Johnny Depp

John Christopher Depp II

8,8
247 797 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Johnny Depp

.. ale Johnny to taki facet z którym byłoby ciekawie i zabawnie nawet mieszkając pod mostem xD To mój ideał i obawiam się, że nie znajdzie się jego GoDnY następca. To właśnie facet z którym można spędzić każdą, złą czy dobrą chwilę aż do śmierci. Vanessa to ma naprawdę za co dziękować..

Miss_from_the_Neverland

A jak już tak o wieku to ja mam 17 , znaczy teraz skończę. Ojej tylko , zeby on sie tych naszych obrazów nie wystraszył:P

Miss_from_the_Neverland

Kamyla lat 16 ;DD

jesli chodzi o pajaców to my mogłybyśmy sie przebrać! wyobrażacie sobie? ogolna dezorientacja przechodniów, banda pajaców szukajaca Deppa xDD
suuuper.
ja jade.

kamilakamila

Wtedy by nas na pewno nie przeoczył...:D

kamilakamila

hehehe skoro on lubi obrazy seryjnych morderców to wiecie co mi przychodzi na myśl...ooo nie chcecie wiedzieć :D widzę te gazety!!!!
na pierwszej stronie: "czternastolatka zabiła dziesięć osób, po czym namalowała obraz i wręczyła go aktorowy Johnny'emu Depp'owi w stroju klowna. Popełniła te odrażajace zbrodnie ponieważ dowiedziala się że jej idol kolekcjonuje takie obrazy i chciała zrobić na nim wrażenie. Obecnie dziewczyna przebywa w szpitalu psychiatrycznym i jest pod stałą opieką specjalistów"hahaha:D nie noooo... aż tak źle chyba nie bedzie co??:D i kto tu jest zdrowo WALNIĘTY??? hehehe

(szczerze po waszych wypowiedziach też trudno mi się piszę bo się cała trzęsę od śmiechu) hahaha

Miss_from_the_Neverland

Tajest! Z tą telewizją to jest bardzo dobry pomysł, zrobimy coś tak głupiego i szalonego, ze będą musieli nas pokazać, a Johnny zobaczy naszą desperację i poświęcenie i się sam pokaże... a teraz przyznać się - która zna angielski? Coś mu trzeba będzie powiedzieć, same "we love you!" nie starczy, zeby nas zapamiętał, bo to normalne :D Przy okazji - Marta, lat 16.

martamar16

Pajace - super pomysł :-)

martamar16

angielski-podstawy, dogadać sie potrafie.
mam blow na DVD.idealnie do busa<lol2>

kamilakamila

yyy...z angielskim dogadałabym się najwyżej w sklepie...no, może coś więcej ale do jakiejś konferencji czy czegoś hehe to się nie nadaję:(

MiLusiAP

hehe ale mogę pytać w supermarketach czy ktoś nie widział Johnny'ego Depp'a :D:D:D co wy na to:))

MiLusiAP

Albo wydrukujemy zdjecie i bedziemy ludziom pokazywac. I nie trzeba znac jezyka.

Karolcia_28

ale jednak przydałby się jakiś spec od języka;P
albo pouczmy się francuskiego, johnny jakoś specjalnie chyba też nie mówi po francusku??(a trochę na pewno:P)prościej bedzie się dogadać znając parę słów:D:D:D

domi888

"Aniołki Johnny'ego"... :D :D :D xD xD xD <lol2> <lol2> <lol2>
O jesus christ, nie moge wytrzymać ze śmiechu... :D
aczkolwiek świetne propozycje tu padały :]
Tak, przebierzmy się za pajace, namalujmy obrazy, wręczmy pajace, zaśpiewajmy piosenki i miejmy w zanadrzu miękki fotel, lampkę wina i jego ulubione cygaretki, na wypadek gdyby zasłabł z wrażenia :D

o mnie- Gosia, 16 lat skończe 16 marca <ale imieniny 10 czerwca :]>, Kwidzyn

eM_Barrie

Jestem Dominika, w tym roku skończę 17 lat. Do kółka FF (Fanatycznych Fanek

Dohikari

po prostu nie moge ze śmiechu na myśl o nas jako tych klaunach. KOlorowe trampki, oczywiscie nie od pary, wielkie okulary ;DD
czekam na lipiec ;DD

Poznań, urodziny w październiku.

domi888

xD
Boże, jak to sobie wyobrażam... ok. 20 osobowa grupa nastolatek z Polski przemierza całą Francję wzdłuż i wszerz w przebraniach klaunów, spiewając hymn ku czci poszukiwanego przez nie Johnny'ego Deppa
xD xD xD

eM_Barrie

Pewnie byłybysmy sławne........:P HiHi ;p;d

Karolcia_28

Taka "sława" z pewnością pomogłaby nam odnaleźć Johnnego :D Przecież jakby się o nas dowiedział to MUSIAŁBY spędzić z nami choć jeden dzień ;)

Dohikari

hahah ale by było długi stół z nami, na samym początku Johnny Depp a wokoło mnóssstwo fotoreporterów ;DD
hmmm pokazywali by to na calym świecie, tylko zeby moja mama nie zobaczyla bo zaraz by wsiadła w samolot i zabrała mnie stamtąd hahha do domu

Dohikari

no nie wiadomo:D ale podobno on uważa swoich fanów za "fantastycznych ludzi" i stara się z każdym zamienić choć parę zdań :D:D:D

skoro z każdą chciałby chwilke pogadać no to dzień by wyszedł nie?? zwłaszcza że ja bym chciała więcej niż parę zdań:D ale jakbym musiała to w zupełności by mi to starczyło

MiLusiAP

Samo zobaczenie go by wystarczyło, ale jak nadawaliby to na cały świat to... :D przecież by nas nie olał :D Poszlibyśmy na pizzę ^^

użytkownik usunięty
Dohikari

trzeba by było wynająć całą pizzerie i na drzwich wywiesić: "Wstęp wzbroniony! Nie wchodź jeśli nie chcesz zostać rozerwanym przez FF inaczej zwane Aniołkami Johnnego, które zrobią wszystko dla JD"
E nooo... my to wogóle możemy robić za jego ochrone :D włożymy stylowe,, czarne stroje, ciemne okulary i ihaaaaaa :D

nawiasem: Izabela lat 16 :)

domi888

no a jak x) o takie jak my to trudno ;) NIKT w całym show biznesie nie miał by takiej ochrony jak Johnny :D
a do tych czarnych strojów to jeszcze czapki pajaców :D żebyśmy były rozpoznawalne i powiązane z Johnnym ;)

eM_Barrie

mmm ochrona, fajnie:D:D:D
no to ja się ujawnie:D ćwiczę karate xD

użytkownik usunięty
MiLusiAP

a kto umie prowadzić?? bo jeśli pojedziemy autokarem do Francji to chyba bedzie musiala prowadzic jedna z nas, bo wątpie by któryś kierowca miał w sobie na tyle odwagi by wsiąść z Aniołkami do autokaru ;p;p;p

ja ja ja pojadę:D:D:D co prawda moje doświadczenie z samochodem ogranicza się do obserwowania kierowcy w czasie jazdy, ale spróbować można zawsze co nie???

Ps. oczywiście jeżeli mi zaufacie hahaha

domi888

Aniołkom trzeba ufać! xD haha
ja jakby co szybko przejdę kurs prowadzenia samochodu albo motoru- zależy co wolicie :D :D :D

ajj, świetne wakacje się zapowiadają :D

użytkownik usunięty
eM_Barrie

już sie nie mogę doczekać ;p xd ;p

użytkownik usunięty

To może zróbmy listę należących do "Aniołków Johnnego"

kto chce być aniołkiem niech w następnym poście napisze "Ja najwierniejsza fanka Johnnego Deppa pragnę przyłączyć się do Aniołków Johnnego"

za trochę spiszemy wszystkich i zobaczymy ile to mniej więcej osób :D

"Ja najwierniejsza fanka Johnnego Deppa pragnę przyłączyć się do Aniołków Johnnego"

Jutynka

no to ja też:D:D:D podpisuję się wszystkimi rękami i nogami:D:D:D

MiLusiAP

no dobra:
"Ja najwierniejsza fanka Johnnego Deppa pragnę przyłączyć się do Aniołków Johnnego"

Ja najwierniejsza fanka Johnnego Deppa pragnę przyłączyć się do Aniołków Johnnego :D

domi888

Ja najwierniejsza fanka Johnnego Deppa pragnę przyłączyć się do Aniołków Johnnego

no bo jakżeby inaczej... ;)
musze sobie zakupić bluzke z jego zdjęciem z przodu, a z tyłu z napisem "I <3 Johnny" :D

domi888

Gratuluje pomysłu naprawdę super:)
Przeczytałam cały temat naprawdę pozytywne wypowiedzi, oby jak najwięcej takich fanek. Życzę powodzenia i trzymam kciuki:):)oby marzenia się stały się rzeczywistością( w co nie wątpię przy takiej determinacji):):):):)

Aha i jeszcze jedno tak samo dla was jak i dla mnie Johnny to fenomen. Cudowny fenomen:):):)o zabójczym spojrzeniu i niezwykłym talencie aktorskim.

Tear

Wiecie co... musimy tez rozważyć jeszcze jedną opcję. Powiedzmy, że czatujemy przed jakimś supermarketem. Nagle wychodzi Johnny... ale nie sam! Z Vanessą i dzieciakami. Vanessa widząc stadko rozentuzjazmowanych fanek biegnących w stronę jej męża wyjmuje z torebki miecz świetlny/gaz łzawiący/karabin maszynowy czy jakiś inny gadżet do zwalczania paparazzich (no co, gwiazdy pewnie noszą coś takiego w torebkach) i zabrania nam zbliżyć się do Johnny'ego. ;D

A tak przy okazji... rocznik '93 jestem. ;)

blumenkohl

hej, hej, hej xD
może ustalmy że w przypadku konfrontacji z prasą tudzież Vanessą, pozwolicie mi mówić xD

"To wielki zaszczyt móc poznać zarówno ciebie, panie Depp, jak i twą uroczą małżonkę oraz rozkoszne młodsze pokolenie" ;)

Dohikari

Mała uwaga: Oni nadal nie wzięli ślubu [szkoda, piękna z Nich para].
A co do przemowy dla mnie może być.

blumenkohl

"Ja najwierniejsza fanka Johnnego Deppa pragnę przyłączyć się do Aniołków Johnnego" ;)), nie było mnie trochę, a wy sie na dobre rozkręciłyście ;)) pajace z czekolady, aniołki Johnnego, nie mogę przestać sie śmiać ;)). Myślę, że ta opcja na górze z Vanessa z mieczem świetlnym w ręce jest mało prawdopodobna, bo niestety ona jest jedna a nas dużo ;) więc musiałaby nas przepuścić do Johnnego. Już wyobrażam sobie minę mojej mamy gdy ogląda wiadomości i widzi mnie przebraną za pajaca ;) śpiewająca dla Johnnego Deppa w tłumie rozszalałych fanek ;)) to coś takiego jak pielgrzymka, tylko nie trzeba sie modlić ;)) ja mogę wziąć Edzia Nożycorękiego będzie co oglądać w busie ;)) wiecie, skoro Johnny tak lubi malować i sam maluje to ja mam pomysł na prezent idealny- każda wręczy mu własny portret ;) oczywiście namalowany przez nią samą ;) będzie miał idealną pamiątkę. Co do rocznika to ja jestem 93. To jak, ustalamy dokładna datę i jedziemy! Albo jeszcze lepiej- zawieźmy mu nie jednego pajaca a cały cyrk ;)) to się dopiero chłopak ucieszy ;)))

Lady_From_Burton_World

Johnny podobno lubi klauny, ale się ich trochę boi [informacja niesprawdzona]. Więc jak zobaczy cyrk pełen klaunów to dopiero może przestraszyć się i uciec.

Lady_From_Burton_World

"Ja najwierniejsza fanka Johnnego Deppa pragnę przyłączyć się do Aniołków Johnnego" Oczywiście xD

Winona, byłam PEWNA że ty jesteś co najmniej z mojego rocznika :D

I zróbmy album pamiątkowy, zdjęcia grupowe, indywidualne, z podpisami, mailami, adresami i telefonami, a na końcu zostawmy miejsce na grupowe zdjęcie z Johnnym :D. A wszystko to oprawmy w śliczną szatę graficzną i cytaty z filmów z Johnnym i wręczmy mu uroczyście ^^

Dohikari

No niestety (a może to i dobrze ;)) ja jestem z 93. Co do albumu to dobry pomysł, tylko ja jestem trochę...niefotogeniczna, więc dla równowagi ja stanę obok Johnnego który jest bardzo fotogeniczny ;)). Co do klaunów- ja nigdy nie słyszałam o tym, że Johnny sie ich boi, to może najpierw gdy go spotkamy zapytamy się go o to. Coś w stylu- "Hej Johnny! Jak tam? Boisz sie klaunów?". Jak powie, że nie to wtedy wyskoczy zza rogu cały cyrk ;))

Lady_From_Burton_World

Taaak, jaaasne, każdy powód jest dobry żeby stanąć koło Johnnego xD. A figę xD.

A co jeśli powie że się boi? Błyskawiczna zmiana kostiumów na piratki xD?

Lady_From_Burton_World

KONIECZNIE!!!!!!!!!!!!

Majus_5

A może każda z nas przebierze sie za jakąś jego postać? ;)) Np. ja mogę udawać Sweeney Todda ;) albo Willego Wonke ;)). To by sie dopiero zdziwił- taka grupa dziwadeł ;))

Lady_From_Burton_World

Dobry pomysł :D Johnny lubi dziwadła xD ja zamawiam Edwarda :D

Dohikari

"Ja najwierniejsza fanka Johnnego Deppa pragnę przyłączyć się do Aniołków Johnnego" :):):):) A jak:D

Oj coś czuje, że jak tam wparujemy to pwoalimy wszystkich naszą siłą rażenia:P

Karolcia_28

Jejku, nie zauważyłam tego wcześniej. ;P

domi888

popłakałam się... :D
to ja chce być albo Beksą albo Jackiem Sparrowem :D

łomatko, chłopak będzie zszokowany naszym widokiem xD xD xD xD xD xD

eM_Barrie

Oj zszokowany zszokowany:) A co tam... Ja mogę być Ichabodem :D

Karolcia_28

hahahahah nie było mnie tu pare godzin i tyle się działo boże hahahaha dobre z tymi klaunami przebrac się i tyle, ale pomysł zeby przebrać sie za jakąś jego postać masakra ja zamawiam hmmm może Sana z Benny i Joon :P hehehe ale my naprawde jesteśmy szalone wszystkie ;) he he nie wyrabiam z tych postów xDD a propo tego busa to może na oknach poprzyklejamy zdjęcia z Johnnym na dokładkę ;) tylko trzeba jakiegos kierowce, ale napewno by zawariował z takim tłumem fanek hehehe a z tą lista to tez niezły pomysł ;) ale bez kitu Johnny będzie bardzo zaskoczony naszym widokiem takie przyjechały fanki z polski xDD