Johnny Depp

John Christopher Depp II

8,8
247 797 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Johnny Depp

wlasnie dostalam autograf, raaaany zaraz chyba padne ze szczescia;D;D;D;D;D;D;D;D i czekalam tylko miesiac:):)

Asiek03

zamiast tak sie cieszyć załatwiłabyś innym fanom autograf.......

hanson

gratulacje Asiek,a jeśli się czegoś pragnie hanson to trzeba się o to chociaż troszkę postarać ;-)

fenix

Congratulesions!!!

fenix

to załatw mi taki autograf... oby był oryginalny

hanson

wyślij list z prośbą,poczekaj od miesiąca do roku ;-) i bam,masz autograf,mam nadzieję że Ci się uda

fenix

ok, sprobuje może się uda
<za krótki><za krótki>

Asiek03

dziekuje dziekuje:):):D wystarczy wyslac i juz- mi sie wydaje ze to oryginal, bo sa odciski od markera:) a nawet jesli to tylko autopen to i tak jestm happy:)

Asiek03

congrats. !

Asiek03

Gratulacje! :D

Na jaki adres wysłałaś?

p.s. U Ciebie też wisi nad łóżkiem, bo było już kilka takich tematów i inne dziewczyny pisały że powiesiły nad łóżkiem ^^ I ja też chce :D

Asiek03

adres:
Johnny Depp 9100 Wilshire Blvd.
Ste. 500 CA, 90212 USA

do srodka wrzucilam kupon miedzynarodowy i moj wypocony liscik i wyslalam priorytetem, coby go pilnowali po drodze no i jest:):):)
zawisnie w zlotej ramce na scianie hehe:)

Asiek03

Czyli adres taki jak wszędzie podają. Ja za to mam problem, bo u mnie na poczcie wycofali kupony międzynarodowe... :/ Ile taki kupon kosztuje to może powiem cioci z Łodzi żeby mi kupiła kilka bo niedługo przyjedzie :D
A myślicie, że jeżeli wyśle bez kuponu to też wypali? ;/

Asiek03

ojj watpie bo ten kupon jest po to, zeby oplacic list powrotny, jak go nie wsadzisz to nie przysla z powrotem...jest jeszcze inny adres, do francji i na Vanesse ale ja wolalam na ten, bo jest pewniejszy:) taki kupon kosztuje 4,50,a calosc mnie wyniosla ok 8, bo wyslalam priorytetem...ale sie oplacalo:)

Asiek03

No to dzwonie do cioci, niech mi kupi kupon :D

http://i87.photobucket.com/albums/k137/Kreepie/JDepp1038-1.jpg o to zdjęcie chodzi? Jeżeli tak, to tak. Wszyscy na forum takie zdjęcia dostali :D Chociaż ja bym wolała ładniejsze :)

Asiek03

A zdjęcie dostałaś takie same jak większość czyli takie niebieskie ?
Jak np. tu: http://www.fanmail.biz/mboard/viewtopic.php?t=85113

Cattheriine

tak, to niebieskie, tylko podpis jest w troszke innym miejscu:)

Asiek03

A co do tego podpisu to gadali że maszyna robi. Zaraz znajde ten tema i dam adres ^^

Nieaktywny_2

no podobno autopen, w sumie bym sie nie zdziwila- Johnny musialby miec reke ze stali zeby te wszystkie zdjecia podpisywac, ile tego musi byc:) ale nawet jesli maszyna, to wzor podpisu musi byc oryginalny, a mi to wystarczy:) tak naprawde nie da sie tego sprawdzic, wiec wole wierzyc ze to Johnny osobiscie zlozyl swoj podpis na zdjeciu ktore mam teraz przed soba:)

Asiek03

mam
http://www.filmweb.pl/topic/777927/autograf+Johnnego.html

Nieaktywny_2

no wlasnie... ale co tam :):):):)

Asiek03

gratuluję autografu! Sama niedawno dostałam! :)

Majus_5

Mam pytanie do szczęśliwych posiadaczy autografu Johnny'ego... Pisaliście coś w tym liście? Jeśli tak to co? Wstyd się przyznać, ale nie znam za bardzo angielskiego. ;P

blumenkohl

Podpisuję się pod twoim pytaniem Kate :)

Asiek03

O MOJ BOZE!!!!!
wlasnie dostalam autograf, raaaany zaraz chyba padne ze szczescia;D;D;D;D;D;D;D;D

No nie mogę... Ile Wy macie lat dziewczyny? Po piętnaście? Trzynaście?
Normalnie jakbyś wygrałą szóstkę w totka!
Jeszcze sobie jego brudne gacie powieście nad łóżkiem.
I wbrew temu co pewnie myślicie: TAK, jego zużyte majty, czy skrpety też śmierdzą... :)
Czy nie lepiej poszukać sobie jakiegoś "żywego" chłopaka, a nie wzdychać do aktora?

Pozdrawiam serdecznie dziewuchy! :-)

macius_4

Zazdrosny czy jak?

Mam chłopaka żYWEGo jak to ty napisałeś, ale aktora tez lubie. Co by z aktorami było gdyby nie było fanów?

Nieaktywny_2

Madziu gratuluje posiadania żywego obiektu kultu zwanego chłopakiem! Naprawdę! :)
Zazdrosy nie jestem, bo i po co i o co?
Wy pewnie nigdy nie poznacie Mr Deppa, ja pewnie nigdy nie poznam Was drogie Panie, więc nie ma o co być zazdrosnym.
Ciekawi mnie po prostu Wasze podejście do całego tematu. Jasne, że można aktora lubić. Jego grę, umiejętności, styl życia. Tylko nie rozumiem tego podejścia pełnego euforii i takiego ślepego zapatrzenia (nie piszę tu akurat o Tobie, raczej ogólnie o "fankach"). Wycie z radości bo jakaś maszyna wbiła gdzieś na drugim końcu świata parafkę Pana Deppa jest dla trochę...śmieszne. :-) Aktor nawet nie pomyślał pewnie o osobie do której leci zdjęcie, czy plakat. A tu taaaaka radość.

P.S. Do egipcjanki pod spodem ;) Proszę: tylko nie "Maciek". Może być Maciej po prostu, a najbardziej lubię Maciusia. Dziękuję.

Pozdrawiam dziewoje! :-)

macius_4

Dziewoje... O szit... :/ Z kim ja tu gadam.
Maciusiu (<- jak już tak bardzo chcesz) No sory bardzo, ale jakbym kiedyś poznała Dippa to bym się z Ciebie śmiała. :D Skąd wiesz czy nie poznasz którejś z fanek? A może zbiegiem okoliczności trafisz na nią gdzieś na ulicy.

macius_4

"żywego obiektu kultu" a to już zależy, bo Ciebie np "kultem" bym nie nazwała...

Nieaktywny_2

Madziu. Czytaj ze zrozumieniem..
Nie masz nazywać MNIE swoim obiektem kultu bynajmniej. Nie o tym pisałem.
Sama pisałaś, że masz chłopaka, więc dla Ciebie powinnien on być takim obiektem. Tyle. :)

"Dziewoje... O szit... :/ Z kim ja tu gadam. "
Z Maciusiem.

"Maciusiu (<- jak już tak bardzo chcesz)"
Nie chcę, nie wymagam...tylko proszę. To różnica.

"No sory bardzo, ale jakbym kiedyś poznała Dippa to bym się z Ciebie śmiała. :D Skąd wiesz czy nie poznasz którejś z fanek? A może zbiegiem okoliczności trafisz na nią gdzieś na ulicy."

Nie wiem tego na pewno. Dlatego pisałem "pewnie nie poznam". Jednak, przyznasz - szanse są niewielkie ;)

Pozdrawiam dziewczęta ;-)

Asiek03

No dobra Asiek03 powracając do tematu (i ignorując wypowiedź Maćka) co napisałaś w tym liście i po jakiemu???

CristineHolly

nie wiem czy to co napisalam bylo poprawne jezykowo, ale to bylo cos takiego:
Hi
My name's Asia and I live in Poland. I know you probably won't even read this letter but I want to say that you're my favourite actor- you're the greatest actor I've ever seen. I admire your talent and modesty and I would be very pleased to get your autograph.
I hope you'll answer.
Best wishes,
Asia

I to by bylo na tyle. A co do tego co pisal Macius:) to tez mam chlopaka, i troche wiecej niz 13 lat- a to, ze Johnny jest moim ulubionym aktorem nie znaczy ze sikam ze szczescia za kazdym razem jak go widze- a z autografu sie ciesze jak cholera, bo to fajna rzecz, nawet jesli nie jest podpisany osobiscie. jest w tym cos zlego?

Asiek03

Absolutnie nic złego! :) Całkiem normalne że się cieszysz z autografu i lubisz jakiegoś aktora. Podejście i to co teraz piszesz jest jak najbardziej w normie, jednak przyznasz, że Twój pierwszy post był...trochę w innym klimacie ;)

Trzymaj się ciepło!

macius_4

wiem, wiem, trosik przegielam, ale pisalam to 5 minut po otwarciu koperty i jakos tak wyszlo...:)

Asiek03

Dobrze...Maciuś...

użytkownik usunięty
Asiek03

a ja nie dostałem autografu:(
napisałem do Johnnego i zamiast oczekiwanego autografu z pozdrowieniami i całuskami dostałem gumową kaczkę:( i nie wiem co to oznacza:(

Ja tu tylko widze zazdrość chłopaków na tym forum...Dziewczyny nie zauważyłyście ,że praktycznie więkość na tym forum to chłopacy nas wyzywają,wyśmiewają itp...

Moim zdaniem to poprostu zazdrość..............

może to delikatna aluzja do częstszych kąpieli ;-)

fenix

źle wskoczyło,to do tej kaczki było...

Asiek03

Asiek, dzięki. ;-)

Zgadzam się z Wami, chłopcy są zazdrośni i dlatego piszą takie głupoty. ;P

blumenkohl

O tak! Dziewczyny górą!

A dla chłopców rada: Z PzK jest jeszcze Keira Knightley :) Więc tam sobie popiszcie. Chociaż bez was to by było trochę nudno...

Nieaktywny_2

a jaką macie pewność,że ktoś nie robi sobie z was jaj??
przecież to może nie być prawdziwy autograf.
wy piszecie listy niby do niego a całkiem ktoś inny je czyta i ma z tego niezły ubaw...
bez urazy, ale ja bym w to nie wierzyła

hanson

My też nie wierzymy. Przecież pisałyśmy że to maszyna robi Jego podpis, a listów on na pewno (!) nie czyta. Radzę przestudiować całą rozmowę wstecz oraz kilka innych tematów...

blumenkohl

IRONIA ON

Zostałem zdemaskowany! Jestem tak bardzo zazdrosny o Was dziewczyny!
A zwłaszcza o Ciebie szczególnie kate..
Upatrzyłem sobie Ciebie dawno i teraz nie mogę przeboleć, że jakiś Janek Depp mi Ciebie prząta sprzed nochala!!

IRONIA OFF

Zejdź na ziemię.. ;-)
Pisałem już o zazdrości parę postów wyżej..

Asiek03

Maciuś, szurnięty jesteś, wiesz? ;P

blumenkohl

OoOoO! Witam Kate! :D Maciuś ma nie po koli w głowie...

Nieaktywny_2

Koli (coli) nie pijam.. ;)

Dla mnie bardziej nie pokolei w głowie ma osoba, która może uważać, że jestem zazdrosny o jakiegoś aktora..
Czy jeżeli bym teraz napisał, że UWIELBIAM Sharon Stone czy inną Pamele Anderson (ble!) to będziecie zazdrosne?
Zgaduję, że nie więc po co piszecie takie głupotki? :-)

Pozdrawiam kobietki! :)

macius_4

ja będę zazdrosna, ty świnio!

Nieaktywny_2

No to pokazałaś swoją klasę w tym poście..nie ma co.

Nie pozdrawiam.

macius_4

ej sorry ale jesli tak Ci te nasze teksty przeszkadzaja, to po jaka cholere czytasz to forum? moze i piszemy glupoty:) ale chyba po to jest to forum co nie?;P:P zreszta patrzac na inne tematy mam wrazenie ze akurat w tej rozmowie jest wyjatkowo malo zachwytow dotyczacych Johnny'ego:P:)

Asiek03

Po to czytam by móc upewnić się, że jesteście nastoletnimi gówniarami przed egzaminem gimnazjalnym :)

nie, idiotko, oświecę Cię; FORUM NIE JEST po to, by pisać GŁUPOTY.

Głupoty to możesz sobie pisać u Madzi czy innej 'forumowiczki' na oknie gg, a nie tutaj się kompromitować wraz z nią i resztą bandy.

Anastazja_2

teraz ja Cie oswiece: nie jestem nastoletnia gowniara przed egzaminem gimnazjalnym i nie zycze sobie tekstow typu "idiotko". bede pisac to co mi sie zywnie podoba a Tobie nic do tego. jak Ci sie cos nie podoba to zaloz sobie temat opiewajacy jego cudowne zdolnosci aktorskie itd a nam zostaw kompromitowanie sie.