Johnny Depp

John Christopher Depp II

8,8
247 797 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Johnny Depp

czy wie ktoś czy TVP 1 lub TVP 2 będą wyświetlać gale rozdania oskarów, bo na jakimś forum ktoś się wypowiedział że Oscary nie zostały wykupione przez TVP :( :( :(

magia91_2

Ja też poszerzam grono nie mających canal+:( Może ktoś kto ma ten durny kanał będzie siedział jednocześnie przy kompie i informował nas na bierząco co się dzieje:)? A jak nie to od rana na youtube wchodzić i net przeszukiwać...

Wampiratka

Jak znajdziecie na youtube jakieś skróty z Oscarów to wiecie gdzie mnie szukać, nie? ;P

blumenkohl

Leca w kulki... Gnoje w ubieglym roku puszczali tych trzech kretynow gadajcacyh o dupie maryni, z tymanskim na czele, zamiast czerwonego dywanu, spozniali sie z przelaczaiem na transmisje a w tym roku w ogole nie transmituja:/ Ale zeby finansowac te gowniane prawicowo religijne programy to maja pieniadze, zeby produkowac ten jeb*** klan tez! Gowno mnie obchodzi ze nie sadzili ze ten cienki Katyn dostanie nominacje. Rzadza tam chyba sami kretyni z klapkami na oczach, niech transmiutja jakas msze swieta najlepiej zamiast oscarow!!

Dynekk

A apropo czerwonego dywanu to mać coś dzisiaj podobno być o 19:45 na TVP2... Ale nie mam pewnosci.

Dynekk

Poza tym... czy przez oscar.com nie nadaja audycji na zywo?

Dynekk

Madzia, chodzi Ci o Telekamery Teletygodnia? ;D

blumenkohl

Kate pewnie tak bo dzisiaj sa one na TVP2 moze madzia zle przeczytala...hehe

Ulcia_6

buhahaha! Tak to o telekamery. A śmieje się z tego, ze powiedziała mi to koleżanka i sama nie wiedziałam. Ale przypał ^^...

magia91_2

dlaczego to jest zawsze z niedzieli na poniedziałek :( ;/