...tak coś mi się zdaje, że 95% osób, które się tutaj wypowiada to jej miłośnicy itd... a ja nie... słucham raczej innej muzyki i dlatego się tak wypowiem, bo mam ochotę...
...znam jej dwa-trzy kawałki... "Nine million bicycles" zawsze mnie denerwowało (bo, źle się przy tym ćwiczy), a reszta piosenek może być... spokojne i nie draźniące... ale przyznać muszę, że Katie ma głos i śpiewać umie... nie jest to muzyka dla mnie, ale złego słowa nie powiem... wydaje mi się, że w swoim repertuarze sprawdza się doskonale i nie jest gwiazdą robioną na siłę (jak większość gwiazdek z MTV)...
...no i na dodatek jest bardzo ładna...
...o nic... jak w tytule... OPINIA CZŁOWIEKA KTÓRY JEJ NIE SŁUCHA... napisałem swoją opinię na jej temat... miałem ochotę, to sobie napisałem... i tyle...
("napisał"... chyba widać znaczek?)
Drogi Snago zgadzam się z Tobą w kwestii zabiegów marketigowych co do jej osoby. Sprzedała więcej płyt niż Madonna czy Aguilera o których cały czas głośno w różnych kolorowych czasopismach, tudzież programach pop-kulturalnych. A ona jest po prostu żywym dowodem na to że TALENT OBRONI SIĘ SAM. Pozdro dla wszystkich fanów :)
...sprzedała więcej płyt niż Madonna i Aguilera?... no to brawo!... nie sądziłem, że aż takie sukcesy odnosi...
TALENT OBRONI SIĘ SAM... dokładnie...
(tak sobie myślę, że taka Madonna właśnie, to istnieje na scenie tylko dzięki temu, że robi wokoł siebie szum i wszędzie ją reklamują... bo to co ona teraz tworzy to się nadaje do...)
Małe sprosotwanie w Anglii sprzedała więcej płyt niż Madonna czy Mariah Carey. Widzę że w kwestii promocji jej nagrań muzycznych zgadzamy się doskonale. Jeśli chodzi o zabiegi marketingowe Madonny i jej obecną radosną twórczość to także się zgadzam. Jej działalności towarzyszy szum medialny, a tak naprawdę to po prostu przerost formy nad treścią, wiele hałasu o nic. Pozdro :)
...mam nadzieję, że Katie Melua nie zacznie spadać w popularności, a jej kolejne płyty będą się sprzedawać podobnie, a nawet lepiej...
(przyznam nawet, że oglądałem ostatnio powtórkę jej koncertu z Sopotu i bardzo mi się spodobało)
...a dla Madonny to już chyba najwyższa pora, żeby spakować manatki i zejść ze sceny, zeby zostawić miejsce dla tych bardziej utalentowanych... trzeba wiedzieć kiedy przestać... a ona najwidoczniej tego nie wie...
(a Mariah Carey to w ogóle coś jeszcze nagrywa?)
Ostatnio jak leciała powtórka jej koncertu z Sopotu to jakoś mimochodem usiadłem i sobie obejrzałem. Właściwie to wypada mi tylko podpisać się pod wszystkim co powiedział Snaga bo mam niemal identyczne zdanie co on:) Przyjemna do posłuchania (do popatrzenia też;), no i się okazuje że naprawdę umie robić muzykę mimo iż takich łagodnych klimatów na co dzień nie słucham.
Katie to fenomenalna dziewczyna nie znajdziecie tak artystki jak ona
ma glos talent jest soba czym mi naprawde imponuje
kto by jej nie kochal w tych czasach jest dla mnie no 1 wsrod muzykow
No wiesz czy Katie jest numerem jeden wśród wszystkich osobistości muzycznych to raczej nie, jednak biorąc pod uwagę jej obecną popularność ( nie nawidzę tego słowa) to niestety masz rację.
Prześliczna dziewczyna o wielkim talencie...I co najważniejsze: jej muzyka nie jest komercyjna. No, jakby się tak zacząć kłócić to można dojść do wniosku, że KAŻDA muzyka sprzedająca się jest komercyjna.
Jednak Katie nie zabiega o sławę. Ona po prostu jest i robi to, co do niej należy. Jak tu ktoś ładnie ujął: ,,Talent obroni się sam"..I broni się. Oby tak dalej.
Skoro jej nie słuchasz a wchodzisz na jej stronkę i się na niej wypowiadasz to chyba o czymś to świadczy, albo że masz wiele wolnego czasu i trwonisz go właśnie w ten ciekawy sposób albo choć trochę zaciekawiła Cię Katie..hmn???
Ojejku wytłumaczę Ci...skoro nie wpływa na Ciebie jako osobowość muzyczna to wogóle byś nie wchodził na forum..bo niby po co. A jakimś cudem jesteś na nim. Sam fakt chyba o czymś świadczy.
Aaaaaa...dobra, nie chrzań, mogę komentować co chcę i kogo chce. Raz są to pozytywne komenty, raz nie...nie muszę wszystkich lubić. Jeśli nie lubię jej muzyki, to nie duszę tego w sobie tylko piszę na forum (niech ludzie więdzą te to co oni lubią nie zawsze podoba się innym)