Tak wiemy!! Nałogowo gadamy o Deppie i nie możemy przestać:D Nie moge was zrozumieć, czepiacie się nas, ja my gadamy o Deppie:D A jak ktoś palnie textem, że właśnie wszamał czekolade, to przecież odrazu wiemy, że oglądał film "Czekolada"!! Więc zrozumcie!! Większość postów jest poświęcona Johnnemu!! No to tyle co chciałam powiedzieć:D
No dziewczyny:D I jak z tym Deppem:D Kto chce jeszcze focie z imprezy:D hehehe Pozdrawiam;)
Polusia niemasz się co martwić!! Bo egzamin jest banalny:D Czytasz i zaznaczasz:D Nie to co matura:D Za rok będę się martwić nieważne:(
Pola nie łam się!! Będzie lepiej:)
chyba:(
eh...bo to bylo tak:
w tamta niedziele rozmawialismy i bylo normalnie..potem przez 4 dni sie nie odzywal. dzwonilam w pon,wt nie bylo Go. popierdolilam to. jednak nie wytrzymalam i zadzwonilam w czwartek.. byl.. i sie pytam gdzie On byl przez te dni..On mowi ze u kolegi po poludniu przesiadywal..ja sie pytam czemu sie nie odzywal (nie ma kom bo zepsul swoja) a On "nie wiem"...;( i zaczelam nawijac,ze jakbym sie nie odezwala to bysmy chyba porozmawiali jakbym tam zjechala na feriach i ze gdzie On byl jak byl mi najbardziej potrzebny do rozmowy..wiadomo..nowa szkola...chcialam sie z Nim podzielic tym..tylko z Nim...On caly czas milczal,rozumiecie?!;( w koncu pytam "przestales mnie kochac?" On po chwili wahania "nie.." ja mowie "nie mozesz tyle sie zastanawiac..." w koncu pytam "wiesz czego chcesz?" On..."mniej wiecej" ;( to ja mowie "wez sie zastanow co chcesz dalej robic bo ja nie wytrzymam tego..kocham Cie bardzo,moje uczucia sa szczere,ale jesli nie chcesz byc ze mna to to powiedz bo takie cos mnie wykancza..";( i w koncu mowie "zastanowisz sie nad wszystkim?" On "tak.." ;( a ja "no to jak sie zastanowisz to daj mi znac" On "dobra.." i sie pozegnalismy..najgorsze bylo to,ze sie rozryczalam jak glupia i nie moglam zlapac tchu zeby to wszystko powiedziec...;( jestem zalamana...
Anusiu słodziutka:( Trzymaj się:( Wiem, że Cię boli, że on tam daleko a Ty nie wiesz co on robi:( Kurcze ale mi jest Ciebie szkoda:( Minie to ja wiem... Zaraz do Ciebie zadzwoni i powie Ci kilka miłych słów, po których się ucieszysz. I nie będziesz się smucić:) Laska dasz rade... Nie wiem czy jak się wygadałaś czy Ci się lepiej zrobiło? Pamiętaj, że jak masz problem to wal do nas:) Pomożemy Ci, doradzimy:) Masz kumpele na necie które Cię rozumieją:)!! Trzymaj się laseczka:( Płacz jak masz ochote, krzycz jak masz ochote!! I nie przejmuj się niczym!! Pozdrawiam słodziutka:*:*:*
Dziewczyny nie dołujcie się!! Nie arto dołować się przez facetów itp. Zawsze jest Johnny wierny i oddany :D:D :P
Karolinko(Moon) czemu zablokowałaś mnie na gg?:D hehehe:D Troche się zdziwiłam, bo nie wiem o co chodzi:D
Pzdr:D:D
Wiecie co dziewczyny, widziałam wczoraj ta mysz(nie taka malutka) co mi po kuchni grasuje. Teraz to wchodze do kuchni z kijem, jak będzie dziwka to je przyjebie;p W poniedziałek kupi sie pułapke]:->
Ja lubie małe stworzonka (np. mysz, chomik nie robale:P) ale jak miałam w pokoju to chodziłam w butach na 6 cetymetrowej koturnie :P:P
Agatko to Ty dalej masz tą mysz w kuchni? Cholera to Ty niewyspana jesteś. nocy jak ona gdzieś zacznie skrobać to na pewno się budzisz:/ Agata jak ją zobaczysz to ją zajeb!! Kijem:D:D:D:D
Laski oglądałam 30 minut filmu "Bunkier" (oczywiście to nie koniec!! To dopiero początek!!), no i cholera zajebisty jest ten film. Musze stwierdzić po 30 minutach, że film jest rewelacyjny!! Zobaczymy jak dalsza część właśnie idę oglądać:D No a Keira rzeczywiście gra anorektyczke:P:P:P To znaczy się odchudza się z ości na proch:D Jakieś tabletki wpierdziela:)
Idę dalej oglądać:D Pozdrawiam:*:*:*
Anusiu miłego oglądania xDxD
A u mnie pare zmian :P:P nudziło mi się więc zaczęłam się bawić w moich danych :P:P Foteczka Johnny'ego bardzo przypad.ła mi do gustu :D:D No i z izy7trini zmiana na PajotynQ :P:P No bo moje przezwisko to Paja :P:P Długa historia skąd się wzieła ale ja wole PajotynQ :P:P:P
Pozdrawiam :)
Czytasz i zaznaczasz? A wypracowanie z polaka, najprawdopodobniej rozprawka ;] A ja muszę napisać bardzo dobrze, bo chcę do dobrego liceum się dostać, a ambitna jestem...
No nic... W każdym razie, dobrze, że do tego psychologa idę, bo czuję się strasznie ;( Codziennie ryczę bez powodu, drgawek dostaję i ogólnie jest tak zajebiście, że szkoda gadać ;(
Polusiu pytanko do mnie? jeśli tak no to tak :P jeśli o to chodzi :P Współczucia Poluś :(:( 3maj się tam :*
Pozdrawiam :*
Mała reklama: na moim innym temacie, dotyczącym filmu "Sweeney Todd", zamieściłam link do oficjalnej strony filmu ;D Zapraszam!
ODROBIŁAM! NIE WIEM JAKIM CUDEM ALE ODROBIŁAM! NARESZCIE! Jestem wykończona....
Gdzie jest moja Izus, ja cem Izuś ;( Nie no joke bardzo fajny nick, ale jak weszlam na poczatku to sie przestraszylam ze ktos nowy na nas napierdziela XD
A ja byłam dzis z Madzia i wreszcie jakos wypoczęłam ;)
Pozdrawiam, i idę bo mamuśka woła ;*
Carotka wiedziałam że tak ktoś zareaguje na mój nick :P Jak Anusia zmieniła nick to też się przestraszyłam :P:P No i dziękuje :P:P
Polusiu,wiem co czujesz...ja tak mam od kilku dni..gdy tylko pomysle o Nim...;( nie umiem sie na niczym skupic..;(
Anusiu,dziekuje za slowa wsparcia..;*
No nie moge:D Wchodze na blog i widzę w avatarze Johnnego i jakiś nowy nick:) Sobie myśle "cholera pewnie znowu ktoś na nas napierdala:|" A tu czytam, a to nasza Izuś:D:D:D:D Fajny avatar no i nick:)
Polusia nie martw się jeżeli masz ambicje to Ci pójdzie znakomicie egzamin:)
Skończyłam oglądać Bunkier:D Główna bohaterka całego tego zajścia to chadra taka!! By tylko gość ją przeleciał:| Żal w ogóle zagrała dziwke jak i sama Keira:D Na samym początku:D lol:D:D:D Keira umarła... Na bulimie:| Ale szczegółów wam nie będę zdradzać:D Polecam każdemu film był ful wypas!! 10/10!! Za muzyke i za dobrą gre aktorską:D A muzyka z Bunkra jest chyba najlepsza jaką słyszałam do tej pory w filmach:D Zajebista!! Nie no film był super:) Ale mi się podobał!! Aaaaaaaaaaa nie żałuje, że go ściągłam:D:D:D:D Normalnie nie wiem jak to wyrazić co czuje po filmie:D
Ale ta cholera była sprytna, do końca nie wiedziałam czy to aby na pewno ona ich zamknęła w Bunkrze:| I to NEMO jak się dowiedziałam:D Wrażenia super, a muzyka jeszcze daje takich zajebistych klimatów:) Zajebisty!!
łał ale zajebista godzina chciałam sie podzielic tylko małą informacją
21 wrześnie w gazecie Focus bedze film Koszmar z ulicy wiązów niewiem ja wy ale ja chyba kupię xD
No cóz pozdrawiam laski xD
Eeee koszmar z ulicy wiązów był bardzo cienki:/ I Johnnego zaraz zeżarło łóżko czy jak to tam było lol:D Nie będę kupować:) Ale dzięki za info:)
Dzięki Anuś :P:P:P xD
A ja sobie kupie koszmara :P:P:P Patrzałam kiedyś tylko na początek ale Johnny'ego się nie doczekałam :P:P
Witam wszystkich serdecznie:)
Dziś mamy Niedziele 9 Września 2007 rok
Wschód słońca: 5:59
Zachód słońca: 19:08
Temperatura max: 14°C
Temperatura min: 11°C
Ciśnienie: 1007 hPa
Wiatr zachodni 18 km/h
Zmienne zachmurzenie i ulewy.
Imieniny dziś obchodzą: Gorgoniusz, Aureliusz, Otmar, Edeltrauda, Piotr, Audomar, Dionizy, Ożanna
Życzę wszystkim miłego dnia:):*
Wiem miałam zmienić avatar dopiero za miesiąc, ale tak mi się nudziło, że sobie zmieniałam teraz:) No i mam Keira:) I wiem, że ten avatar będzie bardzo długo:D Aż będziecie rzygać nim:D:D:D:D:D Pozdrawiam
U mnie leje, niebo szare i ogólnie dupa. Wczoraj uszczęśliwiłam się i kupiłam sobie fioletowy szalik i czapkę do niego ;P Dzisiaj sobie poprzerabiam spodnie na rurki, bo nie będę 150zł wydawać na zwykłe, wąskie jeansy...
Zaraz wydrukuję sobie plan lekcji, na którym tradycyjnie umieszczę Johnny'ego, bo jakiś jasny punkt tego przedsięwzięcia musi być.
Po wczorajszym wejściu na stronę "Sweeney Todda" jeszcze bardziej napaliłam się na ten film. No po prostu nie wytrzymam! "Johnny Depp is Sweeney Todd - the Demon Barber of Fleet Street" Ach... ;]
ja tez bym sobie zmieniła avatar ale ten który teraz mam robot Bumbleblee nie zmienie ponieważ podobają mi się jego niewinne oczka :D:D
Dziewczyny, pocieszcie głupią i nudną Patusię... :( Rozstałam się z chłopakiem... Buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu ;( <płaczę>
Ciesz się!!! ;P Jesteś wolna! Wiem, jestem jebnięta... Ale może jak będziesz miała takie podejście, to Ci się humor poprawi. Posłuchaj sobie "Cell block Tango" z "Chicago", tylko ważne jest, żeby znać tekst z grubsza i od razu Ci poziom feminizmu wzrośnie ;D (w piosence kobiety w więzieniu opowiadają, jak załatwiły swoich facetów ;P)
Ale ja nie chcę być wolna... :( Ja go za bardzo kocham... To z nim przeżyłam niezapomniane chwile :(
"miłość" , "kochać" - to pojęcia względne. Teraz go bardzo kochasz a za pare dni bedziesz sie z tego smiala. Teraz cierpisz a za chwilę będziesz wesowała i będziesz flirtować z innymi chłopcami.
Bynajmniej oby, tym bradziej, ż jestes ładna dziewczyną... Nie to co ja ;)
Mam nową notkę o niczym i nowy avatar. Zobaczcie jaki słodki ;)
Nie będę się z tego śmiała. Byłam z nim 8 miechów... To za długa miłość, by po dwóch dniach się odkochać :( Jutro jeszcze muszę do niego jechać po moje rzeczy... ehh, czy ja przeżyję patrzenie w jego piękne oczy? :( Wątpię...
Ja, ładna dziewczyna? No co Ty... Jest wiele ładniejszych ode mnie na tym forum...
Patusia? Czemuś z nim zerwała? Kochaniutka wróć do niego!! Patusia, z tego co mi opowiadałaś to przecież ideał dla Ciebie! Zawsze z Tobą był w trudnych chwilach, pocieszał, miałaś tylko jego!! Patusia co się stało? Kurcze myślałam, że będziesz z nim jeszcze szmat czasu... I Patusia wiedz o tym, że jesteś ładną dziewczyną!! Trzym się laseczka:( Pozdrawiam:)
zgadzam się w 100 % z Dymuś
Kurwa mnie mój chłopak wystawi i mam go za cwela jestesmy mlodymi dzewczynami i jeszcze całe zycie przed nami napewno spodkamy jescze to jedynego faceta
kurwa wszyscy zmieniają avatary a ja nie hehehehe :D:D:D
Jak wszyscy to i ja sobie może zmienię. A Ty Patusia ładna laska jesteś i tylko waż mi się zaprzeczyć! Jak dzisiaj pisałam koledze na gg, że miłośc jest bezsensu, ale znowu życie bez milości, tez nie ma wartości i że gdybym nie bała sieumierać dawno bym popełniła samobójstwo to sie chłopak przestraszyl ;d Zaczął sie wypytywac co mi jest i mnie pocieszac ;> Spoko gość.
KURWA JEGO MAĆ co wy z tymi avatarami wszystkie dzewczyny w tym temacie pozmieniały kurwa a ja nie zmienie i juz bo mi się mój bardzo podoba to znazy chyba jestem tutaj czarną owcą wszystkie sonie zmieniły avatarki a ja swojego nie chce zmieniać bo Bamblebee jest dłodki i ma sliczne niewinne oczka i tyle jakoś mi sie nie nudzi mój awatar więc jak mówiłąm laski jestem tu czarną owca xD
Mila to wiedz, że nasza Polusia miała jeden i ten sam avatar od samego początku!! :D I wszystko się zmianiło od tego ak ja zmieniałam Avatar:D Nagle Patusia i Carotka nowy avatar:D
Lece przed TV na Prison Break:D:D:D 2 sezon chociaż już widziałam 2 sezon to chce sobie oglądnąć:D Papa:D Słodziutkie słodkich snów a jutro rano będzie prognoza na dzień:)
Dziwczyny mam problem nie na temat...;/ Jak chce zobaczyć jakiś film to na żadnym programie nie mam obrazu tylko dźwięk... miałam ALLPlayer'a Quick Time coś tam.... no i nie wiem czy jeszcze coś ściągać.... może ktoś ma coś do polecenia jaki program będzie odtwarzał obraz i dźwięk? Albo jak naprawić ten problem.... pisać szybciutko xD
Ehh Aniu :( Napisalam że go kocham, a on mi nie odpisał ;( wiem, że Wam pisałam by znajdywać pozytywy w negatywach, ale nie potrafie ;(
ściągnij sobie kodeki takie jak ac3filter_0_70b albo codec8.1 ale zeby był obraz to musisz sobie koniecznie sciągnąć subedit+codecpack_install jak to sciągniesz to bedze na 100 obraz i oczywiscie musisz to zainstalować xD
Witam wszystkich:)
Dziś mamy Poniedziałek 10 września 2007
Wschód słońca: 6:00
Zachód słońca: 19:05
Temperatura max: 15 °C
Temperatura min: 12 °C
Wiatr poł-zach.: 21.6 km/h
Ciśnienie: 1006 hPa
Pochmurno i prawdopodobny deszcz.
Imieniny dziś obchodzą: Mścibor, Klemens, Leon, Pulcheria, Aldona, Mikołaj, Leona, Łukasz, Nimfodora
Życzę wszystkim miłego dnia:):*
Dziewczyno! Trzeba zachować zimną krew i trzeźwo myśleć!
Drodzy Państwo! Wszyscy jesteśmy świadkami tego, co miłość i przywiązanie robi z człowiekiem! Nie dajmy się fali!
PS: Przepraszam Patusia, że się tak wygłupiam, ale taka już jestem ;]
Carotka gratulacje no to ja jestem przy tobie matołkiem bo jestem słabiutka z anglika xD ale kit z tym