Gdzie wszystkie aniołki, co tu tak pusto! Nowy temat tam już nie można.
Wpadać dziewczyny bo nudno tu bez was;)
Ja jestem :)). Z tego co mi wiadomo eM Barrie wyśle ten tekst :) Kurcze, jeszcze niedawno było tam 5 stron a teraz już nowa kontynuacja. Niedługo sie nie spostrzeżemy, a wszystkie będziemy siwe i pomarszczone i będziemy pisać Temat 100008 Kontynuacja 100007 ;)) XD
XD
Cholera miałam nadzieję, że obejrzę dziś Sweeney Todda, ale jest dopiero 70% a wyliczyłam, że musiałby się ściągnąć do 7:30 najdalej do 8:00 więc nie ma szans. Będę czekać do piątku :/
Ja mam już 12 z 16 częsci:D Jutro może obejrze;) Ale połowa filmu jest już dostępna. Oglądałam poczatek pierwsze 5 minut. Nie moge się doczekać całości!:D
Parę dni temu zaczęłam ściągać Sweeney Todda z Aresu i był TYLKO w wersji angielskiej. Chyba, że mój komputer się już pieprzy :/ a to możliwe...
E no wole napisy. Ja chcę słyszeć Johnnego a nie jakiegoś kolesia:D
A napisy żeby dobrze rozumieć;) Mam wystarczajaco podzielną uwagę;)
A co z tym listem, będzie wysłany?
Ja sweeney mam też z napisami (oj ale sie namęczyłam z nimi, ale lektora bym nie chciała) ale są także inne filmy które ściągnęłam i są cool i z lektorem
Wiem, że są inne, choćby Jeździec bez głowy, Sok z żuka, Diabeł ubiera się u Prady, Piraci, Charlie i Fabryka Czekolady...ale TEGO,na którym mi zależy nie było :(
Zależy jaki film. Ogólnie rzecz biorąc preferuje filmy z lektorami. Ale taki film jak sweeney to wyjątek;)
oj Winonko, ale to na utorrencie nie znajdziesz filmu już z napisami. tam jest prawie wszystko w oryginalnych wersjach językowych. ja jak mam obejrzeć film z lektorem to mi gorzej. barwa głosu jest jednak bardzo ważna, a lektor ją zagłusza. dlatego wolę napisy:)
O matko.... Ale mnie tu długo nie było... Kilka dni i już tyle zaległości...
Aniołki długo na forum były
i przez to w czytaniu miałam straszne tyły.
Potem jednak wszystko nadrobiłam
i w temacie z nimi byłam...
Tak, tak tylko druga część wiersza jeszcze mi się nie spełniła...
ps. Chyba tu kilka nowych (jak dla mnie nowych) osób doszło... No cóż... Muszę sie zapoznać... :D
czytając sobie temat nr.4 i 5 doszłam do wniosku,że się dołącze :P swoją drogą ciekawy temacik na temat tatuaży Johnny'ego...i jego głosu.Ma cudowny głos :D taki...kojący. można sie zahipnotyzować :P dlatego zawsze oglądam filmy z napisami (cóż za poświęcenie ;p).a co do tatuaży,który wam sie najbardziej podoba?mi chyba Betty Sue i ten ptak z Jack'iem.
Dodaję do ulubionych.
No, obejrzałam ,,Eda Wooda" i... film był GENIALNY! Naprawdę niesamowity! Zupełnie nie wiem co w nim takiego było (oprócz Deppa), ale był naprawdę super! Polecam każdemu!
Ja też Ed Wooda uwielbiam, wręcz kocham ten film- dałabym sie za niego pokroić i przemleć na ciastko ;))
CZY CHORUJESZ NA CONPD (Chroniczną obsesję na punkcie Deppa) ??? Przekonaj się! Zajrzyj na mój blog :)) to taka reklama!
Witam nowe Aniołki ;)
Wysyłaj, wysyłaj. Dobra ja spadam, a i jeszcze jedno. Ktos może oglądał ,,Donnie Brasco"? Ogólnie, fajny film? Bo sobie ściągam i nie wiem czego sie spodziewać.
oooo :D Donnie Brasco jest super.Obejrzałam ten film niedawno,bo leciał w tv i od razu dodałam go do ulubionych.Koniecznie obejrzyj :)
ja jeszcze nie oglądałam, ale mam taki zamiar.mojej koleżance bardzo podobał się Donnie;)
też się wyłączam.paaa
wysłałam :)
ja ogladałam-bardzo mi sie podobał:) mysle, że warto, chociaż sa momenty w których byłam okrutnie zestresowana. ale ogólnie niezły :)
JEST!!! Wysłałam prośbę o autograf do Deppa, nawychwalałam go pod niebiosa i...WSPOMNIAŁAM O ANIOŁKACH JOHNNEGO!! :) Jeśli nie narobiłam za dużo błędów to będzie dobrze ;) jeszcze mi się ręce trzęsą ;)
Dzieki.Ja też Cie dodałam :) //Myślałam też kiedyś o liście do Johnny'ego,ale jakoś nie mogłam sie zebrać.Winona,jak dostaniesz odpowiedź i autograf to sie pochwal :D