Kate Winslet

Kate Elizabeth Winslet

8,6
80 755 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Kate Winslet

Kate ma bardzo ładny głos. Słyszałam taką jedną fajną piosenke i musze przyznać że jest bardzo fajna ;D

What If <----- to jej tytuł, a to link: http://pl.youtube.com/watch?v=AYMYalddRCk&feature=related

Carla

"Słyszałam taką jedną fajną piosenke i musze przyznać że jest bardzo fajna" - ale powiedziałaś ;).
A piosenka jest ok, ale dla mnie jakaś taka bez wyrazu.

Coward

Utwór jest piękny, pare lat temu był na listach przebojów. Kate jest wspaniała w każdym calu ;P

AimeR

zgadzam się, ale mogliby zmienić to zdjęcie bo jest potwornie fotoszopowe aż kłuje w oczy ;p (zastanawiam się czemu firefox podkreślł mi słowo "kłuje", czyzby nie znał tego słowa?)

victoria_

może dlatego, że się pisze kuje, a nie kłuje ???

justynabonio

ty, naprawdę? niemożliwe, jestem analfabetką...

victoria_

Nie wiem o co chodzi, bo mi Mozilla też podkreśliła, może po prostu tu słowniku jest jakiś błąd, ale moim zdaniem pisze się kłuje... :)
Ale raczej nie kuje bo to jakoś nie po polsku ale tam mi poprawiło...

użytkownik usunięty
Carla

ja już wcześniej słyszałem tą piosenkę już jak tylko się ukazała :)
a krytycy zgodnie twierdzą , że Kate ma 4 oktawy głosowe ( 4oktawy ma Christina Aguilera ) Już w Titanicu było wiadome , że ma śliczną barwę głosu !!!

a ona tam śpiewała?

słyszałam jej głos, ale nie stwierdziłabym że ma również dobry i fajny głos w śpiewie ;D

Carla

A gwoli wyjaśnienie, co do "kłucia", to Firefox też mi to podkreślił, ale sprawdzałam w słowniku i macie rację. Pisze się "kłuje", bo "kuć" można żelazo :).

użytkownik usunięty
Carla

troszke spiewala jak tam stali z calem i matka w chorze

hahahaa tam śpiewało ze 100 osób na raz ;D
top przeciez usłyszec jej solo nie mozna ;p

użytkownik usunięty
Carla

tj w Titanicu nie śpiewała :)
ale wystarczy posłuchać jak mówi ...
sama barwa głosu , odcienie itd już wtedy
było słychać ładny głos ...
za to śpiewała w " Rozważnej i romantycznej "