Możliwe. Wiecie- pora już jest późna, a moje myśli kierują się w strone wakacji ;) lata już nie te i mogłam coś na opak zrozumieć ;). Jeśli chodzi o fanów- uuu...z tym by było cienko. Aktualna liczba mi znanych- zero.
U mnie jest tak samo. Raz na lekcji chcieli puścić HSM, ale nici z tego wyszły bo się DVD zepsuło :D Ciekawe czy to moja zasługa, bo jak oni wkładal tą płytę to pomyślałam sobie: Jak oni to puszczą to się normalnie zaraz w kiblu powieszę.
Kiedyś powiedziałam, że HSM to nieporozumienie, a Efron wygląda jak gej. To mnie koleżanki omało nie udusiły.
Paskudna generalizacja. Środowisko gejowskie jest 500 razy bardziej zróznicowane niż Wy wszystkie razem wzięte, słonka :)
Paskudny brak poczucia humoru:-) Nie należy wszystkiego, co ludzie napiszą na forum, traktować poważnie. Mam mnóstwo znajomych homo, więc nie musisz mi mówić, że środowisko to jest zróżnicowane.
Wiem,chodziło mi o stereotypowego geja, przecież wiem, że wszyscy geje nie wyglądają tak samo, a nie wszystkie blondynki są głupie. Widzę, że jak się coś pisze to trzeba ze szczególikami bo niektórzy nie rozumieją.
No ba. Ze mną jak z dzieckiem.
Tak btw, "nie traktuje się wszystkiego, co ludzie napiszą na forum poważnie".. Hah, i nie oburza się każdą ploteczką z lansika.. ! :D
jam się nie oburzam tylko się z tego śmieję, bo mam duże poczucie humoru, proszę nie oceniać ludzi po pozorach
A czy ja się oburzam? Wyrażam swoją opinię. Oburzają mnie głodujące dzieci, wzrost ceny paliw i co za tym idzie- mięsa, warzyw, pieczywa, itd. Oburzają mnie wojny na świecie, dzieci chodzące z kałasznikowami i granatami w ręku,ale toć nie jakaś Milla, która pisze bzdury z różowego pamiętnika:-)
No, napisałam tam co myślę. Mój komentarz zaczyna się od słów "Ludzie prości i niewiele rozumiejący...".
Dzięki, dzięki ;). Wiem, że sobie nic nie robią, trudno. Ja napisałam co myślę ;). A co do tego, że gej wygląda jak Zac- mylicie się. Geje to zazwyczaj normalnie wyglądający ludzie, a takich "Zaców" wielu nie ma na tym świecie...i dobrze ;).
Już jednej się za to dostało:-) Mój najlepszy przyjaciel jest gejem, ma jakieś 202cm wzrostu, 115kg żywej wagi i jak powiedział mi, że jest gejem to kilka miesięcy nie wierzyłam. A teraz siedzimy razem na ławeczce i podziwiamy męskie tyłeczki:-)
To fajnie macie ;). Bo z moimi znajomymi tak się nie da- dziewczyny podziwiają chłopaków, a chłopaki samochody...
Ten artykuł był na pierwszej stronie jak wchodzisz na lansik.pl, zaraz przed artykułem o Charlize Theron i teraz go nie ma.
Artykuł o Angelinie, który został usunięty po moich komentach, też pisała Milla. Powinni pokazać choć resztki klasy i jej zabrać komputer. Na dwa tygodnie szlaban i albo będziesz pisała prawdę i tylko prawdę, albo koniec z oglądaniem filmików z Johnny Deppem na YouTube;-PPP
a tak na marginesie to Milla na tym lansiku pisze najgłupsze teksty, które potem okazują się nieprawdą ;)
Jeżeli Milla ma konto na Filmwebie to ciekawe jaki ma nick? Może: ToJaTwojaKicia, albo Panna Lansikówna, lub MarzycielkaZPodOkienka, lub po prostu Milka Mała Świnka albo Krowa Milka Muu
Geje i samochody- hmm, to znam inne przypadki. Mój drugi kumpel gej ciągle mnie ciągnie po centrach handlowych i każe doradzać w sprawie ubioru. Dlatego zawsze jak chce iść na zakupy, mam napady migreny:-P
Wiem, że nie wszyscy geje tak wyglądają ale akurat w mojej szkole stereotypy bardzo pasują. Bo u mnie większość geji wygląda jak Efron, blondynki są głupie i wyglądają jak lalki Barbie. Boże, moja szkoła powinna się nazywać Stereotypiz :D
yyyy...jak pisałam o moich znajomych to nie miałam na myśli gei, tak dla jasności ;) osobiście nie znam żadnego, a może się nie przyznają...kto ich tam wie
ja znam kilka lesbijek, fajni ludzie :) Nie rozumiem homofobów, nie wiedzą, że nie ocenia się człowieka po pozorach?
Najgorsze jest to,że homofob skreśli homoseksualistę z góry i traci przez to szansę na np. wspaniałą przyjaźń. Nie od dzisiaj wiadomo, że homoseksualiści są bardziej tolerancyjni (no cóż, to się rozumie samo przez się:-P) i oddani w przyjaźni. Ja tam nie zamieniłabym ich na żadnych innych. Co do lesbijek- znałam kiedyś lesbijkę, która się we mnie zakochała. Wszystko sie, niestety, nie za ciekawie skończyło. Mężczyźni często mają argument, że nie chcą mieć z gejami nic wspólnego, bo będą się do nich dobierać. A co, jeśli będzie się do nich dobierać kobieta, która ich w ogóle nie kręci? Dla mnie to jest jeden ciul czy dostawia się do mnie facet czy kobieta- o ile mnie nie pociąga, to jej to mówię i na razie. Płeć nie gra tu żadnej roli.
Najbardziej w tym całym artykule od siedmiu boleści wkurza tekst o Marion i jej upodobaniach. Niby skąd Milla sobie to wzięła?