Ja Truposza widziałam na Merlinie, bez kosztów przesyłki dwie dychy, opłaca się, ja właśnie chcę naciągnąć rodziców :)
http://merlin.pl/browse/search.html?phrase=Truposz§ion=&x=21&y=5&place=0+sim ple&offer=O&sort=rank
O rety, myślałam, że tylko chwilę mnie nie było... A tu już czwarta strona ;P Miałam w ogóle tu dzisiaj nie wchodzić z powodu braku czasu, ale mam taki fatalny humor, że nawet ryczeć już nie mam siły :((
Co do Truposza to moja przyjaciółka w Empiku kupiła. Więc tam musi być ;P
Ech ja rodziców wtajemniczac nie chcę zbytnio. Za dużo roboty:/:D A sama tyle kasy nie mam, więc ściągam z netu..:D
Ehh wszyscy mnie pocieszają ;) Nie no ogólnie w szkole wszystko mi się dziś wali i jeszcze chyba będę chora :(
Lily-Lucia nie smutaj się :)
Cathi-ja nadal mam postanowienie zebrania kolekcji filmów, niestety jak padło pytanie "co chcesz na urodziny" i odpowiedziałam "Żonę astronauty" to było a po co Ci, daj sobie spokój itepe... :|
narazie ściągam filmy-ale to tylko dlatego że musze je ogladac bo inaczej nie wytrzymam ;D i powoli zaczynam zbierać kase, no i Sweeneya od razu kupie DVD :)
ja ściągam Sweeneya bo jak na razie nie będą u mnie w kinie grać ale jak będą to i tak pójdę przynajmniej będę wiedzieć kiedy będą krwawe sceny
O no to w tym sama nie jesteś. Ja tez jestem chora;)
A co do Sweeneya mam no kompie ładna wersja nie ma co;) Ale jak będzie DVD to chyba kupię. Film wart jest zakupienia:D
Ja poczekam aż ktoś ze znajomych ściągnie :) i wtedy sobie przegram :)
Hehe wszystkich dodaję do ulubionych :D
dzięki Winonko:) po wypłacie chyba się skuszę;P ale przed wypłata to rady nie da:/ i tak w tym miesiącu wydałam prawie 200zł na filmy:/
Uff... Przeczytałam te 3 strony. Aleście się rozpisały.
Muszę przyznac, że pod względem filmów mam dosć inteligentnych rodziców. Na walentynki dostałam ,,Czekoladę", mimo, że nic im nie mówiłam o żadnym filmie z Deppem.
Ogólnie co do filmów to teraz sciągam wszystkie jak leci, a jek w przyszłości będzie mnie stać to sobie kupię lub wyżebram od rodziców.
Sweeneya nie widziałam, z własnej woli, żyję nadzieją, że jeszcze zobaczę go w kinie albo kupię na DVD (rodzice mi obiecali).
ja mam troszke kasy (zachomikowałam wreszcie) i zastanawiam sie jaki film kupić.... z chęcia kupiła bym Sweeney todda :)
Już prawie Czekolade mam;) Jutro pokierowana waszymi typami ściągne filmy takie jak Blow lub Rozpustnik albo Marzyciel. Który najlepszy?
Ja widziałam tylko ,,Blow" i ,,Marzyciela". Niestety nie udało mi się jeszcze obejrzeć ,,Rozpustnika", a słyszalam, ze to on jest najlepszy.
tego nie da sie określić każdy na swój sposób jest najlepszy :) jak dla nie :) przy Rozpustniku sie raczej nie pośmiejesz.... przy Blow... może chwilami ogólnie te filmy dają do myślenia. A Marzyciel jest po prostu jak już inni wspomnieli magiczny :)
Ja uwielbiam Marzyciela i Ed Wooda :) Rozpustnika i Blow nie oglądałam,ale postaram sie nadrobić szybko zaległości.
A tak poza tematem, wyślijmy dominister edukacjiprośbę o wprowadzenie nowego przedmiotu - Nauki o Johnnym (NOJ) Juz o tym mówiłam kiedyś ale nadal jestem zwolenniczką takiej lekcji;)
O no to jest niezły pomysł.
"Kartkówka:
zad1.Podaj drugie imię Johnnego Deppa
zad2.Wymień przykład 5 filmów w których zagrał Johnny
.
.
.
zad64. napisz rozprawke na temat- "Dlaczego Johnny Depp jest najlepszym aktorem wszechczasów"
zad65.Podaj przykład cechy która wyróżnia Johnnego na te innych (Cecha pozytywna)
.
.
.
zad100.Dlaczego twoim zdaniem Depp jest tak przystojny? Jaka cecha wyglądu wpływa na jego boski wygląd?
xD:D
Miałabym 6
:DxD
ja jak skończę studia (i zostanę tą nieszczęsną nauczycielką) to obiecuję, że jako przykłady adaptacji filmowych dzieł literackich będę wybierać filmy z Deppem ;P
A tak przy okazji to,co sądziecie o Rozpustniku?( kieruję to pyt. do Aniołków , które widziały film)Wczoraj oglądałam, mi się film podobał mimo ...hmm wielu nieodpowiednich scen...Co sądzicie dodać do ulubionych, czy nie wypada? <:
Ok, to ja mogę na tej lekcji wykładać na temat filmu Ed Wood i Jeździec bez głowy ;)) O właśnie!!! Jeździec- mój drugi ukochany film! :))
Więc ja też idę. Dokończę ,,Donniego...". Wczoraj zasnęłam przed komputere. Byłam zbyt zmęczona. Papa wszystkim!
jak ja przyszlam to wszyscy poszli:(( nadal nie moge zlapac Jeźdźca bez glowy, ale w tesco widzialam za 20 zl Rozpustnika i chyba sobie kupie jak wyjde na prosta z ocenami, bo rodzice beda bardziej tolerancyjni dla mojego bzika na punkcie filmow..:)
na Auchanie za 10zł widziałam dzisiaj w koszu Odważnego. No, ale ten film to akurat już mam od dawna.
Dziewczyny, nie uwierzycie! Ściągnął mi się Sweeney Todd ale (zawsze to nieszczęsne ale ;))...w wersji z ROSYJSKIM lektorem!!! Jak to zobaczyłam to myślałam, że pęknę ze śmiechu, normalnie nie mogę się uczyć, nawet pisać nie mogę, bo siedzę i sie śmieje ;)) żebyście moje drogie wiedziały, jak śmiesznie brzmi Johnny po rosyjsku ;))) XD ale na szczęście sobie Truposza zamówiłam :) a w sobotę Odważnego obejrzę :) a na Sweeneya chyba poczekam do wydania DVD :)) Pozdr! for all, sha! :)
sweeney todd wersja do pobrania z oryginalnym dźwiękiem:
http://isohunt.com/torrent_details/33018115/sweeney+todd?tab=summary
o losie xD ja chciałam "żone astronauty" obejrzeć więc ściągnęłam-po francusku... xD cholera,dlaczego?!
xD
"Odważnego" też mam nadzieje obejrzeć, ale nie wiem co z tego wyjdzie, bo zaprosiłam koleżanki na urodziny i nie wiem co powiedza na "Odważnego"... :| ale powinny się zgodzić-też lubią Deppa <chociaż nie tak jak ja>.