Johnny Depp

John Christopher Depp II

8,8
247 797 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Johnny Depp
Lady_From_Burton_World

A podałabyś adres mailowy?może i ja bym się zebrała... :)

verena_3

Hejka i jak z tym listem?

Lady_From_Burton_World

daj adres ;D też wyśle :) a co!
a w ogóle, to te zdjęcia z autografem sa jakiej wielkości? bo musze sie zaopatrzyć w jakąś ramkę... ;))

eM_Barrie

jacobst@unitedtalent.com

Lady_From_Burton_World

Verena DODAJĘ CIĘ DO ULUBIONYCH :D

Ulcia_6

i co-musze tam napisać "Dear Johnny bla-bla-bla I really want got your autograph, ther's my address..." ?

eM_Barrie

Idę uczyć się jeszcze na matme ;P będe miała spr z stożków walców itp...bleeeeee pa :D

eM_Barrie

Winonka a co ty adres podajesz nam :) i nazwisko hehehe ;) Hehe ;D Przejdziemy się do Ciebie ;D na kawke ;D

eM_Barrie

Winoka szlak :D nie szlag? chyba? Chociaż nie wiem hahaha...mi już odbija ;D ej to kiedy się wybieramy na kawke hyhyhyhyhy:D oczywiście świruje ;)

Ulcia_6

Oki zgłosze moment :D hehe!! Bo może sie w nie powołane ręce dostać i by było źle hehe

Ulcia_6

Błagam niech wszyscy zgłoszą tamten post do usunięcia!!! Ja naprawdę nie chciałam dać adresu!!!!! BŁAGAM WAS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Lady_From_Burton_World

Ej...To kto wysłał listy do Johnnego?

Lady_From_Burton_World

Eeee tam winonka nie przejmoj sie... Przeciez ci nikt do chaty nie wleci... :D (chyba)

użytkownik usunięty
Ulcia_6

Matko Święta, już 4 temat? Znaczy kontynuacja... Ależy wy pędzicie. I pozwólcie że nie przeczytam tamtego tematu, bo nie mam czasu. O czym gadacie?

Ciara zgłos mój post do usunięcia te ten o meilu do Deppa plis!!!

tak o rozmawiałyśmy o tym tajemniczym tatuażu Johnnego i się zastanawiałyśmy co to może być i gdzie doszłyśmy ze ma wszystkich imiona z nas wytatuowane...

A teraz dziewczyny wysłają do Johnnego list :D

Ulcia_6

To Madzia w skrocie ;D

Ulcia_6

ejj jak to jedziemy do Winonki na kawkę :D przecież :D ;) hehehe...a tak poważnie to napewno nikt znaczy tak mi się wydaje nie wbije Ci się do chaty

użytkownik usunięty
Ulcia_6

Czyli ze gdzie ma te imiona ? :D Możesz mi bardziej przybliżyć <prosi> ?

Winona- pozgłaszam kilka razy. A dawać jakiś komentarz?

Ulcia_6

Ja chyba też wyślę... Ale czy to napewno jego e-mail? Nie prywatny no bo ten mają pewnie tylko jego znajomi, a publiczny... Hmm... Nie jestem do końca przekonana... Hehe... :D A wogule musze zajrzeć do słowniczka bo niektórych słów na angielski nie potrafie przetłumaczyć...

Ulcia_6

no właśnie sie zdziwiłam że ze wszystkim
już zgłosiłam kilka razy, don't worry :)

użytkownik usunięty
Ulcia_6

Mogę też zgłosic? Bo nigdy tego nie robiłam...:D Przy okazji pomogę:)

Hehe możesz ejj dziewczny nie chce mi się uczyć z matmy Help!

Ulcia_6

ja nie daje komentarza dzieki za te zgloszenia

Ulcia_6

nie ucz się, olej to, ściągniesz, albo costam :D

Ulcia_6

przecież i tak wszyscy wiedza, że tylko po to pisałas Madzia xDD ^^

eM_Barrie

hehehe:))...

No właśnie ja sądze ,że te tatuaże ma na nogach iż na plecach nie ma wogóle ani jednego tatuażu...Chociaż nie wiem :P

Ulcia_6

Dzieki Ulcia :) Myślę,że nikłe są szanse by dowiedzieć sie o ten tajemniczy tatuaż :P Johnny nigdy nie zdradziłby swego sekretu.CHociaż...kto wie :P

Ulcia_6

wiecie, tego właśnie nie lubie w filmwebie :| jak wyślesz to koniec-żadnej edycji ani usuwania własnych postów :|

użytkownik usunięty
eM_Barrie

Oj tak, tak...

No to o co chodzi z tymi tatuażami? xD

eM_Barrie

Oooo ja tego też nie lubie!! Na innych forach można edytować lub usunąć własny post!

użytkownik usunięty
Ulcia_6

Radziłabym dac do tego zgłaszania jakis komentarz, to może szybciej usuną:)

użytkownik usunięty

Ale jaki?

Tatuaż? Właśnie ktoś miał napisać list do niego jaki to jest ten 13 tajemniczy tatuaż:d hehehe

użytkownik usunięty
Ulcia_6

A on ma tajemniczy tatuaż? uuu ciekawe gdzie :D

użytkownik usunięty

Ja też nie wiem, ale może ktoś ma pomysły

Jaki????????????????????????????????????????

Lady_From_Burton_World

Może- proszę o usunięcie postu ze względu na...co dalej???

Lady_From_Burton_World

właśnie obejrzalam Sweeney. Brak mi słów...

użytkownik usunięty
kamilakamila

A to czemu?

użytkownik usunięty
Lady_From_Burton_World

W tym komentarzu można napisac, że udostępniłaś swoje dane(przypadkowo) i chciałabyś żeby ten post był usunięty.

Lady_From_Burton_World

Ja niee wiem jaki? Ale wcześnie ktoś napisał ,że ,,I love Angels'' (ale to wiecie chodzi o nas) hehe ale tak naprawde to NIKT nie wie jak ten tatuaż wygląda... tylko Johnny

I właśnie ktoś miał napisać list do niego z proźbą aby nam zdradził jak on wygląda(tatuaż)...tylko małe prawdopodobowieństwo ,że odp... :((...ale trzeba mieć nadzieje...

NIE UMIE TŁUMACZYĆ WIEM :P POPLĄTAŁM WSZYSTKO:P

użytkownik usunięty
Ulcia_6

Zrozumiałam. A co do tatuaży to:
http://www.filmweb.pl/topic/668271/KIM+JEST+KATE+.html
:/

A wiadomo chociaż gdzie jest ten tatuaż? Bo jak nie to ile opcji zostaje? Bo wiecie, na rękach, twarzy xD, nogach itp co widać to chyba go nie zrobił...

Hmm...ktoś mówił ,że może za uchem może na głowie i go nie widać bo włosy zasłaniają a Johnny ma je długie ;D

Na plecach nie ma wogóle tatuaży bo widział zdjęcie...To może na ........

użytkownik usunięty
Ulcia_6

Ej dziewczyny! Nie piszcie juz nic (przez 5 minut) tylko zgłaszajcie do usunięcia, bez komentarza itd. Już 100 razy było zgłaszane xD

Laski:
AKCJA URATOWAć WINONę!

3
2
1
...

już!

Boże, dziękuję Wam, bo ja już siedzę przed tym monitorem i rycze i zgłaszam ten pierdolony post do usuniecia :((

Lady_From_Burton_World

a przepraszam jaki? bo ja niezbyt w temacie, a nadrabiac bede jutro...

użytkownik usunięty
kamilakamila

Wyżej Winonka napisała nam jaki mail do Johnnego wysłała i pzez przypadek podała adres... swój... I teraz zgłaszamy do usunięcia.

użytkownik usunięty
Lady_From_Burton_World

Ja też zgłaszam. Jeszcze chyba nikt tyle razy nic nie zgłosił xD 137 jest obecnie. Nie mogłaś jakiegoś przekleństwa napisać? ;P

Hehe ja napisałam w komentarzu do usunięcia tak o: No usuncie ten post wkońcu ona podała dane!! haha