Kate Winslet

Kate Elizabeth Winslet

8,6
80 749 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Kate Winslet

To była jej życiowa rola i nigdy więcej coś takiego raczej jej się nie przydarzy....zawsze będzie Rode De Witt bukater......

użytkownik usunięty
podgladaczka

Super rola jak dla niej. Jest bardzo ładną kobietą, ale to był tylko film drugi raz tego samego nie odgra nie!? Ale
spoxik!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!odpowiedżcie

Justyna

podgladaczka

Tak, najlepsza rola. Kocham Titanica!

podgladaczka

widziałem z tuzin filmów gdzie zagrała równie dobrze a nawet lepiej, chociaż nie zaprzeczam w Titanicu robiła wrażenie

podgladaczka

Hmmm...też uważam, że to jej najlepsza rola ale nie spominajmy, że nie tylko tam była świetna.

podgladaczka

a tyś co, wyrocznia?
nie podzielam twojego zdania.

podgladaczka

Nie zgadzam się, ona ma w dorobku lepsze role od tej u Camerona. Wystarczy porównać z takimi wybitnymi kreacjami jak w "Marzycielu", "Iris", "Małe dzieci" czy nawet z jej debiutem, w którym zagrała świetnie - "Niebiańskie istoty".
Bardzo podoba mi się zarówno jej gra jak i naturalna uroda; Kate nie lubi robić z siebie wychudzonej modelki i chwała jej za to.

podgladaczka

dla ciebie może to była jej życiowa rola jeśli masz świra na punkcie Titanica. Ale ona ma w swojej filmografii wiele świetnych rol nie tylko tą ;]

Johnny_Deep

Ja kocham Titanica, ale nie zgadzam się z
(p)o(d)glądaczką że "zawsze będzie Rose DeWitt Bukater". Owszem, podobała mi się tam najbardziej i może mam bzika na punkcie tego filmu, ale wszystkie Jej role mi się podobały(które dotąd widziałam). Równie cudownie zagrała w "Marzycielu", "Enigmie", "Zakochanym bez pamięci" itd.
Poprostu to według mnie Jej najlepsza rola. Może rzeczywiście "życiowa" to złe określenie, ponieważ życiową rolę może miec ktoś kto np. zagrał dobrze tyko w jednym filmie. A Kate jak wiemy to zupełnie co innego :)

Pozdrawiam
Kate14

podgladaczka

Jak cos to Rose Dewitt Bukkater:P
I jak dla mnie [chociaz kocham "Titanica"] to nie jest najlepsza rola Kate;)

podgladaczka

jestem tego samego zdania.........................................

użytkownik usunięty
jasna_cholera

Nie zgadzam się. Rose De Witt Bukeater była rolą bardzo dobrą i bardzo poprawnie zagraną, ale napewno nie była to rola życiowa, bo jak to już ktoś powiedział Kate takiej roli nie ma. Jest bardzo różnorodna w doborze ról i potrafi się wcielić w różne postacie i dlatego właśnie nigdy nie będzie miała życiowej roli. Tylko aktor jednej roli może mieć życiową rolę. A Kate ma naprawdę duże szanse na Oscara, już w Marzycielu pokazała klasę i widać że teraz jest jej czas. Już niedługo możemy się spodziewać jej oscarowej roli! Pozdrawiam!

podgladaczka

''Zakochany bez pamięci'', ''Rozważna i romantyczna'' i ''Titanic'' : to jej najlepsze role, w kolejnosci od najlepszej. Pozdrawiam