Johnny Depp

John Christopher Depp II

8,8
247 672 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Johnny Depp
Ulcia_6

Oj jak my pędzimy:)

_LadyGirl_

Kurcze jest tego już trochę. Kiedy wysyłasz list?:D;)

izkula

a tak a propos to kto to wysyła:) ??

_LadyGirl_

A bo ja wiem chyba eM Barrie. Ale nie wiem, chyba tak

izkula

Gdzie wszystkie aniołki, co tu tak pusto! Nowy temat tam już nie można.
Wpadać dziewczyny bo nudno tu bez was;)

izkula

Ja jestem :)). Z tego co mi wiadomo eM Barrie wyśle ten tekst :) Kurcze, jeszcze niedawno było tam 5 stron a teraz już nowa kontynuacja. Niedługo sie nie spostrzeżemy, a wszystkie będziemy siwe i pomarszczone i będziemy pisać Temat 100008 Kontynuacja 100007 ;)) XD

Lady_From_Burton_World

Do końca swiata i 1 dzień dłużej;)

izkula

XD
Cholera miałam nadzieję, że obejrzę dziś Sweeney Todda, ale jest dopiero 70% a wyliczyłam, że musiałby się ściągnąć do 7:30 najdalej do 8:00 więc nie ma szans. Będę czekać do piątku :/

Lady_From_Burton_World

Ja mam już 12 z 16 częsci:D Jutro może obejrze;) Ale połowa filmu jest już dostępna. Oglądałam poczatek pierwsze 5 minut. Nie moge się doczekać całości!:D

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
laser_a_dance

Na Aresie jest po angielsku, potem trzeba napisy ściagac a mi się nie chce ;) poza tym wolę lektora

_LadyGirl_

Parę dni temu zaczęłam ściągać Sweeney Todda z Aresu i był TYLKO w wersji angielskiej. Chyba, że mój komputer się już pieprzy :/ a to możliwe...

izkula

E no wole napisy. Ja chcę słyszeć Johnnego a nie jakiegoś kolesia:D
A napisy żeby dobrze rozumieć;) Mam wystarczajaco podzielną uwagę;)
A co z tym listem, będzie wysłany?

izkula

Ja sweeney mam też z napisami (oj ale sie namęczyłam z nimi, ale lektora bym nie chciała) ale są także inne filmy które ściągnęłam i są cool i z lektorem

_LadyGirl_

Wiem, że są inne, choćby Jeździec bez głowy, Sok z żuka, Diabeł ubiera się u Prady, Piraci, Charlie i Fabryka Czekolady...ale TEGO,na którym mi zależy nie było :(

_LadyGirl_

Zależy jaki film. Ogólnie rzecz biorąc preferuje filmy z lektorami. Ale taki film jak sweeney to wyjątek;)

izkula

oj Winonko, ale to na utorrencie nie znajdziesz filmu już z napisami. tam jest prawie wszystko w oryginalnych wersjach językowych. ja jak mam obejrzeć film z lektorem to mi gorzej. barwa głosu jest jednak bardzo ważna, a lektor ją zagłusza. dlatego wolę napisy:)

cathi

Tak barwę głosu trzeba słyszeć, szczególnie jeśli jest to film z Johnnym;)

izkula

Elo... Już 5000 postów co nie? Spoxik!
Pozdrawiam Aniołki... (chyba diabełki)

Punky_3

izkula, cathi, *winonka*, *aldonka*, xXWronQaXx, xXKruczeQxX, Ciara w ulubionych...

Punky_3

Lepiej aniołki bo diabełów to nam się Johnny może wstraszyć. I wyemigruje do USA:D

izkula

Heh:) Pa Pa Pa Pa Aniołki:*

_LadyGirl_

Tez się żegnam:)
Papa:*
Nich ktoś wpadnie jutro o 9 rano:D
Nie chce mi się samej siedzieć:D

_LadyGirl_

O matko.... Ale mnie tu długo nie było... Kilka dni i już tyle zaległości...

Aniołki długo na forum były
i przez to w czytaniu miałam straszne tyły.
Potem jednak wszystko nadrobiłam
i w temacie z nimi byłam...

Tak, tak tylko druga część wiersza jeszcze mi się nie spełniła...

ps. Chyba tu kilka nowych (jak dla mnie nowych) osób doszło... No cóż... Muszę sie zapoznać... :D

xXWronQaXx

O rety, tak sobie czytam, co wy tu wypisujecie ;P Można do was dołączyć??

izkula

czytając sobie temat nr.4 i 5 doszłam do wniosku,że się dołącze :P swoją drogą ciekawy temacik na temat tatuaży Johnny'ego...i jego głosu.Ma cudowny głos :D taki...kojący. można sie zahipnotyzować :P dlatego zawsze oglądam filmy z napisami (cóż za poświęcenie ;p).a co do tatuaży,który wam sie najbardziej podoba?mi chyba Betty Sue i ten ptak z Jack'iem.

verena_3

Dobra ;P widzę, że można bez pytania ;D
Ktoś wysłał na myspace to zapytanie o tatuaż??

L_M

*Lily-Lucia* jak mio widzieć Ciebie w gronie Aniołków:)

cathi

Dodaję do ulubionych.

No, obejrzałam ,,Eda Wooda" i... film był GENIALNY! Naprawdę niesamowity! Zupełnie nie wiem co w nim takiego było (oprócz Deppa), ale był naprawdę super! Polecam każdemu!

nooooooooooooo

nawet nie wiesz jak dobrze Ciebie rozumiem;P

cathi

a ja dzisiaj oglądałam "Benny and Joon";)

cathi

Ja też Ed Wooda uwielbiam, wręcz kocham ten film- dałabym sie za niego pokroić i przemleć na ciastko ;))
CZY CHORUJESZ NA CONPD (Chroniczną obsesję na punkcie Deppa) ??? Przekonaj się! Zajrzyj na mój blog :)) to taka reklama!
Witam nowe Aniołki ;)

Ulcia_6

no dobra, mam konto na myspace :)
to mam wysłać mu wiadomość? xDD

eM_Barrie

no jasne!!!wysyłaj

eM_Barrie

Wysyłaj, wysyłaj. Dobra ja spadam, a i jeszcze jedno. Ktos może oglądał ,,Donnie Brasco"? Ogólnie, fajny film? Bo sobie ściągam i nie wiem czego sie spodziewać.

nooooooooooooo

oooo :D Donnie Brasco jest super.Obejrzałam ten film niedawno,bo leciał w tv i od razu dodałam go do ulubionych.Koniecznie obejrzyj :)

nooooooooooooo

ja jeszcze nie oglądałam, ale mam taki zamiar.mojej koleżance bardzo podobał się Donnie;)
też się wyłączam.paaa

Ulcia_6

wysłałam :)
ja ogladałam-bardzo mi sie podobał:) mysle, że warto, chociaż sa momenty w których byłam okrutnie zestresowana. ale ogólnie niezły :)

eM_Barrie

Ok, dzięki. To pa! ;)

nooooooooooooo

JEST!!! Wysłałam prośbę o autograf do Deppa, nawychwalałam go pod niebiosa i...WSPOMNIAŁAM O ANIOŁKACH JOHNNEGO!! :) Jeśli nie narobiłam za dużo błędów to będzie dobrze ;) jeszcze mi się ręce trzęsą ;)

Lady_From_Burton_World

*Winonka* super... Ciekawe co odpisze... :D:D:D

xXWronQaXx

Raczej nie odpisze :/ odeśle autograf przy odrobinie szczęścia :))

nooooooooooooo

Verena dodaje do znajomych.... :D

xXWronQaXx

Właśnie kawalek Beksy oglądnełam... Super!!!

xXWronQaXx

Znaczy sie ulubionych!

xXWronQaXx

Dzieki.Ja też Cie dodałam :) //Myślałam też kiedyś o liście do Johnny'ego,ale jakoś nie mogłam sie zebrać.Winona,jak dostaniesz odpowiedź i autograf to sie pochwal :D

Ulcia_6

Winona wysyłałaś maila czy list?
ja się zbieram do wysłania listu ;))

eM_Barrie

Maila :))