Johnny Depp

John Christopher Depp II

8,8
247 561 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Johnny Depp

http://www.lansik.pl/7402/vanessa-paradis-szaleje-z-zazdrosci/

femles_CS

pogięty portal

Lady_From_Burton_World

no...a tak w ogóle to cześć :)

Lady_From_Burton_World

Van i tak jest ładniejsza. A swoją drogą Johnny nigdy nie zostawi matki swoich dzieci i tak wspaniałej kobiety jaką jest Vanessa. A portal? Następny 'Kozaczek'.

A dla chętnych mały pokaz zdjęć Van:
Zapraszam ---> http://pl.youtube.com/watch?v=3KB_EoPWOqk
:)

femles_CS

Zapomniałaś dodać jeszcze Pudelka i Plotka - kolejne durne portale
Pozdrawiam :)

femles_CS

No cóż, bardzo lubię Vanessę, ale do urody Marion ona się nie umywa. Poza tym Marion jest z Guillaime Canet, więc te plotki są z palca wyssane. Ja chyba też zostanę autorką sci-fi:-)

Binula

Życzę powodzenia w pisanu sci-fi ;)
Pozdrawiam

femles_CS

Dziękuję dziękuję:-)

femles_CS

No, zapomniałam...
Sama nie wiem, który portal głupszy. Po co takie głupoty? Zapewne tej aktorce Depp się podoba, ale Van może czuć się spokojna - Depp podoba się wielu dziewczynom, a mimo to nadal są razem.

Jutynka

Przecież ta Marion ma chłopaka, a Johnny miał sie podobno żenić (czyżby kolejne plotki?). Niby z jakiej beczki oni mieliby ze sobą kręcić? Nie wiem skąd się urwał autor tego artykułu...

Lady_From_Burton_World

Z choinki... Podkreślając, że święta były hoho, jak dawno.

Lady_From_Burton_World

chyba wiem skąd urwał się autor tego artykułu...z Księżyca ;)

Jutynka

Też nie wiem, który portal głupszy...najlepsze jest to, że piszą takie głupoty, a potem po kilku dniach okazuje się, że to nieprawda...

femles_CS

Tak samo jak pisali, że Angelina urodziła już bliźniaczki, ba, nawet podali jak mają na imię, po czym ja sprawdziłam amerykańskie, angielskie i niemieckie portale, gdzie nic o tym nie było. Wsiadłam w komentarzach na autorkę artykułu i niecałą godzinę później artykuł zniknął. Oni naprawdę piszą co się da. W końcu i tak nikt im nic nie zrobi.

Binula

Też to pamiętam, a później napisali, że to była pomyłka i że niby Angelina te plotki rozesłała. A najlepsze to było jak raz napisali, że podczas porodu Angeliny będzie Druid :D

femles_CS

http://www.pudelek.pl/artykul/10352/kolejna_gwiazda_oszalala/ xD ale wymyślają na tych portalach

femles_CS

"Rzuciło się jej też trochę na mózg..."- jak można napisać taki komentarz? Chyba tym autorom też rzuciło się na mózg- i to nie trochę ;/

femles_CS

Oh, dobrze, że Paradis nie odkryła jeszcze tego forum.. To mogłoby ją zabić. Tyle młodszych panien, szalejących za jej facetem..

szuwarcia

No wiesz- ale jej facet nie szaleje za tymi pannami ;)

femles_CS

Mam tylko nadzieję, że jakieś anonimowe zakofanki nie będą teraz dawały Marion jedynek i nie zaczną oblegać jej forum. Bo de facto bardzo dobra z niej aktorka, jedna z moich ulubionych.
Poza tym news wydaje się jakiś wyssany z palca. Może ona i Johnny się przyjaźnią, więc jakieś całusy na powitanie to nic wielkiego. Ludzie robią z igły widły.
Nie sądzę, by Depp chciałzdradził w jakikolwiek sposób Vanessę.

_bateman

Dokładnie. Już tam tym lansiku Marion jest jechana od dziwek i szmat. Szok, ludzie wszystko łykają gorzej od rybek akwariowych. A Marion jest wspaniała.

_bateman

Dawać jedynki aktorce za jakąś wyssaną z palca plotkę to mogą dawać tylko jakieś powalone dzieci NEO, które we wszystko wierzą...

_bateman

Zgadzam się. A napisali o tym tak, jakby Johnny i Marion czekali tylko na okazję, żeby wskoczyć do łóżka. Te portale są beznadziejne- jakieś plotki- srotki i zero prawdy w tym co piszą.

Lady_From_Burton_World

Naoczny świadek- ciekawe kto, baba z warzywniaka:-PPPP

Binula

Pewnie jakiś statysta, któremu zachciało się rozgłosu :P
Ewentualnie taki 'chłyt reklamowy', żeby przyciągnąć ludzi wyszukujących na ekranie tą 'chemię' między Johnnym a Marion :p Chociaż nie sądzę, że takie coś jest w ogóle potrzebne ;)

Binula

xD

femles_CS

A do du** z takimi portalami! Ci autorzy plotek powinni lepiej zacząć pisać scenariusze do filmów bo tylko do tego się nadają, no ewentualnie mogą pracować w kanałach, bo ich plotki najlepiej spuszczać do kanałów...

femles_CS

Nie pisz, że powinni pisać scenariusze do filmów, bo jeszcze wejdzie tu jakaś zacna autorka Pudelka/Lansika albo innego shitu i weźmie sobie radę do serca:-)

Binula

No fakt. Szkoda, że nie można edytować komentarzy ;)

femles_CS

Autorzy plotek to tylko kropelka w oceanie. Reszta to ludzie, którzy - o zgrozo - w to wierzą. Ci to dopiero potrafią uprzykrzyć dzień swoimi błyskotliwymi komentarzami. :P

_bateman

Dokładnie, Każdy człowiek powinien wiedzieć ile plotka potrafi napsuć krwi.

femles_CS

Ja nie wiem jak można w takie plotki wierzyć. Chyba tym ludziom się nudzi w domu i wierzą we wszystko co napiszą. Jutro napiszę do Pudelka żeby napisali, że George Clooney to obojniak :D

femles_CS

Pisze się obojnak. Z błędem nie przyjmą.

Ekhem.. dziewczęta. Calm down. To skąd macie te "wyssane z palca newsy"? Jeszcze mi powiecie, że ktoś Wam podesłał i że w ogóle nie czytacie lansika, ani innego pudelka.. :D

szuwarcia

Obojnak? Chyba nie załapałam żartu.
Nikt tu się nie wypierał co do czytania tych portali, jednak między czytać a wierzyć są światy.

Binula

Ok, teraz sprawdziłam z tym obojnakiem, więc cofam pytanie:-)
Co do błędów- ci autorzy to dopiero błędy walą...

Binula

No właśnie, nikt nie mówił że nie czyta.
Ja zaglądam od czasu do czasu, żeby pośmiać się z tego i owego. Czasem jest wesoło, czasem coś mnie denerwuje, a czasem w ogóle mnie coś nie obchodzi. Te portale są już tak popularne, że większośc osób na nie wchodzi, a przynajmniej zna. ;P

femles_CS

Po pierwsze: na takich portalach jest dużo artykułów z błędami, chyba ich zdaniem artykuł z błędami jest lepszy, więc musi być napisany obojniak a nie obojnak
Po drugie: artykuły najczęściej są o gwiazdach, którzy ponoć są: homoseksualni, transeksualni, itd. A najlepiej napisać, że jakiś popularny aktor jest: gejem, tak naprawdę to kobieta lub obojnak
Po trzecie: Nie ukrywam, że wchodzę na te głupie portale plotkarskie, ale tylko dlatego żeby się pośmiać z komentarzy ludzi, którzy wierzą w te shity
Pozdrawiam

femles_CS

Sorry pomyliło mi się: powinno się pisać obojnak, a nie obojniak, bo artykuły najczęściej są z błędami. Nie rozumiem o co chodzi przecież pisze się obojniak.

femles_CS

Nie, dobrze napisałam, powinno się pisać obojniak bo z błędami przyjmują

femles_CS

Odwala mi, wszystko mi się myli, pewnie przez ten upał...

femles_CS

Heh, to tak jak autorom lansika:-) Ja też znałam obojniak, w necie jest zarówno obojnak, jak i obojniak, więc ja już sama nie wiem.

Binula

Net swoją drogą, a słowniki leżą...

A nie sądzicie, że redaktorzy lansika mają jakieś tajne wejście do głowy Johnny'ego..? To możliwe! Wszystko jest możliwe!
Może dowiedzieli się, że Depp myśli sobie: "Cholera, mam już ładną narzeczoną, co sobie śpiewa coś w ten deseń "c'est la rumba.. le vieux rock au mambo bidon..", dwójkę dzieci, miliony na koncie, willę na francuskiej riwierze i napalone fanki.. może znajdę sobie w końcu kochankę!"

szuwarcia

Kto ma słownik, ten ma.

szuwarcia

Napalone fanki? Hmm...lepiej by brzmiało opalone ;), bo ja tam napalona nie jestem, przynajmniej teraz ;)

Lady_From_Burton_World

Mogą być równie dobrze spalone. Takie po trawie :)

szuwarcia

Johnny ma też fanów, nie zapominajmy, że to również świetny aktor:-P
Sprawdziłam w PWNie- obojnactwo. W końcu wiem.

szuwarcia

Spalone? No to chyba już wole napalone. Chociaż biorąc pod uwagę co jedne i drugie mogłyby napisać to wiele sie nie różnią od siebie...

Lady_From_Burton_World

Z dwojga złego lepiej zajarać :P

Johnny nie ma wielu fanów.. Robiłam kiedyś rozeznanie w tym kierunku, ale grupa focusowa objęła tylko użytkowników FW, więc to nie do końca reprezentatywne.. W każdym razie, musze to w końcu opublikować! :D

szuwarcia

Ale się nam temat rozwinął...

szuwarcia

"Johnny nie ma wielu fanów."-
zgadzam się. W mojej szkole to chyba jestem jedyna...no może ktoś jeszcze, ze dwie osoby, ale to nikłe wyjątki wśród dziewcząt dostających palpitacji serca na słowo Efron i chłopaków wielbiących się w "Eurotrip" i "American Pie". Tak to bywa w gimnazjum ;)

Lady_From_Burton_World

Użytkownik *szuwarcia* miała chyba na myśli fakt, że nie ma wielu fanów płci męskiej;-) Chyba, że znowu palę jak diesel w zimie;-P