.. ale Johnny to taki facet z którym byłoby ciekawie i zabawnie nawet mieszkając pod mostem xD To mój ideał i obawiam się, że nie znajdzie się jego GoDnY następca. To właśnie facet z którym można spędzić każdą, złą czy dobrą chwilę aż do śmierci. Vanessa to ma naprawdę za co dziękować..
He he nic sie nie stało...ja robie błędy jak się śpieszę:P A pomysł ze zdjęciami na szybach świetny. Będziemy rozpoznawalne wszędzie, gdzie się pojawimy, nawet jak nie wyjdziemy z naszego hmm...środka lokomocji, jakikolwiek on będzie:D
Pociąg no nie wiem zaczełybyśmy świrować w tym pociągu, a wynająć to by było troche trudno, a taki pociąg z innymi osobami oni by tam ześwirowali ;) hehehe ale pomysł nie jest taki zły ;) a tak propo jeszcze tego busu beda filmy z Johnnym dvd i tv oki weźmy jeszcze muzyke ze Sweeney Todda xDD będziemy słuchać ;) xDD
Nom...a w jednym wagonie zrobimy salę kinową....repertuar- rzecz jasna Depp'owski (ojej jakies nowe słowo mi wyszło) :P
hahaha dobre karolcia jeszcze zamówimy wagon z barem są takie żebyśmy wszystkie nie zgłodniały po drodzę xD xD heheheh
Ciekawa jestem czy jakieś biuro podróży organizuje "wyjazdy na życzenie"... Znaczy żeby zdobyć przewodnika i opiekuna, wtedy problem rodziców byłby z głowy xD
łuu-pociąg! to nawet lepszy pomysł niż autobus :D
mam kolege' który świetnie tworzy z użyciem spray'ów-pomaluje nam wszystkie wagony w Johnny'ego :D
A więc jedziemy pociągiem pomalowanym w Johnnego ze zdjęciami Johnnego na oknach, filmami Johnnego w DVD, piosenka o Johnnym na ustach ;) przebrane z klauny tudzież postaci z filmów Johnnego, na doczepkę bierzemy czekoladowego klauna, cyrk, wielkiego klauna maskotkę i na miejscu robimy album dla Johnnego pełen fotek itd. (ja nadal mam zaklepane miejsce obok Johnnego ;)). Dla Vanessy wygłaszamy mowę, od Johnnego bierzemy autograf, on nam daje róże, potem porywamy go do pociagu i wieziemy do Polski ;)) Podoba mi sie ;)
Winona mi też sie bardzo ten pomysł podoba jestem za :P, a jak mówiłas, że bedziesz miała zapewnione miejsce koło Johnego to ty bieżesz lewą stronę a ja prawa zamawiam zapewnione miejsce koło Johnnego po prawej stronie xDD Nie wyrabiam może jeszcze przyczepimy jakąś taką małą flage na pociągu no żeby wiedzieć, że jesteśmy z polski ;) musimy również jakąś kase uzbierać na ten pociąg ;) nie wiem dokładnie ile kosztuje wynajęcie pociągu z paroma wagonami ale kit coś wykombinujemu ;) xDDD
Winona - na rękach :D w objęciach Johnnego... ah, mimo iż nie sikam na myśl o nim i przede wszystkim jest dla mnie genialnym aktorem, to ta wizja mnie przerasta xD
Świetnie, czyli teraz zostało nam ustalić datę, godzinę, listę obecności i wio... ale będzie niespodzianka:D Najlepiej by bylo pojechać 9 czerwca z okazji urodzin...ale nie mamy wtedy wakacji, chyba,że uznamy szkołę za mniej istotną od spotkania z obiektem naszych westchnień...:) No nic...ja idę spać...pozdrawiam Was dziewczyny i dobrej nocki he he:P
kolorowych snów ^^.
Ej, ja na prawdę chcę pojechać xD myśląc tak realistycznie - można poszukać gdzieś jakiejś informacji w znanym biurze turystycznym czy nie zorganizowaliby dla nas wycieczki :D tylko dla nas, grupa się uzbiera z pewnością, w końcu Johnny ma od groma fanek ^^
Miłych snów życzę ;)
No bez ktu ja też tak czytam te posty w tak naprawdę chciałabym taką wycieczkę poznalibyśmy się nilżej i w ogóle zarąbista wycieczka życia xDD no ale cóż...
wiecie, my tu tak gadu-gadu dla śmiechu, ale marzenia się spełniają :D :D :D
trzeba tylko do nich dążyć dość małymi krokami i mocno w nie wierzyć. :D
Potęga podświadomości. :D Co wieczór trzeba sobie myśleć "pojadę do Johnny'ego Deppa..." i mocno w to wierzyć bez zadawania pytania "ale jak to zrobie?", a nadejdzie taki dzień, że wszystkie powstawiamy tu swoje zdjęcia z Johnnym :D :D :D xD xD xD
a pomysł Winony świetny :D
Nie wiem jak Was, ale mnie rodzice by na razie nie puścili samej :/ może za rok...bo przecież nie będę ich brała ze sobą ;)) tak więc od dziś będę sobie powtarzać przed snem "pojadę do Johnnego Deppa...". Kto wie, może się spełni? :)
Mnie jak na razie samej też by nie puścili...a za rok będę pełnoletnia, wiec nie będę nawet pytać o zgodę :D A co do zabierania rodziców ze sobą to u mnie odpada...bo moja mama już ma pewnie dosyć Deppa w domu he he:P
No z moimi rodzicami to różnie bywa-ale jestem najmłodsza i jak to mówią "kochana córeczka tatusie" :D choć przypuszczam że teraz tez by mnie nie puścili... tym bardziej,że do lipca bym nie uzbierała kasy :D więc musieliby to przedsięwzięcie sfinansować :D
ale do lipca przyszłego roku jeszcze dużo sie może zmienić... ;D
Ja najwierniejsza fanka Johnnego Deppa pragnę przyłączyć się do Aniołków Johnnego
no no troche mnie nie bylo a tu tyle nowych pomyslow padlo a co do kasy to moze by zanlezc sponsorow:) wiem marzenie ale marzenia trzeba spelniac i w nie wierzyc...mam pewien pomysl, glupi ale zawsze jakis: mozna by w to wkrecic telewizje, radio, gazety ogolnie media. w zamian za kase oni mogli by sobie transmitowac nasza podroz (pierwszy taki w Polsce) a rodzice na pewno by sie zgodzili na taki ukalad.. tylko najtrudniej bedzie to zalatwic:(
Sorki, ze na chwilkę wykroczę poza temat, ale nie wiem jak wstawić w swoim blogu obrazów.., pomóżcie prosze:)
Chodzi Ci o fotki do tematu, tak? Bo jeśli tak, to wystarczy założyć nowy temat i kliknąć na "dodaj zdjęcie" obok tematu. Ale nie wiem czy o to dokładnie Ci chodziło?
Chodzi mi wejde w swój profil i jest mój blog...i chcę napisać jakaś notkę i dodać zdjęcia do tej notki.;)
"Ja najwierniejsza fanka Johnnego Deppa pragnę przyłączyć się do Aniołków Johnnego" :D :D :D
Nie bylo mnie tylko troche, a tu juz 2 nowe strony xD Wasze pomysly mnie rozwalaja xD A z tymi prezentami to wymieklam. Wiecie, on tez ma kolekcje sztucznych wasow, moze mu kupimy nowe? xD
ps Ja mam 16 lat :D
Weźcie i mnie!:D Jadę też;p Przedstawie się: Mam lekkiego pierdolca na punkcie Johnny Deppa;)i tyle;p Fajną sobie tu rozmowe prowadzicie, pragne się przyłączyć do dyskusji:)
Foxi, jeśli chcesz należeć do grupy fanek Johnnego ;)) i to tych najgłupszych ;)) musisz napisać "Ja najwierniejsza fanka Johnnego Deppa pragnę przyłączyć się do Aniołków Johnnego ". No i Johnny na pewno sie ucieszy widząc kolejna fankę ;)) w tej grupie ;). Wyjazd jest planowany na lipiec i teraz kombinujemy jak załatwić pociąg i namówić rodziców ;). Może jakiś pomysł? ;))
"Ja najwierniejsza fanka Johnnego Deppa pragnę przyłączyć się do Aniołków Johnnego"
Zrobimy jak w westernach - po prostu jakiś (pociąg) przejmiemy. Co to dla nas? Zterroryzujemy pasażerów, zresztą jak zobaczą tyle klownów i innych postaci to sami uciekną. Ten, jak mu tam, kierowca, zostanie i nie będzie problemu, kto prowadzi. To jak, może być? ;))
to tym bardziej bedziemy w telewizji nie dosyc ze bedziemy paradowac w straojach klaunow po Francij to jeszcze pojdziemy siedziec za porwanie pociagu:)))))))))xD
Mam jedno pytanie- mogę Was dodać do ulubionych? Bo naprawdę świetnie mi się z Wami gada :)). Oczywiście jeśli ktoś ma coś przeciwko to niech mówi wprost ;)
Dodawaj xD też się wczoraj nad tym zastanawiałam ^^'
Załóżmy fanklub :D Nazwa oczywista, "Aniołki Johnnego" a może skoro raczej nie uda nam się pojechać do Francji w te wakacje to się spotkamy :)? Możemy wtedy przygotować prezent dla Johnnego i wysłać mu pocztą. Listów zapewne nie czyta, ale nie zignoruje wieeeelkiej paczki, co nie xD? oczywiście po uprzednim sprawdzeniu czy nie ma tam bomby czy czegoś ^^'
(Ja też was pododaję do ulubionych :)
Ja jestem za :>
Ale w sumie jakby sie tak zastanowic nad tym wszystkim na powaznie (bez brygady poszukujacej, porywania pociagow itd xD) to daloby sie cos takiego wymyslic. Najprostrza sprawa: oboz mlodziezowy w Paryzu. Niektorzy w nocy siedzieliby w hotelu, a my dopiero cala banda wypadamy na miasto :D:D:D I szukamy, pytamy itd, a jakbysmy bardzo chcialay to kostiumy Edziow, Jack'ow, clownow itd itp zmiescilyby sie do bagazy :D Ja tylko jak mam byc clownem to mam warunek, nie chce rozowego nosa, nie lubie tego koloru :P Ale moge byc Raulem Duke'm - nawet mam juz taki niegustowny kapelutek :D
(przeglądając ciekawostki)
"Johnny kolekcjonuje wizerunki klaunów. Ich zdjęcia, grafiki, obrazki zajmują całe ściany w bawialni i sypialni aktora. "
Dziewczyny, chciałybyście zawisnąć w sypialni Johnnego xD? :D:D
Myślę, że niejedna fanka chciałaby sie znaleźć w jego sypialni ;)) niekoniecznie w postaci obrazka ;)) hehe o czym my tu rozmawiamy...;))
Acha Winona, sorrki, ze się powtarzam, ale nie mogę tak zrobić jak pisałaś, bo jak wybieram dodaj nowy wpis czy cos takiego i wpisuje temat to nie ma tam nic takiego jak dodaj zdjęcie:(
ja tez was dodam do ulubionych:)) swoja droga to przed tym wyjazdem (jesli to wypiali) moglybysmy sie spotkac bo narazie mamy pomysly a zero oragnizacji:D
No co ty! Idziemy na zywiol, damy rade! Mamy obsesje - nie mamy kasy, jestesmy walniete- ale niepelnoletnie, bedziemy przejmowac pociag- ale zadna z nas nie umie prowadzic. To wszystko nic xD wazne, ze mamy pomysl i jestesmy zdeterminowane :D A i jak juz porwiemy ten pociag, to ja go moge pomalowac, bo mam juz wprawe w malowaniu jego portretow, a nawet jak nie wymyslimy zadnej piosenki to 2 sa juz w necie i mozemy jakas przerobic :D I trzymamy nasza akcje w pelnej tajemnicy, bo jak sie Johnny dowie, to sie schowa do antyfanowego schronu i tyle go bedziemy widziec :D
A tak jeszcze wracajac do tego, co zrobiliby nasi rodzice, gdyby nas zobaczyli w telewizji.. Ja moglabym sie juz spokojnie czuc wydziedziczona :D Jak kogos spotka ten sam los, to sobie razem zamieszkamy pod mostem :D:D
"Dziewczyny, chciałybyście zawisnąć w sypialni Johnnego xD? :D:D"
Mysza, jaki tekst, lol, nie moge xD xD xD
Do ulubionych-dodawajcie, śmiało :) ja zrobię to samo :)
Jestem za spotkaniem: gdzie, kiedy, o której? ;)
no ustalenie spotkania bedzie trudne bo pewnie pochodzimy z roznych stron Polski:)) ale zawsze mozna cos wymyslic:D
Choćby zaraz he he :d Dla Aniołków zawsze trzeba znaleść wolną chwilę:) A w wakacje to obowiązkowo:)