Johnny Depp

John Christopher Depp II

8,8
247 797 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Johnny Depp
cathi

Ja Truposza widziałam na Merlinie, bez kosztów przesyłki dwie dychy, opłaca się, ja właśnie chcę naciągnąć rodziców :)

Lady_From_Burton_World

http://merlin.pl/browse/search.html?phrase=Truposz&section=&x=21&y=5&place=0+sim ple&offer=O&sort=rank

Lady_From_Burton_World

Tak w ogóle to powinni dawać do gazety filmy z Deppem jako dodatek...

Lady_From_Burton_World

O rety, myślałam, że tylko chwilę mnie nie było... A tu już czwarta strona ;P Miałam w ogóle tu dzisiaj nie wchodzić z powodu braku czasu, ale mam taki fatalny humor, że nawet ryczeć już nie mam siły :((

Co do Truposza to moja przyjaciółka w Empiku kupiła. Więc tam musi być ;P

L_M

a czemu masz fatalny humor?

L_M

Ech ja rodziców wtajemniczac nie chcę zbytnio. Za dużo roboty:/:D A sama tyle kasy nie mam, więc ściągam z netu..:D

izkula

Ano właśnie. Uśmiechnij się;) Uszy do góry!:)

izkula

Mnie poniekąd dobija pogoda za oknem. Do południa było jeszcze w miarę ładnie...

izkula

Ehh wszyscy mnie pocieszają ;) Nie no ogólnie w szkole wszystko mi się dziś wali i jeszcze chyba będę chora :(

Ulcia_6

Lily-Lucia nie smutaj się :)
Cathi-ja nadal mam postanowienie zebrania kolekcji filmów, niestety jak padło pytanie "co chcesz na urodziny" i odpowiedziałam "Żonę astronauty" to było a po co Ci, daj sobie spokój itepe... :|
narazie ściągam filmy-ale to tylko dlatego że musze je ogladac bo inaczej nie wytrzymam ;D i powoli zaczynam zbierać kase, no i Sweeneya od razu kupie DVD :)

eM_Barrie

ja ściągam Sweeneya bo jak na razie nie będą u mnie w kinie grać ale jak będą to i tak pójdę przynajmniej będę wiedzieć kiedy będą krwawe sceny

eM_Barrie

O no to w tym sama nie jesteś. Ja tez jestem chora;)
A co do Sweeneya mam no kompie ładna wersja nie ma co;) Ale jak będzie DVD to chyba kupię. Film wart jest zakupienia:D

izkula

Ja poczekam aż ktoś ze znajomych ściągnie :) i wtedy sobie przegram :)
Hehe wszystkich dodaję do ulubionych :D

izkula

jeny już się nie mogę doczekać jak go obejrzę :D

TODDka_2

Jutro chyba oglądam 2 raz:D

izkula

dzięki Winonko:) po wypłacie chyba się skuszę;P ale przed wypłata to rady nie da:/ i tak w tym miesiącu wydałam prawie 200zł na filmy:/

izkula

Uff... Przeczytałam te 3 strony. Aleście się rozpisały.

Muszę przyznac, że pod względem filmów mam dosć inteligentnych rodziców. Na walentynki dostałam ,,Czekoladę", mimo, że nic im nie mówiłam o żadnym filmie z Deppem.

Ogólnie co do filmów to teraz sciągam wszystkie jak leci, a jek w przyszłości będzie mnie stać to sobie kupię lub wyżebram od rodziców.

Sweeneya nie widziałam, z własnej woli, żyję nadzieją, że jeszcze zobaczę go w kinie albo kupię na DVD (rodzice mi obiecali).

nooooooooooooo

ja mam troszke kasy (zachomikowałam wreszcie) i zastanawiam sie jaki film kupić.... z chęcia kupiła bym Sweeney todda :)

NonaT

Już prawie Czekolade mam;) Jutro pokierowana waszymi typami ściągne filmy takie jak Blow lub Rozpustnik albo Marzyciel. Który najlepszy?

izkula

Ja widziałam tylko ,,Blow" i ,,Marzyciela". Niestety nie udało mi się jeszcze obejrzeć ,,Rozpustnika", a słyszalam, ze to on jest najlepszy.

izkula

tego nie da sie określić każdy na swój sposób jest najlepszy :) jak dla nie :) przy Rozpustniku sie raczej nie pośmiejesz.... przy Blow... może chwilami ogólnie te filmy dają do myślenia. A Marzyciel jest po prostu jak już inni wspomnieli magiczny :)

NonaT

Ok święta za pasem ściagne wszystki i tak:D

izkula

Z tych trzech to ja bym wybrała Marzyciela ;)

NonaT

NAJLEPSZY JEST ED WOOD- BEZAPELACYJNIE! Przynajmniej for me ;))

Lady_From_Burton_World

Dla mnie ,,BENNY I JOON"!!! ;)

nooooooooooooo

Jka dla mnie najlepszy jest "Blow" i "Marzyciel"

Miss_from_the_Neverland

Ja uwielbiam Marzyciela i Ed Wooda :) Rozpustnika i Blow nie oglądałam,ale postaram sie nadrobić szybko zaległości.

nooooooooooooo

MARZYCIEL!! MARZYCIEL!! I jeszcze raz MARZYCIEL:)) heheh

Ulcia_6

A ja nie widziałam "Benny i Joon" :(( A wszyscy mówią, że film jest genialny...!

Ulcia_6

BLOW, BLOW I JESZCZE RAZ ROZPUSTNIK ;P

nooooooooooooo

A tak poza tematem, wyślijmy dominister edukacjiprośbę o wprowadzenie nowego przedmiotu - Nauki o Johnnym (NOJ) Juz o tym mówiłam kiedyś ale nadal jestem zwolenniczką takiej lekcji;)

izkula

Taa, ja chciałam wysłać prośbę o dodanie biografii do listy lektur obowiązkowych :D

L_M

O no to jest niezły pomysł.
"Kartkówka:
zad1.Podaj drugie imię Johnnego Deppa
zad2.Wymień przykład 5 filmów w których zagrał Johnny
.
.
.
zad64. napisz rozprawke na temat- "Dlaczego Johnny Depp jest najlepszym aktorem wszechczasów"
zad65.Podaj przykład cechy która wyróżnia Johnnego na te innych (Cecha pozytywna)
.
.
.
zad100.Dlaczego twoim zdaniem Depp jest tak przystojny? Jaka cecha wyglądu wpływa na jego boski wygląd?

xD:D
Miałabym 6
:DxD

izkula

ja jak skończę studia (i zostanę tą nieszczęsną nauczycielką) to obiecuję, że jako przykłady adaptacji filmowych dzieł literackich będę wybierać filmy z Deppem ;P

cathi

A tak przy okazji to,co sądziecie o Rozpustniku?( kieruję to pyt. do Aniołków , które widziały film)Wczoraj oglądałam, mi się film podobał mimo ...hmm wielu nieodpowiednich scen...Co sądzicie dodać do ulubionych, czy nie wypada? <:

izkula

Ok, to ja mogę na tej lekcji wykładać na temat filmu Ed Wood i Jeździec bez głowy ;)) O właśnie!!! Jeździec- mój drugi ukochany film! :))

Lady_From_Burton_World

Dobra, idę się uczyć z fizyki :(( później zajrzę ;))

Lady_From_Burton_World

gdyby istnial taki przedmiot to chetnie bym do szkoly chodzila xD

izkula

Ooo :D popieram!już dzisiaj moge napisac do ministra edukacji w tej sprawie :P

verena_3

ja też spadam-niestety dużo lekcji na jutro :/

verena_3

No, ja też idę :P do zobaczenia ;D

L_M

Więc ja też idę. Dokończę ,,Donniego...". Wczoraj zasnęłam przed komputere. Byłam zbyt zmęczona. Papa wszystkim!

nooooooooooooo

Jak wszyscy to wszyscy. Też się zegnam
Papa:*

L_M

jak ja przyszlam to wszyscy poszli:(( nadal nie moge zlapac Jeźdźca bez glowy, ale w tesco widzialam za 20 zl Rozpustnika i chyba sobie kupie jak wyjde na prosta z ocenami, bo rodzice beda bardziej tolerancyjni dla mojego bzika na punkcie filmow..:)

Gin

na Auchanie za 10zł widziałam dzisiaj w koszu Odważnego. No, ale ten film to akurat już mam od dawna.

cathi

Dziewczyny, nie uwierzycie! Ściągnął mi się Sweeney Todd ale (zawsze to nieszczęsne ale ;))...w wersji z ROSYJSKIM lektorem!!! Jak to zobaczyłam to myślałam, że pęknę ze śmiechu, normalnie nie mogę się uczyć, nawet pisać nie mogę, bo siedzę i sie śmieje ;)) żebyście moje drogie wiedziały, jak śmiesznie brzmi Johnny po rosyjsku ;))) XD ale na szczęście sobie Truposza zamówiłam :) a w sobotę Odważnego obejrzę :) a na Sweeneya chyba poczekam do wydania DVD :)) Pozdr! for all, sha! :)

Lady_From_Burton_World

sweeney todd wersja do pobrania z oryginalnym dźwiękiem:

http://isohunt.com/torrent_details/33018115/sweeney+todd?tab=summary

Ulcia_6

o losie xD ja chciałam "żone astronauty" obejrzeć więc ściągnęłam-po francusku... xD cholera,dlaczego?!
xD
"Odważnego" też mam nadzieje obejrzeć, ale nie wiem co z tego wyjdzie, bo zaprosiłam koleżanki na urodziny i nie wiem co powiedza na "Odważnego"... :| ale powinny się zgodzić-też lubią Deppa <chociaż nie tak jak ja>.

eM_Barrie

ja sciagnelam arizona dream po francusku:) a tego jeszcze nie ogladalam i bardzo bym chciala

Miss_from_the_Neverland

A ja jutro ide na Sweeneya do CC w Plazie ^^ Ale co sie nalatalam i nadenerwowalam, a jeszcze nic nie wiadomo, to moje ;/ Jestem tak glupia, ze bije wszelkie rekordy... Jutro Wam napisze, bo dzisiaj musze leciec szybko. No i napisze jak mi sie film podobal :)