Tak wiemy!! Nałogowo gadamy o Deppie i nie możemy przestać:D Nie moge was zrozumieć, czepiacie się nas, ja my gadamy o Deppie:D A jak ktoś palnie textem, że właśnie wszamał czekolade, to przecież odrazu wiemy, że oglądał film "Czekolada"!! Więc zrozumcie!! Większość postów jest poświęcona Johnnemu!! No to tyle co chciałam powiedzieć:D
No dziewczyny:D I jak z tym Deppem:D Kto chce jeszcze focie z imprezy:D hehehe Pozdrawiam;)
Hehe i co tam bede z nimi jechala tym podstawowym progaremem, hehe super naucze sie jak nie wiem co... ;/ No niezmiernie sie cieszę poprostu! Wszystko bede musiała sie uczyc na prywatnym dodatkowym angielskim, hehe , super ;/
Ja pierdole... działa xDxDxD Yeahhhhhhhhhh :D:D:D Dzięki!!! :*:*:* Ale ja mam radoche :D:D:D:D Aaaaaa........... prawie bym klawiaturke rozwaliła :D:D:D Jazdaaaaaaaaaaa :D:D WAriuje :D:D:D Wyjebiście :D:D:D:D Normalnie tak się ciesze :D:D:D Dzięki jeszcze raz :P:P
Na oczątku patrze taka przerażona a tu jeb jest obraz i radocha :D:D Ale potem patrze i nic nie słychać... no to sie wkurwiłam bo jak nie jeden problem to drudi... ale okazało się że trzeba głośniki głośniej włączyć i teraz cały komplecik jest :D:D:D:D Ale radoche mam :D:D:D
Gratz Carotka :D:D My jeszcze nic nie pisaliśmy :P:P:P
Gratulacje Carotka!
Ja dzisiaj zrobiłam zadanie z fizyki i 5 dostałam xD a tym samym zrobiłam sobie dobrą reklamę u nowej nauczycielki. Teraz ja będę pupilkiem, hehe... ;P
Poza tym zaskoczył mnie dzisiaj jeden kolega z klasy, którego, swoją drogą, nienawidzę: na WF-ie wybrał mnie do składu, jako pierwszą dziewczynę :O Szok xP I tak go niecierpię ;D
Ja już dawno wyszłam ze szkoły ale po szkole pojechałam na Szymanowskiego do dziadka, bo dziś go wypuścili ze szpitala:) Dziadek się już dobrze czuje i już zaczyna żartować:) Ale strasznie nudzi, jak widziałam ciotke to mi żal jej było, ale ona się przy nim wymęczy:/ Nie ważne
Patusia no i jak się układa z tym chłopakiem Twoim? Chodzicie ze sobą?:D:D:D
Polusia słodziutka, dziś wzięłam do szkoły koperte z płytą dla Ciebie. Wszystko elegancko, po szkole miałam iść na poczte wysłać do Ciebie list. Jednak tata do mnie zadzwonił, że czekają na mnie pod szkoła, bo jedziemy do dziadka. Ja im powiedziałam, że chce iść jeszcze na poczte, to rodzice mnie nie zawieźli pod poczte, tylko pojechaliśmy na Szymanowskiego:/ Przepraszam, że dziś listu nie wysłałam, przed szkołą nie mogłam, bo spóźniłam się na busa i nie poszłam na pierwszą godzine do szkoły:/ Jutro przed szkołą(bo będę mieć godzine do lekcji:D jak przyjadę do Wieliczki) to pójde na poczte i wyśle Ci list:) Wkurzona jestem z deczka, że nie wysłałam tego listu:D:D:D Bo chciałam dziś odwiedzić poczte (pocztołaki), a tu dupa:/ Jutro może się naciesze na poczcie hahahaha
Pozdrawiam:)
"Powiem" Wam jeszcze, że myłam swojemu psowi żeby ale jazda była i kupiła mama moja dziś pułapke na mysz]:->. A teraz przed chwilą pokazywali w wiadomościach moją kochaniutka Bruksele;* i mówili, że tam pełno mułzumanów, racja pełno marokańczyków(jak ja to mówie marokoko;p)czarnych, arabów i wogóle kolorowych ale mi to nie przeszkadza;). Mój tata ma racje za jakiś czas z Brukseli zrobi się Arabowo=D
Ogladałam pierwszą część piły wyrywkami z tata i sie nic nie bałam O.O Jakąs znieczulice chyba miałam :D
Patus, Kochana jak z tym chłopakiem ?
Ja widziałam wszystkie części piły xDxD Wyjebisty film :D:D ALe polecam "Hostel" :D:D Mniej więcej typu Piła :D:D
He he xDxD
A ja lubie :D:D
Ale jak narazie to se Koszmar z ulizy wiązów ściągam :D:D Prawie 55% :D:D
Tylko Koszmar z ulicy Wiązow sobie kiedys kupie i z przyjaciółka sobie oglądnięmy, a później jakąs komedię, żeby przestac sie bac ^^ Ja chcem juz weekend ;(
"Koszmar..." jest zajebisty! Myślałam, że pęknę ze śmiechu! xD
Za horrorami osobiście nie przepadam, bo uważam, że są głupie :/ Wolę coś typu "Kill Bill". Przynajmniej ma być zabawne i jest zabawne, a nie ma być straszne i takie na serio, a jest po prostu beznadziejnie głupie.
A propos filmów, gdzie krew się leje: dokładnie za tydzień, w poniedziałek, na polsacie, o 21:00 "Desperado 2"!!! Normalnie cieszę się, jak debil, bo uwielbiam ten film! Muszę go sobie nagrać. Johnny ma takie teksty, że ja wymiękam ;P
Anuś, nic nie szkodzi, na "Edwarda..." poczekam, więc się w ogóle nie przejmuj! :)
Koszmar z ulicy wiązów to dla mnie komedia:D hahaha Lol
Lask oglądać "Bad boy II" na POLSACIE teraz idzie:D Murzyni wymiatają:D Uwielbiam murzynów w roli głównej szczególnie tych dwóch aktorów co grająw Bad Boysach:D A teraz sobie słucham muzyczki z Bad Boy:D:D:D Zajebista muza:D:D:D
Chętnie sobie oglądnę Desperado II Bo dawno nie oglądałam, ale wiem, że ten film to poraszka jakaś czy jak:D
Słuchajcie Laseczki na moim blogu jestem napastowana komentarzami od Madzi_06... Ciągle pisze Reklama;| Czy ona jest głupia czy z policji? Żal;|
Też oglądam Bad boy xDxD Muzy wyjebista :D:D
Ja sie też ciesze na Desperado :D:D A filmów typu kill bill nie lubie... no cóż :P:P Ja zawsze jakiś wyjątek :D:D Ja uqielbiam horrory i wszysciutkie filmy z Johnny'm :D:D <serduszka2>
o kurwa co tu sie dzało jak mnie nie było :D co wy z tymi horrorami mi się najbardzej podobał horror nie wiem jak on się nazywał ale opowiadał o kilku nastolatków którzy grali w gre ona nazywała się Pamiętnik Elizabeth i jak przgrywali naprzykłąd jedenz nastolatków grał postacią w grze i ona przedstawiała jego no i jak skusił czy się zabił naprzykład został przejechany przez samochód to tego gracza spotyka dokładnie to samo kurwa nie wiem jak się ten film nazywal ale był zajebisty mozna się posrać w gacie
ale oprucz tego bardzo lubie tez Freddiego Kruegera xD fajny classick lat 80-tych xD
a piły nie lubie taka jakaś blee nie spodobała mi się :/
ja kocham filmy typu Sci-fi fantasty akcja komedia Horrory, Thrillery troche dramaty tez troche a reszta to gówno xD No i oczywiście wszystkie filmy z Johnny'm kurwa zaraz bede miała bekse huraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa xD wrescie mi się sciągnie ale i tak dzisaj mi się sciągną Truposz narazie fajnie się zaczyna xD
Łeeeeeeeeeeeee..... nie moge ściągnąć filmu "Dziewiąte wrota" ;(;( Bo go nie ma :(:( Zaraz się pochlastam :(:( Ja chce ten fim <foch> Nie ma bata jade do wypożyczalni ale wątpie że będą go mieć :(:( Wrr... wytargam go przez monitor :P
DESPERADO! Musze oglądać bo sie za Johnny stęksniłam ;( Nagram! ha! I bede wszystkich tym filmem co minute napastować ^^ Koszmar... to stary "horror" wiec dla nas juz teraz komedia :D
tylko ze truposz to western a ja nie lube westernów ale kit obejrze go dla Johnny'ego :D:D słodziutki tam jest tylko kurwa film jest czarno biały !!!!
Molly :D:D Jesteś moim ratunkiem!! :D:D Mogłabyś sprubować?? Dla mnie?? :D Nie no.... długo by się ładowało ale mogłabyś sprubować :D:D Kurde wali mi już :P:P Nie wiem jak bym ci się odwdzięczyła... laurke bym ci przez maila przesłałam :D:D LoL
nio sciągnij se naprawde zajebisty film wart obejrzenia ja juz dawno go sciągnełam i se lezy w mojej kolekcji filmów z Johnny'm <3 <3
wiem wiem... a dzisiaj kumpela otwiera komórke (klapka z baterii) i wyjmuje fotke Johnny'ego :D:D I taki tekst "Kurde... przez całe wakacje to nosiłam żeby ci dać :P" <lol2> Myślałam że padne :D:D Ale miałam radoche :D:D Tak bosko Johnny wyszedł :D:D Ja se potem foteczke włożyłam do mojej komórki :D:D A na lekcjach sie na Johnny'ego gapiłam :D A w ćwiczeniach z angola przyjaciółka mi mówi że tam jest fotka Johnny'ego :D:D A ja jak idiotka pędze do książek no i znalazłam :D:D Wycięłam i do zeszyciku wklejiłam :P:P I taki mały brak w ćwiczeniach :P:P
nie no Molly oczy wiście że jutro :D:D Jak byś była taka kochanaa :D:D KUrczę z góry dzięki :*:*:* Dzisiaj nie zasne normalnie :D:D DZIĘKI :*:* Ale mam radoche... :D Ja lecem :D Paaa :*:*
Pozdrawiam :*
Molly I Iza mam dla was tragiczną wiadomość, a raczej dla Izy:/ Ja kiedyś chciałam przesłać pewien plik co zawiera powyżej 20 Kb. Nie dało się wysłać, Bo Meil nie może posiadać załącznika co ma on pojemność większą od 20 kb. A raczej to nie jestem możliwe by Dziewiąte wrota zawierały mniej niż 20 kb:/ Sorka, że musiałam was zdołować, ale nie da się filmów przez meila przesłać:/ Jedynie możecie się wymienić przez poczte Polską. Ja już się wymieniłam z Kasią naszą i teraz do Polusi wysyłam Edwarda:) I jeszcze z jakąś inną dziewczyną będę się wymieniać filmami;) Pozdrawiam;)
A nawiasem mówiąc, to Dziewiąte wrota są zajebiste:D Ja dałam mu 10/10:D Chociaż wiele osób nadaje na ten film, że nie jest rewelacyjny:D Ja uważam, że jest zajebisty!:D:D:D:D
Pzdr;)
Witam wszystkich serdecznie:D
Dziś mamy Wtorek 11 Września 2007 rok
Wschód słońca: 6:02
Zachód słońca: 19:03
Temperatura max: 14 °C
Temperatura min: 11 °C
Wiatr zachodni 10.8 km/h
Ciśnienie: 1010 hPa
Pochmurno i deszczowo
Imieniny dziś obchodzą: Feliks, Jacek, Naczęsław, Dagna, Prot, Jan
Życzę wszystkim miłego dnia:):*
Uuuuuuuuuuu..... no ale może jednak przejdzie ;] Jestem dobrej myśli ale cosik mi się wydaje że nie będzie się dało....;/ Kurde ale jestem zmęczona po szkole...;/ Jeszcze teraz do Qmpelki robić gazetke do klasy :P:P Już to widze :P
Pozdrawiam :*
uff dopiero przyszłam ze szkoły juz mam jej serdecznie dość dziśaj baba dała nam niezapowiedzaną kartkóweczke z majmy ale powiedzała ze z tej kartkówki nie bedze stawiała jedynek całe szczescie xD
A ja się zwolniłam ze szkoły, bo jestem chora:( Kurde jak się masakrycznie czuje załamka:/ Dziś jedynie happy jestem, że sobie oglądnę duma i uprzedzenie i Żone Astronauty, albo Blow?:D Nie wiem coś sobie oglądnę z tych 3 filmów na pewno dwa:) Będzie to na pewno duma... Ale nie wiem czy Blow oglądnąć czy żone astronauty:)
Do Polusi:
Poluś wysłałam Ci dziś poleconym Edzia:) Więc za jakieś2 3 dni listonosz zapuka do twych drzwi:D Z kopertą od Anuś a w kopercie film:D Pozdrawiam
a mi się włąśnie ściągneła Beksa japierdole ja niewet nie wiedzałam ze Johnny tam śpiewa coś niesamowitego xD <3 <3 i mam nastepny filmik z kolekcji "Johnny Depp" <3 <3 xD
Laski oglądałyście wczoraj Bad Boysów:D? Ja dałam 10/10 uśmiałam się i normalnie tak mi się podobało, że dodałam tych dwóch murzynów do ulubionych:D A zajebiście są:D:D:D
W "Beksie" Johnny ma chyba podłożony głos, kiedy śpiewa... Ale pewności nie mam. Cholera, zaraz sprawdzę! Swoją drogą, fajny filmik ("Kiss me! Kiss me haaard!" ;P);D
"Desperado 2" jest świetne! Uwielbiam filmy Rodrigueza! Są tak samo zajebiste, jak Tarantino. I, jak już wspominałam, Johnny strzela takimi tekstami, że ja spadam z krzesła ;D ;D ;D
Kurwa, jutro jadę do psychologa... Ale to chyba dobrze, bo dzisiaj na chemii o mało się nie popłakałam. Bez powodu, bo z kartkówki z chemii dostałam 5 i następna kartkówka też mi świetnie poszła... Potem w domu tylko pochlipałam trochę, a tak poza tym to jest git ;D
tez mam takie jakieś omam ja płacze bez powodu dzis bym sie popłąkała bo mnie wkurwiłą wychowawczyni ze chciałam juz sie wydrzec ty suko zajebana ale nic nie powiedzałam ja jestem jaką jebieta albo płącze dla tego bo coś zgunbiłąm wiem ze to głupie ale ja juz byłam u psychologa u psychiatry :/ jebnieta jestem tylko to tez z powodu ze jestem czasami zamknieta w sobie :/
Własnie ;/Ja pamiętam jak kiedys została sama w domu to sie darłam sama do siebie, że jestem beznadziejna i ryczałam ;/ A potem powiedziałam do siebie patrząc w lustro, że musze sie uspokoic i uczesać :D Powalona jestem ;/ A dzisiaj jakis niezbyt ten dzien ;/ Nie lubie wtorkow ;/ Fala jest w szkole... ehhh czepiaja nas sie starsi ;/ truuudno...
Dziewiate Wrota, Beksa, Ed Wood - zajebiste filmy :D:D:D:D
ja tez takie zawroty glowy mam ze jak nikogo nie ma w domu i jestem sama to mówie dcentralnie do siebie nieta jestem xD
nio zgadza sie filmy zjebiste xD ale teraz to nie moge sie doczekać Sweneey Todd bo przed chwilą weszłam na ta strone filmu i omało sie nie posrałam w gacie fakt troche tego mało ale ja juz nie wyrabiam jak chce film !!! xD xD