że to piszę, bo pewnie zaraz wszyscy Filmwebowicze na mnie naskoczą, ale mógłby ktoś mi wyjaśnić, po co właściwie gracie w te "gry"? Gra z cytatami, gra ze zdjęciami, gra o filmach z Depp'em, bla, bla, bla. Pytam się PO CO?
Przepraszam? Czym? Wiedzą? Wiedzą, o tym, jak to jakieś dzieci nauczyły się kilku zwrotów z "piratów z Karaibów"? O tak, zaśmiecanie forum - to jest to co najlepiej niektórym wychodzi.
"O tak, zaśmiecanie forum - to jest to co najlepiej niektórym wychodzi."
Innym zaś czepiani się... (ależ skąd, to nie do Ciebie).
Może niektórzy lubią grać w takie gry? Przecież nie tylko na tym forum tak jest. No co, z tym tez mają iść na gg albo inne fora? I- uprzedzam twój zarzut- nie znajdziesz mnie wśród tych "dzieci, które nauczyły się kilku zwrotów z "piratów z Karaibów"
a to może jeszce ja zapytam o co chodzi z tym tematem kontynuacja Aniołki Dżonego etc?
Trochę przegrzebałam tamten temat i sensu nie znalazłam więc może ktoś mi pomoże
Ja też lobię grę z cytatami Nona - przybij piątkę :D.
A jak Tobie te tematy przeszkadzają to po prostu na nie nie zwracaj uwagi (ja tak robie jak mi coś przeszkadza) albo załóż jakiś ciekawszy temat ja chętnie porozmawiam :)
Pozdrawiam
W tematach Aniołki Johnny'ego raczej na prózno szukać sensu.Bez urazy dla uczestników tej jakże inteligentnej "dyskusji". Pisza o rzechach, które nie maj± najmniejszego zwi±zku z Deppem.wyobrażają sobie,że go spotkaj±(co raczej jest w±tpliwe i naiwne). Jak dla mnie te kontynuacje są zbędne. Ba są niemile widzianei to chyba nie tylko moje zdanie.
Gadacie o dupie Marynie zamiast zająć się czymś pozytecznych(chociażby zdobywaniem punktów:))To daje dużo satysfakcji.
Nawiazując jeszcze do posta autorki to wykazać wiedzą możecie się właśnie w ten sposób.Przez dodawanie opisów ciekawostek a ambitniejsi mogą zająć się recenzjami. Wy byście się nie nudziły a serwis by zyskał.
Pozdrawiam!
No tak, bo te kontynuacje to najgorsze zło na Filmwebie tak? A jak pojawią się jakieś prowokacje to wszyscy lecą na nie odpowiadać, żeby pokazać jak to oni umieją sie kłócić. Wtedy każdemu pasuje. No sorry, każdy wie, że nikt nie lubi "Aniołków Johnnego" ale napotykanie o tym w każdym poście to już przesada- wy myślicie, że my jesteśmy jakieś głupie i nie wiemy o tym, że nas nie trawicie na tym forum? Otóż wiemy. Zaskoczona prawda? Bo "głupiutkie aniołki" jednak zdają sobie sprawę z tego, że wszyscy na nie narzekają. Niedługo przy każdym poście będziecie pisać "pozdrawiam! p.s. Aniołki Johnnego to są beznadziejne". Mam nadzieję, że dzięki temu wasza samoocena idzie w górę- w końcu nie jesteście najgorsi- są jeszcze Aniołki. No dalej- nie krępujcie się- narzekajcie.
Oczywiście. Tak jak przypuszczałam, już naskoczyło na mnie kilka osób. A ja tylko zapytałam po co to jest, bo naprawdę nie pojmuję tej Wspaniałomyślnej Idei Gry. "A jak Tobie te tematy przeszkadzają to po prostu na nie nie zwracaj uwagi (ja tak robie jak mi coś przeszkadza) albo załóż jakiś ciekawszy temat ja chętnie porozmawiam :)" Zrozumiałam ten umiejętnie wpleciony sarkazm. "Innym zaś czepiani się... (ależ skąd, to nie do Ciebie). " Tu też. Czy z tych zabaw, naprawdę coś wynika? Czy po prostu za rok będziemy mogli podziwiać "1000 000 kontynuację gry z cytatami"? Proszę! Nie mówicie, że naprawdę to jest takie podniecające cytowanie słów jakiegoś tam bohatera, którego grał Depp! Proszę! Zajmijcie się czymś pożytecznym (przeanalizować dokładnie wypowiedź Joasi16).
P.S. Też nie rozumiem Aniołków Dżonego.
Nie no człowiek bawi się w ciocię dobrą rade a tu od razu ze sarkazm -.-
A jeśli chodzi o "Aniołki" to naprawdę jest mi to obojętne o czym sobie tam piszecie i która to już kontynuacja.
wy wszystko bierzecie do siebie, na serio a dla nas to po prostu też jest dobra zabawa, ja np. nie czuję się głupią będąc aniołkiem, bo tak na prawdę wiele osób z naszej paczki jest na prawdę bardzo wartościowych i mających świetny charakter!
Winona, tu wcale nie chodzi o naszą samoocenę! Zrozum! Ja wiem, że ty nie jesteś głupia, ale samo branie udziału w takim gównie, zniża w skali do poziomu zera! To tylko zależy od Ciebie jakie masz zdanie o samym sobie. No bo do Was w ogóle nie dociera, to, że to jest beznadziejne i w ogóle bezmyślne! Więc może kiedy będzie się o tym gadać bez przerwy, przypominać, że to jest denne, to może komuś się zapali światełko w głowie, w końcu pomyśli i daruje sobie jakiś kolejny komentarz.
Yoko ono - nie obrażaj się :D
Banshee a dlaczego uważasz że to jest beznadziejne? ja tam nie wiem o czym są tam rozmowy ale było tam kiedyś chyba coś o pisaniu wierszy a to już coś! co w tym złego że parę dziewczyn rozmawia sobie na forum? po to są między innymi fora (inne zastosowania to gry prowokacje itp :) )
I się nie obraziłam :P
annalaura - to może niech tą swoją inteligencję wykazują też na tym forum, a nie tylko gdzieś poza nim, a naprawdę zadowolą tym dużą liczbę użytkowników
Wiesz, szczerze mówiąc ja już nie raz myślałam o tym, żeby odejść z tamtego tematu, ale z drugiej strony to nie jest takie złe. Wam sie wydaje, że my tylko siedzimy i pieprzymy głupoty typu "och ach jaki ten Depp super!". A większość naszych postów nie jest na poważnie, za to możemy się pośmiać. Poza tym teraz nie jesteśmy tu na okrągło, bo często siedzimy na gg. I nawet gdybyśmy wszystkie odeszły to i tak przyjdzie ktoś inny i założy podobny temat. No i gdyby nasze kontynuacje były naprawdę do niczego to ktoś by je usunął. Ktoś je usunął? Nie? No popatrz, czyli moderatorom to nie przeszkadza...
zgadzam się. wszyscy biorą wszystko zbyt na serio! jesteście jacyś bez poczucia humoru. fakt faktem, że ostatnio sporo siedzimy na gg, dlatego mniej postów, ale raczej będziemy tu zaglądać.
Ale dziś to sie ta konferencja trochę nie udała, bo:
- część już wcześniej o czymś tam gadała i jak przyszły nowe osoby to tamci nie mogli tego kontynuować
- ja w ogóle już nie wiedziałam kto z kim i o czym
faktycznie było małe zamieszanie, ale może jak będzie ktoś nowy to będziemy streszczać jakoś to co się działo?
NonaT. zawsze głupsze tematy mają większe powodzenie, zgadnij dlaczego? :P
a ja tam nie mam nic przeciwko takim rzeczom :) wolny kraj? wolny. juz kiedyś mowiłam co mnie wnerwia ;) ale bądźmy szczerzy na TYM FORUM INTELIGENTNE TEMATY SIĘ nie przyjmują. przykładem jest temat Edwarda Wooda czego nikt tam nie gada tylko odpisujemy na takie własnie glupoty co?
"Banshee a dlaczego uważasz że to jest beznadziejne?" Ponieważ przeczytałam trochę tego, (bo nie mam zwyczaju komentować czegoś, o czym nie mam pojęcia) i uważam, że jest to nudne i bezsensowne. Winona: "No i gdyby nasze kontynuacje były naprawdę do niczego to ktoś by je usunął. Ktoś je usunął? Nie? No popatrz, czyli moderatorom to nie przeszkadza..." Powiem ci szczerze, że moderatorzy mają bardzo głęboko Wasze i innych tematy/posty, zależy im tylko na tym, żeby nie było tam zbędnych epitetów/przekleństw itp. Yoko ono - ja naprawdę wiem po co między innymi są fora, ale kiedy widzisz po raz setny kontynuację którąś tam, to naprawdę rzygać ci się chce. Annalaura byś się zdziwiła jakie ja mam poczucie humoru, ale czy naprawdę nie zauważyłyście, że to jest nudne? Naprawdę nie mam nic przeciwko "pogaduszkom" (nie powiem dzieci) młodzieży, ale kiedy nie wejdę na to forum to zawsze jest kontynuacja czegoś tam, któraś tam. naprawdę - uczestniczę w wielu forach, ale muszę niestety przyznać - to jest na najniższym poziomie.
skąd wiesz jakie są z nas dzieci i ile mamy lat?
szanuję twoje zdanie i możesz takie mieć, ja mam inne na ten temat :) i po prostu wątpię żebyśmy przekonali się do naszych racji. może wydawać ci się to nudne i dobrze, nam nie i też dobrze :)
przepraszam
że to piszę, bo pewnie zaraz na mnie naskoczysz, ale mogłabyś mi wyjaśnić po co właściwie zakładałaś ten temat? bla, bla, bla, Pytam sie PO CO?
a ja już szybciutko odpowiadam na twoje pytanie? <i licze że w rewanżu odpowiesz na moje>..
Po to bo na sie tak podoba.
Gra z cytatami jest bardzo fajna,
nie chcesz grać, to nie graj, ja chce grać to gram, wolny kraj.
No i co zrobisz? nic nie zrobisz siedź i płacz albo olej al sie przyłącz.
Naprawdę ten temat był trochę zbędny i kilka już podobnych było.
Porozmawiajmy o czymś przyjemnym... kto z Was był święcić jajka? :D
Ahh pamiętam te czasy jak moja siostra miała 2 lata- mało mówiła i był spokój w domu :D
Ja nie byłam święcić w tym roku bo pies zjadł mi koszyczek :D
a ja z całą rodzinką :P (czytaj mamą, tatą i siostrą). ksiądz jak zwykle nas nieźle polał i mówił to samo co w zeszłym roku xD
tak, ja p****** porozmawiajmy o świętach wielkanocnych, litości!
won rozmawiać o tych pierdołach do koleżanek albo na gg a nie na forum filmowym!
'porozmawiajmy o czymś przyjemnym' szlag by Cie trafił.
omg aż się uniosłam ;D
wy jesteście jakieś nienormalne/ nie kochane / nie doceniane /niezaspokojone/ niedouczone czy jak? bo ja powoli wysiadam.
Cześć nonka ;* Ciebie jedyna chyba jeszcze w tym kręgu poważam ;)
powiem Ci, że zgadzam się z założycielką tego tematu, i jestem wręcz za tym, by pisać je jeszcze 100 razy- to w przeciwieństwie do tych innych gówien może z czasem będzie pożyteczne, bo do tych dzieciaków w końcu coś dojdzie.
"chcesz grac, to graj, nie chcesz to nie graj"
Te gry już jestem w stanie zrozumieć, bo jednak trzeba sie troszkę wysilić, czasem czyms wykazać...
ale te kontynuacje...w.y.s.i.a.d.a.m
jezusie piszę już bez ładu i składu, ale to tak pod Wasz stajl ;*
Nie unoś sie Anastazjo jak temat świąteczny Cię nie kręci (wymyśliła coś na poczekaniu) to powiedz nam jaki fajny film ostatnio oglądałaś?
Czasem muszę się unieść, wtedy łatwiej przekazać swoje odczucia.
Ostatnio? Braveheart(leciał w tv) poraz któryś z kolei, ale uwielbiam ten film:) bo nie pytasz o 'nowy' tylko ogólnie jak mniemam?
Rozumiemy Twoje uniesienia :D każdy tak czasem ma :)
Tak tak jak najbardziej ogólnie, wiesz ze tyle razy leciał ten film w tv a ja jakoś coś nie miałam weny coby go oglądnąć kiedyś sie skuszę :D
Może w jakieś ponure jesienne popołudnie sie skuszę. Ostatnio oglądałam "Face off" strasznie mi sie podobał a to dziwne bo nie lobię za bardzo tego typu filmów
Jesienne? To widzę, że prędko chcesz sie zabrać za nadrobienie taaaakiej zaległości filmowej...no ale rozumiem, idzie wiosna i lato ;)
Mnie się podobał Sweeney Todd a średnio lubię musicale (tzn. rzadko oglądam). I to nie ze względu na Deppa.
Tak się czasem zdarza ;-)
Sweeney też mi sie podobał tylko na premierze jaki debil kopał mnie w krzesło ;/ A okazało się jeszcze ze Depp bardzo fajnie śpiewa :D
ja też kiedyś siedziałam za jakimś gówniarzem-żartownisiem, ale za 3 razem odwróciłam się, powiedziałam co o nim sądze i dziecko sie uspokoiło do końca filmu ;)
pośrednio i ja sie zgadzam bo jak już kiedys mówilam wchodziłam na to forum tylko po to że czy sparawdzić jaki film jest dobry a tu mi wyslakuja jakies gry i inne rzeczy. to mnie wnerwiało. ale teraz sie wkręciłam zalozyłam konto no i jestem ;)
Krwisty Zielony Paszteciku - oczywiście, ze Ci odpowiem :) Staram się zrozumieć, że ta gra jest naprawdę bardzo fajna, tyle, że ja po prostu nie widzę w tym sensu. A przynajmniej w którejś tam kontynuacji, ileż można! Taa, zrozumcie mnie, że ja naprawdę próbuję Wam powiedzieć, że te kontynuacje, Aniołki itp. nie wyglądają dobrze tak z boku.
miło mi to słyszeć po raz? setny.. tysięczny?
aniołki okazały sie złem wcielonym, okazało sie że ja stoczyłam sie na dno pisząc w tym gównie. Rozumiem że inni są mądrzejsi.
No tak bywa czasami...
die.
tak, stoczyłaś się.
dokładnie o to nam chodziło.
tak, inni są mądrzejsi.
jaka Ty błyskotliwa! niewiarygodne ;)
No ale tak bywa...CZASAMI ;)))))
Dziewczyna dobrze kada, przez was nikt juz nic na tym forum nie pisze, bo idiotyczne fanki robia temat o tym "co dzis u nich sie zdarzylo" i to sie nazywa dzieci zasmiecanie forum, brawa dla dzieci ktore odstraszaja swoimi tematami i glupota