.. ale Johnny to taki facet z którym byłoby ciekawie i zabawnie nawet mieszkając pod mostem xD To mój ideał i obawiam się, że nie znajdzie się jego GoDnY następca. To właśnie facet z którym można spędzić każdą, złą czy dobrą chwilę aż do śmierci. Vanessa to ma naprawdę za co dziękować..
A jak już tak o wieku to ja mam 17 , znaczy teraz skończę. Ojej tylko , zeby on sie tych naszych obrazów nie wystraszył:P
Kamyla lat 16 ;DD
jesli chodzi o pajaców to my mogłybyśmy sie przebrać! wyobrażacie sobie? ogolna dezorientacja przechodniów, banda pajaców szukajaca Deppa xDD
suuuper.
ja jade.
hehehe skoro on lubi obrazy seryjnych morderców to wiecie co mi przychodzi na myśl...ooo nie chcecie wiedzieć :D widzę te gazety!!!!
na pierwszej stronie: "czternastolatka zabiła dziesięć osób, po czym namalowała obraz i wręczyła go aktorowy Johnny'emu Depp'owi w stroju klowna. Popełniła te odrażajace zbrodnie ponieważ dowiedziala się że jej idol kolekcjonuje takie obrazy i chciała zrobić na nim wrażenie. Obecnie dziewczyna przebywa w szpitalu psychiatrycznym i jest pod stałą opieką specjalistów"hahaha:D nie noooo... aż tak źle chyba nie bedzie co??:D i kto tu jest zdrowo WALNIĘTY??? hehehe
(szczerze po waszych wypowiedziach też trudno mi się piszę bo się cała trzęsę od śmiechu) hahaha
Tajest! Z tą telewizją to jest bardzo dobry pomysł, zrobimy coś tak głupiego i szalonego, ze będą musieli nas pokazać, a Johnny zobaczy naszą desperację i poświęcenie i się sam pokaże... a teraz przyznać się - która zna angielski? Coś mu trzeba będzie powiedzieć, same "we love you!" nie starczy, zeby nas zapamiętał, bo to normalne :D Przy okazji - Marta, lat 16.
yyy...z angielskim dogadałabym się najwyżej w sklepie...no, może coś więcej ale do jakiejś konferencji czy czegoś hehe to się nie nadaję:(
ale jednak przydałby się jakiś spec od języka;P
albo pouczmy się francuskiego, johnny jakoś specjalnie chyba też nie mówi po francusku??(a trochę na pewno:P)prościej bedzie się dogadać znając parę słów:D:D:D
"Aniołki Johnny'ego"... :D :D :D xD xD xD <lol2> <lol2> <lol2>
O jesus christ, nie moge wytrzymać ze śmiechu... :D
aczkolwiek świetne propozycje tu padały :]
Tak, przebierzmy się za pajace, namalujmy obrazy, wręczmy pajace, zaśpiewajmy piosenki i miejmy w zanadrzu miękki fotel, lampkę wina i jego ulubione cygaretki, na wypadek gdyby zasłabł z wrażenia :D
o mnie- Gosia, 16 lat skończe 16 marca <ale imieniny 10 czerwca :]>, Kwidzyn
po prostu nie moge ze śmiechu na myśl o nas jako tych klaunach. KOlorowe trampki, oczywiscie nie od pary, wielkie okulary ;DD
czekam na lipiec ;DD
Poznań, urodziny w październiku.
xD
Boże, jak to sobie wyobrażam... ok. 20 osobowa grupa nastolatek z Polski przemierza całą Francję wzdłuż i wszerz w przebraniach klaunów, spiewając hymn ku czci poszukiwanego przez nie Johnny'ego Deppa
xD xD xD
Taka "sława" z pewnością pomogłaby nam odnaleźć Johnnego :D Przecież jakby się o nas dowiedział to MUSIAŁBY spędzić z nami choć jeden dzień ;)
hahah ale by było długi stół z nami, na samym początku Johnny Depp a wokoło mnóssstwo fotoreporterów ;DD
hmmm pokazywali by to na calym świecie, tylko zeby moja mama nie zobaczyla bo zaraz by wsiadła w samolot i zabrała mnie stamtąd hahha do domu
no nie wiadomo:D ale podobno on uważa swoich fanów za "fantastycznych ludzi" i stara się z każdym zamienić choć parę zdań :D:D:D
skoro z każdą chciałby chwilke pogadać no to dzień by wyszedł nie?? zwłaszcza że ja bym chciała więcej niż parę zdań:D ale jakbym musiała to w zupełności by mi to starczyło
Samo zobaczenie go by wystarczyło, ale jak nadawaliby to na cały świat to... :D przecież by nas nie olał :D Poszlibyśmy na pizzę ^^
trzeba by było wynająć całą pizzerie i na drzwich wywiesić: "Wstęp wzbroniony! Nie wchodź jeśli nie chcesz zostać rozerwanym przez FF inaczej zwane Aniołkami Johnnego, które zrobią wszystko dla JD"
E nooo... my to wogóle możemy robić za jego ochrone :D włożymy stylowe,, czarne stroje, ciemne okulary i ihaaaaaa :D
nawiasem: Izabela lat 16 :)
no a jak x) o takie jak my to trudno ;) NIKT w całym show biznesie nie miał by takiej ochrony jak Johnny :D
a do tych czarnych strojów to jeszcze czapki pajaców :D żebyśmy były rozpoznawalne i powiązane z Johnnym ;)
a kto umie prowadzić?? bo jeśli pojedziemy autokarem do Francji to chyba bedzie musiala prowadzic jedna z nas, bo wątpie by któryś kierowca miał w sobie na tyle odwagi by wsiąść z Aniołkami do autokaru ;p;p;p
ja ja ja pojadę:D:D:D co prawda moje doświadczenie z samochodem ogranicza się do obserwowania kierowcy w czasie jazdy, ale spróbować można zawsze co nie???
Ps. oczywiście jeżeli mi zaufacie hahaha
Aniołkom trzeba ufać! xD haha
ja jakby co szybko przejdę kurs prowadzenia samochodu albo motoru- zależy co wolicie :D :D :D
ajj, świetne wakacje się zapowiadają :D
To może zróbmy listę należących do "Aniołków Johnnego"
kto chce być aniołkiem niech w następnym poście napisze "Ja najwierniejsza fanka Johnnego Deppa pragnę przyłączyć się do Aniołków Johnnego"
za trochę spiszemy wszystkich i zobaczymy ile to mniej więcej osób :D
Ja najwierniejsza fanka Johnnego Deppa pragnę przyłączyć się do Aniołków Johnnego
no bo jakżeby inaczej... ;)
musze sobie zakupić bluzke z jego zdjęciem z przodu, a z tyłu z napisem "I <3 Johnny" :D
Gratuluje pomysłu naprawdę super:)
Przeczytałam cały temat naprawdę pozytywne wypowiedzi, oby jak najwięcej takich fanek. Życzę powodzenia i trzymam kciuki:):)oby marzenia się stały się rzeczywistością( w co nie wątpię przy takiej determinacji):):):):)
Aha i jeszcze jedno tak samo dla was jak i dla mnie Johnny to fenomen. Cudowny fenomen:):):)o zabójczym spojrzeniu i niezwykłym talencie aktorskim.
Wiecie co... musimy tez rozważyć jeszcze jedną opcję. Powiedzmy, że czatujemy przed jakimś supermarketem. Nagle wychodzi Johnny... ale nie sam! Z Vanessą i dzieciakami. Vanessa widząc stadko rozentuzjazmowanych fanek biegnących w stronę jej męża wyjmuje z torebki miecz świetlny/gaz łzawiący/karabin maszynowy czy jakiś inny gadżet do zwalczania paparazzich (no co, gwiazdy pewnie noszą coś takiego w torebkach) i zabrania nam zbliżyć się do Johnny'ego. ;D
A tak przy okazji... rocznik '93 jestem. ;)
hej, hej, hej xD
może ustalmy że w przypadku konfrontacji z prasą tudzież Vanessą, pozwolicie mi mówić xD
"To wielki zaszczyt móc poznać zarówno ciebie, panie Depp, jak i twą uroczą małżonkę oraz rozkoszne młodsze pokolenie" ;)
Mała uwaga: Oni nadal nie wzięli ślubu [szkoda, piękna z Nich para].
A co do przemowy dla mnie może być.
"Ja najwierniejsza fanka Johnnego Deppa pragnę przyłączyć się do Aniołków Johnnego" ;)), nie było mnie trochę, a wy sie na dobre rozkręciłyście ;)) pajace z czekolady, aniołki Johnnego, nie mogę przestać sie śmiać ;)). Myślę, że ta opcja na górze z Vanessa z mieczem świetlnym w ręce jest mało prawdopodobna, bo niestety ona jest jedna a nas dużo ;) więc musiałaby nas przepuścić do Johnnego. Już wyobrażam sobie minę mojej mamy gdy ogląda wiadomości i widzi mnie przebraną za pajaca ;) śpiewająca dla Johnnego Deppa w tłumie rozszalałych fanek ;)) to coś takiego jak pielgrzymka, tylko nie trzeba sie modlić ;)) ja mogę wziąć Edzia Nożycorękiego będzie co oglądać w busie ;)) wiecie, skoro Johnny tak lubi malować i sam maluje to ja mam pomysł na prezent idealny- każda wręczy mu własny portret ;) oczywiście namalowany przez nią samą ;) będzie miał idealną pamiątkę. Co do rocznika to ja jestem 93. To jak, ustalamy dokładna datę i jedziemy! Albo jeszcze lepiej- zawieźmy mu nie jednego pajaca a cały cyrk ;)) to się dopiero chłopak ucieszy ;)))
Johnny podobno lubi klauny, ale się ich trochę boi [informacja niesprawdzona]. Więc jak zobaczy cyrk pełen klaunów to dopiero może przestraszyć się i uciec.
"Ja najwierniejsza fanka Johnnego Deppa pragnę przyłączyć się do Aniołków Johnnego" Oczywiście xD
Winona, byłam PEWNA że ty jesteś co najmniej z mojego rocznika :D
I zróbmy album pamiątkowy, zdjęcia grupowe, indywidualne, z podpisami, mailami, adresami i telefonami, a na końcu zostawmy miejsce na grupowe zdjęcie z Johnnym :D. A wszystko to oprawmy w śliczną szatę graficzną i cytaty z filmów z Johnnym i wręczmy mu uroczyście ^^
No niestety (a może to i dobrze ;)) ja jestem z 93. Co do albumu to dobry pomysł, tylko ja jestem trochę...niefotogeniczna, więc dla równowagi ja stanę obok Johnnego który jest bardzo fotogeniczny ;)). Co do klaunów- ja nigdy nie słyszałam o tym, że Johnny sie ich boi, to może najpierw gdy go spotkamy zapytamy się go o to. Coś w stylu- "Hej Johnny! Jak tam? Boisz sie klaunów?". Jak powie, że nie to wtedy wyskoczy zza rogu cały cyrk ;))
Taaak, jaaasne, każdy powód jest dobry żeby stanąć koło Johnnego xD. A figę xD.
A co jeśli powie że się boi? Błyskawiczna zmiana kostiumów na piratki xD?
"Ja najwierniejsza fanka Johnnego Deppa pragnę przyłączyć się do Aniołków Johnnego"
KONIECZNIE!!!!!!!!!!!!
A może każda z nas przebierze sie za jakąś jego postać? ;)) Np. ja mogę udawać Sweeney Todda ;) albo Willego Wonke ;)). To by sie dopiero zdziwił- taka grupa dziwadeł ;))
"Ja najwierniejsza fanka Johnnego Deppa pragnę przyłączyć się do Aniołków Johnnego" :):):):) A jak:D
Oj coś czuje, że jak tam wparujemy to pwoalimy wszystkich naszą siłą rażenia:P
"Ja najwierniejsza fanka Johnnego Deppa pragnę przyłączyć się do Aniołków Johnnego"
Jejku, nie zauważyłam tego wcześniej. ;P
popłakałam się... :D
to ja chce być albo Beksą albo Jackiem Sparrowem :D
łomatko, chłopak będzie zszokowany naszym widokiem xD xD xD xD xD xD
hahahahah nie było mnie tu pare godzin i tyle się działo boże hahahaha dobre z tymi klaunami przebrac się i tyle, ale pomysł zeby przebrać sie za jakąś jego postać masakra ja zamawiam hmmm może Sana z Benny i Joon :P hehehe ale my naprawde jesteśmy szalone wszystkie ;) he he nie wyrabiam z tych postów xDD a propo tego busa to może na oknach poprzyklejamy zdjęcia z Johnnym na dokładkę ;) tylko trzeba jakiegos kierowce, ale napewno by zawariował z takim tłumem fanek hehehe a z tą lista to tez niezły pomysł ;) ale bez kitu Johnny będzie bardzo zaskoczony naszym widokiem takie przyjechały fanki z polski xDD