daj adres ;D też wyśle :) a co!
a w ogóle, to te zdjęcia z autografem sa jakiej wielkości? bo musze sie zaopatrzyć w jakąś ramkę... ;))
i co-musze tam napisać "Dear Johnny bla-bla-bla I really want got your autograph, ther's my address..." ?
Winonka a co ty adres podajesz nam :) i nazwisko hehehe ;) Hehe ;D Przejdziemy się do Ciebie ;D na kawke ;D
Winoka szlak :D nie szlag? chyba? Chociaż nie wiem hahaha...mi już odbija ;D ej to kiedy się wybieramy na kawke hyhyhyhyhy:D oczywiście świruje ;)
Błagam niech wszyscy zgłoszą tamten post do usunięcia!!! Ja naprawdę nie chciałam dać adresu!!!!! BŁAGAM WAS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Matko Święta, już 4 temat? Znaczy kontynuacja... Ależy wy pędzicie. I pozwólcie że nie przeczytam tamtego tematu, bo nie mam czasu. O czym gadacie?
tak o rozmawiałyśmy o tym tajemniczym tatuażu Johnnego i się zastanawiałyśmy co to może być i gdzie doszłyśmy ze ma wszystkich imiona z nas wytatuowane...
A teraz dziewczyny wysłają do Johnnego list :D
ejj jak to jedziemy do Winonki na kawkę :D przecież :D ;) hehehe...a tak poważnie to napewno nikt znaczy tak mi się wydaje nie wbije Ci się do chaty
Czyli ze gdzie ma te imiona ? :D Możesz mi bardziej przybliżyć <prosi> ?
Winona- pozgłaszam kilka razy. A dawać jakiś komentarz?
Ja chyba też wyślę... Ale czy to napewno jego e-mail? Nie prywatny no bo ten mają pewnie tylko jego znajomi, a publiczny... Hmm... Nie jestem do końca przekonana... Hehe... :D A wogule musze zajrzeć do słowniczka bo niektórych słów na angielski nie potrafie przetłumaczyć...
hehehe:))...
No właśnie ja sądze ,że te tatuaże ma na nogach iż na plecach nie ma wogóle ani jednego tatuażu...Chociaż nie wiem :P
Dzieki Ulcia :) Myślę,że nikłe są szanse by dowiedzieć sie o ten tajemniczy tatuaż :P Johnny nigdy nie zdradziłby swego sekretu.CHociaż...kto wie :P
wiecie, tego właśnie nie lubie w filmwebie :| jak wyślesz to koniec-żadnej edycji ani usuwania własnych postów :|
W tym komentarzu można napisac, że udostępniłaś swoje dane(przypadkowo) i chciałabyś żeby ten post był usunięty.
Ja niee wiem jaki? Ale wcześnie ktoś napisał ,że ,,I love Angels'' (ale to wiecie chodzi o nas) hehe ale tak naprawde to NIKT nie wie jak ten tatuaż wygląda... tylko Johnny
I właśnie ktoś miał napisać list do niego z proźbą aby nam zdradził jak on wygląda(tatuaż)...tylko małe prawdopodobowieństwo ,że odp... :((...ale trzeba mieć nadzieje...
NIE UMIE TŁUMACZYĆ WIEM :P POPLĄTAŁM WSZYSTKO:P
Zrozumiałam. A co do tatuaży to:
http://www.filmweb.pl/topic/668271/KIM+JEST+KATE+.html
:/
A wiadomo chociaż gdzie jest ten tatuaż? Bo jak nie to ile opcji zostaje? Bo wiecie, na rękach, twarzy xD, nogach itp co widać to chyba go nie zrobił...
Hmm...ktoś mówił ,że może za uchem może na głowie i go nie widać bo włosy zasłaniają a Johnny ma je długie ;D
Na plecach nie ma wogóle tatuaży bo widział zdjęcie...To może na ........
Ej dziewczyny! Nie piszcie juz nic (przez 5 minut) tylko zgłaszajcie do usunięcia, bez komentarza itd. Już 100 razy było zgłaszane xD
Laski:
AKCJA URATOWAć WINONę!
3
2
1
...
już!
Boże, dziękuję Wam, bo ja już siedzę przed tym monitorem i rycze i zgłaszam ten pierdolony post do usuniecia :((
Wyżej Winonka napisała nam jaki mail do Johnnego wysłała i pzez przypadek podała adres... swój... I teraz zgłaszamy do usunięcia.
Ja też zgłaszam. Jeszcze chyba nikt tyle razy nic nie zgłosił xD 137 jest obecnie. Nie mogłaś jakiegoś przekleństwa napisać? ;P