie znudziło :P:P A tak wogole to nie wiem na ktorym programie to leci i o ktorej :P:P bo kiedyc lecialo na 1 w czwartek o 20... :P:P Pozdro :)

PajotynQ

No tak kiedyś szło na TVP 1, już dwa sezony puścili(WOW). A teraz na komputerze oglądam 3... Fajny ten film, ale taki już tasiemiec z niego, że masakra. Niczym z Prison Break... W telewizji narazie puścili pierwszy sezon, a ja już drugi sezon mam za sobą. Też taki tasiemiec się robi:D

Dobra dziewczyny ja spadam do Wieliczki:D Papa... Trzymajcie się;)

_Anusia_

ja już też lece :(:( Bede dopiero w piatek :(:( Bo wyjezdzam :P:P Wiadomosci bede miala w skrzynce w pizdu :P:P No to milego tygodnia zycze laseczki :D:D Paa :):)

PajotynQ

pozdro,milych wakacji!!:) i milego czytania jak wrocisz. xD ;*

PPG

Ja też oglądam Zagubionych, trzecią serię na AXN.

Foxi_2

Ja oglądam na komputerze. Iza udanych wakacji:D

Cholera nigdzie nie pojechałam;( Do żadnej Wieliczki;( Deszcz co po chwile pada;( A kurde tak się nastawiłam na to, że pojade i kurde dupa!!!! W pyte, może jutro będzie ładniej niż dziś:D

Jak ja nienawidzę z mojej wsi wysyłać sms-ów kurde no zasięgu nie moge złapać i już od pół godziny męcze się z wysłaniem esa;(