Kaya Scodelario

Kaya Rose Humphrey

7,4
21 422 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Kaya Scodelario

Bez wątpienia moja ulubiona postać w skinsach. Jej tajemniczy charakter i ta uroda...
Ale zastanawiam się jak to jest w tak młodym wieku uprawiać seks na planie.. Ona w serialu ma 16 lat.. W sumie to z wszystkimi aktorami są tam takie sceny.. ;d zastanawia mnie to

aszaaa16

Moja także. Ma to 'coś'. ;) Hm. Ona pewnie 'tego' nie robiła, tylko udawała. A reszta jak widać nie mają z tym problemu.;d

RapaNui_

tak,wiem że udawała ale jednak :) skinsy wywołały skandal ;/

aszaaa16

Ja czekam na nową wersja "Wichrowych wzgórz" z nią, gdzie reżyseruje Andrea Arnold - Polecam jej "Fish tank" , który również podejmuje kontrowersyjny temat. Aktorka grająca w "Fish tank" nie miała aktorskiego wykształcenia i podejrzewam, że stąd na nią padł wybór Pani reżyser - chodziło o naturalność. Do tego wydaje się, że prywatnie jej los mógłby również mieć wpływ na dobre zagranie roli. Stąd czasem niedaleko jest od aktorki do granej postaci. Wydaje mi się, że wczesne granie w filmach ma swoje odbicie w prywatnym życiu i czasem jest odwrotnie. Kręcenie tego typu serialu dotykającego tematów tabu będzie później miało swoje konsekwencje w życiu. Wszystko zależy tez od charakteru.

tocomnieinteresuje

Ooo, ciekawe. Wichrowe Wzgórza nowa wersja? :)

aszaaa16

Tych wersji sporo bylo, ale może akurat coś z tego będzie. Reżyserka jest bardzo dobra. http://www.filmweb.pl/film/Wichrowe+wzg%C3%B3rza-2011-495951