Johnny Depp

John Christopher Depp II

8,8
245 702 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Johnny Depp

Tutaj proponuję pisać dalsze losy Aniołków Johnny'ego (chodzi o historyjkę pisaną wierszem)

TODDka

mam dostatecznie dużo lat, żeby wiedzieć, że nie należy nikogo bezpodstawnie obrażać.
a wniosek że jesteśmy oczytane to skąd się nasuwa? żadna z nas tego nie napisała...

eM_Barrie

14???????

użytkownik usunięty
Edward_D__Woood

Uważasz że 14 lat to "dostatecznie dużo" ? No to podziwiam.

15?

użytkownik usunięty
Edward_D__Woood

Podziwiam coraz bardziej... A zresztą nie ważne. Ile ty masz lat niby?

kurwa 16??????

użytkownik usunięty
TODDka

Takie pytanie mam. Jest juz powyżej 950 wpisów i gdzie będzie kontynuacja? A może nie będzie? Chyba że na temacie alleka, żeby nie tworzyć nowego.

no i nie mialem racji ze gówniary

Edward_D__Woood

http://video.google.pl/videoplay?docid=202635858881376052&q=dla+Ciebie+johnny+de pp&total=2&start=0&num=10&so=0&type=search&plindex=0

Edward_D__Woood

Widzisz Edwardzie problem polega na tym, że my mając swoje 15, 16, 17 etc...lat zachowujemy sie zupełnie normalnie, a ty, uważając się za tak dorosłego/dorosłą ośmieszasz się, przynajmniej w moich oczach. Nie mogę uwierzyć, że lubisz tego samego aktora co my, bo podobno ludzie o tych samych zainteresowaniach z łatwością się dogadują, a z Tobą nie idzie się dogadać. Jesteś taka/taki sam/sama jak twój blog- pusty. Naprawdę nie rozumiem po co wchodzisz na ten temat, skoro masz Nas za takie skończone idiotki? Chcesz sie pokłócić. Załóż oddzielny temat, tylko z łaski swojej- nie tutaj.

użytkownik usunięty
Lady_From_Burton_World

"Jesteś taka/taki sam/sama jak twój blog- pusty." -dobre :D haha
No, a jeżeli jesteś już taki dorosły, to dlaczego tracisz czas na FilmWeby i "głupie" tematy o Johnny. Nie masz jakiejś roboty?

TODDka

jakim temacie alleka?
podaj tytuł :)
właśnie sobie o tym samym pomyślałam... :) że zaczyna nam brakować miejsca w tej kontynuacji i będzie potrzebna nowa... :)

eM_Barrie

fajny filmik nie???????????????????????????

Edward_D__Woood

^^^ typowe zachowanie, gdy nie ma się nic do powiedzenia.

Lady_From_Burton_World

ale fajny czy nie dziewczyny?

Edward_D__Woood

Edwardzie widzisz wyraznie wszyscy cie tu olewaja....
trzeba naprawde pomyslec o kontynuacji bo cos nam sie szybko ten temat zaczyna konczyc:)) milych snow aniolki:*

użytkownik usunięty
Edward_D__Woood

mmm... Zajebisty ^^

TODDka

popieram Winone :)
i dobranoc Kurcia:*
w ogóle wszystkim do jutra :)

eM_Barrie

Ja też zaraz idę spać, dobranoc tak na przyszłość ;)) a co do kontynuacji to radziłabym założyć nowy temat bo ten Allana to taki pokręcony jest i niezbyt sie nadaje

Lady_From_Burton_World

Hehe witam witam znowu jeden dzień mnie nie było i 20 stron ;)...

Ejjj!! Aniołki mnie może nie być nawet 3 dni!! Bo u mnie jest wichura znaczy będzie wiał wiatr na 100 km/h i u nas jest ogłaszane zeby nie wychodzic z domu itd.itp. i może pozrywać linie elektryczne...;(((((...i mam caly weekend zrypany...JUz teraz wieje mocno!!

Ulcia_6

Co do Edwarda nie pozostaje nic innego jak tylko wysmiac.
No wiec, w odpowiedzi na post Dayah, ja do 2006 roku zylam w calkowirej nieswiadomosc istnienia zarowno "Piratow", jak i samego Johnnego. Pewnego razu jak juz kiedys pisalam, kolezanka, bardzo porywcza, objawila mi Bravo (xD), ze zdjeciem Jack'a, ale ja wysmialam jak stwierdzila, ze to cud na kiju xD Potem byl nastepny rok spokoju xD Az znajoma powiedziala, ze chce do kina na AWE i czy ja ide. To nie stanowilo dla niej problemu, ze nie widzialam ani 1 ani 2. Nadrobilam zaleglosci, aczkolwiek zabieralam sie do tego z wielkim bolem xD A po obejrzeniu... :O Smieszne... fajny facio, kto to jest...? Po premierze AWE i wyszukaniu kilku info, postanowilam obejrzec cos jeszcze z jego filmografii. Moj cioteczny brat, bedac starszym i z natury dosc wrednym (xD) polecil mi "Rozpustnika", zapewne zeby mi uswiadomic, ze Johnny nie rowna sie Jack i zebym porzucila ta niezdrowa fascynacje Deppem ( a wtedy nie byla jeszcze tak niezdrowa jak teraz Aniolki <lol>)
No wiec obejrzalam... :O (kolejny raz xD) Siedzialam i patrzylam sie tepo w napisy... Zamiast odejsc od komputera i stwierdzic krotko "Fu! Jaki be film! Ide obejrzec "Piratow..." 15 raz..." bylam wrecz zachwycona! Potem to sie posypalo... nastepny byl Donnie Brasco i reszta z 27 filmow :D Ostatni byl "Arizona Dream" - cudo. :D
Winona przepraszam w imieniu wszystkich, juz sie nie klucimy, wiem, ze to mial byc temat w ktorym, jako w jednym z nielicznych nie mialo byc sporow... Nie zostawiaj nas! :> Przyjde to moze dam jakis wierszyk :D Teraz jade far far away w swiat :D mimo, ze pogoda okropna ;/

użytkownik usunięty
TODDka

Szara -> Wiem, że nie świecę inteligencją, ale co to jest AWE ? Bo nie mogę tego z niczym skojarzyć :/

AWE -> At World's End :D Piraci z Karaibow - Na Krancu Swiata :D
Madzia, czytalam, ze idziesz na "Pokute". Swietny film polecam :)I pomyslec, ze bedziemy dzisiaj tak blisko siebie... Ja tez do Plazy xD

użytkownik usunięty
Astartte

Aha...No tak, nie mogłam tego AWE z niczym skojarzyć :P ALe ja idę jutro na Pokutę.

Elo Aniołki! A mnie jakoś od tej Pokuty odpycha Keira. Ale skoro mówicie, że to fajny film to juz nie wiem co myśleć. Może rzeczywiście nie jest taki zły:/

_LadyGirl_

Oglądałam i potwierdzam. Film jest nawet fajny :).
Ale tu Offtopów ^^
Muszę sobie zapodać coś z Johnnym :D

oyster

NIE WIERZE!!!! WOW!! Na tvp1 będzie Benny i Joon!! WOW!! ale o 3 :/

Ulcia_6

W końcu jakiś film z nim na TVP1 (bo zwykle to HBO lub Canal +) :PPP

Ulcia_6

Pokuta świetna jest:) a co do Benny i Joon to wcale mi się nie podoba godzina emisji ://// rownie dobrze mogliby w ogole nie puscic (3:00)

Gin

Faktycznie trochę późno, a właściwie wcześnie rano :/ A w ogóle to powinni jakiś inny film z Deppem pokazać, już był Benny na Jedynce.

TODDka

tak wlasnie glupio ze o 3 w nocy!!!!!

Ulcia_6

Benny i Joon był dopiero co, w święta. mogliby dać cos innego , a nie powtarzać. teraz mozna sie spodziewać tego filmu co 2 miesiące, jak jużwykupili prawa, to będą to ciągnąć.

TODDka

tzn. ja sie ciesze, ze powtarzaja niektore filmy bo Benny i Joon jak byl poprzednio niestety nie ogladalam (byla to bodajze niedziela i ok 23 sie zaczynalo, a na drugi dzien na 8 do szkoly trzeba bylo isc - sama z siebie nie widzialam w tym problemu, no ale rodzice..hehe:/) tylko mogliby zapodac o jakiejsc w miare realnej godzinie do obejrzenia, ja wiem ze to sobota, no ale...juz mogli dac o 23

TODDka

Ostatnio Johnny dodał mnie do przyjaciół na Myspace (jeśli to w ogóle on) mam nadzieję, że to nie jakaś pusta osoba podająca się za niego.

TODDka

nie sądzicie, że to troche głupie? znacie sie czy co, ze Cie dodał? ale ciesz sie.

kamilakamila

no mnie tez dodal juz to gdzies tu pisalam, chyba 23 stycznia

Gin

Podacie link? Może też mnie doda ;PP haha...

Ciekawe wogóle czy to Johnny no nie?

Ulcia_6

http://profile.myspace.com/index.cfm?fuseaction=user.viewprofile&friendid=306199 954&MyToken=bfcec892-09d7-425b-b322-93393efe3ce1

TODDka

Cieszę się, ale nie ma pewności na 100% że to jego profil.

Ulcia_6

Byl kiedys temat dotyczacy Johnnowego myspace'a, wiec poszukaj nie powienien daleko sie znajdowac:)

Gin

A ja już dałam link, akurat jestem na Myspace ;)

Gin

Ej sorrka ze pytam...ale tam trzeba sie zalogować tylko gdzie? bo ja nie wiem...a pozniej jak sie dodoaje do przyjaciol bo tez nie wiem hyhy...

PS.Dzięki Piratka za linka

Ulcia_6

Przede wszystkim trzeba się zarejestrować ;)

Ulcia_6

Nooo własnie o to mi chodzilo (zamiast zarejestrowac napisalam zalogowac)

Ulcia_6

Rejestracja niestety po angielsku jest, najpierw nie mogłam się połapać co i jak.

TODDka

A u niektórych znajomych były problemy z rejestracją i logowaniem (pisało, że hasło albo login nieprawidłowy)

TODDka

Piratka napiszesz mi co i jak (proszę pokolei co mam nacisnąć bo ja nie znam dobrze anglika)

Ulcia_6

Jak nie będziesz wiedzieć co gdzie wpisać na napisz mi postaram się pomóc dokładnie to ja nie pamiętam jak się rejestrować tylko teraz na obiad idę

użytkownik usunięty
TODDka

Musze się spieszyć z pisaniem bo jeszcze tylko 3 odpowiedzi. Ja tam lubię Keirę, tylko mnie w PzK3 wkurzała :| Bo zrobili z niej taką wojowniczkę i akcja ciągle wokół niej się kręciła... No ale dobra.
A co do Pokuty to u mnie coraz bardziej wieje i jutro miałam jechać do kina, ale chyba to nie wypali :(

ps. Ulcia - ja mieszkam na wschodzie i taka wichura tu jest że uuu... Nie wyobrażam sobie więc co tam u Ciebie...

użytkownik usunięty
TODDka

Pytanko: Gdzie będzie kontynuacja?