czy wie ktoś czy TVP 1 lub TVP 2 będą wyświetlać gale rozdania oskarów, bo na jakimś forum ktoś się wypowiedział że Oscary nie zostały wykupione przez TVP :( :( :(
Ja też poszerzam grono nie mających canal+:( Może ktoś kto ma ten durny kanał będzie siedział jednocześnie przy kompie i informował nas na bierząco co się dzieje:)? A jak nie to od rana na youtube wchodzić i net przeszukiwać...
Leca w kulki... Gnoje w ubieglym roku puszczali tych trzech kretynow gadajcacyh o dupie maryni, z tymanskim na czele, zamiast czerwonego dywanu, spozniali sie z przelaczaiem na transmisje a w tym roku w ogole nie transmituja:/ Ale zeby finansowac te gowniane prawicowo religijne programy to maja pieniadze, zeby produkowac ten jeb*** klan tez! Gowno mnie obchodzi ze nie sadzili ze ten cienki Katyn dostanie nominacje. Rzadza tam chyba sami kretyni z klapkami na oczach, niech transmiutja jakas msze swieta najlepiej zamiast oscarow!!
buhahaha! Tak to o telekamery. A śmieje się z tego, ze powiedziała mi to koleżanka i sama nie wiedziałam. Ale przypał ^^...