dopóki nie schudła. Od tamtego momentu przybyło jej jakieś 10 lat i oglądanie jej nie może już należeć do przyjemności. W filmie Contagion wygląda już tak mizernie, że ze smutkiem się na nią patrzy.
Schudła nie schudła. Jest boska, dla takich kobiet faceci się zabijają. Na szczęście jest Titanic, gdzie można zobaczyć jak wygląda Kobieta. Ona tam ma Ciało! Przeraża mnie ta panująca obecnie moda na chude sraki rozpięte jak membrana na kilku kosteczkach, pozbawione piersi i pośladków. Który facet miał kiedyś taką ten przyzna mi rację, uczucie jest jakby kochać się z workiem chrustu.
Rzecz w tym, że nie znam żadnego mężczyzny któremu by się to podobało, no i sam nienawidzę anorektyczek. To dziewczyny same musiały uznać, że chłopaki to lubią, nie wiem skąd takie trendy się lęgną w ich głowach.
Znam mężczyzn, którzy wieszaki wynoszą na piedestał. Kwestia gustu panowie, choć i dla mnie niezrozumiała.
W Lektorze mnie obrzydziła do siebie, ale po rzezi znów nabrałem pewności, że jest to nadal piękna kobieta ! W Titanicu cóż ideał...