"Arizona Dream" jest świetne-obejrzyj koniecznie!
ja bardzo chciałam "żone astronauty" i "Co gryzie Gilberta Grape'a" ale niestety niumam :(
Ja mam dziś cały dzień jakieś śmieszne sytuacje ;) najpierw w szkole a teraz...wyobrażacie sobie śpiew Sweeneya zagłuszany szybką mową rosyjskiego lektora ;)) i żebym ja coś z tego jeszcze zrozumiała, a uczę się ruskiego już 3 lata i ni w ząb nie rozumiem o czym oni tam gawarit ;)
ja kocham rosyjski język (a w moich żyłach po części rosyjska krew płynie), ale wolę oryginalny dźwięk jednak ;P no to ja mam tak z Truposzem. Już chyba 3 albo 4 razy pobralam. raz był dubbing hiszpański, raz lektor francuski ... a reszty to już nie pamietam, ale też jakieś lektory:/
A ja jestem przekleta. Nihilizm sie na mnie chyba msci xD Ale wazne, ze tak, czy siak na filmik jutro ide ^^
To ja sobie ściągnęłam ,,Rozpustnika" po... hiszpańsku. Normalnie przewijam do środka a tu jakieś ,,Porke? Porke?" (czy jak to się tam pisze, chyba ,,Porque? Porque?". ;D
O ja w sumie po chiszpansku bym sobie obejrzala xD "Por que" "porque? Porque?" to dest "Dlatego! Dlatego!" xD
Najgorzej było, jak zaczęłam ściągać Ed Wooda już nie pamiętam, chyba z Aresu i było parę wersji, ale polskiej oczywiście...nie. Na DVD??? Ależ skąd? Mój ukochany film i nigdzie nie mogę go dostać <zalewa się łzami i chowa pod biurko> :/ ;)
to jest cały problem-części filmów w ogóle nie można dostać...! jak "Beksa" albo "Wakacje w kurorcie" :|
"Eda Wooda" też chyba nigdzie nie widziałam...
bo jakby szukac filmu z jakimś debilnym Bradem P. to by były, ale z Johnnym niee, no bo poo coo...?! cholera, dlaczego? "they all deserve to die...!"
xDD
Ok, już wyszłam spod tego biurka, za dużo kurzu ;) <myśli, czy nie wypadałoby w końcu posprzątać> ;))
Mam pomysł - Polsat ma Ed Wooda, bo kiedyś emitowali. Biorę ze sobą chętne Aniołki i robimy napad na siedzibę Polsatu ;)). Przy okazji ukradniemy im też "Na Żywo", "Z piekła rodem", "9 wrota" i I część Piratów ;)).
Potrzebny sprzęt-
kominiarki
czarne golfy i czarne rurki
pistolety na wodę ;))
Kto ze mną? XD
czarnych ciuchów u mnei jest pod dostatkiem, więc dla wszystkich nas starczy;P pistolet na wodę moge zabrać jakiemus dziecku na placu zabaw.... to kto zorganizuje resztę??
No tak eM_Barrie powinni specjalnie dla nas zrobić coś w stylu torrerty.org tylko tylko z filmami Johnnego, bo nigdzie nie można spotkać jego fajnych filmów:(
Winonko jesetm z toba xD przy okazji wkradniemy sie jeszcze do TVN bo z tego co wiem maja tam zone astronauty, blow i chyba jeszcze cos ale nie pamietam:)
no tak-ja w empiku jakiś czas temu jak byłam to sobie pomyslałam "pójde zobaczyć jeszcze jakie są filmu" i o mały włos nie rzuciłam się na półkę jak zobaczyłam tam Edwarda :;)) i powiedziałam mamie że chce go dostać-to mi kupiła za kilka dni-poszła ze mną i ja pomknęłam czym prędzej do półek z filmami, żeby nikt mnie nie uprzedził :)
ale tak poza tym to ciężko...
Wiesz, lepiej by było, żeby to były spodnie XD
Kominiarki ja mogę załatwić- to jest przemaluję wszystkie czapki zimowe na czarno i wytnę dziury na oczy i nos ;)
Acha- przy okazji zahaczymy o TVP1- mają cenne łupy- MARZYCIELA, Czekoladę i Benny i Joon ;)
Najlepiej by było w Wielkanoc, część podejdzie podzielić się jajkiem a reszta- raz dwa zwija filmy ;))
ej a może jedna pójdzie w przebraniu króliczka wielkanocnego - wiesz, że niby przyniósł prezenty... a worek czy tam koszyk się na taśmy przyda;P
a w zanadrzu będziemy miały brzytwy i jak coś to będziemy krzyczeć że umiemy sie tym obsługiwać prawie jak Sweeney! ;)
dokładnie ! bójcie się tveniarze i polsaciarze ! :) bo my nigdy nie zapominamy i nigdy nie wybaczamy! prawda!?
No, to ja mogę zatańczyć z którymś z nich (z tym który będzie podobny do Johnnego ;)) i odśpiewać Little priest ;) po czym przerobimy ich na ciastka, zajmiemy siedzibę Polsatu i od dnia do nocy będziemy puszczać filmy z Deppem XD ;)
Cholera jasna! 5 stron ?! I kto to wszystko napisał? ;) Ktoś nowy doszedł? I o czym wy tak gadacie? :D
Macie bilety? Bo jak tak to chyba o mnie nie zapomniałyście :)) Dodam, że mam już 4 złote :D
tylko zamiast zdjęć Deppa będziemy mieć kominiarki i brzytwy i nie jedziemy do Francji tylko do siedziby TVN, TVP1 i Polsatu;P reszta właściwie bez zmian;P
To ja proponuję też napaść na HBO (którego już ma II cz. Piratów, nie to co TVP :P ) żeby nam dali za darmo swoje kanały. No i może jeszcze Cinemax xD
dali?! a po co. przecież jak brzytwy pójda w ruch to cała telewizja publiczna i komercyjna jest nasza!!
O! I to się nazywa pomysł xD
Angel's TV xD
Albo jakoś tak... :P
Poniedziałek - Piątek) Różne seriale, oczywiście te najlepsze. I o dogodnej porze xD
Sobota) Będziemy puszczać hity! Czyli wszystkie filmy z Johnny'm, wywiady z nim, etc.
Niedziela) Wybrany film - czyli ten, który zarezerwuje sobie Aniołek.