Kate ma bardzo ładny głos. Słyszałam taką jedną fajną piosenke i musze przyznać że jest bardzo fajna ;D
What If <----- to jej tytuł, a to link: http://pl.youtube.com/watch?v=AYMYalddRCk&feature=related
"Słyszałam taką jedną fajną piosenke i musze przyznać że jest bardzo fajna" - ale powiedziałaś ;).
A piosenka jest ok, ale dla mnie jakaś taka bez wyrazu.
zgadzam się, ale mogliby zmienić to zdjęcie bo jest potwornie fotoszopowe aż kłuje w oczy ;p (zastanawiam się czemu firefox podkreślł mi słowo "kłuje", czyzby nie znał tego słowa?)
Nie wiem o co chodzi, bo mi Mozilla też podkreśliła, może po prostu tu słowniku jest jakiś błąd, ale moim zdaniem pisze się kłuje... :)
Ale raczej nie kuje bo to jakoś nie po polsku ale tam mi poprawiło...
ja już wcześniej słyszałem tą piosenkę już jak tylko się ukazała :)
a krytycy zgodnie twierdzą , że Kate ma 4 oktawy głosowe ( 4oktawy ma Christina Aguilera ) Już w Titanicu było wiadome , że ma śliczną barwę głosu !!!
a ona tam śpiewała?
słyszałam jej głos, ale nie stwierdziłabym że ma również dobry i fajny głos w śpiewie ;D
A gwoli wyjaśnienie, co do "kłucia", to Firefox też mi to podkreślił, ale sprawdzałam w słowniku i macie rację. Pisze się "kłuje", bo "kuć" można żelazo :).