co do tego: http://www.filmweb.pl/topic/668271/KIM+JEST+KATE+.html to wam skrócę, tam pisze:
O Orlando Bloom'ie: (ty chamie!)
"teraz uwaga! na jego wewnętrznym udzie widnieje wyraźny tatuaż w kształcie serca i przebitej strzały. wewnątrz serca dostrzec można napis "Kate, you belong to these balls" a strzałka wskazuje na elementy intymne."
"balls- wolne tłumacznie (będę przytaczać dosłwnego znaczenia)wskazuje na element pewnej intymnej częsci ciała, piłek, lub znoszonych przez kurę jaj.
A wolne tłumaczenie powyższego zdania: "Kate, należysz do tych ....". "
Winonka jeśli dostaniesz odp :) to napisz na forum ok! I jak dostaniesz autograf to daj zdjęcie proszę!!
a ja już oglądałam Sweeney Todda i się zakochałam w tym filmie^^' nie mówiąc już o muzyce... od razu ściągnęłam ścieżkę dźwiękową i teraz się delektuje:D <winonko, twój post zgłosiłam do usunięcia, podobnie jak poprzednich 180 osób, oni sobie chyba nic z tego nie robią;> :)
Film jest genialny,a muzyka cudowna (jak wszystkie filmy Burtona) :) teraz mam taką faze,ze tylko muzyki ze Sweeney'ego Todda słucham :P //Nie przejmuj sie Winona :( Może jutro usuną?Mam taką nadzieję...
tak, czytałam o tym Madzia :| jaka masakra, ja tak lubie Orlanda... mam takie jego śliczne zdjęcie które kocham:
http://pics.centerblog.net/pic/lesplusbeauxmecs/3qjxeomw.jpg
to zdjęcie jest takie cudowne, a on tu jest taki słodki... *_*
ale historia z jego tatuażem w ogóle mi sie nie podoba... :| :/ :(
mam nadzieje, że jeszcze beda z niego ludzie.
do Johnny'ego o tatuażu ja pisałam xDD na myspace.com
co do posty Winony-jak ostatnio patrzyłam-181
Ale ładne :D
Wiesz, to nie jest potwierdzone, a może coś sobie zmyślili, albo źle przeczytali... Szykałam o tym różnych rzeczy na necie, zdjęć, innych takich postów i nic ;) Jeden użytkownik mógł się pomylić. Zresztą są tatuaże na miesiąc :D
tak, i tak mam właśnie nadzieje-że to tylko jakieś głupie wymysły jednego użytkownika filmwebu, bo naprawdę lubie Orlanda...
okej, spadam-może jeszcze Sweeneya obejrzę ^^ paa!
Dziewczyny, jeśli nie zablokują tego postu na górze to MUSIMY jakoś zablokować ten temat- Ulcia założy nową kontynuację, w tej i tak jest mało stron a przynajmniej nikt TEGO nie przeczyta. ZRÓBMY WSZYSTKO BY ZABLOKOWANO TEN TEAM- PROSZĘ!!!
Post do usunięcia jest zgłoszony już 300 razy. Może zaczaja wkońcu.
Jak ktoś bęzie to pisać:D Ja czuwam od rana i oczekuje;)
przestańcie rozpaczać... już wykasowany, następnym razem wystarczy zgłosić min.3 razy i to wystarczy, tylko że nikt nie siedzi na moderowaniu 24 godziny na dobę, więc trzeba poczekać
wow! widzę że tu pogrom był podczas gdy ja sie chemii uczyłam :) ale na szczęście niebezpieczeństwo zażegnane :)
a tak po za tym to "cholera, dlaczego?" Winonka, to mnie rozwaliło :)
no właśnie, postanowiłam teraz tak mówić xDD
obejrzałam wczoraj Sweeneya-jest cudny!!! i zupełnie nie rozumiem, dlaczego od 18 lat jest ograniczenie-kto oglądał ten wie, że tam nie ma niczego co by mogło przestraszyć tudzież zgorszyć... bardziej przerażający jest opis filmu niż sam film, naprawde...
wystarczy zgłosić 3 razy-a Aniołki 300 dowaliły xDD
słuchajcie, jeszcze mam pytanie..
kiedy Johnny w PzK mówi "SAVVY?!" bo ja tego kompletnie nie wyłapałam... :( :( :(
czesc aniołki wróciłam pamietacie mnie jeszcze czy niezbyt nie było mnie tu prawie dwa tygonie a wy juz tyle kontynuacji zrobiliscie!! Ale mam dużo do czytania ufff xD
Gosia zgadzam sie Sweeney to normalnie miodzio film no zarabisty mi to brak słow jak go ogladam i koncówka rycze jak niemowle film ogladam prawie codziennie i nie moge sie na niego napatrzec, znam go juz na pamiec :P
DZIĘKUJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Wszyscy jesteście kochani! nie ma mojego postu :)))) Jestem hapy :))) a wczoraj pół nocy nie spałam ;/
nic nie mów, film trwa 2 godziny prawie i ja tego nie odczuwam. czasami filmy które trwają 1,5 godziny mi się okropnie dłużą a Sweeney to ot tak po prostu leci i sie szybko kończy... :)
Winona nie martw się :)
a Madzi czemu zablokowali jeden post? tam wyżej wyżej ^^
Witam Aniołki
3 dni temu tu byłam, a tu następna kontynuacja :D
Mam pytanie do lubelskich aniołków. Czy ktoś z was idzie jutro na seans Sweenego do CC na 15:45 ?
WOW jest sweeney! w plazie! fuck, shit i "why" oczywiście :) a wiesz może czy leci w sobote ? bo jak ak to lece do plazy na skrzydłach!
Hej! :D
nie bylo mnie tu zaledwie 2 dni a juz nastepna kontynacja:) niezle sie rozpislayscie:D
co do tego tajemniczego tatuażu Johnny'ego to nie mam pojęcia jaki i gdzie on jest xD ale wydawalo mi sie, ze Johnny ma 14 tatuazy..przynajmniej tyle naliczylam. Mozliwe, ze nie umiem liczyc:D
ja posta z adresem Winonki nie widzialam takze moge potwierdzic, ze juz go nie ma:)
pzdr:*
PS witam nowe Aniolki xD
No, już wykasowany :)) To mogę jeszcze raz podać:
adres na który można wysłać prośbę o autograf Deppa-
jacobst@unitedtalent.com
Tekst, który wysłałam:
Hello! My name is Klaudia. I send to you mail, because I really wont to get a autograph of Johnny Depp. He's my favourite actor. My favourite film with him is „Ed Wood” , „Benny and Joon” and „Sleepy Hollow”. I now that my english is very bad, but I'm trying :)). My dream is meet Johnny Depp though on few minutes :). He's a wonderful man. I now it is a stupid dream, and Johnny don't want too meet normal girl from POLAND. So, I'm only dreamer :). I have make
a request for you...can you send to me a REAL photo of Johnny Depp with his
REAL autograph??PLEASE!!! I'm intent on this reale!!!
I want write something about my virtual friend- Me and my virtual friens are fans Johnny Depp. We very like films with Johnny and we are talking about him every day. We called "Johnny's Angels”. We dream about travel to Johnny Depp :)).
I'm enclose my phone number and full adress, please try to my dream to come
true.
PEŁNY ADRES I NUMER TELEFONU :))
Please, make my dreams come true and kiss for me Johnny :)
No, możecie korzystać :))
ja tez korzystałam troszkę z maila amybratony bo był bardzo fajny :), ale wydaje mi sie że powinno być "please make my dream come true" :) pisałam wczoraj po 1 w nocy :)
Winonka, powinnysmy w najlepszych układach dostać w tym samym czasie może wyślą hurtem bo ty tez z lubelszczyzny tak?
Korzystać w sensie wysłać zmieniając dane?;)
Oglądałam dzisiaj Sweenego o 8 rano. Zrobiłam ciemno w domu nagrałam na dvd i na telewizorku. Fajny film nie ma co:)
To były bardzo szybkie 2 godziny. I nie wiem czemu jest od 18. Ja mam 16 a żye i mam się doskonale po obejrzeniu. A wręcz lepiej niz poprzednio bo nareszcie udało mi się go obejrzeć;)
korzystać znaczy nie miałam pomysłu na to jak zacząć i pomógł mi w tym tekst amybratony ;) Todd'a obejrzałam już miesiąc temu. EKSTRA FILM :)
Ja dopiero dzisiaj ale warto było czekać:). Planuje jak najwięcej filmów ściagnac z nim i zrobić sobie płytotekę:D. Jaki film polecacie żeby ściągnąc w najbliższych dniach? Z Johnnym oczywiście;)
W końcu planuje miec każdy. Chwilowo myślałam o filmie Czekolada:D A potem Rozpustnik, Blow i tak dalej;)
Marzyciela! Marzyciela! Marzyciela! Marzyciela! Marzyciela! Marzyciela!
kocham ten film :) ;))
a poza tym: Benny i Joon, Rozpustnik, Don Juan De Marco i Arizona Dream...
w ogóle wszystkie warto :P
ja jeszcze seeneya nie ogladalam bo u mnie kino do dupy i pewnie jeszcze sobie z miesiac poczekam:/ co do filmow z Johnnym to wszystkie ktore do tej pory ogladalam byly swietne:)
a ja tak od siebie polecam mój ulubiony film z Deppem - "Blow" no i oczywiście "Rozpustnika" bo rola Deppa była tam wybitna. "Marzyciel" jest po prostu magicznym filmem, "Benny&Joon" rozśmieszy każdego a "Człowiek, który płakał" ma niesamowity klimat, mimo, że film jest dosyć ciężki.
Izkula- moje propozycje to:
Ed Wood- kocham kocham kocham ten film!!!!!!! Jest genialny, cudowny, wspaniały, NIEZWYKŁY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Mam świra na jego punkcie ;)
Benny i Joon
Jeździec bez głowy- też uwielbiam!
Sekretne Okno- uwielbiam ten film!
Marzyciel
masz racje :) ja strasznie chciałam iść do kina na Sweeneygo,ale nie miałam z kim,bo rodzice odmówili (film niby nie w ich typie):/ ale znalazłam chętną koleżankę i nie żałuję.film cud-miód :D
ja kiedys sobie obiecałam, że nawet jednego filmu z Deppem nie ściągną z netu - na każdy pójdę do kina, albo kupię DVD... oczywiście słowa danego nie dotrzymałam, ale wiekszość znaczną mam oryginalnych wydań DVD, kilka z gazet... i w taki oto sposób Depp przyczynił się do 'odchudzania' mojego skromnego studenckiego budżetu;P
A ja postanowiłam inaczej :)
1 czerwca jest Dzień Dziecka, wiec zamiast nowej komórki upatrzyłam dwa filmy na Merlinie po 20 zł- zgodzą się na pewno :)
15 czerwca mam urodzinki- kolejne dwa filmy czekają ;)- tym razem po 19 i 20 zł
7 sierpnia- imieniny- może wytarguje jeden film za 18 zł :)
6 grudnia- Mikołajki- kolejne dwa filmy czekają ;)
I pod choinkę kolejne dwa ;)
Może kiedyś uda mi się kupić wszystkie ;))
Oj nie nie będe;) Choc tak normalnie mam mało czasu teraz wyjątkowo bo chora jestem a potem święta. Pościągam trochę. Potem dorywczo ale wkońcu będe miała wszystki
może:D
Ja postanowiłam zdobyc wszystkie sama bez interwencji lub wiedzy rodziców. Najwyżej im pokaże całą płytoteke jak kiedyś stwierdzą że w telewizji nic ciekawego nie ma:D
http://astabe.com/exec.1000/_item/id.5960/ticket.filmweb możesz tu zamówić.ja tez chyba tak zrobie ;)