Katie McGrathI

Katherine Elizabeth McGrath

7,5
4 364 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Katie McGrath

Widziałam ją w Przygodach Merlina. Według mnie grała tam beznadziejnie. Ta stale
powtarzająca się mina: chytry, złowieszczy uśmieszek - tragedia. Może po obejrzeniu jej w
innym filmie zmienię zdanie...

mrsAgus

Popieram. Wiele naczytałam się o niej pochwał na innych stronach i juz myślałam, że jestem zbyt ciemna by zrozumieć jej geniusz. W Przygodach Merlina gra fatalnie. Tzn. dopóki nie zamienili ją na zła wiedźmę. Początkowo jako dobra duszyczka, dbająca o wszystkich spisywała sie całkiem dobrze. Ale od kiedy poznała swoją siostrę te jej uśmieszki są nie do zniesienia. Mam nadzieję, że z sezonu na sezonu będzie lepiej bo trzeba przyznac, że urodę ma niesamowitą. Jedna z najpiękniejszych aktorek jakie kojarzę.

Arlinka90

Ja także popieram. Na początku serialu, jak była dobra, właściwie nie miałam się do czego przyczepić. Ale odkąd stała się zła, jej gra jest marna i ograniczona. Mam wrażenie, że potrafi tylko ten jeden złośliwy uśmieszek, który doprowadza mnie do szału jak mało co ;)
Nie można jednak jej odmówić urody ;)

Marzycielka_7

Jest Generalna tam. Widoczne ma tak grać

Marzycielka_7

w zupełności się z Tobą zgadzam. Jednakże jako zła wiedźma jest prześliczna. Ogólnie jest bardzo ładna, ale jednak wolę ją w tym "złym" wydaniu. ;) Chociaż jej gra zostawia wiele do życzenia. :)

Arlinka90

Typ aktorki która jak nie dogra to dowygląda ;-)
Oczywiście rzecz gustu ale mi osobiście z urody bardzo się podoba.

mrsAgus

Ja też zauważyłam że ten 'uśmieszek' był przez nią nadużywany. tak właśnie myślę- nadużywany, bo nie mogę powiedzieć, aby do niej nie pasował ;)

KaJuSiA_

Według mnie ten uśmieszek szpecił jej twarz. O wiele ładniej wygląda bez niego ;)

mrsAgus

"Uśmieszek" po prostu niszczy wszystko :P

mrsAgus

Zgadzam się.

mrsAgus

Ten uśmieszek mnie strasznie irytował. Podpisuję się ppd Waszymi wypowiedziami. Póki była dobra była świetna, ale potem irytowała.