Johnny Depp

John Christopher Depp II

8,8
245 702 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Johnny Depp

Tutaj proponuję pisać dalsze losy Aniołków Johnny'ego (chodzi o historyjkę pisaną wierszem)

użytkownik usunięty
blumenkohl

on jest naj naj najlepszy, on jest niesamowity i mega uzdolniony, to najlepszy aktor naszych czasów ktury potrafi zagrać wszystko perfekcyjnie z niesamowitym wyczuciem roli. zakarzdym razem w filmach przechodzi sam siebie, jego gra akorska to poezja uczta dla oka i wielkie widowisko artystyczne. swoją grom i wdziękiem wciąga widza w niesamowitą przygodę robi to perfekcyjnie doskonale wybitnie to co on robi jest fascynujące.

użytkownik usunięty
blumenkohl

piękne macie te wierszę czytanie nich to prawdziwa przyjemność, gratuluję wierszę są piękne.
pozdrawiam wszystkich którzy je pisali

TODDka

Jedno słowo ode mnie:

Szacuneczek ^^

Nieaktywny_2

Puk, puk! Jest tu kto? Niemożliwe, tylko ja cierpię na bezsenność? ;>

blumenkohl

Kate-nie-tylko-ty;)-sorry-ze-tak-pisze-ale-mi-spacja-nie-dzala-:/-pomijajac-boze -aniolki-alescie-polecialy-do-przodu-dawno-mnie-nie-bylo;)-coz-jest-troche-pozno -i-nie-che-mi-sie-zabardzo-pisac-buzka-dla-was

BK_201

widac-ze-nikt-nie-tesknik-widze-rowniez-nowe-osoby-witam-pomijajac-jest-noc-a-ja -nie-moge-spac-cholera:/-dziewczyny-macie-ogromny-talent-w-pisaniu-wierszy-wiec- odemnie-dla-was-brawa-szkoda-ze-ja-nie-umiem-pisac-takie-wiersze-ale-kit-buzka-d la-was-:****

BK_201

Niesamowicie szybko wystartowałyście Aniołki! Już 2 Strona ;)

Pozdro dla szystkich aniołków!

PS za 12 godzin będę na Sweenym!!!

Majus_5

Witajcie Aniołki!
Świetne wierszyki :) Czegóż ja nie mam takiego talentu :(.
My lubelscy fani nie mamy tyle szczęścia co do Sweenego w kiach :/

oyster

Lubelskie kina powinny jakąś karę za to zapłacić ;(

Lady_From_Burton_World

a winona nie w szkole? ;P to taka krótka kontynuacja historii ode mnie:

Do spotkania nad basenem doszło dna następnego
i nie zabrakło na nim Aniołka żadnego.
Wszystkie w stroje się przebrały,
Johnnego razem wypatrywały.
Wtem się zjawił - świata cudo:
cóż za przecudowne udo. XDDD
Szara padła nań z wrażenia,
Gin dostała oparzenia.
Gosia patrzy się bez przerwy,
traci tleny Kate rezerwy.

wiem, głupie xDD

kamilakamila

miało być "tlenu rezerwy" ;p

kamilakamila

Niestety Dayah, nie w szkole ;). Do poniedziałku mam zwolnienie :(

użytkownik usunięty
Lady_From_Burton_World

Aniołki łączcie się ze mną w bólu gdyż odwołali mój wyjazd na Sweeney Todd! ;(;(;(

łączymy się w bólu:( jak tak wogóle można?! Na taki film odwołać wyjazd?! No to już jest szczyt

Mrs__Lovett

O tak, ja też się w Wami łączę w bólu i cierpieniu. ;(

blumenkohl

Ja-tak-samo-sie-lacze-z-wami-z-bulu-bardzo-wspólczuje;((((

BK_201

No to i ja :(. Widzę, że coraz więcej osób musi czekać na ten film dłużej niż do premiery :(. A to kino nawaliło, a to wyjazd odwołali ;(. A tak z innej beczki- oglądałyście film "Vincent" Tima Burtona? Ja widziałam niedawno i jestem szczerze zachwycona :)

Lady_From_Burton_World

Nie oglądałam ale skoro mówisz, że jesteś zachwycona to poszukam i postaram się obejrzeć :) A oglądałyście Miasteczko Halloween? ja właśnie wypożyczyłam:D

Lady_From_Burton_World

Ja też widziałam niedawno, genialny film, szkoda, że taki krótki. ;-)

blumenkohl

Linka zapodaję, jakby ktoś chciał "Vincenta" obejrzeć:
http://pl.youtube.com/watch?v=fxQcBKUPm8o

xD

blumenkohl

Miasteczko Halloween to moja ukochana bajka! Mam na wideo, ale nie całą, ale i tak znam :). Chciałabym obejrzeć Gnijącą Pannę Młodą, ale nie mam skąd wziąć, chyba trzeba będzie kupić ;/

blumenkohl

właśnie obejrzałam i aż mnie przeszły ciarki ;))
i muzyka- na początku, to ten sam motyw, który przez cały "Arizona Dream" gra Grace na akordeonie! kojarzycie?

kamilakamila

Tak, tak. Próbowałam nawet skądś ściągnąć tę melodię, ale nigdzie jej nie ma. ;(

blumenkohl

Witajcie moja Aniołki :)...:) wogóle ktoś tu jest hihi :)

Ulcia_6

A wie ktoś jaki tytuł ma ta melodia?

Lady_From_Burton_World

Pytałam o to na pewnym forum i powiedziano mi, że "Pop Goes the Weasel". xD

blumenkohl

to jest Grypsy Reggae.
a inne z tego filmu to : In the Deathcar, Old home movie, Dreams, Death ;))

kamilakamila

Ja chyba nie w temacie hyhy :D :P ale spoczko :))

Ulcia_6

Ulcia możesz sie pochwalic ile masz lat i jakie widzialas filmy z Johnnym> bo my sie tak między sobą kiedyś mniej więcej przedstawiałyśmy xDd

kamilakamila

ups przepraszam to jest GYPSY reggae ;))

kamilakamila

Ulcia, bo my rozmawiamy o takiej melodii, która jest na początku i końcu filmu Vincent. Jak chcesz zobaczyć, to Kate wyżej podała link, to tylko 6 minut trwa :)

Lady_From_Burton_World

Jesli ktoś z was ma Ares to wystarczy wpisac ten tytuł co podała Dayah i znajdzie tą melodie :) znaczy, mam nadzieję że to to bo już ściąga

Lady_From_Burton_World

ja też właśnie ściągam ;)) zaraz bede miała...ten kawalek jest genialny ;p

kamilakamila

Dzięki Dayah za ten tytuł. ;-)

kamilakamila

A czym tu się chwalić :PP hehe ok no więc :D :PP

Mam 16 latek :D e...co by tu jeszcze powiedzieć ;) lubie oglądać filmy z Johnnym :) :P hehe oglądnełam tak o:

PzK 1,2,3
Marzyciela (uwielbiam ten film mogę go oglądać dniami i nocami hehe)
Edward Nożycoręki
Benny i Joon
Człowiek który płakał
Czekolada
Sekretne okno
Charlie i fabryka czekolady

Wiem wiem malutko filmów oglądnełam nie jak niektórzy z 15 czy tam więcej...ale jestem od jakiegoś miesiąca czy troszeczke więcej jego fanka...:P ale postaram się wszystkie oglądnąć filmy :)) Nadrobie zaległości :D hyhyhy

Ulcia_6

Oki ja narazie idę z forum papapapapapapapapa:*

kamilakamila

No nie bylo mnie z dzien i juz 4 nowe strony, nowy temat :D No wiec opowiem Wam bajke i mam nadzieje, ze po wszystkim uslysze "Urzekla nas twoja historia" xD
Po tym jak sie dowiedzialam, ze nie beda grali Sweeneya w zadnym moim kinie zupelnie zwatpilam we wszystko. Moja mama zawyrokowala, ze jestem chora, bo oczy mi sie swieca, mam goraczke i w ogole jakas taka nijaka jestem. Owszem, tylko oczy mi sie swiecily, bo nadal mialam swieczki w oczach, mialam goraczke, bo bylam wk******* do bialosci i ok 21 polozylam sie do lozka i gapilam sie w tv, bo odeszly mnie checi do wszystkiego. Tak sie musialam tlumaczyc, ze nie jestem chora, a gdybym jej powiedziala o co kaman, to bym sie musiala tlumaczyc, ze nie jestem psychiczna xD W koncu i ona sie zorientowala i zaczela mnie pocieszac. W szkole wszyscy moi znajomi zachowywali sie jakby mi ktos umarl xD ( tez by mieli nastroj jak ja, gdyby czekali na cos pol roku i w ostatniej chwili, ktos by im powiedzial ze nic z tego)
Nie poddalam sie i po lekcjach poszlam z kolezanka "robic awanture w okolicznych kinach" xD Poszlam do Kosmosu, podchodze do okienka i sie pytam o film "Sweeney Todd". Juz mi rece opadly jak zobaczylam po oczach tej baby za szybka, ze zaraz mi sie zapyta "z czym to sie jje?"... Ale slysze za soba glos innej "Sweeney Todd?? Bedzie grany w "Wyzwoleniu" od 14 marca!" :D:D:D

DO WSZYSTKICH LUBELSKICH ANIOLKOW!
Od 14 marca (piatek) w kinie "Wyzwolenie" bedzie grany "Sweeney Todd" :D Male kino, ale lepsze niz zadne, pozno, ale lepiej niz wcale. :):):)

Potem jeszcze kupilam gazete "To&Owo" i dowiedzialam sie, ze beda jednak Oscary na TVP i zaplanowalam sobie, tak jak mowila Kate, ze pojde spac i nastawie sobie budzik :) Przychodze do domu, a Sweeney w TV jest reklamowany jako "najlepszy film roku".
:D:D:D

Astartte

Szara, urzekła mnie Twoja historia. xD

Astartte

cóż...urzekła nas twoja historia ;)))

kamilakamila

http://www.maxior.pl/film/23215/Johnny_Depp
widziałyście to? Madzia dałą linka w innym temacie. naprawde fajne, ale sie uśmialam ;))

kamilakamila

Też już to widziałam, najlepszy jest Johnny przebrany za kobietę. xD

kamilakamila

Szara mnie również :)) Ejj...ja nawet nie wiem czy w moim kinie graja ten film!! zaraz sprawdze :PP (ja nie jestem z lubelskiego województwa tylko dolnośląskie :(( )

tak po za tym Szara na TVP będzie cała gala??

Ulcia_6

Ej ten film jest zarabisty!! hahahahaha :D świetny!!

Ulcia_6

a Ulcia wybierasz się na niego?

kamilakamila

No właśnie najgorsze jest to ,że on jest od 18 lat ;(( i nie mam z kim pójść no chyba ,że moją siorkę starszą przekonam :D ale chyba da się namówić:)) hehe oBY!!

Ulcia_6

Szara, mnie także twa historia urzekła :) no, to może jeszcze nie wszystko stracone XD. A widziałyście tą recenzję na Filmwebie? Cholera, co to za...pan XD napisał to ja nie wiem!

Ulcia_6

Johnny Depp-
bożyszcze dziewcząt
Jak na muchy lep
przyciąga je do siebie zewsząd

A za co go kochają?
Czyż już chłopaków nie mają?
Kochają go za Jacka Sparrowa,
Marzyciela, którego pięknu żadna nie podoła
Uwielbiają go za Edwarda
I taka to już jest prawda:
Gdzie by Johnny nie zagrał
I kogo by nie przedstawił
Będzie cudny, beztroski, jakby się bawił
a my oczywiście
fanki jego wielkie
niczym jesienią liście
razem pofruniemy
bo naszego ulubionego aktora zobaczyć chcemy!

buehehe, no mam nadzieję, że mnie nauczyciele nie wykryją xD ale świetne sa te wierszyki, no cóż... mój nie za piękny, no ale wiecie, to byłby wstyd nie dać upustu uwielbieniu xD

rose_18

rosie: fajny wierszyk a ja mam narzie kawałek wierszyka znaczy dwa wersy błahahahahahaahha...

Pewnego razu,
Johnny zaprosił swoje aniołki do baru

<hahahahahaha> no coments :PP

rose_18

Super ten wiersz! Szczególnie fragment- "Kochają go za Jacka Sparrowa,
Marzyciela, którego pięknu żadna nie podoła
Uwielbiają go za Edwarda
I taka to już jest prawda: Gdzie by Johnny nie zagrał
I kogo by nie przedstawił
Będzie cudny, beztroski, jakby się bawił"

Brawo brawo!!! Najważniejsze to nie bać się pokazać, że ma się talent :)

Lady_From_Burton_World

och, dziękuję, dziękuję jestem przeradosna xD

w ogóle we wtorek mamy w szkole podobno jechać na wycieczkę wiec mam taki niecny plan, żeby nie pojechać i w nocy z poniedziałku na wtorek oglądać oscary, a jak johnny wygra to ja burze ciszę nocną! :) musi mi się udać nie jechać na tą wycieczkę! :)

czego sie nie robi dla wspierania deppa w tych trudnych chwilach wyczekiwania na oscara :)