Jak dla mnie nie powinna być w ogóle w rankingu z tak "pokaźną" filmografią. Nie wiem jak
można na podstawie jednej roli (mówię o skinsach, bo tylko z tego serialu jest znana)
określić umiejętności i talent aktorski Kayi, z tym że pisząc "talent" na myśl przychodzi mi
jedynie oblizywanie ust, ciągły poker face i... tyle. Nikt mi nie wmówi że ta aktorka
"wykreowała" i świetnie zagrała rolę Effy, według mnie kompletnie się do niej nie nadawała.
Taka moja subiektywna opinia, od tej pory przestaje sugerować się rankingami...
Nie chcę się czepiać, bo sama zmieniłam zdanie, ale:
"a porównywanie Blake i Kayi jest głupie. obie są dobrymi aktorkami. ja osobiście uwielbiam Blake, jest moją inspiracją i śmię twierdzić, że ludzie którzy twierdzą, że jest brzydka, widzieli tylko jakieś niekorzystne zdjęcia : ) ma nietypową urodę i własnie to przyciąga, w dodatku ma świetnie wyćwiczoną mimikę i jest bardziej doświadczona od Kayi, co nie zmienia faktu, że Kaya jest dobrą aktorką i czekam na jakieś większe produkcje z jej udziałem, bo wydaje mi się, że marnuje się w skinsach."
"Co nie zmienia faktu, że do roli Effy nadaje się idealnie. Chociaż nienawidzę Effy (to ten typ dziewczyny którego nie lubię - wywyższająca się su*a, myśląca że jest lepsza od innych, specjalnie dobiera sobie brzydkie koleżanki, żeby dobrze wypaść na ich tle, myśląca, że jest niewiadomo jak "wysublimowana" i dorosła) to właśnie o to chodzi - postać Effy wywołuje emocje a to właśnie chodzi w aktorstwie. Jako aktorka w skinsach gra bardzo dobrze, dlatego daję jej 8/10."
Może za nią nie przepadasz i dlatego tak piszesz?
Nie wiem, ale zgadzam się. Nie powinna być w ogóle w rankingu jak większość młodych gwiazd. Ale tego nie zmienimy, bo one są na topie.
Pozdrawiam.
>interpretowanie postaci effy jako wyniosłej suki dobierającej sobie brzydkie koleżanki
CO JA CZYTAM NAWET NIE xD
W senie te wypowiedzi w cudzysłowie to wypowiedzi louisvuitton . Ja nie wiedziałam Skinsów i nie ocenię gry Kai, ale słyszałam, że jest niezła.