.. ale Johnny to taki facet z którym byłoby ciekawie i zabawnie nawet mieszkając pod mostem xD To mój ideał i obawiam się, że nie znajdzie się jego GoDnY następca. To właśnie facet z którym można spędzić każdą, złą czy dobrą chwilę aż do śmierci. Vanessa to ma naprawdę za co dziękować..
Oj dziewczynki w trans chyba wpadamy:):) Hi hi ale co szkodzi pofantazjować... to co kiedy ruszamy ?:D
myślę że z nas tu obecnych zbierze sie około 15 najwierniejszych i najprawdziwszych fanek więc nie będzie nas aż tak dużo xD
jessuuuu jak ja bym chciała kiedyś go spotkać to jest tak fenomenalny aktor że masakra!
może postawimy mu pomnik w Polsce?? Z czekolad xDxDxD
z napisem:
"Od najwierniejszych polskich fanek, byś zawsze o nas pamiętał" i deklarację do podpisania:
"Zobowiązuje się, że będę odwiedzał moje polskie fanki przynajmniej raz w roku" ;p;p;p xD
Dobre, dobre z tym pomnikie, ale umie ktoś rzeźbić? ;P może ja troche umiem ;) wy napewno też, ale fajnie by było spodkać go na drodze oszaleć można xD ale napewno nie odwiedzi polski ;( a może... tylko w tym przypadku tutaj nic się nie dzieję, ale jakieś zabytki mamy, na wakacje mógłby przyjechać i pozwiedzac polske fajnie by było <lol22> xDDD
nawet jakby najlepszy rzeźbiarz na świecie wziął się za ten pomnik to nie był by on taki jak Johnny <mmrhhmm> ;p;p;p;p
hehe fajne macie pomysly xD z checia sie dolacze i dorzuce nowy pomysl....moznaby bylo przebrac sie za rozne postaci z filmow z deppem:))) przynajmniej bysmy sie wyroznialy z tlumu:P
Uuu jak ja bym też chciała spotkac Deppa na ulicy! znając życie stanęłabym przed nim jak głupia, z otwartymi ustami i oczami ze zdziwienia, głupią się chichocząc,Johnny pomyślałby że dostałam jakiegoś ataku i odwiózł by mnie do szpitala.... taaa a potem przyszedł i sprawdził osobiście, czy mi nic nie jest... xD
A tak w ogóle, ze względu na tyle cudownych i wspaniałych fanek w Polsce, powinien się w końcu nauczyć polskiego! On jest jeden a nas tysiące;p
I jeszcze przydałaby się jakaś rekompensata ze to, ze przez niego nie umiem sobie znaleźć chłopaka, bo wszystkich porównuje do niego, no i żaden nie sprostał moim wymaganiom;p
ale cudownie byłoby go poznać i porozmawiać jak z normalnym człowiekiem o wszystkim...xD
marzenia...;) ale oby się kiedyś spełniły;) pozdrawiam wszystkie fanki;*
Ale sie rozmarzyłyście! Nie ma co- taka podróż w wakacje do Johnnego to byłoby naprawdę coś ;) Szczególnie spodobał mi sie pomysł z piosenką, ja mogę coś napisać na jego cześć ;)). Ale te marzenia o tym, żeby Johnny nauczył sie polskiego to są raczej nierealne, bo polski jest trochę za trudny ;) lepiej my uczmy sie anglika ;)). Cóż...na razie zostaje nam takie fantazjowanie...a ja właśnie słucham sobie sountracku ze "Sweeney Todda"- Boże, ten głos Johnnego! ;)) Pozdrawiam wszystkie fanki! ;)
P.S. Tak przy okazji to ja jestem Klaudia :)
Jeśli chodzi o soundtrack to ściągnęłam parę piosenek, a jeśli będzie do kupienia to na pewno kupię, w każdym razie na razie :) słucham tego, co dało sie ściągnąć z neta ;) Z Aresu dokładniej mówiąc
Tez myślę, że Johnny jest spoko. U mnie to aktor i idol nr 1, ale nie szczerze mówiąc to my go nie znamy. Pewnie jest super, bo wkońcu jak tak zajmuje sie rodzinką, daje kase na szpital, zaprasza na bal jego pracowników i dużo jeszcze można by wymieniać... to musi być super!
To co dziewczyny jak będzie z tą piosenką wymyślamy coś ;P czy nici ja tam nie mam zabardzo pomysłów jak nawet zacząć, ale może mi coś wpadnie, a wy macie coś wzanadrzu :) kurde coś mi już odbiło z tą piosenka lol22 ale świr ze mnie :P
Każda rozsądna fanka która nie rzuci się na niego z tipsami i nie zedrze mu ubrań (przede mną, oczywiście ;) joke :P) może się dołączyć xD
A pisoenkę to myślę że jednak po angielsku, żeby ją zrozumiał xD
Może najpierw ją wymyślimy po polsku, a pózniej spróbujemy ją jakoś przetłumaczyć po angielsku ja mam problemy z angielskim nie wiem jak wy najlepiej skorzystać z jakiegoś tłumacz i tyle. Ale mniejsza o to na poczatek jak nam sie uda wymyslimy po polsku bedzie najlepiej tak, a pózniej się pomyśli... a zresztą nie wiem swir ze mnie :P hehe oszalałam juz...
To może tak:
Johnny Depp, Johnny Depp,
Dla Ciebie obrabuje sklep,
Porozmawiaj ze mną Johnny,
Chociaz nie jestem podobna do Winony ;))
Teraz wasza kolej ;)
ou, śliczne xD Naturalny talent?
To może po polsku + tłumaczenie po angielsku :D? Ale nie przez tłumacza, to zmienia całkiem sens xD mogę się podjąć tłumaczenia, a co ^^'
Aj tam, od razu talent ;) tak mi się zrymło :) a co tłumaczenia to niezły pomysł ale dla Johnnego po polsku będziemy fałszować ;) to mu sie wyda takie...egzotyczne ;) pewnie sobie pomyśli- co one do mnie pieprzą??? ;))
Polski przez swoje głoski nosowe czasem jest mylony z francuskim, więc może wyda mu się podobny, poczuje pewien sentyment i nawiązanie to języka który z pewnością bardzo dobrze zna, tego JĘZYKA MIŁOŚCI XD?
No i fakt, wyda mu się to egzotyczne :D
Faktycznie spotkałam się z opinią jako, że podobno polski brzmi tak jak francuski i to od Amerykanina, którego stawiam na równi z Johnnym Deppem pod względem atrakcyjności (no dobra może Johnny ma jednak miejsce 1 ;D) Wydaje mi się, że spodobał by mu się nasz język ;) tym bardziej, że jest w trójce najtrudniejszych języków na świecie (jeśli nie najtrudniejszym), a tym samym wzrasta jego atrakcyjność :) Pozdrawiam Was Fanki Johnnego :*
co do pomniku: zreobimy odlew z Johnny'ego:D tylko...jak bedzie z czekolady to z kąd bedziemy miały pewność że jakaś zwariowana fanka(np. ja hahaha) go nie pożre?? to byłoby straszne:D piosenka super:* tylko...jak napiszemy po polsku, a potem przełożymy na angielski nie wiadomo czy się bedzie układać ... a teraz co do kręcenia filmu w polsce:D
mamy słynnego reżysera polskiego pochodzenia-Romana Polańskiego nie??
już kiedyś kręcił film z Johnnym(dziewiąte wrota) no i... jakby się udało go namówić:D(chyba byłoby to łatwiejsze dla niego zaprosić johnny'ego niż dla nas nie???)może byt się zgodził z racji...eee sentymentu do polek:D(nie wiem skąd mi się to wzięło:D)może moooooże:D
yyyy tylko wymyślmy tytuł filmu i wątek główny:D
Miło mi poznać was wszystkie:D
Buziaki dla was:*
Jak będą kręcić ten film to do współpracy trzeba też wziąć Dannego Elfmana (muzyka). A fabuła...może np. o tym, jak Johnny rozdaje autografy swoim fankom :)) w roli fanek my ;)
Dziewczyny ja też chcę jechać do Francji... :)
Piosenka super :D
Pomysł z pomnikiem niezły, aczkolwiek nie wiem, czy czekolada będzie w stanie przetrwać... Chociaż brzmi "pysznie" ;)
Jestem za pomnikiem, z czekolady czy czegokolwiek :D zaprosimy media, dotrze to do niego, zobaczy że ma takie wierne fanki i na pewno nas zapamięta xD a potem ładujemy się do jakiegoś środka transportu i ziuuuu do Francji :D
He he z naszymi głowami pełnymi pomysłów, to na pewno coś byśmy wymyśliły, żeby Johnny o nas nigdy nie zapomniał;)
Wiecie, przyszło mi do głowy, że powinnyśmy się cieszyć, że Johnny nie jest już uzależniony od narkotyków. Heath Ledger najprawdopodobniej przedawkował środki nasenne (nie specjalnie) i dziś...to był dla mnie szok...po prostu siadłam i nie wiedziałam co robić...nie wyobrażam sobie tej chili, gdy Johnnego już nie będzie :(
Dopisuję się do listy jadących :D Macie świetne pomysły, a piosenkę może by mu nagrać na płytę? Żeby sobie mógł słuchać, jak już wrócimy :)
Tak wogóle to Johnny mógłby przyjechać na premiere Sweeney Todd to Polski xD Szkoda że w Polsce nie ma żadnych premier z aktorami ;( ;( przecież w Polsce są najlepsze fanki xD xD xD
ale wiecie co? tak własnie sobie teraz pomyśłałam... przecież jesteśmy młode (przynajmniej większość) Johnny jest już dośc stary (45 lat to nie jest malutko) i w końcu przyjdzie dzień w którym bedziemy an filmwebie zapalać świeczki!!
Ale nie myślmy o tym teraz!! Teraz jest teraz i teraz czekamy na oskara i planujemy wypad do Francji oraz piosenkę i pomnik dla Johnnego! :D :D
Ja też nie myślałam,że Heath opuści ten świat tak szybko... totalne zaskoczenie. Jeden z moich ulubionych aktorów...czuje się strasznie.:(
Właśnie, ja nie byłam wielką fanką Heatha, ot lubiłam filmy z nim i miał ode mnie 10, bo był bardzo utalentowany, a tu- taki szok. Cały dzień snuję się po domu, nie mogę sobie znaleźć miejsca, taka pusta i smutek po nim zostały, a gdyby Johnny...nie wiem ja chyba wpadłabym w jakąś depresje, wole o tym nie myśleć, bo aż mi słabo :((
Nawet tak nie mów Winona bo tego bym nie przeżyła. Nie moge się na niczym skupić...jakbym straciła kogos bliskiego. Normalnie płakać mi sie chce jak sobie pomyśle. Wczoraj to byłam w takim szoku,że cała się trzęsłam.Nigdy śmierć kogoś znanego mną tak nie wstrząsneła...
sonczcie ten ponury temat bo plakac mi sie zachcialo...:( prosze was...wrocmy do pryjemniejszych rzeczy:)
No dajcie spokój, nie mówmy/piszmy o jego śmierci...
Niby na każdego przyjdzie pora, ale... :( łułułuuu... ;(
Dobre choć to, że jest tyle wspaniałych filmów z nim i zawsze można je oglądać :] :] :]
Ja zawsze jak mam zły humor oglądam "Piratów z Karaibów"-ubóstwiam ten film, rola Johnny'ego jest świetna.
Teraz czekam na Sweeney Todd, ale jeszcze miesiąc... :|
Czemu na najfajniejsze filmy zawsze trzeba tyle czekać?
A bo w takim kraju żyjemy... Eh a ja to poczekam jeszcze ze dwa miesiące, bo w moim najbliższym kinie zawsze mają opóźniony zapłon;/
niestety w miom tez:( filmy dochodza z duzym opoznieniem alebo wogle ich nie puszczaja:(((( oby tak nie bylo w tym przypadku...
dobra dobra koniec smecenia trzeba sie wziac do roboty. organizujcie przejazd. ja zalatwiam prowiant<lo22> dla mnie ;DD
a jest ktoras pełnoletnia?<'opiekun' poszukiwany>
Któraś wybiera się na premierę do Wrocławia? Ja jadę z moją przyjaciółką (też wielką fanką Deppa) i innymi dziewczynami (już nie takimi fankami)za miesiąc :)) Tooo będzie udany wypad! Pamiętam jeszcze przedpremiere PzK3, pierwszy seans w Polsce xD Kocham tego pirata ;p; xD
O kurcze, nie było mnie tu przez jeden dzień, a Wy już zdążyłyście zorganizować wycieczkę do Francji! Zabierzcie mnie ze sobą, proszę... Obiecuję, że nie zjem tego czekoladowego Johnny'ego. ;P Pozdrawiam.
P.S.Winona, świetna ta piosenka o Deppie! ;-)
hmmm ja mogę załatwić jaką fajną muze na wyjaz tak, żeby nam coś zarombistego grało, a nie sama nuda w radju, albo nawet lepiej możemy poszukać jakiegoś busa z telewizorkiem i dvd wtedy się weźmie pare filmów z Johnnym, żeby czas nam szybciej minoł w tym busie bo zawsze jak się jedzie gdześ gdze bardzo chcialabyś się znaleś to strasznie się ten czas dłuży w tym busie tragedia! Trzeba również wziąc jakies mapy no wiećie żeby się nie zgubić przy granicy ;P prowian bedzie załatwiony i tyle możemy ruszać xDD a tak propo kiedy wyjeżdzamy? xDD w lipcu? xDDD heheehe...
A propo tego kina to maćie niektóre fajnie bo macie z kim iść, a ja nie mam z kim nikt w mojej okolicy nie lubi tego aktora (oprucz mnie) ale pech kit pójdę sama... buźka wszystkim =**
No tak, ale do tej piosenki to by sie jeszcze jedna zwrotka przydała, wymyśli ktoś? Bo ja nie mam pomysłu ;). Co do filmów z Johnnym z własnej kolekcji mogę dostarczyć 2 i 3 część Piratów, Don Juana DeMarco, Czekoladę, Charliego i Fabrykę Czekolady, Edzia Nożycorękiego i niedługo Jeźdźca bez głowy. Załatwcie tez magnetowid bo mam Donniego Brasco ;)) Ja mogę jechać w lipcu ;) Trzeba jeszcze załatwić taki oooooooooooooogromny transparent ;) z napisem w stylu- Johnny- We love You! Jeśli ktoś umie wyszywać niech zaoferuje swoją pomoc :) No i mam atlas i słownik to tez wezmę ;) przyda się
Hmmm... Wyszywać to ja potrafię. Kiedyś nawet myślałam, żeby wyszyć sobie Johnny'ego, ale nigdzie nie znalazłam wzoru.