Kaya Scodelario

Kaya Rose Humphrey

7,4
21 423 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Kaya Scodelario

to chyba jakas pomylka ja jej nie znam 4 miejsce zrobcie z tym cos

Michal17

kto to w ogóle jest ?

Michal17

Też nie wiem kto to jest, ale to nie powód, żebym ją oceniał 1/10. Przez ludzi , którzy dają 1 bo kogoś nie znają, wylatują z TOP100 wielkie, ale już lekko zapomniane legendy kina.

woj110

zgadzam sie ale zeby miec dobre miejsce trzeba se zaslozyc widziales jej filmografie , pozatym byc w pierwszej 5 najlepszych aktorek z meryl streep czy natalie portman cos tu jest nie tak

woj110

Zgadzam się. Ja nie oceniam Aktora/Aktorki dopóki 3 filmów z udziałem nie zobaczę.

użytkownik usunięty
neo_angin

wydaje mi się że jest tak wysoko ze względu na rolę Effy w Skinsach, bo ludzie znają ją głównie własnie z tego serialu, a zagrała w nim trudną rolę po mistrzowsku ;)

neo_angin

a ja pięć

użytkownik usunięty
Michal17

Cecha portalu społecznościowego (bo tak chyba filmweb można śmiało nazwać), przy rejestrowaniu się na który nie ma żadnej selekcji - setki 15/16 letnich fanów jakże ambitnego serialu 'Skins' powstawiało 10/10 tej aktorce. Za co? Za ładną buzię i opanowaną do perfekcji umiejętność oblizywania ust i naciskania językiem w wewnętrzną stronę polików.
Co za świat, co za świat.

dokładnie zgadzam się z poprzednikiem.

louisvuitton

co z tego, że 15/16letni? wiek nie ma znaczenia. a za 'Skins' należą jej się brawa, bo zagrała świetnie!

Ja ją jeszcze nie oceniłam, bo widziałam ją tylko w Skinsach i ocenę wystawię jak obejrzę więcej filmów :)

Michal17

Już 6 miejsce.

neo_angin

spada... 18 miejsce!

dodsab

lubię ją ze Skinsów ale jak dla mnie to i tak ma za mały staż nawet na 18 miejsce ..

luna15

i już 19 :/

dodsab

Aktor/ka wpada do TOPki po uzyskaniu 1000 głosów, a przynajmniej tak było dotychczas.
Brawo, inteligenci.

Mimoza_18

TO JEST ŚWIETNA AKTORKA LEPSZA OD TYCH WASZYCH, DAJECIE JEJ MINUSY NAWET NIE OGLĄDAJĄC CHOĆ JEDNEGO ODCNIKA Z NIĄ ;/

effystonemskins

i 20 miejsce...

Michal17

Tak, dla niektórych idiotów w top aktorek powinny być raczej znane "celebrytki" niż aktorki. Boże, tacy ludzie są gorsi od oskarżanych 15 -16 latków.

yesan

i 22

dodsab

Człowieku, nie musisz tego tutaj pisać. Przecież wszyscy widzą, na którym Kaya jest miejscu, no Chryste...

Właśnie z racji tego, że ma mało ról na swoim koncie, nie będę jej oceniać. Oglądałam wszystkie filmy z jej udziałem, które są dostępne, ale nadal uważam, że to za mało. Niech sobie będzie w TOP, dzięki ludziom, którzy kochają ją za urodę i rolę Effy w "Skins". Trzeba pogodzić się z tym, że teraz aktora ocenia się bardziej po wyglądzie, niż talencie, a przynajmniej tak robi większość, ekhm, nastolatek/ków, od których niestety roi się na filmwebie. Tak samo jest z piosenkareczkami typu Miley Cyrus czy Taylor Swift. Ocenia się je tutaj za wygląd i głos, a to jest portal FILMOWY, nie muzyczny, czy też piękności. No, ale, jak już pisałam wyżej - trzeba się z tym pogodzić.

Michal17

Przez to że jest ładna się tu znalazła.