Kate Winslet

Kate Elizabeth Winslet

8,6
80 749 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Kate Winslet

lubię ją i nie życzę jej źle,a małżeństwa aktorek które dostają oscara szybko się kończą,poza tym uważam że złoty glob to o wiele cenniejsza nagroda

fenix

Co ma Oscar do małżeństwa ?? Ja uważam że powinna dostać statuetkę w końcu to już jej 8 a może 9 nominacja już nie pamiętam nawet !

fenix

dostanie:) ja w to wierze;) zasługuje na to:) jest the best:)

rozyczzkaa

''8 a może 9 nominacja ''
zaraz pod zdjęciem , masz kategorie : NAGRODY , filmweb jest raczej na bieżąco z najważniejszymi.
Oscara dostanie i to zasłuzenie.

Rodder

Widziałem WĄTPLIWOŚĆ, LEKTORA, OSZUKANĄ oraz FROZEN RIVER... Wydaje mi się, że to właśnie między Meryl, a Kate rozegra się walka o statuetkę... W OPARCIU O STATYSTYKI Leo i Jolie raczej w tym starciu szans nie mają, a i szanse Hathaway zmalały (jakiś czas temu była główną faworytką) - chociażby brak nominacji do nagrody BAFTA! Meryl otrzymała Aktora (przyznawanego tak jak Oscar przez środowisko aktorski), Kate - Globa

Jeśli chodzi o mój typ to stawiam definitywnie na Kate! Jeśli Akademia tym razem nie przyzna jej statuetki to zabije! To co pokazała Streep w WĄTPLIWOŚCI - świetna kreacja... Jedna z najlepszych jaką widziałem w wykonaniu Streep, jak najbardziej godna Oskara. Jednak to co pokazała Kate - mistrzostwo. Tak jak napisałeś Hanna Schmitz była bardziej złożoną i skomplikowaną postacią niż siostra Aloysius (dobrze napisałem?) i Kate miała dużo większe pole do popisu.

PS.Mam nadzieję, że 16 nominacja Meryl do Oskara zamieni się w końcu w trzecią statuetkę ;P

globus

Kate zgarnęła przed chwilą BAFTA - Oskar wydaje się być niemal pewny ;)

fenix

Prorocze słowa... :-)

grafoman

Mam nadzieję, że prorocze

grafoman

Naprawdę coś w tym jest;) rekordzistka to Sandra Bullock która 2 tyg po zdobyciu Oscara dowiedziała się że jest zdradzana, a tera juz sie rozwiodłaXD