Johnny Depp

John Christopher Depp II

8,8
247 797 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Johnny Depp

czy wie ktoś czy TVP 1 lub TVP 2 będą wyświetlać gale rozdania oskarów, bo na jakimś forum ktoś się wypowiedział że Oscary nie zostały wykupione przez TVP :( :( :(

użytkownik usunięty
magia91_2

Nie wiadomo jeszcze czy TVP wykupiło licencje, nie ma jeszcze prawdziwych rzetelnych informacji. Te krążące po forum tez nie są do końca sprawdzone.

A reszta to tylko plotki i niedomówienia...

hej ale gdyby to była prawda to może byśmy napisali do TVP i może by się zlitowali. Podobno oscary będą tylko na canal+. ja tego programu nie mam. troche kicha, mogli by puścić to na podstawowym.

NonaT

Popieram! Też nie mam canal+ :/. Mogliby puścić to na czymś normalnym ;)

użytkownik usunięty
magia91_2

Ja chcę oscary!
Myślę, że jest jednak szansa, że tvp wyemituje oscary, bo niminację dostał "Katyń", a to przecież polski film.

magia91_2

Z tego co pamiętam, to na tvp1 nigdy nie było Gali Rozdania Oscarów.

Ja mam ro szczęście ze posiadam canal +

zuzins

no co ty! oscary przecież zawsze były na tvp1:D

co do tematu, z tego co czytałam nie będzie ich na tvp1 tylko na canal+. TVP1 nie wykupiła praw do emisji, ponieważ miały małą oglądalność i im się nie opłacało, a co do Katynia to nie podejrzewali, że dostanie nominację. Nie wiem czy są to już prawdziwe informacje, w każdym razie ja tak czytałam.

magia91_2

O ile dobrze pamiętam to Oscary były zazwyczaj na TVP2, a nie na TVP1. ;D Mam nadzieję, że telewizja polska wykupi jednak tą licencję czy coś, gdyż nie mam Canal+, a bardzo bym chciała obejrzeć galę. I to nie tylko ze względu na nominację Deppa. ;P

blumenkohl

Jeśli będą znane już jakieś daty i godziny emisji na TVP to prosiłabym o napisanie, bo nie mam Canal+, a zależy mi na oglądnięciu tej gali

Kasia9292

Oscary zawsze były w tvp. nie wiem co oni świrują w tym roku, ale też słyszałam, że ma ich nie być :/ tylko na Canal + a to jest nie fair!!!!!!

użytkownik usunięty
Karola

Zgadzam się, z wami, tym bardziej, że w tym roku jest mocny polski akcent i jeżeli ,,Katyń"nby wygrał (a i to trzeba założyć, w końcu jest nominowany) to telewizji polskiej będzie łyso, że tego nie pokazała.

Nie mam kablówki, więc też nie włączę, jesteśmy zdani na laske TVP. Mam nadzieje, że jednak może puszcza, chyba nam tego nie zrobią...

Pech. Nigdy specjalnie nie zalezalo mi, zeby obejrzec gale oscarowa, a w tym roku, gdy nie moge sie wrecz na nia doczekac, TVP jej ne wyemituje...

Astartte

Ja oglądam co roku i nie mogę uwierzyć że tvp wytnie taki bandycki numer w tym roku!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

magia91_2

U mnie w telewizorze będą transmitować jednocześnie na TVP 1 i TVP 2. Nie wiem jednak jak u was to będzie...

© Copyright © Ojciec Polak™ Wszelkie prawa zastrzeżone. Nie należy kopiować żadnej części tego czegoś.

Erotyczna_Fala_Namietnos

Mam ten sam problem co Szara... A ktoś wie o której to mniej więcej godzinie będzie??

L_M

Właśnie czytałam w bodajże w Gazecie Wyborczej że TVP nie przewidział polskiego AKCENTY, więc mozemy zrocić pa pa naszej gali :(

magia91_2

Właśnie czytałam w bodajże w Gazecie Wyborczej że TVP nie przewidział polskiego AKCENTY, więc mozemy zrocić pa pa naszej gali :(

użytkownik usunięty
magia91_2

http://www.petycje.pl/2897

Jeżeli wam zależy to podpiszcie - petycja dotycząca transmisji gali Oscarów

ejj czyli tej gali nie będzie a kiedy wogóle ma być...jakiego dnia

Ulcia_6

bodajże 24 lutego. mam nadzieje że będzie w tvp. tak jak szara nigdy jakoś nie interesowalam się tym. ale teraz i Katyń i johnny...trzeba obejrzeć. szkoda tylko że nie mam kablówki ;/

kamilakamila

No właśnie ja to samo. Właśnie o to chodzi ,że Katyń jest nominowany...no Depp też hehe OBY było :)) na TVP.

dzięki za odp :)

magia91_2

fajnie że nie mam Canal +
fajnie że w TVP nie bedzie transmisji.
super :/

a tak wogóle to że jest mała ogladalność nie znaczy że mają sobie olać sprawe, przez co pokrzywdzili tych co chcileli ogladać. parówy jedne -.-*
tak nie może być.

Kadanada_Hadness

http://film.interia.pl/news/nie-bedzie-oscarow-w-tvp,1047966?source=rss

no to sprawa jest niestety zamknięta ;((

kamilakamila

Jak to nie będze?! to chyba jakiś żart?? dlaczego:(

magia91_2

Szanowna Redakcjo Telewizji Polskiej,
Zwracam sie do was z pytaniem czy tegoroczna gala rozdania Oskarów zostanie wyemitowana na programach TVP1 lub TVP2. Jako że jaką z nominacji na film nieanglojęzyczny nominacje dostał nasz Katyń , sądze że ta Gala będzie wyjątkowa,
dlatego chętnie bym ją zobaczyła ze znajomymi> Była bym Bardzo wdzięczna za Waszą odpowiedź.
A OTO CO MI ODPISALI
Witamy
Jest nam niezmiernie przykro, ale w tym roku Telewizja nie będzie transmitowała tej gali. Wszelkie prawa do niej uzyskał Canal+
Zespół ds. Kontaktów z Widzami

magia91_2

eee ;/ Ale chamstwo!
p.s. Katyń, dobre :D Tak na serio to chodzi o Dippa?

Nieaktywny_2

Przegięcie. Płaci człowiek te wszystkie abonamenty i nawet raz w roku nie może sobie obejrzeć Oscarów. ;/

blumenkohl

O tak... A w dodatku Oskary to najważniejsza i najlepsza nagroda, więc mogli by się zlitować i puścić to miss'ek.

Nieaktywny_2

Jeśli nie mają wykupionej audycji prosto ze Stanów, to może mogli by Prosto od Canal + wykupić , wystarszy troche ruszyć główką, ale komu się chciało... ( mówie o TVP )

magia91_2

co za mongoły.
nie no niewytrzymam. to żenada.
to najważniejsze nagrody filmowe no jak tak można.

Kadanada_Hadness

Ej no już szczyt!!!!!!!!!!!!! Świetnie bo nie mam Canal + cóż trzeba żebrać od tych co maja satelitę żeby nagrali :D i się podzielili.... tvp zeszło na psy!!!!!!!!!!!!!!!!!

Karola

a może polsat czy tvn spróbują postarać sie o audycję? skoro nie bedzie w tvp, dla nich byłby to duży zysk, tym bardziej przy polskich akcentach tegotocznej gali...

kamilakamila

*tegorocznej oczywiście

użytkownik usunięty
kamilakamila

Ja myślę, że zysk byłby marny, ale oczywiście bym się cieszyła. :)

Wydaje mi się, że jeżeli jakaś stacja zdecyduje się na coś takiego, to będą to jedynie skróty najważniejszych rzeczy typu wręczenie statuetki za najlepszy film i ewentualne nagrodzenie "Katynia". Przemówienia Johnny'ego raczej nie zobaczymy. ;P

blumenkohl

ej, ja do nich napisałam jakiś tydzień temu, czy transmisja będzie. też odpisali, że canal+ dostał licencję.
ALE napisali też, że być może wyemitują retransmisję, aczkolwiek jest to jeszcze niepewne. -.-
KURNA.

mennie_moe

Retransmisje...... czyli obcięte do granic możliwości coś?!?!?!?! Bo przecież na pewno nie całość..... masakra!!!!!!!!!!!

Karola

nikt nie powiedział, że to będzie obcięte.. o.O transmisja to emisja na żywo, czy nie tak ? re-transmisja. tak jak re-play. czyli powtórka z transmisji. emisja, ale nie na żywo. jak milionerzy ;]

mennie_moe

Ja chce Oscarów!!!

HekateV

a ja mam nadzieje ze coś sie znajdzie później w necie.... iinnej opci nie widze

maga89

w necei.... ale to nie to samo, dlaczego nie może byc tak jak w zeszłym roku, najpierw filmy później Oscary, przed telewizorem do 7 rano....:)fajnie było

HekateV

Wlasnie przeczytalam na stronie Canal +, ze sa oni jedyna telewizja, ktora pokaze Gale Oscarow. Transmisja odbedzie sie z 24 na 25 lutego o godzinie 2:00 w nocy. Skrocony przebieg uroczystosci Canal + wyswietli 26 lutego o 21:00.

Anka21

"Skrocony przebieg uroczystosci Canal + wyswietli 26 lutego o 21:00."

czyli NIC oprócz krótkiej wzmianki w wiadomościach nie bedzie w tvp?

kamilakamila

TVP 1 jak ktos juz wyzej napisal byc moze wyemituje retransmisje. Ale sa to tylko przypuszczenia.

Anka21

No to super nie ma canal+ nie ma oskarów, nie mam canal+ nie bede widziala oskarów. Zalamka na maksa :(

_LadyGirl_

Ja też nie mam...ale napewno będa na internecie :))

magia91_2

Debilstwo! Chamstwo!
Dlaczego... dlaczego... ?!
Od dzisiaj nienawidzę TVP a kocham Canal+ i YouTube!
Nienawidzę!

magia91_2

dlaczego nie mam Canal +
i krótka retransmisja. Łaske mi robią?
wyglada na to że jednak moge liczyć tylko na youtube.

ja chce Oscaaary!!
:|

Kadanada_Hadness

Ja na szczescie mam Canal + ale na drugi dzien jade do Londynu!!! I to chyba wczesnie rano! Wiec raczej tez nie obejrze. Ale pozostaje jeszcze radio...

magia91_2

nie dość, że trzeba płacić abonament, na okrągło puszczają same powtórki, mody na sukces, to jeszcze nie wyemitują Oscarów.
Hańba.

Kadanada_Hadness

No właśnie - a w radiu coś będzie?? Ktoś wie?