Johnny Depp

John Christopher Depp II

8,8
247 672 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Johnny Depp

http://www.lansik.pl/7402/vanessa-paradis-szaleje-z-zazdrosci/

Binula

Możliwe. Wiecie- pora już jest późna, a moje myśli kierują się w strone wakacji ;) lata już nie te i mogłam coś na opak zrozumieć ;). Jeśli chodzi o fanów- uuu...z tym by było cienko. Aktualna liczba mi znanych- zero.

Lady_From_Burton_World

U mnie jest tak samo. Raz na lekcji chcieli puścić HSM, ale nici z tego wyszły bo się DVD zepsuło :D Ciekawe czy to moja zasługa, bo jak oni wkładal tą płytę to pomyślałam sobie: Jak oni to puszczą to się normalnie zaraz w kiblu powieszę.

femles_CS

Lata szkolne- kiedy to było... Ale Wam zazdroszczę:-)

femles_CS

Kiedyś powiedziałam, że HSM to nieporozumienie, a Efron wygląda jak gej. To mnie koleżanki omało nie udusiły.

femles_CS

A jak wygląda gej?

szuwarcia

Jak Zac Efron:-)

Binula

no właśnie :)

Binula

Paskudna generalizacja. Środowisko gejowskie jest 500 razy bardziej zróznicowane niż Wy wszystkie razem wzięte, słonka :)

szuwarcia

Paskudny brak poczucia humoru:-) Nie należy wszystkiego, co ludzie napiszą na forum, traktować poważnie. Mam mnóstwo znajomych homo, więc nie musisz mi mówić, że środowisko to jest zróżnicowane.

szuwarcia

Wiem,chodziło mi o stereotypowego geja, przecież wiem, że wszyscy geje nie wyglądają tak samo, a nie wszystkie blondynki są głupie. Widzę, że jak się coś pisze to trzeba ze szczególikami bo niektórzy nie rozumieją.

femles_CS

Ja jestem blondynką, więc z całym sercem popieram:-PP

femles_CS

No ba. Ze mną jak z dzieckiem.

Tak btw, "nie traktuje się wszystkiego, co ludzie napiszą na forum poważnie".. Hah, i nie oburza się każdą ploteczką z lansika.. ! :D

szuwarcia

jam się nie oburzam tylko się z tego śmieję, bo mam duże poczucie humoru, proszę nie oceniać ludzi po pozorach

szuwarcia

A czy ja się oburzam? Wyrażam swoją opinię. Oburzają mnie głodujące dzieci, wzrost ceny paliw i co za tym idzie- mięsa, warzyw, pieczywa, itd. Oburzają mnie wojny na świecie, dzieci chodzące z kałasznikowami i granatami w ręku,ale toć nie jakaś Milla, która pisze bzdury z różowego pamiętnika:-)

Binula

dobrze i mądrze napisałaś, to lubię :)

femles_CS

<robisięczerwona>:-)))

femles_CS

Boże, ja oni tam tę Marion od szmat wyzywają, żal. Głupota ludzka nie zna granic :/

femles_CS

No, napisałam tam co myślę. Mój komentarz zaczyna się od słów "Ludzie prości i niewiele rozumiejący...".

Lady_From_Burton_World

Chylę czoła przed Twoim postem na lansiku. Najgorsze, że nic sobie z tego i tak nic nie zrobi.

Lady_From_Burton_World

przeczytałam, ładnie napisałaś :)

femles_CS

Dzięki, dzięki ;). Wiem, że sobie nic nie robią, trudno. Ja napisałam co myślę ;). A co do tego, że gej wygląda jak Zac- mylicie się. Geje to zazwyczaj normalnie wyglądający ludzie, a takich "Zaców" wielu nie ma na tym świecie...i dobrze ;).

Lady_From_Burton_World

Już jednej się za to dostało:-) Mój najlepszy przyjaciel jest gejem, ma jakieś 202cm wzrostu, 115kg żywej wagi i jak powiedział mi, że jest gejem to kilka miesięcy nie wierzyłam. A teraz siedzimy razem na ławeczce i podziwiamy męskie tyłeczki:-)

Binula

To fajnie macie ;). Bo z moimi znajomymi tak się nie da- dziewczyny podziwiają chłopaków, a chłopaki samochody...

Lady_From_Burton_World

Temat o Johnnym na Lansiku zniknął.........................................

Binula

Jak to- zniknął?

Lady_From_Burton_World

Nie ma go już. Usunięto cały artykuł. Tak jak gdyby go nigdy nie było. Co za chamstwo.

Binula

A ja wpisałam w szukaj Johnny Depp i był

Lady_From_Burton_World

Ten artykuł był na pierwszej stronie jak wchodzisz na lansik.pl, zaraz przed artykułem o Charlize Theron i teraz go nie ma.

Binula

Faktycznie, w wyszukiwarce jest,a na stronie głównej już nie. Co te półgłówy kombinują.

Binula

Pewnie żałują, że to napisali :D

femles_CS

Artykuł o Angelinie, który został usunięty po moich komentach, też pisała Milla. Powinni pokazać choć resztki klasy i jej zabrać komputer. Na dwa tygodnie szlaban i albo będziesz pisała prawdę i tylko prawdę, albo koniec z oglądaniem filmików z Johnny Deppem na YouTube;-PPP

Binula

O, artykuł znowu się pojawił. Może Milla czyta posty na Filmwebie?

Binula

możliwe, kto tam wie :D

femles_CS

Milla, moja droga, czas się wziąć za drugą część Solaris:-PP

Binula

a tak na marginesie to Milla na tym lansiku pisze najgłupsze teksty, które potem okazują się nieprawdą ;)

femles_CS

Jeżeli Milla ma konto na Filmwebie to ciekawe jaki ma nick? Może: ToJaTwojaKicia, albo Panna Lansikówna, lub MarzycielkaZPodOkienka, lub po prostu Milka Mała Świnka albo Krowa Milka Muu

Lady_From_Burton_World

Geje i samochody- hmm, to znam inne przypadki. Mój drugi kumpel gej ciągle mnie ciągnie po centrach handlowych i każe doradzać w sprawie ubioru. Dlatego zawsze jak chce iść na zakupy, mam napady migreny:-P

Lady_From_Burton_World

Wiem, że nie wszyscy geje tak wyglądają ale akurat w mojej szkole stereotypy bardzo pasują. Bo u mnie większość geji wygląda jak Efron, blondynki są głupie i wyglądają jak lalki Barbie. Boże, moja szkoła powinna się nazywać Stereotypiz :D

femles_CS

Ale na szczęście mój kumpel gej wygląda normalnie, a moje koleżanki blondynki są mądre :)

femles_CS

yyyy...jak pisałam o moich znajomych to nie miałam na myśli gei, tak dla jasności ;) osobiście nie znam żadnego, a może się nie przyznają...kto ich tam wie

Lady_From_Burton_World

Oj, jest ich baaaaardzo dużo. Ja znam ich mnóstwo. Lesbijki też znam. Wszyscy wspaniali ludzie.

Binula

ja znam kilka lesbijek, fajni ludzie :) Nie rozumiem homofobów, nie wiedzą, że nie ocenia się człowieka po pozorach?

femles_CS

Najgorsze jest to,że homofob skreśli homoseksualistę z góry i traci przez to szansę na np. wspaniałą przyjaźń. Nie od dzisiaj wiadomo, że homoseksualiści są bardziej tolerancyjni (no cóż, to się rozumie samo przez się:-P) i oddani w przyjaźni. Ja tam nie zamieniłabym ich na żadnych innych. Co do lesbijek- znałam kiedyś lesbijkę, która się we mnie zakochała. Wszystko sie, niestety, nie za ciekawie skończyło. Mężczyźni często mają argument, że nie chcą mieć z gejami nic wspólnego, bo będą się do nich dobierać. A co, jeśli będzie się do nich dobierać kobieta, która ich w ogóle nie kręci? Dla mnie to jest jeden ciul czy dostawia się do mnie facet czy kobieta- o ile mnie nie pociąga, to jej to mówię i na razie. Płeć nie gra tu żadnej roli.

femles_CS

Temat o Deppie zniknął? Szkoda, chciałam się jeszcze pośmiać xD

femles_CS

Dziwne, ja go widziałam przed chwilą... A tak w ogóle... Ich chyba... po***ało... sorry.

femles_CS

az glowa boli co ci ludzie nie wymysla, bzdury bzdury i jeszcze raz bzdury

sweet_paradise1990

Najbardziej w tym całym artykule od siedmiu boleści wkurza tekst o Marion i jej upodobaniach. Niby skąd Milla sobie to wzięła?

Binula

z główki, Mila pewnie ma za bardzo wybujałą wyobraźnię

femles_CS

Ta Mila jakaś dziwna jest... Spójrzcie choćby na to: http://www.lansik.pl/4909/johnny-depp-lubi-duze-biusty-waska-talie-i-burze-wloso w/
Czy mi się wydaje... czy Johnny coś powiedział normalnego (czyli, że lubi się bawić z Lili-Rose), a oni jak zwykle przekręcili, żeby mieć o czym
pisać?