Złoty Glob dla Kate za Mildred Pierce! Nalezał sie w 100%, to jedna z jej najlepszych ról!
Szkoda, że nie dostala za Rzeź, ale cóz... zostają jeszcze Oscary ^^
Trzymam za nią kciuki! Zachwyciła mnie jako Mildred, dawno nie widziałam tak świetnie, konsekwentnie i mądrze zagranej roli. "Rzezi" jeszcze nie widziałam, ale jestem prawie pewna, że dała radę!
(swoją drogą, oglądałam tę żenującą relację już po przyznaniu nagrody ze spotkania z dziennikarzami. Mieli przed sobą genialną aktorkę, a pytają ją, jaką najlepszą radę dotyczącą ubierania się otrzymała w życiu?!???!!)
Gratulacje, Kate!
Ten ranking to oni sobie mogą.... Gorszego zestawienia jeszcze w życiu nie widziałem. Jednak nie ma się co dziwić skoro na tym portalu panoszą się ledwo znający się na filmie i aktorach nastolatki co bajce Auta wystawiają ocenę 10/10 albo co gorsza Bieberowi. No dajcie spokój. A wracając do Kate. Widzę że muszę nadrobić zaległości bo widzę że jej nowy film czy tam serial sądząc po ocenach jest świetny. Już po zwiastunie było wiadomo że dostanie Globa.
ranking w większości jest o d*** rozbić...
Kate należy się miejsce w pierwszej piątce (jeśli nie w pierwszej trójce), razem z Meryl Streep i Jodie Foster. Whoopi Goldberg dałabym do pierwszej 10-tki.
W ogóle to przemianowałabym doszczętnie ten ranking wyrzucając z niego całkowicie nazwiska, których nie kojarzę, albo kojarzę ponieważ ludzie dają im 10 gwiazdek za urodę/duży biust/megaciacho etc. Albo są po postu znani przez nastolatków sikających na ich widok (Bieber, Miley Sriley, Zakuś, Vaneska i jeszcze parę innych Patisonów, Momsenów i innego tego typu mało znaczącego w filmie towarzystwa).