Kaya Scodelario

Kaya Rose Humphrey

7,4
21 422 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Kaya Scodelario

Moj ideal!

użytkownik usunięty

Moj boze, przeciez to jest kobieta tak bardzo perfekcyjna i idealna, ze nie da sie tego slowami
opisac :(. Zazdroszcze jej bardzo urody i ciala. W 7 sezonie Skinsow malo nie padlam z zachwytu
:D. Jako aktorka jest rowniez swietna! Podziwiam jej role w Skinsach, malo kto potrafilby tak to
zagrac :).
A co wy sadzicie na temat jej urody? Ja jak juz wsponialam, moj ideal! ♥

No ja może na numer jeden wybrałabym Daenerys z Try o tron , ale na nastepne miejsce jako orgazm kobiecego wyglądu zdecydowanie wpada Effy. Jest niesamowicie piękna i jak Emilia Clarke (Daenerys) naturalnie piekna czyli nawet jak sie widzi ich zdjecia z gal czy jakies tam paparazzi to no mega :D Kurcze nie wiem czy kojarzycie scene ze Skinsow jak Effy wpada z tłustymi wlosami, bez makijazu (no pewnie dali jej tapete w serialu i biale kreski pod oczy) do kryjówki Freddiego i go tam spotyka z Katie - niby taka "zaniedbana" a mimo to tak widac promieniowala jej uroda.

Jest piękna ♥ i zgodzę się IDEAŁ . Widziałam ją w Skinsach , bardzo podobała mi się jej rola Effy , jeszcze jak ma te czarne kreski pod oczami to wygląda cudownie :D cała jest cudowna :P

neuutralna

Mnie się też podoba, co prawda mam wiele innych ulubienic ale ta też bardzo podoba mnie się ;)

Śliczna bez dwóch zdań:)

SzyCha_

wypierdalać

Beznadziejna aktorka, a na dodatek paskudna.

Przepiękna!Widziałam ją w filmie ''Now is good'' i bardzo podobała mi się jej gra.Muszę obejrzeć więcej filmów z jej udziałem :)

urocza w dziewczęcy sposób.niestety,mam wrażenie,że ten urok minie.
uroda Olivii Husey dojrzewała i teraz także jest niesamowitą laską-ale Kayi chyba nie będzie to dane:( obym się myliła,bo jest przesłodka

Nie ma idealnych ludzi :P
Ale fakt, Kaya jest przepiękna i do tego jej świetna figura, też bardzo jej zazdroszczę :) Jest jedną z najpiękniejszych aktorek w moim rankingu :)

A ja jej zazdroszcze że mogła grac siostrę Toneygo w Skinsach. Nicholas Hoult mega, ona mega- najlepsze rodzeństwo ever!!